Farmfirka csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 26.5.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dagaz70

dagaz70 Törekvő

Hát azért lehet, hogy én is kérek majd ajcsiként cavintont, vagy egy másik zsebszámolót:mad:
    Meg voltam győződve, hogy a mostani aratással már kész vagyok, és az utolsóhoz dobálom be a szükséges dolgokat, minden megvan! kivéve az eventnövényt:mad:
    Mert azt is bedobtam:mad:
    Maradt 10, azaz 10 db:mad:
    Most kezhetem a felszaporítást, mert még mindig kell 584 :mad:
    Így jártam.

mária4702, Baby72, csopke1 és 3 más kedveli ezt.
  2. Bathilda

Bathilda Junior szaki

A felhősor nagyon jó, mert csatnit ad!!!!!!

alpha58, mária4702, csopke1 és 3 más kedveli ezt.
  3. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Most már ott tartok, hogy az event gaz kész.
    Felröpi, még több tonna hiányzik! :D :D
    Mi lesz ebből?? :D :D

alpha58, Baby72, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Ne búsulj Dagaz, más is járt már így, hogy beadta az összest. Van idő, készen leszel!
    Emese, a 2.43 sem rossz, ha viszonyítod a teljes érési idővel. Nem mindegy, hogy tizenvalahány óra, vagy 2.43! Jó az, nem szabad türelmetlennek lenni!
    Kelemeny, van még idő! Hosszúzzál!
    Nem nagyon piacolok én sem, szeretem, ha a pajta polcai tele vannak. Sohasem lehet tudni, hogy mikor jön egy olyan event, hogy kell a pajtakészlet.

alpha58, Erzsike5110, mária4702 és 5 más kedveli ezt.
  5. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Természetesen, kitartok, az utolsó vaktöltényig!! :D :D :D :p

Erzsike5110, Baby72, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
  6. progabi

progabi Fórum biztosa

Sziasztok! Jól számoltam tegnap, a növénykék készen vannak,maradt is pluszban... Felröpiből (pozitívan) már csak 83 hiányzik! :)

alpha58, iboly54, Baby72 és 3 más kedveli ezt.
  7. dagaz70

dagaz70 Törekvő

Köszi' a biztatást, nem tudok mást tenni, várok türelemmel, még egy kör, és meglesz szerintem az event (ha el nem nem nézem megint:()
    Ha meg nem, akkor még bőven van időm:D
    A felröpik megvannak, hál'istennek, a füzetek legyártva, úgyhogy annyira nem aggódok:)

alpha58, sziszi1965, stellácska26 és 2 más kedveli ezt.
  8. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia kokenyke!

Lista a 0 perces hagymához.
    --kinemesített szuper trágya imádat bónusz 25%
    --bölcs tölgynél a "nő mint a bolondgomba " megléte.
    --gesztenyés felhősor aktiválása.
    --fehér ártatlanság + karácsonyi süti ( vetés előtt kell meg enni )
    --2x2-es komfort talajba
    --szuper trágya használata.
    Nem kell hozzá víz és sima trágya sem!!

Sok sikert a befejezéshez. Üdv:dalmata10;););););)

alpha58, hóóvirág, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  9. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! Az eventnövénnyel már tegnap végeztem,a rajzfüzet is kész! Még 120 felrepi kell és kész vagyok! Jó kis event,nem kell mindig a gép előtt ülni,és mégis lehet haladni! Jó játékot mindenkinek! :D

alpha58, hóóvirág, mária4702 és 5 más kedveli ezt.
  10. kokenyke

kokenyke Utánpótlás-írogató

Nagyon kedves vagy!!! ;)Köszönöm!!!
    Még a nemesítés felfogása van hátra xDxDxD

kovacstne, dalmata10, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  11. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia Kökényke,

ezt érdemes lenne elolvasnod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/növénynemesítés-és-az-üvegházak.6862/

Ha még nem nemesítettél, javaslom, kezdd a hagymával:
    a 25 %-os szuper trágya imádat bónuszára van szükséged.
    Sok időbe is telhet, mire sikerül ezt kinemesítened.

