Visszajelzés Farmerama piactér eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Wellwisher, May 15, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Sajnos a bahás növény nélkül nem jönnek össze a kitehetők. :music:

2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Én is azt írtam, hogy dönteni kell. Vagy ülteted a bahás növényt és kiváltod a kitehetőket, vagy hagyod az egészet és pajtát töltesz.

3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jóóó Reggelt!
    Nagy nehezen a felhő megvan. :)
    Szupitrágya, és a party pörik is. A kitehetők engem sem érdekelnek. :) Tele a pajta így is.... :)

heureca3, vm68, Gio and
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nahh, gratulálok.:) Nem is olyan nagy nehezen lett meg, mert még bőven van idő.Nézd meg hogy még mit tudsz kiszedni, mert nem szabad a BP-nek visszaküldeni semmit. :D:D:D

heureca3, vm68, Gio and
  5. Ninett79

Azért nem adták olcsón a felhőt...:music:
    Nem tudom mi érdekelhet még... Esetleg az AB. De az sem lételem, nagyon sok van így is. :)

-katalinjani- and kukori80 like this.
  6. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Itt nekem véget is ért ez az event.

7. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Hát én az Ab ki nem váltom. :wuerg:A csillaggal úgy voltam ok ,legyen hátha kellhet.:music:De ha jön is valami új kiváltani való:music: az meglesz. A rendszer meg mindig azt adja ami sokk vano_O

8. Ninett79

Igen. Ezért is írtam,hogy nem lételem nálam az AB. Persze sok mindenkinek nagy kincs. :)Akiknek van még mit kiváltani. :)

GA-BI-O-Farm, Döbi65 and DevilMókus like this.
  9. DevilMókus

Jó lenne cserélni.:music: Vagy beváltani Fa-ra vagy Fp-re;):p

Kuzdern likes this.
  10. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Hát ez van. :) Gyűjtögetek a kitehetőkre. :p

Nekem még benn van Ara Croft. Ki tudnám váltani, de a többi megrendelőt is nagyon elhanyagoltam, minek tegyem oda őt is? :music: Majd biztos adnak valamit megint, amire lehet banánokat költeni. :)

11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Most Fp nagyon jól jönne cserébe érte... kár, hogy az eventekben viszonylag keveset lehet belőle nyerni;)

12. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!
    Felhő már üzemel, lombházak begyűjtve.
    Fás és ólas ládákból: jákafa, póniistálló
    Ólas ládákból: 16 szupitáp
    Ennyi van meg eddig. Ültetgetek, aztán majd eldöntöm merre tovább :)

13. DevilMókus

Igen a felhő jó, :music:és a partypöri o_Ode a többi??? :oops:De nyugis .:p Az most jól jön.:p
    Na le érett a léggömbvirág. A k,tynka kitett egy mézes méheto_O, de már 3 van alatta..:oops: Mondjuk 107 milla és egy űrméh 57:music: De levonom a 10%:music: :music:Na mindegy mindjárt megvan;):p
    Jó éjszakát

Last edited: May 25, 2019
  14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Jó Reggelt az én felhőm is beért lomb fejlesztések 1 kivételével kivéve de a mai nap az is letudva:)szerdáig folytatom tovább a kitehetőből veszek 1 párat sőt még az AB is érdekel pedig nekem is rengeteg van.Szép [​IMG]-os hétvégét mindenkinek.

Last edited: May 25, 2019
    heureca3, vm68, Gio and
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

3 kitehető kipipálva:music: Kár hogy nincs egyéb mazsolázni való:wuerg:

16. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok, tegnap este nagyon ügyes voltam, pár perc volt a növénykéim beéréséig, gondoltam pörgetek egy párat. Hát nem sikerült egy +1 termésbónuszt kipörgetni. Na gondoltam, majd felkelek, mert a cicáim hajnalban szoktak kikéreckedni, így is lett, de 10 perccel lecsúsztam a +1 növényről. Így jár aki csak pörget és nem gondolkodik, hogy este nem csinálunk ilyet , mert úgyse ébred fel időben. :p

17. -TIMITI-

-TIMITI- Utánpótlás-írogató

Hol talalhato a kulonleges ful? Hol tudom elerni a viragkorona butikot? nem talalom :eek:

18. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Sokan arra panaszkodnak, hogy nem tudják kiváltani a szobrokat, mi meg arra, hogy nem tudunk mit kezdeni a sok arany banánnal. :pAz AB-t és a dekorokat nem akartam kiszedni, de újratervezés volt. Ha már szabad az eventes felület, tovább ültetgetek. Már kiváltottam egy kör dekort és még egy kör biztosan belefér. Elférnek a raktárban a sok porosodó cucc mellett és az AB sem kér enni. ;)

19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A virágkorona-butik az event kezdetén a menübe került. Onnan kellett kihelyezni a farmos vagy szigeti területre.
    Ez adományoz 6 óránként 3 db virágkorona különleges kelléket.

Olvashattad a "Farmerama piactér" event ismertetőjében:

Abban ez szerepel:
    Az event kezdetekor kapsz egy Virágkorona-butik nevű dekort.

Ezt a tárgyat az event indulásával egy időben célszerű kihelyezni!(farmos vagy szigeti területre lehet csak!)
    A tárgy 6 óránként megajándékoz 3 db virágkorona nevű különleges kellékkel.
    A virágkoronát a megrendelőknek kell beadnod az eventben.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-piactér.18048/

Melyik különleges fül az, amit nem találsz?

Az eventboltban a felső sorban van két választási opció:
    Limitált és Különlegességek kapcsoló (kattintani kell a szövegre, és a kínálat előtűnik)

Az eventbolt a malac (disznó) standja mellett balra található, egy piros-fehér sávos sátortető jelzi. Ez is kattintással érhető el, ha be akarsz lépni oda.

Kuzdern, mebajah and -ágianyu33- like this.
  20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szióka kedves szomszéd !
    Nahát , épp magadról feledkezel meg ?
    Minden karakterhez tartozik 10 egyszer teljesíthető megrendelés, majd ezt követően a 11. megrendelés korlátlanul ismételhető az event végéig.
    És látod épp a kakas az, ami sípvirág nélkül adja az érméket, igaz csak 19-et, de hát a terület adott, a törpök repkednek a baháról is
    az eventes területről is és a virágkorona butik is adja a virágkoronát :)
    Igy én aratgatok a kis területen, ha már ott van, annyi kitevőm lesz, amennyi lesz, de elszórakozok vele;)

Thread Status:
Not open for further replies.