Visszajelzés Farmeramikus éjszakák - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 31.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dettibetti

Dettibetti Junior szaki

Sziasztok! Nagyon bánom,hogy elkezdtem ezt az eventet. Dolgozom mint a marha,de a Medvedzsinnél nem jutok előbbre. Felröppenőbe nem jön a lámpás,Otterdin sem ad már ,az elején még adott,most már semmi.unom,hogy erőlködöm ,és nincs eredmény. vissza is rendeztem a farmot. Több pénz nem vagyok hajlandó költeni rá.:(

ulmo12, -katalinjani-, heureca3 és 7 más kedveli ezt.
  2. dkata75

dkata75 Aktív író

Sziasztok!
    Az Ólak,fák nem adnak lámpást. Csak 1-2 Miért?

ulmo12, -katalinjani-, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  3. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Helyzetjelentés a mai felröppenésről és az etetésekről .
    Ma eddig 2 x arattam, sem a fák ,sem az ólak nem adtak egyetlen egy lámpást se..(
    Már a tűk sem jönnek, összesen 1 keverésre való szállingózott hozzám .:)
    Van egy rossz érzésem , tegnap elmentek vakációzni a fejlesztők, mindent áramtalanítottak/a lámpákat meg elvitték magukkal/ és majd hétfőtől várhatjuk újra a felröppenőket , addig hiába is írogatunk , hogy mennyire kevés jön lámpácskából ! Addig meg világítsunk gyertyákkal .:p:wuerg::cry:>:(;)
    Hűvösebb nyári estét és lámpácskákkal gazdag álmokat mindenkinek !

ursa11, ulmo12, imi010 és 17 más kedveli ezt.
  4. ginger.

ginger. Fórumprofi

Többen is írták hogy a barátok 20 lámpása sokat segít. Napi 7 ajándék küldésem lehet, ezért csak hét barátom van. A lámpások nem jönnek, Otterdin pedig nálam nagyon fukar. Lassan bele rokkanok a sok munkába és nincs látszatja. Azt hiszem jobb lesz ha szabadságra megyek.

zselike, ulmo12, imi010 és 9 más kedveli ezt.
  5. evakarma

evakarma Fórumszaki

Szia. Barátod nagyon sok lehet. Nekem százon felül van. Akikkel a cserenapokon csereberélsz,előtte felveszed a barátok közé,és ők is téged,mivel másképp nem tudtok cserélni. Attól,hogy te csak hetet küldhetsz,te kaphatsz huszat.

brekkencs., ulmo12, Éva0315 és 4 más kedveli ezt.
  6. ginger.

ginger. Fórumprofi

Ez igaz amit írsz, de rosszul érezném magam ha nem tudnám viszonozni.

brekkencs., boróka541, ulmo12 és 12 más kedveli ezt.
  7. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok, szép estét!

Jó ez az event, és végre van is némi időm, hogy csinálgassam. Bár az eventet nem fogom befejezni, de nem bosszankodom. A felfőre valókhoz kevés leszek. "Estére" saguarot ültettem, lesz ideje megnőni, holnap úgyis dolgozom. Remélem este, mikor hazaérek meghozza a sok felreppenőt. Sajnos kifogytam belőle.

Itt szeretném még egyszer megköszönni azoknak, akik Alíznak küldenek napi ajándékokat, és kitehetőt a közeli cserenapon. A héten az összegyűjtött kerekkerék pörgetéseimet ő pörgette el, és hihetetlen örömmel örült minden főnyereménynek. A kitehetőknek köszönhetően szerintem a bőréből is kiugrik majd örömében :) Ja, és teszem hozzá, hihetetlen mázlista, szinte mindig főnyereményt pörgetett nekem :)

Na de nem kavarom tovább itt a farmeramikus éjszakát, jó aratást, és jó éjszakát kívánok!

ulmo12, Gio, Éva0315 és 13 más kedveli ezt.
  8. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Éppen emiatt regisztráltak (vagy poroltak le) többen is kisfarmokat, mert - értelemszerűen - azok felé nem kell viszonozni. Kvázi a "kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad" tipikus esete.

