Farmer találkozó 2023

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Bözse, témanyitás ideje: 9.9.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. kutyaszálló

  kutyaszálló Fórum admirálisa

  Sziasztok!
  Szeretném megköszönni a szervezést, kicsit nehezen de később már jobban ment a beszélgetés nekem is
  fájt még a karom,de elfelejtették velem a régi barátok ismerősök:inlove::inlove::inlove:
  megpróbáltam mindenkihez odamenni, bár ez nem volt nehéz mivel nem voltunk sokan.
  jól éreztm magam várom a kövit,pussz mindenkinek:inlove::inlove::inlove:
   
  apja_72, Kuzdern, Koppi és 9 más kedveli ezt.
 2. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Szia!
  Az aláírásomban ott a Figyelem felkeltő. :) Ennyit tudok most hirtelen, ma nagyon nagy munkában vagyok a farmon. ;)
   
 3. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  Szia, szia.
  Nagyon örülök, hogy nem volt semmi gond!Jövőre veletek valahol...
   
  apja_72, Kuzdern, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
 4. Shiba86

  Shiba86 Törzsjátékos

  Sziasztok!
  Jó látni,hogy vannak ilyen kis farmos összejövetelek. Remélem nem gond ha én is csatlakoznék.
  Régen volt egy topicunk és mi is szerveztünk egy amolyan tábort 2hetes volt, én csak egy hétvégére mentem, de az is szuper volt. Sajnos azóta a 2 tagunk elhunyt és a csapat feloszlott, a topic megszűnt,én is hébe hóba jövök már csak fel,keresem a helyem. Remélem itt megtalálom.
   
  Nagyii58, -gyöngy-581, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
 5. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia!
  Rajtunk nem múlik azt hiszem a következő tali megszervezése, ha konkrét dátumot tudunk akkor itt megírjuk :). Természetesen szeretettel várunk Téged is a jelentkezők között ahogy mindenki mást is. Kívánom, hogy találd meg a helyedet a résztvevők között. Sajnos ennél többet bővebbet még írni nem tudok, valamikor a tavasszal várható egy újabb összejövetel :)
   
 6. Shiba86

  Shiba86 Törzsjátékos

  Szia Gyöngy!

  Nagyon szépen köszönöm a válaszodat,kíváncsian várom akkor a találkozó lehetőségét.
  Annyira rég óta játszom ezzel a kis játékkal,van hogy abbahagyom egy időre de sosem felejtem el, annyira a szívemhez nőtt a grafikája, az emlékek és az,hogy tét nélkül lehet vele játszani. Nagyon magával ragadott a fórum társasága a jó beszélgetések.
   
 7. Bözse

  Bözse Rutinos

  Kedves Zöldért!
  Mindjárt itt a május, így megint esedékessé válik a találkozónk szervezése. Hogy ne maradj le semmiről sem, Te mond meg az időt és a helyet, mikor és hová is mehetünk. Nekem még van 1 hetem, hogy leadjam a jövő havi szabadság igényemet. Remélem addig kiderül minden, mert különben egy lutri, ráérek-e azon a hétvégén. És én is szívesen mennék bandázni megint a Többiekkel.
   
  kutyaszálló, .sylvia72., zoldert és 4 más kedveli ezt.
 8. zoldert

  zoldert Fórum parancsnoka

  Szia!
  Írj rám bagolyban és akkor megbeszélhetjük.
  Minden délelőtt alszom, de biztos válaszolok.
   
  jófarmerlány és zsani_apja kedveli ezt.
 9. zoldert

  zoldert Fórum parancsnoka

  Utoljára szerkesztett: 13.4.24
  -gyöngy-581 és zsani_apja kedveli ezt.
 10. Bözse

  Bözse Rutinos

  Egyetlen májusi hétvége sem szabad már ebben az étteremben. A pünkösdi hétvégén nem is nyitnak ki szombaton. Más lehetőség? Mert az idő fogy vészesen. Az időpont egyeztetés sajna az éttermeknél kezdődik és végződik is. Amikor van lehetőség, akkorra lehet szervezni 'Aki ráér, ráér. Aki nem, nem.' alapon.
  PS: A Fanyűvőt kíváncsiságból megkérdeztem. Ott is már csak május 4. szombat, vagy május 19. vasárnap szabad. Szóval mi legyen?
   
  -gyöngy-581 és zsani_apja kedveli ezt.
 11. zoldert

  zoldert Fórum parancsnoka

  Akkor kihagyom a találkozót és menjetek a Fanyűvőbe azt már megszoktátok.
  Amúgy sincs már sok időm hátra, már tavalyra ígérték, hogy meghalok, nyertem egy kevés időt.
   
