Farmerama: Harvest time

Kategória: 'GYIK archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Csocsoovb

  Csocsoovb Fórum elő legendája


  Farmerama: Harvest time


  [​IMG]

  Általános kérdések az alkalmazások kapcsán.

  Az alkalmazás nem akar csatlakozni a szerverhez. Nem tudok játszani.

  Ha problémád van a játékszerverhez való csatlakozással, először uninstalláld az alkalmazást, majd installáld újra. Azután töltsd be a játékot, hogy tárolódjon a játékállás.

  Megtaláltam a nyitóoldalatokat a hálózaton és Android telefonommal szeretném játszani a játékot, de nem tudom.

  Sajnos a játékot csak iPhone, iPad és iPod Touch készülékeken lehet játszani. Ha nem ilyen készülékkel rendelkezel, nem tudsz játszani.

  Hogyan tudom újra installálni (telepíteni) az alkalmazást?

  Ha nagyobb problémád van egy alkalmazással hasznos lehet újra installálni. Ehhez törölnöd kell a játékot a készülékedről mielőtt újra installálod. Nyomd meg, és tartsd lenyomva a Home gombot amíg egy kis mínuszjel meg nem jelenik rajta. Törölni a mínusz jel érintésével tudsz. Ezután töltheted le a legújabb verziót az App Store-ból (katt ide), és installálhatod. Ne aggódj a játékon belüli mentéseid miatt. Ezeket nem a készülékeden vannak tárolva, hanem az interneten, így semmi sem veszhet el.

  Feltelepítettem a játékot iPod, iPhone, iPod Touch készülékemre, és játszani szerettem volna, de nem működött.

  Mivel a játékaink online játékok, csatlakoznod kell az internethez miközben játszol. Győződj meg róla, hogy az készüléked csatlakoztatva van-e az internetre.

  Hogyan tudok bezárni egy játékot?

  Ha megnyomod a Home gombot, az alkalmazás nem záródik be teljesen. Dupla érintéssel a Home gombra megjelenik a futó alkalmazások listája. Nyomj meg, és tarts lenyomva egy alkalmazást, és rövid idő belül minden alkalmazásnál megjelenik egy kis kör, amiben egy mínusz jel található. Ha a kis körre klikkelsz, teljesen bezárod az alkalmazást.

  Hogyan tudom kikapcsolni az alkalmazás-értesítéseket?

  A Push Notifications (forrás:Netpédia.hu.) kikapcsolása: Settings -> Notifications.

  Az alkalmazás állandóan lefagy, mit tehetek?

  Próbálj meg bezárni minden lehetséges ablakot a Safariban, és a megmaradó ablakban, hagyd www.google.com-on. Ezután indítsd újra a készüléked úgy, hogy először kikapcsolod, majd újra vissza. Azután indítsd újra a játékot, és nézd meg, hogy megy. Néha, ha a készülékednek túl kicsi a memóriája, a játékok nem akarnak elindulni a nem elegendő memóriának köszönhetően. Ha bezársz minden Safari ablakot, memóriát
  szabadítasz fel a játék számára.

  Át lehet-e vinni az alkalmazásomat egy új készülékre? (Tudom játszani a játékot más készülékről is?)

  Amikor létező felhasználói fiókodba jelentkezel be, mindegy milyen készülékről és számítógépről jelentkezhetsz be, csak legyen telepítve a játék futtatásához szükséges környezet. (Legfrissebb verziójú Flash Player, és egy böngésző.)

  Hogyan készítek képernyőképet iPhone/iPad/iPod segítségével?

  A képernyőkép készítés iPhone vagy iPad segítségével nagyon egyszerű: Csak a Home és a Sleep/Wake gombokat kell egyszerre megnyomni. A képernyőképet a Photos menüpont alatt találod meg.

  Copyright © 2011-12 - Magyar FARMERAMA csapat

  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Utoljára szerkesztett: 17.10.14
 2. Csocsoovb

  Csocsoovb Fórum elő legendája

  Kérdések a Farmerama: Harvest time kapcsán.

  [​IMG]

  Telepíteni akartam a játékot, de nem működik.

  Mivel a Farmerama sok sajátossággal és grafikával rendelkező, nagy memória igényű játék. WiFi segítségével kell letöltened az alkalmazást. Azt javasoljuk tehát, hogy WiFi vagy 3G kapcsolaton keresztül játszd.

  Megnyitottam a felhasználói fiókomat, de csak napraforgók jelennek meg az egész farmon. Mi lett az általam kirakott játékelemekkel (ól, fa, föld, műhelyes fejlesztés, dekorációs elem...)?

  Az alkalmazás nem tartalmaz minden játékelemet és eventet, amik a weben megtalálhatók. Elképzelhető, hogy ültettél valamit, amihez az alkalmazásnak nincs grafikája. A böngésződben minden megfelelően fog működni. Amelyik játékelemet nem tartalmazza az alkalmazás ott a már rendes pc-n keresztül is ismerhető napraforgó animációt fogod látni.

  [​IMG]

  Mely játékelemek találhatók meg az alkalmazásban, és melyek nem?

