Farmfirka csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 26.5.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

És még arra is emlékezni fogsz, amikor versenyeztél odabent, hogy Te legyél a gyorsabb, és jöhess a Föld nevű bolygóra, játszani Farmeramát! xDxD

alpha58, skalimaci, iboly54 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Én még arra is emlékezni fogok amikor elkezdtem ezt a játékot, pedig arra nem is akarok xDxDxD

3. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

A leggyönyörűbb emlékek a kezdetek!!! xD

alpha58, iboly54 és kukori80 kedveli ezt.
  4. kukori80

Már akinek ! xD Inkább mentem volna az igazi kertbe paradicsomot ültetni, annak több haszna lenne xD

5. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Hát nem tölt el semmiféle büszkeséggel, amikor ránézel a kis gazdaságodra? :)
    Honnan hova fejlődtél? :p

Fätum, alpha58, kukori80 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Háááát én isxDxD
    Tudom, tudomxD

kukori80 és hóóvirág kedveli ezt.
  7. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Az esti állás szerint 155 felröpi kell és 3216 eventnövény.... jaj! Most már talán látom a fényt az event végén :D
    Biztonság kedvéért kiszedtem 280 szuperkakit a gazdakörikből, hogy egy kör event növényt gyorsabban le tudjak zavarni.

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  8. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

És tudja, és tudja, és tudja xD

Kukori.és.Kotkoda, kukori80 és iboly54 kedveli ezt.
  9. kukori80

Nem nagyon. xDxD Főleg mikor a titokfánál leapad a bankszámlám xDxD

10. iboly54

De tényleg jó vissza emlékezni a kezdetekre:) még nagyon gyerekcipőben jártunk, minden nehéz volt és minden apró ajándéknak nagyon örültünk. Boldogság töltött el szintlépéskor és minden gazdakörit megcsináltunk, pedig alig volt CSP, persze az árak is másak voltak:D

Lillapilla73, Gio, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  11. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Akkor még nem is volt titokfa, örüljünk akkor visszafelé! xD

:) Bizony. :)
    Alig vártam, hogy megérjen a salim, alig bírtam kivárni azt az öt percet xD

alpha58, Gio, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Nekem nem jó visszaemlékezni, csak ültettem és ültettem. Fogalmam se volt róla hogy van gazdaköri feladat, hogy van fórum ahol kérdezhetek. Csak magamban ültettem és nem tudtam hogy minek. Aztán egy időre abbahagytam. Nem láttam értelmét a játéknak. Aztán fél év múlva visszajöttem és teljesen véletlenül rátaláltam a gazdaköris küldetésekre, naaa és onnan nagyon izgis lett a játék. Volt értelme játszaniPersze jól lemaradtam a töbiektől de engem nem érdekelt. . Erre lenne jó a mentorosdi, persze ha jól működne és tényleg a kukáknak segítene és nem a rafinált játékosoknak.)

alpha58, Erzsike5110, Gio és 6 más kedveli ezt.
  13. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

xDxD
    Én is azt csináltam xDxD Szál magamban xD
    Ezt már meséltem, de alig vártam azt is, hogy "mozogjon" már a ház, és jöjjön megrendelő, és adhassak neki 10 salit, meg 5 répát -20 csp-ért xD
    Kukáknak xDxDxD:cry::cry::cry:

alpha58, Gio, Fätum és 2 más kedveli ezt.
  14. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Nyugodj meg, nekem se, és én nem birok ilyen "hisztis fejet" csinálni:) Mint ha magamat látnám. Per pill. órák megszámlálva, van még 63 órám.

15. iboly54

Úr Istem mennyit be kellett adni g.körikbexD
    Kukori már semminek nem tud örülnixD pedig ha körülnézne a kertjében látná, hogy mindig túlteljesítxD még be sem fejezte az eventet, de már a következőn zsörtölődikxDxD
    Az előző hsz-ban, amit olyan szépen leírtál:) arra gondoltam, milyen nehezen jutottam hozzá a paszulyhoz, sokat kellett várnom mire összejött annyi pénzem, hogy megtudjam venni a gyáva nyulakat.

alpha58, Fätum, kukori80 és 2 más kedveli ezt.
  16. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

xD Héjj, Te Kukori, de félév utántól mégis itt maradtál ;)
    Édes Istenem, mikre emlékeztek!!
    Se arra, hogy mennyit kellett beadni, se arra nem emlékszem, hogy a paszulyhoz gyáva nyulak kellettek...
    Atyaég! És meg merek szólalni Cavinton-ügyben :oops:
    Megyek bebújok a szekrénybe :oops:
    Arra speckó emlékszem, hogy kicsi voltam, pár éves, és mikor jött a vihar, meg a dörgés, meg a villám, mindig ezt csináltam.
    Anyum szólt mindig, hogy elment a vihar, előjöhetek xD

Fätum, kukori80 és iboly54 kedveli ezt.
  17. kukori80

De ez a lényeg a játékban. Ha 10 tyúkért megkapnád akkor nem lenne benne kihívás és megunnád a játékot. Azért valamit valamiért tegyünk le az asztalra mi is.) Én szeretem a kihívásokat és gyötrődök is velük. Nem mondom hogy holnap kész lesz, de majd fél év múlva ha hagyja V. akkor kész lesz.)

Erzsike5110, Gio, skalimaci és 3 más kedveli ezt.
  18. iboly54

Ez nagyon cuki:) én viszont most arra nem emlékszem ez az szivárványvirág játékban marad-e, nekem nagyon tetszik:)

hóóvirág kedveli ezt.
  19. Fätum

Fätum Fórumőrült

Hát vihar az volt itt is a kezdetnél. Elmosta a növényeket, ha nem trágyáztunk. Atya világ de régen volt. :)

alpha58, Erzsike5110, Gio és 4 más kedveli ezt.
  20. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Kipuskáztam: Az eventnövény nem marad játékban, hanem beváltásra kerül az alábbiak szerint:
    :oops:

Tényleg!!! Öt éve? Hat éve? :)
    Kár, hogy nem volt még akkor füzetem :oops:

iboly54 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.