 12. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Szia!
  Nem jósok az orvosok, tessék optimistának lenni. :) Nagyon sok ellenpéldát tudnék írni, de nem szeretnék bele menni. Mindig kell valami, amiért megyünk. Most pattant ki az agyamból a rózsa tanoda. Esetleg, ha érkezik, majd tudsz nekem építeni sokat. :D :)
  Közel van egymáshoz ez a két étterem, megsasoltam. Tavaly voltam a fanyűvőben, fel sem tűnt, hogy nem akadály mentes. Idén majd elbeszélgetek a főnökkel. :D
   
  rencsike982, Ms.AbyZu, zoldert és 2 más kedveli ezt.
 13. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Mondanám, hogy adok helyszínt...:inlove: De gyanítom ha tavaly vendégnek nem voltam kívánatos... akkor vendéglátónak sem lennék az...
  Bográcsos ebédet tudok biztosítani;)
   
 14. Bözse

  Bözse Rutinos

  Sajnálom az állapotodat, de nem tudok rajta változtatni. Mindenkinek megvan a maga egészségügyi gondja, hidd el. Én is sorolhatnám itt a gyógyíthatatlan betegségeimet, de nem ide tartozik. Senki sem mondta, hogy hagyd ki a találkozót. A beírásodtól számított fél órán belül már hívtam az általad megadott éttermet. Amúgy a válaszomban a "Más lehetőség?" szerintem egyértelműen utalt arra, hogy nyitott vagyok a javaslataidra. De bocs, van saját életem, amit menedzselnem kell, így nincs arra pár napom, hogy végig hívogassam az összes pesti éttermet, hogy akadálymentesek-e, külön díj nélkül mehetünk-e oda és van-e májusban valamelyik szombatra helyük egy csoportnak. Nem vagyok pesti, nem ismerek túl sok helyet. Ja és nekem már mentesen kell étkeznem, de nem tartom elsődlegesnek, hogy olyan helyet keressek. Voltál már a Fanyűvőben, meg tudtuk oldani, szóval lenne itt megoldás. Minden évben 2x a nyakamba veszem ezt a feladatot Szilvivel és Másokkal (jelenleg Gyöngy az), Akik segítenek. Minden alkalommal vannak elégedetlenek. Nem érdekes, hogy a kevés szabadidőnket áldozzuk be. Nem számít, hogy ott kell maradni és esetleg helyt állni a számláért, ha Valaki kifelejtett valamit amikor elment és fizetett. Minden alkalommal megfogadom, hogy vége, mert az ezzel járó stressz nem hiányzik az életemből. De fél év múlva újra belevágok/belevágunk. Azokért, Akik igénylik és várják ezeket a talikat. De Most már tényleg sok ez nekem. Átadom a stafétát annak, Aki hajlandó átvenni. Az idei évem egy potom 300 km-es költözködésről és egy új munkahelyre beilleszkedésről fog szólni. Ez magában is stresszes, nem akarok még önkéntesen újabb stressz faktorokat beépíteni a napjaimba. Mindjárt 60 leszek, szóval nem mondanám, hogy fiatal vagyok. Sok ez még az én rugalmas hozzáállásom mellett is. Jövőre lett volna 10 éves a farm tali. Ezt pöppet sajnálom, hogy nem én viszem végig. De a nyugalmam többet ér ennél. Ha lesz találkozó és ráérek, persze elmegyek. De csak mezei farmerként.
   
 15. .sylvia72.

  .sylvia72. Fórum császára

  Szia!Egyáltalán nem volt róla szó,hogy nemkívánatos személy vagy,hanem a foglalás miatt kértem,hogy,ha jössz akkor légyszíves jelentkezzél mint a többiek!Nem kell kiforgatni a szavamat.Üdv Sylvi!
   
 16. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Te jószagú málnabokor....8)

  Biztos, hogy így és itt kell ezt lezárni?o_O:eek:

  Nem a Te szavaidra gondoltam...:music: Ne vegyél magadra mindent8)Ja és a helyszínt és ebédet komolyan szívesen felajánlom;)
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.4.24
  Ms.AbyZu és .dina1. kedveli ezt.
 17. Bözse

  Bözse Rutinos

  Ami a fórumon kezdődött, azt szerintem a fórumon is kell lezárni. Nem tudom mi más módon lehetne?! Mindenkinek írjak a farmjára egy üzit, hogy befejeztem? Így a tiszta. Nem szeretem a sunnyogást. Amúgy évek óta foglalkoztat ez, csak mindig igyekeztem újabb motivációt találni. 2015 őszén volt az első találkozó. Úgy gondolom nem lehet rám fogni, hogy könnyen feladós típus vagyok. Előbb vagy utóbb át kell adni Valakinek a stafétát. Én most nyújtom oda annak, Aki átveszi. Sok szerencsét és türelmet kívánok, Bárki is lesz az.
   