Persze (gondolom) a BP nyilván nem így tervezte erősíteni a játékosok közötti kapcsolatokat, de hát mégis ez lett belőle. Plusz a játékosok jelentős hányadának rossz szájíze. Valamiért biztos jó ez így.

Speciel engem annyira nem érdekel, ha nem sikerül mindkét fejlesztést megszerezni (habár most úgy gondolom, az event végéig azért csak meglesz), mivel első körben még az alap gyárat sem terveztem megvenni. Aztán végül mégiscsak megvettem, mert hát miért is ne? Bár úgy tippelem, annyira úgysem fogom tudni FA költés nélkül felfejleszteni, hogy a TP-n túl valami értelmes dolgot is adjon. (Már ha a pörgetéses ládát egyáltalán az "értelmes" kategóriába soroljuk.) Alighanem túl könnyen a jövőben sem fogják adni a FA nélkül megszerezhető fejlesztéseket.

staramajka, ursa11, ulmo12 és 16 más kedveli ezt.
  9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia farmerogirl! :)
    Én is így látom, hogy most egy kicsit megizzasztanak bennünket a két gyárfejlesztésért, ahogy az egyik előző hozzászólásomban utaltam is rá.
    "Kell a két gyárfejlesztés pénzköltés nélkül? Ha igen, akkor dolgozz meg érte! Tessék itt a lehetőség!" - mondják, ami viszont valahol jogos is, mert nehogy már egy 1 napos kapálással meg lehessen oldani. Nehéz a feladat? Valóban nem könnyű, de nem lehetetlen. És, még mindig 60 óra a hátralevő idő!
    Közben volt egy kóbor (nem tervezett) ól aratásom, mert pár ól soron kívül beérett, így már 31/42 a Medvedzsinnes csík.
    Már csak 11 hiányzik! ;):D:inlove:

zsona416, Imi*, magdi06 és 15 más kedveli ezt.
  10. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Szia. A BP=Bigpoint a Farmerama és sok más játék üzemeltetője. Menjél el a Bigpoint oldalára és nézd meg. Ja hogy ne legyek off. Felhő kész a dzsinn meg lesz amennyi lesz :) További sikeres eventet mindenkinek.

genka53, brekkencs., Gio és 6 más kedveli ezt.
  11. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    A kérdésedre Tamás event előzetesében találod meg a választ! Könnyítésül tőle idézek :

Varázslámpás (felröppenő)
    Hozzájutási lehetőség:

-Felröppenőként minden típusú ólak és fák aratásából (bahama sziget, esőerdő, zuhatagok szigete)
    -Szomszédoktól ajándékba (5 FA/ db amennyiben elfogy az ingyenes napi ajándék)
    -Vásárlással

A dzsinn etetéséhez valóban "csak" felröppenőre van szükségünk DE! a felröppenők száma előreláthatólag NAGYON-NAGYON kevés lesz, tehát fontos lesz a napi ajándékok kihasználása.

És itt találod a teljes leírását az eventnek : https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmeramikus-éjszakák.16925/#post-895704

genka53, ulmo12, Gio és 5 más kedveli ezt.
  12. babi358

babi358 Fórummogul

Nahát a medvedzsinn nekem 12 / 42 szerintem ez a tempó ,ahogy a felröpi jön ,soha nem lesz meg, mert már a tű se jön, pedig az elején még kivárható volt.Hozzáteszem mivel itthon vagyok sűrűn gondozom a farmot. Ha jobban értelmeztem volna a leírást, bele se kezdek.

