Farmfirka csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 26.5.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Én minden eventnél használok tp növelőket és répás kenyeret. Először csak a röppentyűk miatt alkalmaztam, aztán már rákaptam az ízére és a szinteknek is nagyon jót tesz.;)Igaz a modik mindig mondják, hogy nem befolyásolja a felröpiket, de az én tapasztalatom szerint igen. Reggel mikor beindítom a tojásokat, sárkányokat, tp növelőket bizony minimum 3x több felröpi van mint nélkülük. Saját tapasztalatom, jó sokáig kísérleteztem vele.

mamszi5107, nemethpgabi, Cyra65 és 8 más kedveli ezt.
  2. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Szia Kukori !! Remélem még nem lőtték le az én tippemet, ami 169 . Még soha nem saccolgattam, de jó játék ;) A poén már csak az lenne, ha letakarítanád kopaszra és 1 felröpid jönne, az is a tévedésből kinn hagyott 1 almafád miatt :D én is nagyon szeretném azt a felhőt..:p Eddig 2 event között bespájzoltam csatniból, most kaphatok is hozzá, de jó lenne... Kicsit félek, hogy (már írta valaki) a 4 órás nem fogja ontani a felröpit, de majd éjszaka kipótolom hosszúval. Még álmodozom a sikerről, csak nehogy kopp legyen :music:

Utoljára szerkesztett: 26.5.15
    kekmaci75, PocsékFarmer, csio70 és 8 más kedveli ezt.
  3. imike911

imike911 Fórum hercege

A bahamát nem szedem le, a mamutok maradnak ...... Akkor hova ültessek? A kergére meg a kincses szigetre? Egy-két mamutot csak le kell azért szednem ....

4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nahh, legalább nem én látom egyedül: de én is úgy vettem észre hogy TP növelőkkel többet ad, úgyhogy használom is event előtt.

nemethpgabi, iboly54, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nem tudom, és nem akarom cáfolni amit írtok Ibollyal, csak azt tudom, hogy ezek mindig vannak a rekeszekbe amit felsoroltam, így nem tudom, hogy mennyit kapnék nélkülük.:D:D

nemethpgabi, iboly54, skalimaci és 3 más kedveli ezt.
  6. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia, Kukori!
    Az én tippem 174 . Mi a fene látszik ezen a vajszínen rendesen, ami nem zöld?? nekem minden halvány :(

7. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Köszi, mindenképpen kipróbálom. Cukkinis almatortára gondoltam, az amit tudok csinálni, még húsvétit is tudok, de arra sajnálom a strucctojást. Majd beszámolok, általában 70-90 között szokott lenni az első aratásnál. A tippem a Tiédre 151

8. kukori80

Nálam nincsenek, ezért tudom mondani hogy többet ad ha berakom. De holnap kipróbálok még valamit és majd megmondom.

nemethpgabi, vje0315, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  9. apuci30

apuci30 Fórumőrült

van két pasi fajta van az a fajta aki a leglogikusabb kérdéseken problémázik és vagyok én aki bölcs tévedhetetlen és tapasztal de legfőbb erényünk ha tévednénk csendbe lennénk :D így mivel most szólottam ezért nem tévedtem :D felröpikre fel ha dél felé nem aratok akkor sok sok felröpim lesz de remélem ahogy Jóni mondta jönnek a kakkukkok is :D

-Anettt-, nemethpgabi, hóóvirág és 5 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Kíváncsian várom, ne hogy elfelejts szólni az eredményről:D:D;)

vje0315, iboly54, skalimaci és 3 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Te vagy a tökéletes szerencsemalac : [​IMG] ide veled xDxDSzeretem amikor egy pasi csöndben van xDxD
    Nem fogom elfelejteni, mert tesztelés alatt lesz:)

12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szerencséd van. Nálam a tojásoknak semmi hatása nincs a felröppenőkre. A Top-os nyereményen kívül minden tojásom megvan, azzal fogok kezdeni is, de nekem bizony nem jön háromszor annyi felröppenő.

hóóvirág, Baby72, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!!
    a tippem: 97 felröppenő

üdv.:apja

14. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Én a helyedben vennék akciós farmmunkásokat..;)xD

_Cygnus_ és iboly54 kedveli ezt.
  15. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

hölgyek es urak
    akkor tessenek bevetni a pannakat,vagy olyasmit mar senki nem hasznal ??

16. alpha58

alpha58 Rutinos

Köszi szépen, hogy figyelmeztettél. Egy páncél panni még volt a raktáromban. Nem tudom mikor került oda.:)

-kaktuszable-, csio70, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  17. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Szia!
    A tippem 155 felröppenő. Szerintem nagyon jó eventnek nézünk elébe.

18. Blökix

Blökix Fórum hercege

A váza alatt van barkácscucc,azt hogyan lehet kinyitni?

19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Csak próbáld ki egyszer, majd megfogsz lepődni;) mondjuk, ha van egy kis farmod v az event vége felé, amikor már meg van az összes felröppenőd:)

hóóvirág, skalimaci, vje0315 és 2 más kedveli ezt.
  20. berzsike

berzsike Fórumszaki

Sziasztok! A tippem: 99 és felajánlok a nyertesnek 1db répás-csatnit. Sok sikert a tippelőknek!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.