Visszajelzés Farmerama piactér eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Wellwisher, May 15, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Köszi De aládákba még bele se kezdtem, és fejlesztésből is van 2 db.Igen az megvolt kimentek fák ilyesmi.. ;)Meg megy a hosszú , jó áruk van a piacon/ sisakbab / sztevia .Bár most szinte minden bahás jó..:music: De bontani gépel könnyű csak egy kattintás.. ;)A kipakolás nehezebb mondjuk szórakoztatóbb ..:pA lemerült csodás dinnyék helyet esetleg :music:de elférnek a kosárba is;)

2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Akkor nincs más teendőd, csak ültetni a lufigömböt és ha szükséges a bahán a sípvirágot. :)
    Még meg tudod szerezni a felhőhöz szökséges érméket :) Én már tegnap estére összeguberáltam annyi érmét, hogy a felhő meglegyen ( 1 hét). Ma estére már összeszedem a kakaskától az utolsó függönyt is. Aztán majd meglátom.
    Ezt a felhőt kár lenne kihagyni. Sok sikert, lassan már a kép is kitisztul, egyenlőre csak 2 eventtel kell foglalkozzunk.:inlove:
    Valamelyik csevegőbe olvastam, a múlt heti eventkezdéskor ezt a jó kis mondatot, jobb kedvem is lett tőle, pedig a hajam is az égnek állt, csapongtam egyik eventismertetőből a a másikba.
    El vagyok veszve, mint vasorrú bába a mágneses mezőbenxD
    • Lezárási idő: 22:00 óra
    • Kategória: Tárgyak sorai
    • Jutalom:
      • farm szint x 650 TP
      • baha szint x 650 BTP
      • 1 db Kerekkerekes láda
      • 1 db Trágyás láda IV. szint
      • 1 db Finom sütik ládája
    • Nem tematikus felhősor (1 db 1x1-es, 1 db 1x2-es és 1 db 2x2-es tetszőleges dekor helyezhető rá)

3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

A ládák se érdekelnek. :D Elég volt ebből a 3 eventből egyszerre.
    Szia. Gabi. :) Szerintem is meg tudja szerezni a felhőt, főleg, ha a mókust és a disznót ismétli. Miután 10 magról most kezdi el felszaporítani, így csak a disznóból nem lesz meg, de ha a kettőt együtt csinálja meglehet. Kérdés, hogy naponta hányszor tud aratni és hogy a bahán mennyit bontott le, de ezt csak ő tudja.

4. Enzarama

Enzarama Fórum-zöldfülű

Nincs olyan virágkoszorú termelő butikom,így nem tudok játszani. Ilyenkor mi van?

5. kukori80

Szia. A farmon a váza ikonnál írd be hogy "virágkoszorú, vagy butik " és kiadja. Rakd ki valamelyik területre és 6 óránként ad 3 virágkoszorút.

Gio, Kuzdern and GA-BI-O-Farm like this.
  6. Kuklopsz68

Kuklopsz68 Fórum-zöldfülű

Mondja már meg valaki, hogy a Virágkorona-butik nevű dekort hol találom, és hova lehet kirakni. :)

7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Csak a feletted lévő választ olvasd már el! :)+ eventismertető. :)
    A váza ikon alatt találod.

8. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Váza, keresőbe beírod hogy 'butik' és kirakod valamelyik területre, és 6 óránként dob 3 darabot.

Ribiszke and Gio like this.
  9. DevilMókus

Váza az a barna ládikóba!!! Abból rámész hogy dekor, nem ól !nem fa! dekor azaz kirakható tp vagy ttp adó dekorációs tárgy. Virágkorona butik! Ha 150 szer nincs leírva a fórumba egyszer sem.
    Na azt oda rakod ahova akarod de a legjobb a többi dekor közt azaz kerge kert vagy kincses sziget. A kedvencekhez nem tudod tenni oda ne akard. Nem hiszem el hogy nem direkt van már.....
    Más : Kiraktam a fejlesztéseket a lombházra és nézem hogy már majdnem annyi tp-et ad mint a hihetetlen gyár1.o_OValamint takaros lombház 5.nek hívják és ad valamilyen ládát.. o_OEzt elbambultam de milyen láda ez és mit ad .:music: Hol van róla leírás.. :eek:Bocs ha már volt...:wuerg:Elfelejtettem...
    Bocsi megtaláltam trágyás oké, hát még van egy két színto_O

