Farmfirka csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 26.5.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Sziasztok,

A TojásKaszinó beharangozóját itt találjátok:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmfirka-csevegője.12582/page-35#post-251351

Emeltük a tétet, a főnyeremény:

- 1 rózsaszín lóistálló
    - 1 moringa XXL fa

A főnyeremény mellé Baby72 felajánlott a nyertesnek
    - 1 Pinkie Pie sütijét + 1 csokis palacsintát + 1 cukkinis almatortát
    Köszönjük! :)

Aki elsőként eltalálja az egyik számot, nyer
    - 1 rózsaszín kecskeólat és
    - 1 termék ajándékcsomagot, mely a következőket tartalmazza:

- 1 répás-almás csatni,
    - 1 húsvéti leki,
    - 1 tavaszi koszorú
    és
    - 1 zöld matróztea

Az eddigi tippek időrendben:

Baby72 .............Felröppenő: 50 db, .................... Event növény 554 db
    vje0315 ..................felröpi:269, .................. .......eventnövény:.... 5 db
    kovacstne ....................................nem is kezdte el, másra gyúr = 10 eventnövény :)
    forraifk ......................filctoll: 76 db................ .... eventnövény: 1678 db
    iboly54 ......................filctoll: 56 ........................ eventnövény: 870
    kutyaszálló ........repülő toll 350 ..................................eventke 6500db
    Ninett79 .............felröppenő: 75db ..................... eventnövény: 1300
    SzilvaG .....................felröpi:554 db ................... eventnövény:15662 db

Az eddigi legjobb tipp mindkét számra:

Kiosztunk egy kreatív jutalmat Kutyaszálló gazdának a Repülő Toll elnevezésért,
    ami nem is lehet más, mint egy zöld matróztea:D
    Ajándékát a tippjáték vége után kapja meg tőlem.

Magam előtt látom Repülő Tollat, az indián törzsfőnököt, amint elégedetten bólogat ... ;)

Jó eventezést, sok szerencsét a tippeléshez,
    hajrá!:)

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Utoljára szerkesztett: 30.5.15
    zelda1956, Baby72, Gio és 9 más kedveli ezt.
  2. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Jaj, egyszer régen én is elkezdtem már ezt a játékot, de akkor én is kuka voltam, abba is hagytam. :)
    De emlékszem én is hogy izgultam, hogy le tudom e termelni időre amit a megrendelő kér. :) Hát ritkán sikerült, de akkor azt hittem ez a játék. :) Aztán jött egy újabb megrendelő, hát vetettem-arattam ezerrel, de most már tudom, hogy ész nélkül :)

Baby72, Erzsike5110, Fätum és 3 más kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szerencsére ilyenben nem volt részem...remélem nem is lesz:)
    További szép estét Nektek! Jó éjszakát!

Baby72, hóóvirág, Fätum és még 1 ember kedveli ezt.
  4. Fätum

Fätum Fórumőrült

5. éve :) Pontosan emlékszem mikor regisztráltam a játékba. 2010.június 4-én :D Nagyjából három hónappal a kezdés után. És már akkor 5 millióval kezdődött az ID számom. Hihetetlenül népszerű volt már az indulásnál ez a játék. Jééé tényleg, a jövőhéten lesz 5 éve :D Szülinapos leszek :D :D

Utoljára szerkesztett: 30.5.15
  5. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Isten éltessen! :)
    Boldog Szülinapot! :)

Nna, nem bíírtam ki :)
    2010.06.30. 20:05 :) Nekem egy hónap :)

iboly54, Baby72, dagaz70 és 2 más kedveli ezt.
  6. Fätum

Fätum Fórumőrült

Köszi :) Ha lesz event akkor, hozok tortát meg pezsgőt, és bulizunk :D

7. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Jóóóóó :)
    Koccintás utánra hozok Jégerbomb-ot xD

Baby72 és Fätum kedveli ezt.
  8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Most jöttem meg a Fény fesztiválról.:) Egyszerűen csodálatos volt.
    Szeretnék én is tippelni:

felröppenő: 69
    eventnövény: 1500

9. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Nem hagyja xD
    Kukucsáld meg a júniusi naptárat! xD

kukori80 kedveli ezt.
  10. cintike1

cintike1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok tippelek felröpi 68 növényke 1212

Elsőre 69 írtam, de láttam Nóci tippjét ezért módosítottam.;)

11. maszatka2010

maszatka2010 Fórumlakó

Én is szeretnék tippelni: felröpi: 8o növényke: 1050

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  12. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ne fesd az ördögöt a falraxDxD igenis V. nagyon emberbarát és szeretné ha befejezném a homokművész feladatot minél gyorsabban xDxDxD Cakát mindenkinek és sok felreppenőt.

13. Agnesasszony

Agnesasszony Törzsjátékos

Tippem: 1150 eventnövény, 71 felröppenő....

14. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

És még mondják, hogy az 1x1-et munkások nélkül sz**ás aratni...xD
    Ne is mondjátok - ez még a kisebbik rossz: én az első napot azzal kezdtem, miután letermeltem az első 100 salátát, hogy bementem az izgő-mozgó tanyaházba, de mivel az almafának ugye több idő kell, a megrendelő meg azt is kért, én viszont mindenképp ki akartam próbálni, abszolút nem lévén képben, 20 vagy talán 25 FA-ért újrahívtam, hogy el tudjak neki adni. Na azóta is szidom a BP-t, hogy ekkora h*lyét csinált belőlem...!xD A Pharmerből, aki mindig mindent jobban tud - legalábbis azóta...!:eek::wuerg:xD
    Persze akkor még arról szólt a játékom, hogy mintába elrendezett különböző földterületeket bevetettem salátával-búzával-szénával és néztem, ahogy beérik; aztán miután megörültem, hogy kifért minden, ami az adott szinten elérhető, kiléptem, mert azt hittem, ez a lényeg, jól végeztem dolgom - másnap vagy harmadnap meg koppantam, hogy az egész egyformára gazosodott...!o_OxD
    Nálam úgy indult a dolog, hogy addig fogok játszani, amíg eljutok a Bahára és megszerzem a paszulyt - utóbbi az akkor még 300e CSP-ért menő duci denevérek miatt húzósnak számított, úgyhogy durván másfél hónapra terveztem; persze akkor még nem tudtam, hogy épp akkor volt friss a dolog, és hogy lesz az még olcsóbb is, meg hogy van baby boom, meg ilyenek; akkor még azt tartottam a legnagyobb biznicnek, hogy befektetek 10 kecskébe és fölrakom 50 CSP-vel drágábban egyesével, és szorítok, hogy ne ragadjon be egy sem-.-, és akkor lesz rajta 250 CSP hasznom:sleepy:xD; aztán mekkora királynak éreztem magamat, amikor elcsíptem egy duci denevért 200e körül (akkori kb. egy héten keresztül kuporgatott teljes vagyonom), és akkor jól vállon veregettem magamat, hogy oké, már csak 1-et kell vennem, ráadásul 100e-t megspóroltam, úgyhogy egy héttel hamarabb hagyhatom itt a játékot...:music:xD
    Aztán időközben kipörgettem egy FA-fát (a titokfás akciónál nagyon lelombozott, hogy nem sikerült, a rá néhány hétre megrendezett Kerekkerék akciónál (a "2. utolsó" lehetőség:music:) épp ezért viszont nagyon rá voltam indulva - még csináltam is másik farmot, hogy hátha azon összejön, és akkor "átköltözök" oda (kb. 40. szinten lehetettem és talán 1 eventes kitehetőm volt még csak, amit sajnáltam volna hátrahagyni, de gondoltam, úgyis kell 2 farm az akkor még csak pénzért kiváltható második mesterség miatt), de végül a leges-legutolsó pörgetésemre összejött) - na akkor belémütött, hogy ekkora kiváltságot mégsem hagyhatok hátra, aztán ittmaradtam...:p:) Ha akkor az nincs, akkor viszont már bizton állíthatom, hogy nem lennék itt (túl sok mindenből éreztem volna kizárva magam, meg persze nem lett volna meg a "szerencselöket" adta inspiráció, és ugye akkor még nem igazán kaptam rá az ízére) - nem győzöm eléggé hangsúlyozni: egy pörgetés - ennyin áll vagy bukik 100-ak és 1000-ek fóruméletének éveken keresztüli nyugalma KONTRA nyugtalansága...:music::D

hóóvirág, Fätum, Baby72 és 10 más kedveli ezt.
  15. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Sziasztok
    Szeretnék tippelni.
    Felröppenő: 603
    Event növény: 16.000

Én ma reggel végeztem is az eventel :)

Utoljára szerkesztett: 31.5.15
  16. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Napsütéses szép napot Mindenkinek!
    Az új tippem: 73 felröppenő és 1100 eventnövény
    Én most kezdem a főzős eventet, húsleves lesz és sonkás tészta.

17. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

sziasztok.
    az én tippem: 127 szivárványvirág és 175 filctoll.

18. progabi

progabi Fórum biztosa

Sziasztok! Kivégeztem a képregényt és maradt még 58 filcem és 900 virágom.
    Ennek kapcsán én is tippelnék: 82 felröpi és 1228 növényke.

Kukori.és.Kotkoda és skalimaci kedveli ezt.
  19. eperke911

eperke911 Aktív író

sziasztok én is szavaznék : felröpi : 117 növény 540

20. ]Anna05[

]Anna05[ Haladó

Kész a könyv, meg a virág, még kelle 78 felröpi remélem az is meg lesz, kitettem az ólakat, mamut fákat, remélem az adni fogja.. alig várom , hogy meglegyen...
    tippem. felröpi102. növény 407

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.