Farmer találkozó 2023

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Bözse, témanyitás ideje: 9.9.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. .sylvia72.

  .sylvia72. Fórum császára

  Nem adtuk fel hamar,Bori még intézkedett is,és nem idei sztori ez,olvashattad.Írtam a farmodra.Majd ha egyszer felmész ott a bagoly,remélem jó farmra írtam.:music:
   
  zsani_apja kedveli ezt.
 2. Bözse

  Bözse Rutinos

  Nem kell sajnálni azért, mert annyi éves vagyok, amennyi. Én sem sajnálom. Plusz nem is szeretem, ha sajnálkoznak rajtam. Most hogy mondod, nekem is volt életmentő műtétem. 36 voltam, egy 3 éves gyerekkel, amikor azt mondták, hogy műtét nélkül biztosan meghalok. Ha megműtenek, 50-50% hogy megmaradok vagy sem. Szerintem nagyon sokan vagyunk ebben az életmentő műtétes klubban. Az Élet az én olvasatomban a küzdelemről szól. Ha valamiről lemondasz küzdés nélkül, akkor kimaradsz/lemaradsz dolgokról. De Mindenkinek ez a saját döntése.

  Igen, hallottam a telefonhívásodról. Tavaly amikor foglaltam a helyet, többször is elnézést kértem és biztosítottam őket, hogy mi nem fogunk Beléjük kötni. Amúgy az utcai terasz részen lett volna lehetőséged akadálymentesen eljönni.

  Én minden talira szeretettel gondolok vissza, csak az odáig vezető út roppant rögös számunkra. Pl az izgalom, hogy Hányan mondják le az uccsó pillanatokban. A kínos magyarázkodás, hogy az étterem által megadott utolsó pillanatban leadott létszámot módosítani kell lefelé és ezért Ők esetleg elesnek egy megrendeléstől miattunk. Értem én, hogy Nektek jó eljönni, csak mi nem mutatjuk azt a gyomorideget, ami bennünk van.

  Én alapjában ilyen vagyok, hogy igyekszem megfelelni Mindenkinek. És egy elégedetlenkedő beszólás hazavágja nálam az egész mindenséget. És ilyenkor merül fel bennem, hogy: „Kell ez nekem?!”
  Hamar feladtuk?! 2015 ősze óta vannak talik, mínusz a COVID időszak. Ha ez a hamar, akkor én vagyok a női Hegylakó és még tengersok időm van, amíg Valaki le nem vágja a fejem. Mert csak egy maradhat!

  Igen, mindig itt akad meg nálam is a rendszer és vágok bele újra meg újra.

  Ne tudd meg, milyen kaotikusak a napjaim! Annyi a dolog, hogy nem is tudom mihez kapjak. Én csak próbálom letudni a feladataimat, de ezek mint a lemmingek, úgy szaporodnak.

  Azt hiszem Mindenkire reagáltam. Aki kimaradt, attól elnézést kérek.
   
  Swartsch, bündihugi, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
 3. Samborg

  Samborg Fórum félistene

  Szervusztok! Lesz még találkozó? Mikor és hol?
   
 4. bündihugi

  bündihugi Fórumlakó

  Szia :) Szerintem ha valaki megszervezi,mert olvastad Bori és Szilvi már nem csinálja! :oops:
  Holdfény említette,hogy ő csinálná náluk a kertben.
  Azért a Fanyűvőnek volt hangulata évek óta.... de hát gyarló az ember.... >:(
  Személy szerint mi Marikával csak úgy mint régi szomszik-farmosok-barátok elmegyünk enni ,jót beszélgetni Rómaira egy Hekkre vagy a Fanyűvőbe egy finom ebédre :) Találkozó nélkül is ;)
   
 5. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Szia!

  Szerveztem már többet is... Hely és az idő nálam nem probléma... Ha valaki segít a szervezésben... kérem jelezze;)
  Egyedül nem vágok bele. - A levelezés részébe kell csak segítség;) A többi velejárót vállalom;)
  Vasúttal érkezőkért ki szoktunk menni;) Parkolás megoldott. Panasz még nem volt...
  Persze lehet, hogy volt csak nem jutott el hozzám;)
  Sok barátság szövődött a találkozókon, amiket én/mi is ápolunk... de azok már nem farmtalálkozók... azok már baráti találkozások;)
   
  kutyaszálló és zsani_apja kedveli ezt.
 6. Samborg

  Samborg Fórum félistene

  Ha nem zavarok én is társulnék hozzátok.
   