Last edited: May 22, 2019
    Kuzdern and Döbi65 like this.
  10. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Bocs, ha hülyét kérdezek, de mire jó 4x kiváltani a kütyüket? Fejlesztés? Lehet,h. felületesen olvastam, mentségem, h. alig van időm. A felhőre nem kellenek. Akkor?

DevilMókus likes this.
  11. Ninett79

A lombház fejlesztéseire gondolsz?
    Amennyiben megvetted az alapot, érdemes fejlesztgetni. :)

12. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Felhő beüzemelve, 5 fejlesztés kiváltva. :) Még röfivel küzdök és pár ládát szeretnék begyűjteni. A dekorok nem hoznak lázba. :sleepy:

Kuzdern and DevilMókus like this.
  13. DevilMókus

Igazából csak gyűjthető dekorok, / Ugyanazt adják csak más a nevük/esetleg azért lehetnek ha valakinek nincs mit rátenni a felhőre? :music:Én is nagyon variálok hogy mi legyen mert a bahás cuccok jók a piacon, de ott az a terület :music:És lehet lesz szerepe..o_O

Kuzdern likes this.
  14. kukori80

Szia Ninett. Szerintem a 4x kiváltható dekorokra gondolt. Egyáltalán nem rossz a TP-jük, akinek kellenek a magas TP-s dekorok, azoknak érdemes kiváltaniuk.
    Nem is mondtad hogy sikerült a másik eventet befejezni?

15. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Szerintem a 4x3 dekorra gondol.

DevilMókus and Kuzdern like this.
  16. Ninett79

Oké, azért volt zavaró,mert fejlesztést is kérdezett. :)
    Az event meglett. :)

17. kukori80

Nehogy már kirakd ezeket a dekorokat a felhőre, mert megcsíplek. :D

18. DevilMókus

Gratula! 0 -ról nem lehetet könnyűo_O;) Kemény volt nagyon:oops:, De szerencsére ez lazának tűnik.xD

Ja nem , :wuerg:én nálam olyan szépen virítanak a golfpályák ,víztartályok, kutyák hogy öröm nézni;)xD Csak elmélkedtem hogy mi lehetett a készítők célja vele?o_O Esetleg később lehet szerepe? :music:Bár lehet egyszerűen csak gyűjteni lehet...;)

GA-BI-O-Farm and kukori80 like this.
  19. kukori80

A golfpálya? Az elég sokba kerül. Van ennél sokkal olcsóbb is. Pl. A télapó kis segítői rendszeresen van a kalózok barlangjában. Az is 2x1-s és a felhőre is ki lehet rakni. Nem tudom hogy akkor játszottál-e már, de a Foglalt fa is 2x1-es és naponta lehetett küldeni. A felhőre csak értéktelen dolgokat rakok fel: víztartály, foglalt fa és valamilyen vulkánt.

20. DevilMókus

Hú a barlang.. Pedig szoktam látogatni..:( Elfelejtettem. pedig szoktam ott keresgélni...:sleepy:
    Valóban drága, de a bahás gazdakőrikel jól kerestem a piacon, sok felhalmozott dolgom volt ,rég volt event;):) és az első időtől rámentem pld a viaszvirágra és vízijácintra ;):). / +2 bonusz virágra, paradicsomi koszorú, és virágos felhőm is van+ a bahás +1/3000 csp is mentek a piacon ;):)Igy most nem számított .;):pA vulkán az van bőven.:pTrágyákat is adtam el, nem használom csak ha fontos. Ha nem hozz aratási előnyt elengedem.;)

Thread Status:
Not open for further replies.