  zsani_apja, bündihugi és -gyöngy-581 kedveli ezt.
 18. bündihugi

  bündihugi Fórumlakó

  Sziasztok! Kedves Bözse!
  Nagyon vártam már a mostani találkozót és örülök,hogy megszervezitek újból! A Fanyűvő nekem tökéletes és más farmtársamnak is.... Jól megközelíthető ,az ételek finomak , a külön helység is szuper.Engem személy szerint már felírhatsz ,nekem a mind a 2 időpont megfelel alkalmazkodok a többiekhez! Sajnos mindenkinek meg van a maga keresztje és azt cipeli.Ne foglalkozz a sok elégedetlen emberrel.... többet ér a saját nyugalmad!!! Ide ki kapcsolódni járunk a mindennapi mókuskerékből.
  Mégegyszer köszi szervezést,szép napot! A többieknek is szólok az időpontokról. :)
  Jajjj! Akkor lehet mégse lesz??? Most olvastam újra.... A döntésedet tiszteletben tartom!
   
  Utoljára szerkesztett: 14.4.24
  zsani_apja és -gyöngy-581 kedveli ezt.
 19. zoldert

  zoldert Fórum parancsnoka

  Sajnálom, hogy hamarosan 60 leszel, én 10 éve 60 éves koromban lettem rokkant egy autóbaleset miatt.
  Túl éltem azzal együtt, hogy volt egy életmentő műtétem. Bár ez mellékes. Csak szerettem volna elmenni, bár egyszer voltam.
  Azért köszönöm a lehetőséget, bár több számomra már nem lesz.

  Szia! A Fanyűvő soha nem lesz akadálymentes, ezt telefonon közölték velem.
  Nem akarom megpiszkálni azzal csak az étteremnek okoznék kellemetlenséget. Bár az akadály mentes bejutás uniós követelmény a tagok számára. No mindegy.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.4.24
  zsani_apja és Sali~*.* kedveli ezt.
 20. alex0824

  alex0824 Mindentudó orákulum

  Szoktunk fizetni?
  Nekem ez új!
  Múltkor meddig mosogattatok még a takarítás után?
  Nyitásra legalább kész lettetek?
  Tudom! Lótúró az orromra!
  :DxD
  Lenne pár egyszerű kérdésem!
  Főznénk ,vagy csak a kapuból kiosztásra kerül a kaja, amolyan mc drive stilusban?
  Bográcsot, fát mindenkinek maga kellene-e vinni ha főzünk vagy van elég?
  Az adagok kiadósak vagy amolyan Michelin csillagos éppenhogy a tányér összemaszatolt adagok?
  A kert akadálymentesített vagy a vakondtúrásokat kell kerülgetni?
  Gumicsizma vagy sportcipő?
  Van a kertben valami, amit titokban le lehet legelni és a szomszédra fogni?
  Van külön férfi, női mosdó, vagy közösködni kell és sorakozni?
  Az udvaron ingyenes a parkolás?
  Van elég ágy az ebéd utáni kötelező csendes pihenőhöz?
  Légkondi csak a házban van, vagy van a kertben is mint gazdagéknál?
  Ugrálóvár, csúszda van? Azaz biztosított mindenkinek a szórakozás amíg fő a kaja?
  Eső esetén a házban biztosított a 5m2/fő szabad mozgási terület, vagy csoportos összesimulós ölelkezés lenne hely híján? Mert akkor megfürödnék előtte, biztos ami tuti, meg vinnék hónaljdörzsit is.
  Házi állat van? Csak mert a zebra és teveszőrre allergiás vagyok.
  Van ingyenes wifi, vagy fizetős a jelszó?
  Szervizdíj felszámításra kerül a végén?
  Cukorkát kapunk?
  :D;)
  Pedig nem nehéz észrevenni a falépcsősort, ami levezett a pincerészhez, főleg két feles után!
  Eléggé fájdalmas már állítólag az alja, amikor a fakorlátokat fejjel kidöntötted! Ezért lett a hely neve fanyüvő!
  :D
  Ezt inkább hagyjuk! A múltkor is ültem a monitor előtt és két órán keresztül fenn volt a kezem a magasban, a mutató és középső ujjaim az égre meredtek, és nem volt rá semmi reakció hiába vártam. Egyedül csak egy légy reagált fél óra után, leszállt a mutatóujjamra mert azt hitte már megpusztultam és beköpte!
  :oops::sleepy:
   
  Swartsch, Samborg, rozo52 és 7 más kedveli ezt.