 7. bündihugi

  bündihugi Fórumlakó

  Ok :) A Facén megbeszéljük.Szia :)
   
 8. Ninett79

  Ninett79 Fórum elő legendája

  Sziasztok!
  Lehet tudni,hogy most hányadán áll a szervezés? Teljesen leállt, vagy most mi lesz? Bár én sajnos nem tudok elmenni, de mindig örömmel olvasom az ott szerzett élményeket. :)
   
  zsani_apja és -Holdfeny-. kedveli ezt.
 9. Bözse

  Bözse Rutinos

  Sziasztok!

  Annyian érdeklődtök, hogy nincs szívem nem megcsinálni a talit. Akkor legyen! Marad a Fanyűvő és a dátum május 19. 14 óra. Tudom, hogy Pünkösd és a tetejébe vasárnap is, de csak ekkorra volt hely, vagy a ballagási hétvégén lett volna. Akkor inkább pünkösdöljünk! Gyöngy és én szervezzük. Kérek Mindenkitől farmos üziben telószámot, hogy könnyebb és gyorsabb legyen a kommunikáció. Szilvi mostanság nem ér rá, így Ő max eljönni tud. Szóval csak kettőnket keressétek.

  PS: Továbbra is szeretném átadni a stafétát Valakinek. Én a jubileumig vállalom a szervezést, azaz a jövő őszi tali után lelépek a porondról. Addig lehet jönni Segítőnek és beletanulni a dolgokba. Tiétek a pálya! Így már nem mondhatjátok, hogy nem szóltam előre.

  Next PS: Ezt csak azért, mert imádom a nyávogókat és ezt a dalt is. És 99%-ban van a posztjaimhoz valami zene is.

   
  Othep, -elzemari-, bündihugi és 6 más kedveli ezt.
 10. Bözse

  Bözse Rutinos

  Azt kihagytam az előző posztomból, hogy a jelentkezés határideje a talit megelőző hétvége, vagyis legkésőbb 12.-e vasárnapig jelezzétek a részvételi szándékotokat. Remélem megoldható Mindenki részéről, hogy szabaddá tegyétek Magatokat! Én is ma csodálkoztam rá a vezénylésemre, hogy pont egész nap dolgoznom kell a buli napján. Még az a szerencsém, hogy a kedvenc Vezénylőm volt bent és Ő megoldotta a problémámat. Innen is millió köszike, Apa! Te vagy a legjobb! Ő nem csak a MÁV kötelékében teszi oda Magát maximálisan, de van egy másodállása is, amiben szintén nagyon jó. Most Őt linkelem be ide Nektek. Igaz énekelni még nem hallottam, de ezt remélem elnézitek Neki.

   
  Samborg, Othep, -elzemari- és 7 más kedveli ezt.
 11. kutyaszálló

  kutyaszálló Fórum admirálisa

  Sziasztok!
  Nagyon szépen köszönöm a szervezést, nem voltunk sokan,de mint mindig jókat beszélgettünk mindenről is:inlove::inlove::inlove:
  A kaja mindig finom,még haza is sikerült rendelnem, így két napig nem kell főznöm:p
  Várom az őszi talit ,addig is puszi mindenkinek és jó játékot:inlove::inlove::inlove:
  Kellemes pünkösdölést, ha lehet ezt mondani:D;)
   
 12. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia!
  Nagyon örülök, hogy az előzmények ellenére is létrejött ez a tali, és jól éreztétek magatokat.
  További jó ünneplést, kellemes pihenést kívánok nektek.
   
  GA-BI-O-Farm, zsani_apja, rozo52 és 4 más kedveli ezt.
 13. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  halihoó!
  Egy hónap múlva már Pesten leszek. Majd megmondom pincérnek, hogy én vagyok a kakukk tojás a játékban. :D
   
  -Holdfeny-. kedveli ezt.
 14. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  én elaprózom a találkozókat... :inlove:
  minden hónapra jut egy egy belőle:D
   
 15. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Én nem aprózok semmit, évek óta Pesten töltjük aug. 20.- át. Idén 5 napot leszünk. Ahol az étterem van, ott lehet trolizni, már csak azért sem hagyom ki. :D
   
  -Holdfeny-. kedveli ezt.