Visszajelzés Farmeramikus éjszakák - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 31.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bábicsek002

Bábicsek002 Járnitanuló

11 dzsinnetetésnél járok. Talán meglesz a kitehető a 15-ön. Úgy izgulok! :wuerg: Annyira várom, mint Bambi a vadászidényt. ;)

ursa11, nolina1965, csopke1 és 12 más kedveli ezt.
  2. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Én megszereztem a dzsinntől az első gyárfejlesztéses függönyt. (vagy mit :) ) A végéig tuti nem fogok tudni eljutni, mert kérni nem fogok (nem olyan családból származom! :D ) és sajnos van olyan szomszédom, akinek hiába küldtem, ő nem küldött vissza. De mindegy is, nem ezért írtam. Azt szeretném megtudni, hogy ezzel a gyárfejlesztéssel vagy mivel mit és hogyan tudok csinálni! Erről hol lehet olvasni? Biztos van valami leírás, csak én nem látom! ;)

brekkencs., bendi1121 és Éva0315 kedveli ezt.
  3. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szia !
    Itt a gyár és a fejlesztések leírása.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-nagy-gyárakció.16893/
    Türelmes olvasást kívánok hozzá ! :D

brekkencs., Csizmadia, ildiko44 és 4 más kedveli ezt.
  4. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

Sziasztok!

20* sikerült eddig meglepnem a dzsinnt, remélem az 5 még összejön az első gyár fejlesztésig;):), a kezdeti lámpástalanság láttán ennyit néztem ki magamból. Bár a szőnyegárus Otterdin egyre fukarabb, ma már szinte nem is adott lámpást (már nála is hiánycikk lettxD). Még 40 órát hajbókolhatok a szőnyegen Otterdin előtt, lámpásért kuncsorogva:D, remélem holnap adakozóbb lesz.

Szomszédaimnak és barátaimnak köszönöm szépen a fényt!

Kívánom, hogy mindenki elérje a kitűzött reális célt!
    Valahol nincs mostanság valamilyen lámpás eregető ünnep, jóféle kiárusítás, vagy bármi más? Mert jó szélirány esetén kicsit fellendülhetne a biznisz! xDxDxD

Jó éjt mindenkinek.

brekkencs., lüszike69, ildiko44 és 11 más kedveli ezt.
  5. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Bence, Spagetti!
    A növények nem adnak lámpást, hiába ültettek bármilyen hosszút! Benne van a leírásban, h. csak fák és ólak adják.

Valamiért nekem ma a területnyi fóka (és 3 pavilon) adott 5 lámpát, igaz, a másik terület fele (terményesekkel) csak egyet. Viszont Otterdin egyet sem adott ma :( Nagyon szeretem a KK trágyákat és a FP-t, de most jobban örültem volna a lámpácskáknak. 33 etetésen vagyok túl és van még 3 lámpa, szóval holnap biztosan meglesz a 2. gyárfejlesztés, a vége meg majd kiderül.
    Nem tudom, mennyivel etettem túl a "kis piszkot" (hát nem az, hogy egyet se adott ma???), de elég sokkal. Tényleg jó lenne, ha mutatná a rendszer, máskor szokta.
    Van 105 tűm, viszont csak 440 kaktuszom. Már gondolkoztam, hogy a végére termeljek-e még, de éjjelre nem akartam azt betenni, így majd a reggeli fókatermés után váltok.

brekkencs., ildiko44 és mebajah kedveli ezt.
  6. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Reggel aktiváltam a felhőt, 20x megetettem már a dzsinnt, továbbra is cél a 25.
    E-növényt 1 területen azért ültetek még, hogy Otterdin hátha megszán még néhány lámpással... ;)

ildiko44, k.a.t.i, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. zebraful

zebraful Fórumelemző

Ma csináltam pár szupertrágyás kört, hogy több tűm legyen. Otterdin 8 db etetésből egy darab lámpást sem adott, egy területen vannak fák és állatok, de azok se adtak, egyedül a szomszédokban nem csalódtam. Még kellene 9 db. a második függönyig, de ez a hátralévő idő alatt ilyen háttérrel nem fog összejönni. Nem szoktam negatív lenni, most sem vagyok az, csak azt a tanulságot vontam le: kár volt a szupertrágyáért és tényleg " nagyon " kevés a lámpás. ( bár szerintem mindennek van határa.)

8. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Nem vagyok nagy taktikus, az elején lebontottam mindent, letermeltem a fehér kaktuszból 5000 körül, meg 1-2 szőnyegnyit a kékből, aztán az esőerdőbe visszaraktam az állatokat, azt termelem, amiből a legkevesebb van, ill. ami kelleni fog (anakonda). A Bahama szigeten még ültettem pár kör 9 órás eventgaz, majd amikor lejárt a csatni, és meguntam, visszaraktam a nagyföldeket, és azt ültetem, amiből kevés van. Annyit tettem még a dzsinn érdekében, hogy zuhatagost teljesen befásítottam. Mindeközben jöttek a tűk, így megetettem Otterdint.
    De nem értem, ha sikerült, akkor jól taktikáztál, esetleg én nem. De neked melyik sikerült, melyik nem?

