Visszajelzés Farmeramikus éjszakák - Eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Jul 31, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

csillagot és tp-t kaptam, hoztam a formám

2. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Nézd meg lent a menüben,mert ha sok a barkács akkor nem fér rá az oldalsó csíkra.Én is így jártam és lent a nyílnál visszanéztem és ott volt a 3 db.

tücsökbby16 and Bátyus like this.
  3. TT0002

TT0002 Járnitanuló

Szia!
    Segítség kellene.
    Összesen hány dzsint kell megetetni?

4. mementori74

mementori74 Fórum félistene

A megérzésem jó volt,a pannik hatását ezúttal kikapcsolták,45 pannival 2 területen 11 lámpás jött ami karcsú nagyon,de az is lehet,hogy piaconként vagy ha úgy tetszik szerverenként más és más a felröppenő szám,mert erre még a magasságos sem tud reális magyarázatot adni,a hozzászólásokból kiindulva,hogy az egyik játékosnak egy kettőt ad amig a másiknak közel 20 darabot,kissé vicces de kedvem nem szegi,ad amennyit ad.

5. parcsi45

parcsi45 Járnitanuló

Én is 1 terület fám volt és 3 db-ot kaptam, úgy tűnik kemény dió lesz, már nagyon nem szeretem a felröpis eventeket, mert többnyire nagyon le van korlátozva a felröpik száma és nem értem miért csinálják, hogy elveszik az ember kedvét a játéktól! Nem szeretem a kiszámíthatatlan dolgokat, mert amiről én tudok tenni azt gy tervezem, csinálom, de amikor becsületesen az estémet, hajnalokat egyéb időpontokat is beáldozok és a felröpik miatt kell utolsó órákba aggódni, na azt már nem!

6. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Köszi, akkor legközelebb figyelem

genka53 and tücsökbby16 like this.
  7. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

azért csinálják hogy vegye meg az ember.....

8. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok:)

319 tűt és 23 lámpást kaptam, egy területen 21-22 órás fa, egy területen fóka és papagájtollfa és egy terület orrszarvú-zsiráf-oroszlán-20 órás fa kombinációra 25 pannival. Mind a 3 féle növényt elkezdtem felszaporítani, mert ha a tűk ilyen jó arányban jönnek, akkor tervezem a felhősor után is a kicsi dzsinn etetését, nem rosszak az ajándékok sem, ráadásul varázslámpást is adhat. Azt, hogy melyik növényből ültetek többet a ráérő időmtől teszem függővé, a fás területet meghagytam, a másik kettőn termelem a növényeket, éjjelre ezekre a területekre is 12 órás fákat teszek ki éréscsökkentővel, így reggel onnan is jöhet még lámpás. Jó lesz ez, csak simogassa mindenki szorgalmasan a dzsinneket, közben mormoljátok a kívánságokat:)

9. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    A Pannikat nem kapcsolták ki.
    Elég bonyolult művelet lenne csak ebben az eventben csak erre a felröppenőre ezt beállítani.
    Kérlek, egy aratás után ne állíts olyat, amiről egyébként fogalmad sincs! Ez csak légből kapott megállapítás, semmi több.
    Arról nem is beszélve, hogy a 2 területről lejövő 11 felröppenő a többi játékoshoz képest magas.
    ----------------------
    Ebben az eventben ez a felröppenő így működik. Mivel nem is kell belőle olyan nagyon sok, nem kellene az event második órájában temetni az eventet és szidni mindenkit, aki csak eszetekbe jut.
    Kérem, akinek inge, az öltözzön fel sürgősen!
    Akinek nem inge, ne vegye magára az írásomat.

10. röpcsi1

röpcsi1 Törzsjátékos

Jó pihenést! xD

11. ScorpionTattooGirl

ScorpionTattooGirl Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Pannis eredmény : 32 Panni, 2 terület 30 és 28 órás ól, 3. terület 4 raktár 22-30 órás óllal, maradék 22 órás fa : össz 33 röppentyű.
    Ólak kint maradtak, fák mentek a süllyesztőbe, semmit nem érnek Pannival sem :(
    Nem vagyok egy eventező, csak kíváncsiságból próbáltam meg, nem is leszek eztán sem eventező.

12. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

azért szerettem volna a 2 fejlesztést megszerezni a gyárhoz,amihez kellene 210 varázslámpás,na de 5 db-ot adott 3 föld fára

13. Chaelsi

Chaelsi Járnitanuló

Sziasztok. Nálam nem lehet megetetni a medvedzsint mert valahogy lemaradt a lap alján a kékkel jelölt s a pirossal jelölt választási lehetőség, mármint hogy melyik sor kezdjem el. Felajánlja a vásárlási lehetőséget a /kosarakat/ s alatta nincs semmi. Szóval most én lennék ennyire Szőke, vagy hiba van?

14. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Akkor próbálkozz ólakkal és - újra hangsúlyozom - ne temesd az eventet a második órában!
    Én is meg szeretném szerezni a gyár fejlesztéseket. Olvasom a tapasztalatokat és annak megfelelően fogom rendezgetni a területeimet.

15. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Szia:)

A dzsinnek a bahás területeken bukkanak fel, ha bent van a pipa:)

Last edited: Aug 1, 2018
    emocy91, genka53 and -ágianyu33- like this.
  16. Chaelsi

Chaelsi Járnitanuló

Köszi. Bahamáson senem volt dzsinem, természetesen csak ott kerestem. :) Ki meg beléptem s végre előbukkant. :)

emocy91, lüszike69 and zsona416 like this.
  17. Katafarmer53

Katafarmer53 Aktív író

sziasztok.
    elvagyok keseredve, olakkal fákkal vártam az eventet 5 db varázslámpát kaptam :( ezzel a mennyiséggel tuti nem lesz meg a gyár fejlesztései :(
    sok szerencsét mindenkinek az eventhez

emocy91 and genka53 like this.
  18. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Mondhat itt bárki bármit,a tény az tény marad,az,hogy 45 pannival 11 felrőpi jöjjön az siralmas,ok legyen nem kapcsolták ki a pannik hatását rendben van,és arra mi a magyarázat,hogy egyeseknek tízen felüli a felrőpi szám amig ketteseknek 1-2 db,ja és panni nélkül ad 10-15 db,akkor hogy is van ez,én elhiszem,hogy a modiknak a játék érdekeit kell védeni,de valami magyarázat azért megilletné a játékost is,ha már ingezünk.

19. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Nekem 8 lámpás és 358 tű lett 3 terület 20 órás fából és 20 pannival. Nem sok a lámpás de még mindig jobb mint az 1-2 db.

Gio, emocy91, genka53 and 1 other person like this.
  20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Mondtam már, hogy sok neked a Pannika!!xDNekem 3 db van de sosem tudom merre bóklásznak!xD

Thread Status:
Not open for further replies.