Visszajelzés Farmerama piactér eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 15.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Blökix

Blökix Fórum hercege

Olvasni kellene.

Jucika kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Gio, Jucika és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. Jucika

Jucika Haladó

Köszönöm kedves válaszod. Szemműtétem miatt csak korlátozottan gépezhetek, a műtét előtt megkezdett piactéri eventből a felhőt szeretném megszerezni. Örülök, hogy ilyen kulturált játszótársaim vannak, akik tudnak olvasni.

Köszönöm a felvilágosítást, nem sokára már én is tudom olvasni az éppen aktuális eventeket is. Rendszeresen olvaslak, csak nagyon ritkán írok.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.5.19
    GA-BI-O-Farm, Ribiszke, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Mielőbbi gyógyulást kívánok, s sikeres eventet. :)

5. Jucika

Jucika Haladó

Köszönöm. A felhő biztos meg lesz, a kutya divat pedig lesz ami lesz, a megengedett időt nem lépem túl.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az eredeti hozzászólásodat áthelyeztem (nem töröltem) a megfelelő témához tartozó topicba, ide a szomszédba.
    ,
    Ez a topic, ahol olvashatod, az Űrbéli robotok csevegője!

Mindannyiunk érdeke, hogy ott beszéljünk, ott kérdezzünk, ahol a téma engedi. Ha mindegyik csevegőben mindenről lehetne beszélni, nagy káosz alakulna ki.

Köszönöm a megértésedet!
    Hiszem, hogy nem ellenségesnek tartod a moderációs tevékenységet.

Jucika, GA-BI-O-Farm, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ültetgetem tovább a gazokat.. hiszen ha már nyitva van a terület....:music: ne maradjon parlagon...
    A butikot sutba dobtam... :p mert feleslegesen ne termelje a virág koronákat:music:

Döbi65 és Sanyat kedveli ezt.
  8. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Sziasztok! Szép napot mindenkinek:)

Miután ez a legegyszerűbb event, így csak az lenne a kérdésem:
    mitől különlegesek a kitehetők?
    Bocs de nem az eventleírás érdekel, mert átrágtam magam rajta vagy 10*, mégsem találtam a különlegességüket.
    Egyébként már szinte mindet megcsináltam a 10-11-12 stb szintig.
    Köszi:)

Kuzdern és Sanyat kedveli ezt.
  9. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia hogy különlegesek-e azt nem hiszem de én kiváltottam 3 db -ot 1-1 mindegyikből. Kidobómérkőzés egy limonádéprés és egy pipipavilon/ főleg ez aranyos/.;):inlove: Hasonlóképpen mint a teliholdasoknál te döntheted el milyent választasz.:music: Jelenleg több helyen is csak törpe, léggömbvirág ,és virágkorona kell azok meg jönnek.:music:Miért ne?

Utoljára szerkesztett: 24.5.19
    Döbi65, GA-BI-O-Farm és Kuzdern kedveli ezt.
  10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt. :)
    Szia. Ezzel csak részben értek egyet. Ahhoz hogy az utolsó sort elérd, ahhoz le kell termelni nem kevés bahás növényt. Mostanában sokan sírnak hogy nem tudnak pajtát tölteni, én meg közben pajtát töltök, mert nem érdekelnek a kitehetők. Nálam nincs olyan hogy aranyosak. :D Azoknak ,akiknek kell a kitehető, azoknak sokáig kell ültetnie a bahán, csak kérdés hogy megéri-e?

11. DevilMókus

Szia ! Még az utolsó 2 dobozt nem szereztem meg , azt hittem nem váltottam ki a kakaskát o_Oközbe meg rég túl voltam rajta. :wuerg:És még a tehénkével is így jártam.:oops: Közbe a malacka és a mókuska ládája bent maradt:sleepy::p.Kislányos apa vagyok , nekem kell ezekre figyelni;):pEgyébként meg mindig van tartalékom a piacra is csak a pluszból adok el.;)A bahás gazdaköri / növényekből befejezve, két farmon állatok fák vannak kint.;):pAz egy maradékba belefér egy -egy kör sípvirág... ha már így jártam;):p

Ribiszke, GA-BI-O-Farm és kukori80 kedveli ezt.
  12. kukori80

Inkább csak azért kérdeztem, hogy kell-e pár dobozra és kitehetőre ennyi energiát feláldozni, vagy inkább jobb lenne hagyni az egészet és inkább pajtát tölteni jövő szerdáig. Kibontottam pár dobozt amit kaptam és kár volt. :DA többit már ki se váltom.

13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Egy dobozt kell kivenni, semmi többet. De hát nem vagyunk egyformák. Én csak a kakaslevesre hajtok.

Fatther, Ninett79 és DevilMókus kedveli ezt.
  14. kukori80

Szia. Jájj, tudtam hogy a bográcsban szeretnél látni. :D:D
    Két ládát vettem ki a fejlesztés után, a juhnál és a mókusnál, mert oda nem kell bahás növény. A többi marad az utókornak, vagy a feladónak. :)

15. DevilMókus

Hát nem tudom ,én se nagyon erőltettem de ládát nem hagyok bent :music:. A halas jó volt,ezt a kettő ládikót nem véletlenül tettem félre;)A kitehetők ahogy te is írtad nem rossz tp -k.De igazából hátha kell még valamire:music:egy kis aratásért/ egyébként is leérik mire a eventgaz/ hátha jó:music:Ha nem se került sokkba:music:De max még 2 kicsit veszek ki aztán tényleg befejezem:music:;)

Döbi65, Ribiszke és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. Blökix

Blökix Fórum hercege

Még 180 csillagos érme kell az utolsó 4 kitehetőért.

Döbi65 és DevilMókus kedveli ezt.
  17. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Az eventes területről pont semmit se lehet a pajtába betölteni, így nyugodtan lehet termelni rajta az eventnövényt, nem veszélyezteti a pajtatöltést. :) És a malac nem kér sípvirágot. Csak adja az érméket. :inlove: Nekem meg majdnem elfogytak a törpéim. o_O:)

Döbi65 és DevilMókus kedveli ezt.
  18. kukori80

Erre írtam hogy dönteni kell, nekem nem kellenek a ládák mert csak bosszankodok rajta, de ha neked kell, akkor ültess érte.Nekem nem éri meg hogy lefoglaljam a bahát napokig egy felesleges ólért, inkább töltöm a pajtát.
    De én a bahás növényről beszéltem. :)

DevilMókus kedveli ezt.
  19. DevilMókus

Mindenkinek más a heppje.Még az elején szerzet kis kitehetőért már volt hogy pannit szereztem.:music:;) De gyűjtöm a színes ólakat főleg ritkákat és a kiugróan hasznosakat.o_O Cserealapnak jók lehetnek:music::p

Sanyat kedveli ezt.
  20. kukori80

Persze. Tudom hogy mindenkinek más a heppje, de azért én mindig figyelembe veszem hogy miért, mennyi áldozatot hozzak. Ezek a kitehetők nem mozgatták meg a fantáziámat, annak ellenére hogy nem rossz a Tp-jük, de nekem nem kellenek a 12 órás kitehetők. Ha 20-22-24 órásak lettek volna, akkor azonnal kiváltok 4-t.

Sanyat és DevilMókus kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.