Laxiaa, genka53 és Imi* kedveli ezt.
  9. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

10. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Sziasztok!
    Felhő megvan. Viszont nem igazán értem, miért kell olyan feladatokat adni, amit lehetetlen teljesíteni. Az egyik területen kezdettől állatok vannak, nemhogy a 25, de még a 15 etetést sem tudtam megcsinálni a medvénél. A szomszédok 20 ajándéka csak álom, azzal hiába kalkulált a BP. Ajándékba csak 7-et küldhetek és jó esetben is max annyit kapok vissza vagy általában 5-öt. Azért ez igy bosszantó, ennek játéknak kéne lenni amit élvezettel csinálok, nem bosszúságnak. Amúgy mire jó a gyárfejlesztés?

Varázslat6869, Gio, drunyi és 5 más kedveli ezt.
  11. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Mérgelődünk, mérgelődünk? És azt sem tudjuk, mire jó, amiért mérgelődünk?:p
    A fórum a barátod ;) https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/893995/

Utoljára szerkesztett: 6.8.18
    Gio, -Encyberama-, k.a.t.i és 5 más kedveli ezt.
  12. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Sziasztok

Felhő meg lett 2 nap alatt. Fehér kaktuszt termeltem csak :) Tovább nem tartottam értelmét,h malom terméket keverjek,mert olyan sok lámpát az sem ad. Szomszédaim hiába küldenek szogosan minden nap ajándékot a lámpásból csak 24-nél tartok :eek: Fákra sem igazán jön felröpi. 1 gyárfejlesztést tudok csak megszerezni :eek:
    Sebaj,majd legközelebb több szerencsénk lesz.
    Remélem 1-2 nappal meghosszabbítják az eventet,mert azt olvasom,hogy igazából senkinek nem sikerül a dzsin etetés :D

Gio, nolina1965 és fregolinyi kedveli ezt.
  13. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Ma a három terület állatból 1 db lámpás jött!!!!!

fregolinyi kedveli ezt.
  14. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

Igen, sajnos ma reggelre nagyon lecsökkent. 12 hiányzik a full rá, de már nem lesz meg. Hosszabbítás biztos nem lesz.... De az már csak egy ki tehető lenne. Nem dőlök kardomba

Gio, Laxiaa, drunyi és 2 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

34 Dzsin lakott jól! Remélem ma még néhánynak tudok enni adni;)

Gio, soresne és brekkencs. kedveli ezt.
  16. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

nekem még 4 dzsin etetés hiányzik a második gyárfejlesztéshez ami remélhetőleg azért összejön,majd kiderül. Nehezen jöttek a lámpácskák, jó lenne ha sikerülne, de nem vagyok elkeseredve! Minden farmernek kitartást és kívánom, hogy a céljaitokat elérjétek. Munkára, harcra fel!!!Tegnap nekem a l5o-es szint sikerült!!! ennek nagyon nagyon örülök!!!

Varázslat6869, Gio, Marika312 és 12 más kedveli ezt.
  17. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Felhő meglett tegnap este, ezzel tulajdonképpen az elvártat teljesítettem. :) ami a lámpásokat illeti, jelenleg a 12.-et etettem meg. Nem egy csúcs szuper dolog, de nagyjából nem is vártam mást ettől a játékrésztől. Ha ennyi, hát ennyi, vásárolni nem fogok, tömöm én a BP pénztárcáját éppen eleget. Ugyanakkor azért az elég gáz, hogy ennyire nyilvánvalóan a pénzre mennek rá. Nem helyes olyan eventeket csinálni most már sorozatban, amit pénz ráfordítás nélkül, vagy a normális élet feladása nélkül nem lehet teljesíteni. Nem jó dolog elvenni a játék szép ízét! Nem először, és sajnos nem is utoljára fogom elmondani, hogy : "Legyen a játék élvezetesebb!"

18. balujuhasz

balujuhasz Járnitanuló

Sziasztok! Kb.15 kis kocka földterületen kívül fa és ólak vannak kitéve mindkét területre és adott 1, azaz egy darab lámpást. Ez kinek jó? Miért így csinálják? Túl sokan játszunk és ezzel akarják még jobban elvenni a kedvünket a játéktól? Annyi mindent tesznek már az utóbbi időben ezért ( pl : szintlépésekhez szükséges tp mennyiség horribilis megemelése), hogy tényleg elmegy az ember kedve a játéktól.

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Köszönjük a tartalmas hozzászólásodat, igazából az elmúlt 37 oldal erről szól.
    Lámpás nem feltétlen szükséges az event teljesítéséhez, és a csevegőben olvasható a megoldás rá, bár ugye azt már az event elejétől így kellett volna csinálni és nem utolsó előtti naptól kezdeni.

brekkencs., Csizmadia és evakarma kedveli ezt.
  20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Talán a felhő meg lesz és még életemben először láttam tengert is!!!;)Növény meg van, röpi egy db.sem,pedig küldik a szomszikák is.No valami majd lesz.

Gio, cdlemez, Sikka1 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.