Farmfirka csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 26.5.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jelenleg 893 filctollam van és ez még gyarapodik:) nem is értem minek használtam a 0-s hagymát az elején:oops: biztos kukori a hibás, mert rábeszélt " mire tartogatod a gesztenyés felhősort"xD na bumm, most hova rakom azt a tömérdek CSP-t amit kapok értexD

Erzsike5110, Linden, kukori80 és 3 más kedveli ezt.
  2. Gézavár

Gézavár Fórum-zöldfülű

Szomorú vagyok.Évek óta csinálom, szorgalmas vagyok,de nincs Fa-ra pénzem, a felröppenőkkel spórolnak. Nincs FA-ra pénzem.:(>:(

dagaz70 kedveli ezt.
  3. Agnesasszony

Agnesasszony Törzsjátékos

Miért vagy szomorú? Sokan vagyunk, akik még soha nem vettünk farmaranyat....

4. Gézavár

Gézavár Fórum-zöldfülű

..és most honnan szerezek 150 darab filctollam?

dagaz70 és Boszika57 kedveli ezt.
  5. Judabeli

Judabeli Törekvő

Én sem vettem még soha sem farmaranyat sem semmi mást, mégsem vagyok szomorú. Bár ha most a felreppenők miatt nem sikerül a felhő bizony egy kissé el leszek keseredve. de az élet megy tovább...
    Rutinos játékosok szerintetek lehetséges hogy összejön még 140 felröppenő holnap reggelig????? Mert talán még egy aratásra hajnalban lesz időm, utánna vizsgázom.
    Sajnálnám, ha a felröppenők miatt hiúsulna meg. Ja még annyit: nincs geszetenyés felhősorom sem 0 perces kinemesített növényem, ill. a rózsa félig kész (ökotrágya imádat és koránérő termés ) és van fehér ártatlanságom is- egyéb semmi. Ötletek?
    Köszi J.

dagaz70 kedveli ezt.
  6. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

Van olyan Topic, a Spam sarokban, hogy Ajándékok kérése, és ott kérhetsz a gazdáktól segítséget!!
    Biztos segítenek mint én!!..Sok sikert kívánok: Boszika57 ;)

dagaz70 kedveli ezt.
  7. -jóga-

-jóga- Junior szaki

2 és fél nap net nélkül... Döcögősen de haladtam, csatni, arató kupon pocsékba ment.... :-( 23 felröppenő és kész vagyok

dagaz70 kedveli ezt.
  8. maklarimama

maklarimama Junior szaki

Sikerült, nagyon boldog vagyok! :inlove:xDxDxDxDxD
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget, nélkületek nem sikerült volna!!!

Erzsike5110, Gio, tszabina6 és 3 más kedveli ezt.
  9. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Pörgettem az ajándék party pörgetéseket és 2x kipörgettem a madárijesztő kapitányt. :D

janos6750 és Gio kedveli ezt.
  10. ősvezér5

ősvezér5 Fórum-zöldfülű

Sajnos nem sikerül befejezni az eventet. A festéknél elakadtam, csak 25 db van belőle. Bármit ültetek, festék nem röppen.
    Legközelebb talán sikeresebb leszek.

Erzsike5110 kedveli ezt.
  11. hóember201

hóember201 Utánpótlás-írogató

Még 66 felröppenő, remélem holnap még meg lesz!

12. janos6750

janos6750 Aktív író

Szia, nézz szét a gazdakörbe sok feladatnál van nyereményként barkács cucc, főleg a tenyészállatoknál, azt viszont csp-ért tudsz venni.

13. Agnesasszony

Agnesasszony Törzsjátékos

Mennyi festék kell még? Kérhetsz szomszédoktól barkácscuccot, vagy a fórumozóktól is, van erre egy külön topik....
    Most néztem, hogy akkor még 25 hiányzik, az elég sok ilyen kis idő alatt, kár, hogy nem szóltál előbb.... Azért küldök egy barkácsot és holnap is, hátha más is küld és meglesz mégis....

Pharmer500#2 kedveli ezt.
  14. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Sziasztok
    Még fillctoll hiányzik 70 db ezért szegfűt ültettem remélem meglesz reggelig. Akinek esteleg tudna küldeni azt megköszöném.

15. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Sziasztok, Hol van a kéregetés helye, mert felröpi miatt aggódok. Akinek van felesleges, szívesen fogadnám, és most előre megköszönöm a segítséget. Már mindent teljesítettem, és mindent megcsináltam. Jobban szoktak röppenni a felröppenők, Úgy érzem
    Ne aggódj, most jöttem haza, azt hittem készen leszek, és 149-nél megállt a filctoll, amikor nekem csak egyetlen egy db kellene. Szorítok Neked.

16. TURMOGO

TURMOGO Fórum-zöldfülű

Sziasztok .Légyszi aki tud küldjön nekem felröpit.Már nem sok hiányzik,de félő,hogy nem lesz meg. Ezért kérlek titeket,hogy segítsetek gazdák. Előre is köszönöm. Természetesen ,akinek küldök vissza :) Farmnév : TURMOGO

17. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Event tegnap még letudva :) Szuper felhősor aktiválva!
    Nem volt ez rossz event:)

Gratulálok akik megcsinálták és kitartást még akik csinálják :)

Üdv: DRAGON86

18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

19. zelmira73

zelmira73 Fórum-zöldfülű

Sziasztok !
    Óriási hibát követtem el , leállítottam a rajzfüzet gyártását. 15 volt elindítva és 9 már kész volt belőle.Sajnos idő már nincs az újraindításra.

20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

ha elindítod újra .... Talán be engedi fejezni farm aranyért a malom munkáját ...
    Ennél a felhőnél érdemes rajt elgondolkozni ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.