Farmfirka csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 26.5.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Csak gyors bekukk!:D
    Gratulálok azoknak, akik befejezték az eventet, a még küzdőknek sok sikert!

Nem tudom mit mondjak a szegfűre, de nekem a rózsa mellett a szegfű a másik növény, ami nagyon szánalmasan adja a felröppenőt. Csak felröppenő szerzésre sosem ültetem ezeket.
    Kellemes hétvégét kívánok minden eventező Moderátornak és Játékosnak!

alpha58, SzilvaG, Gio és 6 más kedveli ezt.
  2. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Nálam a füzetek és a növények megvannak. Növényből pluszba van már 500 :)
    A felröppenő az elég kevés..ma reggel is adott kőkeményen 15-öt :(
    Remélem az utolsó 2 napba jobban ad majd a szegfűre :D

alpha58, Gio, -Anettt- és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szép napot jó szurkolást :)

Jelentem kész az event. Igaz, hogy 1,5 nappal később kezdtem, de tegnap este sikerült pontot tennem a végére. Megy fel szépen a trágya ára úgy, hogy kipakoltam a csirkéimet és kivonulok a piacra kupeckedni, mert buksza töltögetős event vette kezdetét :D Azoknak akik még nem végeztek : hajrá-hajrá...akik meg igen, azoknak gratula :)

alpha58, Gio, dalmata10 és 3 más kedveli ezt.
  4. zebraful

zebraful Fórumelemző

Növények, füzetek megvannak, már csak 9 db. felröpi hiányzik, ezt már minden különösebb macera nélkül kivárom.
    Állatokat , mamutokat visszaraktam. A Tour de France II.teljesen leamortizálta az állatkáimat.Már rég volt olyan, hogy
    40 vakondom, 40 db. sünöm stb.van. Minden területen állatok sokasága eszik, iszik. Igyekszem, mert mindjárt kell a hely a
    következő csapatnak. Szerintem dél körül kinn lesz a paszuly nálam is. Jó kis event volt. Mindenkinek sikeres befejezést!

alpha58, Gio, Csacskamacska és 3 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Buksza töltögetős az nálam folyamatosan van ;)

alpha58 kedveli ezt.
  6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Az eventet tegnap befejeztem. Nagy jó volt és könnyű:)
    Gyönyörű szép idő van, aki végzett a feladattal.....irány a szabadba;) akik még nem annak sok felröpit és kitartást:)
    Nagyon szép hétvégét kívánok Mindenkinek!

alpha58, hóóvirág, Gio és 5 más kedveli ezt.
  7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Nálam nem mindig, mert én nem szeretek piacozni. Nem szeretem eladni amit már megszereztem, mert tuti, hogy akkor kell valami, amikor épp kevés van belőle. Szeretem, ha tele a pajta.

alpha58, hóóvirág, SzilvaG és 4 más kedveli ezt.
  8. kokenyke

kokenyke Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Felröppenő hiányom van nekem is.... kitettem a komfortot, beültettem, szupertrágy és elindítottam a gesztenyét.
    Nem történt semmi... jól kiszúrtam magammal :(
    Mit rontottam el. Mi az hogy 0 perces növény?

alpha58 kedveli ezt.
  9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

10. kokenyke

kokenyke Utánpótlás-írogató

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.5.15
  11. -Holdfeny-.

Én csak szeretném ha tele lenne minden zuga ;) Veszek eladok .... Meg a gazdakört csinálgatom .... Szeretem a piacot ;)

Gio kedveli ezt.
  12. .emese47

.emese47 Aktív író

ulmo12 kedveli ezt.
  13. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szia!
    Mit ültettél? Meg van -e rá a 25%-os szupertrágya gyorsító? Ettél hozzá Karácsonyi sütit és fehér ártatlanságot?? Sok minden összeadódik ahhoz, hogy a felhővel együtt 0 perces legyen egy kinemesített növény.

Gio és ulmo12 kedveli ezt.
  14. anikó5252

anikó5252 Járnitanuló

Szia! Köszönöm szépen, de ha továbbra is így folytatódik, akkor sajnos vetegetnem kell jó hosszókat mert valahogy nem akaródzik jönni a felreppenő:oops:Az éjszakai hosszúra is csak 43 db jött. De a végére azért biztosan összejön nekem is és mindenkinek:)
    További szép napot:)

Csacskamacska és ulmo12 kedveli ezt.
  15. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Ha van szupertrágya bónuszra kinemesített növényed, akkor a szupertrágyázás előtt kell indítani a gesztenyés felhősort + megenni egy karácsonyi sütit és egy fehér ártatlanságot. Ez nagyon fontos, tehát mielőtt kiszórod a szupertrágyát.

hóóvirág, Baby72, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  16. klari8110

klari8110 Járnitanuló

Nekem a mogyoróra,hagymára,cukorrépára jobban adott.

ulmo12 kedveli ezt.
  17. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

A rózsa szupertrágya imádata csak 20%-os, amellé kell még egy nemesített bónusz: ökotrágya, vízimádat, koránérő termés. Akkor sima földön a gesztenyés felhősor nélkül ártatlanssággal és karácsonyival kb. 8 perc. Komforton így reális első ránézésre.

hóóvirág, Csacskamacska és dagaz70 kedveli ezt.
  18. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Már csak 6000 növény és 200 felröpi kell.... báh, parázok h nem lesz meg kedd reggelig, főleg a hétfői 10 órás munka mellett. :(

Baby72, Gio és ulmo12 kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Kitartás és biztosan megy lesz ;)

Baby72, Gio, ulmo12 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Köszönöm! Igyekszem! Most tettem le a mai második kör vetést mert ma is dolgoztam, így csak reggel tudtam gyorsan aratni és vetni. Remélem, hogy meg lesz!

bercy58 és dagaz70 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.