A nemesített növényt kell elvetned (aktív szuper trágya imádat bónusszal) dalmata10 listája szerint,
    tehát nem az eventnövényt.
    Mivel eredetileg hosszú volt, csak a nemesítés által csökkent 0-ra az érésideje
    és mert több vetést-aratást is tudsz indítani egymás után,
    rövid idő alatt sok felröpit tudsz általa termelni.
    Sok szerencsét a nemesítéshez, jó eventezést!:)

12. maklarimama

maklarimama Junior szaki

Vaciláltam, hogy egyáltalán nekifogjak-e az eventnek. Legutóbb 5 felröpi hiányzott, hogy meglegyen a felhősor. Most sem jönnek valami jól, de azért reménykedem. (közben kupákkal is haladok) Éjszakára majd ültetek valami hosszút komfortba és hátha...
    Mindenkinek jó játékot és sok-sok felröpit!

13. .emese47

.emese47 Aktív író

Persze nem vagyok türelmetlen, örülök én így is, csak nem értettem, hogy másnak hogy sikerül a 0 perces. Köszönöm amúgy az infót. Remélem meglesznek a felröpik, mert azok gyéren jönnek.

mária4702, dagaz70 és Gio kedveli ezt.
  14. judy95

judy95 Törekvő

Hol vannak a feröpik? "legendásan" kevés jön. Nem vagyok türelmetlen (vagy mégis?:mad:) de egy aratásra 15-20 db kicsit aggasztónak tűnik.

magdalena1967 és dagaz70 kedveli ezt.
  15. dagaz70

dagaz70 Törekvő

Én is itt, az általatok elmondottakból értettem meg, hogyan is működik a nemesítés, amit ismételten megköszönök, ajánlva mindenkinek, és nem voltam olyan szerencsés, hogy hamar öszejöjjön a 0 perces rózsa, de mostmár azt mondom, megérte a kitartó munkát.
    Én még olyankor is elvetem, amikor nem akarok 0 percest, mert akkor is hamarabb beérik, ezt pl.éjszakára szoktam betenni rövidebb eventeseknél.
    Mostmár untam, hogy még mindig hiányzik kb.100 felröpi, és bedobtam a 0 perces rózsát, 3 vetésből összejött a hiányzó (élmény látni, ahogy azonnal kivirágzik).
    Igaz, közben elbaltáztam az eventnövényt, újra kell szaporítanom, de nem aggódom:párszázról van szó.
    Mivel még rengeteg idő van, nem is hagyok több területet, visszaraktam a mamutfákat, a tour de farmhoz még szükséges állatokat, a nagyon keresett fákat, ólakat.
    Hamarosan aratom az eventeseket, még legalább egy kell, hogy a meghagyott 56 kiskockáról összejöjjön.
    Nekem a csatni már megvan, de azért sokkal kényelmesebb, ha nem kell az összes összetevőt letermelni.
    Akinek nincs meg, az meg küzdjön meg érte!

alpha58, Gio, mária4702 és 2 más kedveli ezt.
  16. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok:))

Kész az esemény, klassz volt:FARFMIRKA:p
    A Felhő szuper, remélem minél több gazdatársamnak sikerül megszerezni, kár lenne kihagyni;)

Lillapilla73, alpha58, mamszi5107 és 10 más kedveli ezt.
  17. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Na nálam is kész az eventnövény, még 37 db felröpi hiányzik. De az bőven összejön még ma vagy holnap reggelre legkésőbb.
    Mondjuk én éjszakára mindig hosszút ültettem, ami időt vesztettem azzal a két kör eventnövény kimaradással azt úgy látom bőven behozta, hogy nem kell a felröpi miatt izgulnom így.
    Mindenkinek sok sikert!

alpha58, mamszi5107, Cyra65 és 6 más kedveli ezt.
  18. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Csak kuriózumként!
    Egy teljes kert eventgaz learatásakor, adott már egy filcet!!
    Meg is voltam elégedve vele!!!!!!!!!! :mad:
    Ez, ma délelőtt volt. xD

dalmata10, alpha58, mamszi5107 és 6 más kedveli ezt.
  19. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ne izélj márxD;) 47. szintű farmomon kupa sincs meg fák sincsenek és egy körre ad 15 filcet. A festéket kell megvennem FA-ért a többi meg majd alakul.

alpha58, Cyra65, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Remek Gazdák vagytok! Tudtok örülni minden apróságnak! :);) Néha én is nagyon bosszús vagyok, de lecsillapítom magam, hiszen játék, ha véresen komolyan veszem is..
    Szép estét mindenkinek! :)

alpha58, kovacstne, Cyra65 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.