Visszajelzés Farmerama piactér eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 15.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

No akkor majd meglátjuk... meddig tart a lendület alapesetben:p Néhány kütyü jól jönne... :p de a felhőután csak lazán... mint előtte8)xDxDxD

eko19 és DevilMókus kedveli ezt.
  2. 19770308

19770308 Fórum ismerője

Hogy érdemes ültetni a növényt?, Milyen méretű kockán?

3. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Készitettem egy táblázatot, talán segit: a számok a kapott érmét mutatják.
    Igy talán követhető, hogy hol tartunk. Én legalábbis ezt használom:

kakasdisznómókustehénelefántbirka
    1.122212
    2.244424
    3.576656
    4.799878
    5.9121110910
    6.101413131112
    7.121716151314
    8.141918171516
    9.162120191718
    10.182423211920
    11.192625242122

4. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Azt, hogy kinek melyiket érdemes, mindenkinek magának kell eldöntenie, a készletei, a farmra fordítható ideje, stb. alapján. Szempont lehet, hogy a boltból mit szeretnél vásárolni. Ha pl. csak a felhőt, nem is kell továbbvinni. Az is szempont lehet, hogy a bahás vagy az eventes területen ültethető növényből tudsz-e felesleget termelni. Pl. bónuszt pörgetsz, Jack-et vagy eventnövény betakarítás növelőt használsz, akkor a Bahán érhető el a nagyobb hozam...

Én a magam részéről majd meglátom, hogy mennyire tudok pontosan aratni és ez alapján fogok dönteni. Ha az event felénél úgy látom, hogy elég jól állok, akkor még mindegyik állathoz beadok a maradék 2 szinten is, hiszen a ládák is jók. Így az érme is több is lesz, ergo kevesebbel kell túltolni valamelyik állatot.

Ha még lesz elég idő (2-3 nap), akkor az eventes területen termelek tovább, azaz a disznóhoz adok be pluszba. Ha szorít az idő, akkor inkább a bahás gazból termelek, mivel annál könnyebben lehet a hozamot növelni (akár sz. trágyával, akár KK trágyal, akár egyéb bónuszokkal), míg az eventes területen maximalizált a hozam, mivel arra semmi hozamnövelő hókusz-pókusz nem hat. Ebben az esetben a mókuska lesz a cél.

5. dkata75

dkata75 Aktív író

sziasztok
    A lég gömb virágot mikor lehet vetni?

6. tistvan

tistvan Járnitanuló

Tök jó én még a butikot sem találom sehol ugyhogy ez az event felejtős

7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Már ültethető az eventes felületen...

Eventismertető olvasása? :)

Utoljára szerkesztett: 18.5.19
    drunyi és DevilMókus kedveli ezt.
  8. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Most komolyan, mi volna, ha csak pár hszt visszaolvasnátok??? Mondjuk úgy tizet...
    A léggömbvirág csütörtök óta ültethető az eventes területen.
    A butik a váza ikon alatt található...szintén csütörtök óta, rá is lehet keresni a jobb felső sarokban az icipici nagyítónál.
    De az ismertetőt is érdemes elolvasni, főleg, hogy elég szerteágazó az event.

inanna11, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  9. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Köszi.:inlove: Mintha felkapcsolták volna a villanyt a sötétbe. :pxDNem bírtam ezt a vak haladást:oops:
    Köszönöm a bizalmat.;):p

Chate-farm, Nelli60, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  10. tistvan

tistvan Járnitanuló

olvastam de azt nem tudom hol volt leírva , hogy nem az eventes területre kell kitenni pedig az lett volna a logikus szerintem

Ribiszke kedveli ezt.
  11. 19770308

19770308 Fórum ismerője

Hogy a legjobb ültetni 1x1 vagy 2x2??

12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Bocs, de pont oda nem logikus... összesen 43 területen termelünk ott (jó esetben)... tényleg volna értelme ebből 1 területet a butikra pazarolni???
    Az ismertető elején volt kép a területek legoptimálisabb kihelyezéséről.

13. -Holdfeny-.

Nyugalom Nyuszika;)

Mi a kitartásunk mellett a türelmünket is teszteljük;) A moderátorok is türelmesek... mi is legyünk azok... még akor is ha igazad van;)

gaz felreppenő gyűlik... de a függönyökig még sehol nem értem el... talán majd holnap...

Kuzdern, eko19, olga6270 és 2 más kedveli ezt.
  14. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Így, bármilyen kockát használsz, mindig ugyanannyi a hozam.

Az eventes területen 128 1x1-es földterületen gazdálkodhatsz.
    A legoptimálisabb területfelosztással 26 nagykocka (2x2), 7 közepes (1x2) és 10 kiskocka (1x1) helyezhető ki.

maszilva, Kuzdern, eko19 és 3 más kedveli ezt.
  15. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Nagyon sokat segítettél. Pont azt akartam kérdezni, hogy tudja - e valaki, hogy hol tartok. De ezt központilag is megtehették volna. Még egyszer köszi, szerintem sok játékostársam nevében is mondhatom.

16. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Ez a virágkoszorú megőrjít! Honnan lehetne szerezni, mert az a kirakó 6 óránként ad hármat,de az elég pitli! Csak vásárlással vagy ... ???

17. -Holdfeny-.

Szia!
    Én kivettem a 10 darabot az eventes boltból.. s most minden karakter eventgazra vár... ez sem jobb...

spagetti24, Kuzdern és DevilMókus kedveli ezt.
  18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt. :)
    Nagyon lassan halad az eventes terület. Most számoltam ki, hogyha naponta négyszer tudok aratni, akkor is csak jövő hét péntek délutánján lesz meg a Léggömbvirág. Sorba megyek a karakterekkel és az elefánt 7. sorára várok. Viszont az jó, hogy marad még pár nap szerdáig, ha elcsúszok az aratással.
    Szia. Szerintem meg örüljünk neki hogy nem oda kell kirakni, úgyis pici a hely, nem kell hogy még egy kitehető is foglalja.

inanna11, Kuzdern, Ribiszke és még 1 ember kedveli ezt.
  19. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Sziasztok. Segítséget kérek, mert el vagyok varázsolva. A piactéren valamire rá kattintottam és előjött, hogy a csillagos érmékért mit lehet vásárolni. Hiába kattintgatok mindenre nem jön újra elő. Köszönöm előre is a segítségeteket.

nyuszika215 kedveli ezt.
  20. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Ilyet keress az eventes terület jobb oldalán :)

Kuzdern, eko19 és Ribiszke kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.