Tomo1976, ulmo12, imi010 és 8 más kedveli ezt.
  13. anna640328

anna640328 Törekvő

A felhő kész, a medvedzsin 13/42. Hogy meglesz, vagy nem, az a szomszédok ajándékküldési kedvén és a BP jóakaratán múlik, hogy kapok-e lámpást tőlük. NEM fogok kosarat venni azért, hogy legyen lámpásom. Nem költök erre pénzt.

boróka541, Tomo1976, ulmo12 és 10 más kedveli ezt.
  14. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Egyszerűen nevetséges a felröppenő mennyisége.

boróka541, Tomo1976, ulmo12 és 9 más kedveli ezt.
  15. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Kora reggeli állás :
    Otterdin 76 x megetetve, ebből 58 kellett a felhőre , a többi már csak a lámpásokért ment.:)
    Reggel fákat és állatokat "arattam", ebből le tudtam keverni 7 szőnyeget, amiből 8 lámpást kaptam /4x2/, a többi vegyes ez-az .
    A Dzsinn, hogy éhen ne haljon , itt a nagy szőnyeggyártásban 26 finom falatot kapott /fene a gusztusát, hogy Varázslámpákat
    "eszik" /. :);):p
    A növényeket 9 után nemsokkal aratom, egymagvú tök lett ültetve, kíváncsi leszek mennyi felröppenő jön, mert a tegnapi az katasztrófális volt.
    Szép nyári napot mindenkinek egy hűs szobában és sok-sok lámpácskát hozzá !!!

Imi*, magdi06, genka53 és 16 más kedveli ezt.
  16. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

én is megpróbáltam,de igazán nem jártam sikerrel. Talán annyira, hogy vére azegyik manócska 2 a másik pedig 4 db lámpást adott, igy egy lépéssel előbbre vagyok. Ami fontos,hogy elértem a 150.szintet amire már nagyon vártam....ennek örülök. A felhőm aktív, az első gyárfejlesztést is elértem, de hol is van még a vége? - nem hiszem, hogy a hátralévő idő elég hozzá, de sebaj. Szép napot mindenkinek!

genka53, brekkencs., lüszike69 és 10 más kedveli ezt.
  17. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok!
    A ma reggeli állásom 52/15. Dzsinifiú nagyon lemaradt, pedig csak az első gyárfejlesztést tűztem ki célul. A felhő meglesz, most már biztosra gondolom!
    Toma vajon merre járhat? Neki is nagyon jó ötletei szoktak lenni az épp aktuális eventekkel kapcsolatosan, meg másban is!
    Szép napot nektek!

brekkencs., ulmo12, ildiko44 és 4 más kedveli ezt.
  18. monika6767

monika6767 Törekvő

Sziasztok! Nekem a felhő már megvan, felhőmániás vagyok, de egazt ültetek még 1x, vagy 2x egy nap, még nem tudom, Éjjelre egymagvú tököt ültettem, megszórva a bölcsesség eszenciájával és gyógykenőccsel, ez nagyon jól adta a tűket, kevertem is belőle sok szőnyeget, így kaptam 6 lámpást. Én már lebontottam az összes fát és ólakat, csak a raktárak vannak, na onnan is jött 2 db lámpa, mert nekem sem adott semmit az XXL-es hosszú érésű fa, és egy csomó neon pink és piros ól sem.
    Sajna a medvedzsinnel nem nagyon haladok, de csinálom ameddig bírom, nem parázok, mert majd valamikor lesz gyár fejlesztésem máshogy.
    Sok sikert mindenkinek!

ulmo12, imi010, Gio és 3 más kedveli ezt.
  19. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok!
    a felhő kész:cry:
    nem tudom eljutunk -e a fejlesztésig nagyon kevés a felröpí:(
    szép napot mindenkinek:inlove:

genka53, brekkencs., Tomo1976 és 7 más kedveli ezt.
  20. dkata75

dkata75 Aktív író

Részemről is lehetetlen meg csinálni ma is 3-at adott hiába hosszú idejü ólakat tettem ki.Ez nem 3-romas nehézségű hanem nagyon nehéz.Úgy látom hogy ez a feladat csak Pénzre megy Le húzós! Sajnálom ez az én véleményem,de lehet hogy nem csak az enyém!

Ágimamácska, ulmo12, boróka541 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.