  Egy iPhone/iPad alkalmazás elkészítése igen hosszú időt vesz igénybe. Ezen periódus közben a játékot továbbfejlesztették. Az alkalmazás nem tartalmazza a legutóbbi játékelemeket: nincs benne a Bölcs Tölgy és az Erdei Tisztás, állattenyésztés és Mesterségek Völgye, és a többi új játékelem (mint például csillagbokor, színes műhelyes fejlesztések). Ezek az elemek napraforgóként jelennek meg. Ezeknek a játékelemeknek a megjelenítéséhez a webes böngésződ használatára lesz szükséged.


  Amikor megpróbálom betölteni a játékot, úgy gondolom, hogy nem töltődik. Csak azt az üzenetet kapom, hogy frissítéseket keres.

  Ez azt jelenti, hogy új tartalmat töltesz le a háttérben, és csak amikor ezzel készen leszel, akkor tudod majd betölteni a játékot. Megpróbáljuk rendszeresen feltölteni a játékhoz tartozó új tartalmakat, és néha időbe telik az új tárgyak feltöltése. Kérjük, légy türelemmel, de ha nincs előrelépés, megpróbálhatod újra elindítani a játékot.

  Teljesítettem néhány küldetést az alkalmazáson belül, de nem kaptam meg értük a csillagokat.

  Megkaptad a csillagokat a küldetések teljesítéséért, de nem jelzi őket az alkalmazás. Lépj be a felhasználói fiókodba a számítógépeden egy böngésző segítségével, ha elérted a 14. szinted ott ellenőrizheted, hogy megkaptad-e a csillagokat. A 14. szint eléréséig, ugyanis böngészőn keresztüli belépéskor sem látod az addig megszerzett csillagok számát.

  Nem tudom termelni az árukat, amik néhány küldetés teljesítéséhez szükségesek.

  Vannak olyan küldetések, amelyekhez olyan árukra van szükség, amelyek a BAHAMARAMA-n termelhetők. A trópusi szigetet jelenleg csak a játék webes verziójával tudod elérni.

  Tudom használni a webes felhasználói fiókomat?

  Igen, az alkalmazás segítségével a webes felhasználói fiókoddal is tudsz játszani.

  Hogyan találom meg a UDID-m?

  Mi is az az UDID?
  Az készüléked csak olyan programokat telepíthet, amit az Apple jóváhagy. Az iTunes-ban az App Store hagyja jóvá ezt a műveletet, amihez szükség van az UDID-re.
  Két lehetőség van a UDID megtalálására. Ha csatlakoztatod a készüléked a számítógépedhez, és iTunes-t használsz, az eszköz áttekintésénél találod, egyszer kell a "Serial Number"-re kattintani. Nem tudod kimásolni onnan, kézzel kell begépelned.
  Továbbá használhatsz erre egy alkalmazást. Sok ilyen található az appstore-ban, és ezek legtöbbjének segítségével el tudod küldeni a UDID-t e-mailben.

  Ha ez egy ingyenes játék, miért fizettem?

  A Bigpoint játékai ingyenesen tölthetők le, és játszhatók. Hasonlóan néhány iTunes alkalmazáshoz mi is kínálunk szabadon választható termékeket alkalmazáson belüli megvételre, amik arra szolgálnak, hogy javítsák a játék különböző aspektusait.

  Volt egy nem szándékos kifizetésem, mit tudok tenni?

  Visszatérítésért az Apple felhasználói supportjához (Apple Customer Support) kell fordulnod, mivel a tranzakció az iTunes Stor-on keresztül ment végbe. A support-ot itt találod.
  Az Apple nem ad nekünk hozzáférési lehetőséget a befizetéseidhez, illetve a hitelkártya adataidhoz, így nem tudjuk közvetlenül biztosítani a visszatérítést.

  Egyáltalán nem akarok pénzt költeni. Hogyan tudom megvédeni magam a nem szándékos kifizetésektől?

  Van rá mód, hogy korlátozd az alkalmazáson belüli kifizetéseidet. A készülékeden kövesd az alábbi útvonalat: Menu -> General -> Restrictions. Az alkalmazáson belüli kifizetéseket egyszerűen az Allowed Content alatt tudod kikapcsolni.

  Tudom használni a webes felhasználói fiókomat?

  Igen, az alkalmazás segítségével a webes felhasználói fiókoddal is tudsz játszani.

  Hogyan tudom megváltoztatni a nyelvet?

  A bejelentkező oldalon tudod kiválasztani a nyelvet.

  Lehet Farmaranyat venni az iFarmeramaban?

  Igen, lehet.

  Az alkalmazás teljesen ingyenesen tölthető le?

  Igen, ingyenes.

  Lehet-e tesztelni, mielőtt az AppStore-ban életbe lépne a dolog?

  Nem. Nem tudunk tesztkészüléket biztosítani. A BP tesztcsapata tesztelte az alkalmazást.

  Copyright © 2011-12 - Magyar FARMERAMA csapat

  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Utoljára szerkesztett: 17.10.14
 3. Csocsoovb

  Csocsoovb Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Sajnos rossz hírünk van a Farmerama - Harvest time alkalmazást kedvelők számára:


   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.