Farmfirka csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 26.5.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Erzsike5110

Erzsike5110 Haladó

Sziasztok. Szép napot mindenkinek. Szeretnék tippelni.
    Felröpi :75 Eventnövény:1250
    Most, hogy már befejeztem az eventet egész szépen jönnek a szinesek

2. atis752

atis752 Törekvő

Sziasztok!

Az én tippem:389 felröppenő és 4267 eventnövény

3. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!
    Egy-egy növény nemesítése nem egy gyorsan letudható dolog :( persze, ha sokszor rövidítjük az időt szupitrágyával, gyorsabban megy, de szerintem felesleges erre elpazarolni:p
    van már néhány nemesített növényem, én mindig elfogadtam az éppen felajánlott bónuszt, de volt amelyiknél csak a legutolsónak adta meg azt, amiért elkezdtem :oops: szóval: türelem nemesített növényt terem :);)

hóóvirág, Pharmer500#2, Cyra65 és 9 más kedveli ezt.
  4. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok!
    Kész az event, felhő aktiválva. A szivárványvirág nagyon szép, kár, hogy nem marad a játékban.

Cyra65, vje0315, Gio és 2 más kedveli ezt.
  5. balu

balu Haladó

Sziasztok Már majdnem kész csak 32 felröpire várok, de még egy óra és aratom az árpát abból tegnap 38 lett egy területen :)
    A tippem: 70 eventvirág ,és 153 felröpi

6. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Sziasztok! Tegnap délután event kész lett, felhősor aktiválva. Boldog gyermeknapot kívánok minden kedves farmeramat játszó gyerkőcnek :)

vje0315, Gio, skalimaci és 3 más kedveli ezt.
  7. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok:))

Kicsit elaludtam, nem szoktam ilyen sokáig aludni, most így sikerült, biztos az event miatt, mert már kész van:))
    Az ilyen eseményeket kedvelem, mert az ember nyugodtan letermeli, nem is volt vészes ez a mennyiség( bocsi a kisebb szintű gazdáktól, én csak a nagyobbak nevében beszélek;))

Nekem is van ám tippem: 5423 szivárványvirág és 238 felröpi:p
    Most már van összehasonlítási alapom, mármint a vezetést illetően. Varun igazán kreatív emberke,:) tényleg nagyon klassz eventeket állít össze, a svéd hölgyemény, aki az előd szerepét töltötte be, nahát ott aztán vért izzadtunk egy-egy eventnövény letermelésével és a felröpik száma is irreálisan sok volt.
    Nagyon tetszik, hogy ráálltak a fejlesztők a felhősorok megtöltésére, aki az ilyen eventeket sorban teljesíti, nagyon felgyorsul a szintlépés.
    Na mostmár nem jártatom itt a pampulámat:D, mindenkinek napsütéses vasárnapot kívánok és sikeres eventbefejezést:)

hóóvirág, judy95, vje0315 és 5 más kedveli ezt.
  8. forraifk

forraifk Járnitanuló

Sziasztok, szép reggelt, napot! Mint tegnap írtam, reggelre meglett a felhő, aktíváltam, tippem marad: 1678 db növény, és 76 db filctoll! További szép napot, aki még hajt, sok-sok-sok felröpit, a gyerekeknek Nagyon Boldog Gyermeknapot!!!!!

9. pufac

pufac Járnitanuló

Sziasztok! Boldog Gyereknapot.. nem kaptam ajándékot,pedig reggel vártam!!Egy ajándékbonusz?!,vagy kis lufi?!...mindegy...Köszi..:)

SzilvaG, progabi, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  10. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

köszi az ajándékot,de ez általában csak úgy jön/ mármint a hüleség /
    ja és ha fokozhatnám ugye kiskorában valószínű sasfiók volt az óvodai jele:D
    én júni 4.-én születtem és a horoszkóp szerint ikrek vagyok,sok-sok kis szösszenettel vagyok megáldva8)
    a témánál maradva 14 repülőtoll hiányzik a finishez,remélem ma meg lesz:p
    még egy újabb tipp: 72 repülőtoll és 1109 eventke növényke:music:

11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Meddig lehet tippelni? :)

12. _Smurfie_

_Smurfie_ Járnitanuló

Még 70 felröpim hiányzik, de már látom én is a fényt az alagút végén :p

Az én tippem: 98 felröpi, 4627 eventvirág ;):)

13. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Sziasztok!
    Én már befejeztem az eventet ami szerintem nagyon jó volt és maradt 18 db növényem és 640 db felröppenőm.
    A tippem növényre 704 db és felröppenőre 700 db.

14. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Én már elég régóta próbálkozom a rózsával és a hagymával, de nagyon nem akarnak nemesedni. :D

Event: Mindjárt aratok.... ha jól megy estére meg lesz az eventnövény, legkésőbb talán holnap reggelre. Felröpiből is csak kb 80 darab hiányzik, ami nem egy vészes mennyiség.

Cyra65, vje0315 és kutyaszálló kedveli ezt.
  15. judy95

judy95 Törekvő

Gratula! Hogy a manóba lett ennyi felröpid?

vje0315 kedveli ezt.
  16. Kinguska96

Kinguska96 Járnitanuló

Nekem még 95 felröpi kel Tippem felröpi:120 növény:135

Cyra65, Kukori.és.Kotkoda és vje0315 kedveli ezt.
  17. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Szia,
    szerintem bevetett valamilyen 0 perces növényt, ahogy én is, és miután mindent beadtam, van 377 felröppenőm.

skalimaci, Jucus1949 és judy95 kedveli ezt.
  18. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jó reggelt, jó szurkolást :) Na, hogy én se maradjak ki a tippelősdiből:
    441 eventgaz, (nekem ennyi maradt, hát legyen ez a tipp)
    371 filctoll (nekem most ennyi van úgy, hogy ezt teszem meg tétnek :p)
    Jó ez az új felhősor, ma este már begyűjthetem az első termését :D

19. judy95

judy95 Törekvő

Szia!
    Eddig nem nemesítettem, de már látom, hogy muszáj lesz. Mert így rettegés, hogy lesz-e elég röppentyű. Most még 136 hiányzik. Csak hobbikertész vagyok, eddig elég macerásnak tűnik a nemesítés, de jobbnál jobb felhősorok jönnek mostanában..., ha lesz egy kis event szünet nekikezdek. Addig még tanulmányozom a fórumokon leírt tanácsokat.
    A júniusi naptárat néztem, nem egy uborkaszezon.

kovacstne, Jucus1949 és vje0315 kedveli ezt.
  20. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Boldog gyermeknapot Mindenkinek, hiszen tudjátok : mindegy hány éves vagy, ha a szívedben gyermek maradsz :) http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/smileybaby/icons/l24974142.jpg ...és, hogy ne offoljak, amennyire paráztam a 2-3 db-os röpik miatt...:wuerg: most már nem értem magamat xD Felhő gyártja a csatnit, ha módjával is :inlove: Sok sikert és felröpit!!:)

Pharmer500#2, kutyaszálló, Gio és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.