Farmfirka csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 26.5.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Attól függ hogy mikor fogsz lefeküdni:) Ha éjjel 2 órakor akkor aktiváld a 12 órást, ha meg előbb akkor a 3 órásakat. A 3 órást jól ki lehet használni ha olyanokat ültetsz hogy még lejárat előtt 1 perccel leszeded és a legközelebbit meg aratás előtt indítod. Az 1 órásakat én reggel szoktam aktiválni v. este amikor nincs kedvem szöszmötölni.

ada77201, Cyra65, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  2. Kovács_Tamás_[Tomk_]

Kovács_Tamás_[Tomk_] Junior szaki

Mikor megláttam, hogy a felhősor 25000 TP és 10000 BTP-t nagyon megörültem, de fordítva jobban örültem volna.

_Cygnus_ és szemike50 kedveli ezt.
  3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ne legyünk telhetetlenek:);). A csatnit is láttad?

_Cygnus_, anami1980, csopke1 és 5 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Látom, hogy megint elemetekben és a kaszinóban vagytok mindketten:D.
    Megmosolyogtattatok, ezt köszönöm mindkettőtöknek. Ezért, ha megengeditek, szeretnék a kedves szomszédkám felajánlása mellé, még egy Zöld matrózteát, mint nyereményt hozzátenni. Így még izgalmasabb és értékesebb lehet azok számára a játék, akik beszállnak a "versenybe":);):).
    Hogy ne csak a versengésről szóljak: az event nagyon tetszik, jók a nyeremények és kellemesen meglepődtem azon, hogy sokkal nehezebbre számítottam. A képregényeventek mindig tartalmaztak buktatót, csavart, itt a barkácsok foghatják meg a kisebb szintű gazdákat, akiknek kevés a fája és a festéke. A felröppenőkből is sokkal többre számítottam a gangos pletyi után:).
    Örülök, hogy a szigeti malmot is használhatjuk, így mehet a farmon tovább a szupertáp keverése, nem kell megszakítani.
    Az, hogy a csatni nyeremény a piacra milyen hatással lesz, nem tudom még átlátni, de az ára elég magas volt, gondolom esni fog:). Ez van akinek jó lesz és van akinek nem;):)
    Szia Kukori!
    Én is a barkács mennyiségére gondolok Jónás jóslata alapján, mert a 600 felröpit nem tartom soknak, persze a négy órás eventnövény nem fog annyit adni, mint a hosszabbak, ez buktató lehet. Talán éjszakára a komfort föld, vagy valami hosszabb érésű kisegítheti azt akinek kevés lenne:).
    Utólag jutott eszembe, hogy kicsit tartok a régi kakukkok és az event :)párhuzamos megjelenésétől én is, remélem zökkenőmentes lesz

5. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Tetszik az event nekem is, remélem meglesz.
    Na meg mondok egy tippet is, legyen 138!

6. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok! Amint látom kellő izgalommal várja mindenki az eventet. Latolgatunk, találgatunk és bizakodunk. Egy biztos, hogy a felhősorra mindenkinek szüksége van, tehát hajrá! A felröppenők lesznek szűkön véleményem szerint, de, ha nagyon vészes, akkor bedobjuk a 0 perces növényeinket, tehát arra mindenki vigyázzon, hogy kellő mennyiségű sz.t. maradjon!

csio70, hóóvirág, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Szia:) Én először megnézem hogy mennyit ad elsőre. Ha az átlagot, akkor semmi gond nem lesz, 7 ültetéssel meg lehet csinálni az eventet ha mindenki leszed mindent, az 2 és fél nap. Utána mennek vissza a mamutok, vagy akinek nincs sok akkor a komfort.

csio70, _Cygnus_, csopke1 és 3 más kedveli ezt.
  8. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Nem valami panda utazás volt beharangozva?A 2 szinten van 50 db festék a kicsiknek?A nyeremények nagyon szegények,tényleg csak a felhősor ér valamit.Én is hajtottam a főzőben a répáscsatniért,de így is jó.

csio70 és szemike50 kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Én a bahát nem fogom leszedni abban biztos vagyok, mert túl nagy btp veszteség lenne, inkább a farmon viszem kicsit tovább. Legfeljebb több aratással lesz meg, nem nem feltétlenül akarom az eventet elsőnek befejezni, van rá idő bőven:)

mamszi5107, csio70, mermeze50 és 6 más kedveli ezt.
  10. apuci30

apuci30 Fórumőrült

de nem éjjel 2-kor fekszek ezért kérdeztem annyira azért nem vagyok pasi :D

csio70, _Cygnus_, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Én se elsőként akarom befejezni, csak ki akarom használni a csatnit:) Kellenek a növények a főzőbe :cry:A bahával elég jól állok, most fél évig azt nyomtam keményen, kell nekik is egy kis pihenés xD
    De pasi vagy azért kérdeztél xDxDxDxD

csio70, hóóvirág, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  12. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Szerintem a csavar az lessz hogy vásárlás nélkül nem lessz elég felröppenő.

Erzsike5110 és szemike50 kedveli ezt.
  13. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Én is a bahát nagyon ritka esetekben szedem le, mert az eventes növények nem sok tp-t adnak. Hasonlóan gondolkozom, inkább mindig ráhagyok 1-2 napot csak a bahán legyen mindig sok-sok tp:) most még a farmos területeteket sem biztos hogy lecsupasztom, a mamutokat biztosan nem, éjszakra meg úgy is valami hosszút ültetek:) ennyi mennyiséggel bőven meglesz előbb is mint kellene;)

Cyra65, hóóvirág, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  14. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Valaki rakott már tp növelőt a rekeszekbe felröppenő növelése érdekében? Tudom, hogy sokszor volt már szó arról, hogy valószínű, hogy nem befolyásolja a tp a felreppenőt, csak elsősorban az érési idő - minél hosszabb, annál több a felszálló- de hátha valaki tapasztalta, hogy mégis hatással van rá.

15. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

A mamutjaimtól én sem válok meg, felröppenőt is többet ad, mint az eventes növény.

_Cygnus_ és Baby72 kedveli ezt.
  16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem valószínű, hanem biztosan nem befolyásolja a TP növelő a felreppenőket. De mindenki saját hite szerint használja a bónuszokat, ez természetesen szíve-joga a játékosoknak. Ami miatt a téma sokszor előkerül az az, hogy a hivatalos álláspont ellenére panaszok érkeznek, hogy nincs elég felreppenő, holott megette a TP növelőt. Ilyenkor ismét elmondjuk amit elsőként írtam.

kekmaci75, Pharmer500#2, ada77201 és 6 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

A farmon még gondolkodom, hogy hány területet eventezek, de a baha számomra fontosabb az biztos, mint két-három nappal hosszabb event ;):):)
    Szia Szemike!
    Nálam a felszaporítás után újra a húsvéti és a tavaszi lesz az aranyban a bahám miatt + a répás kenyér a farm miatt az ezüst rekeszekben, de nem a felröpiket, gyártok vele, hanem tp-t növelek, nem hiszem, hogy ettől több lenne a felröppenőm (sajnos).

ada77201, _Cygnus_, ViriTündi és 3 más kedveli ezt.
  18. kukori80

Én mindig rakok egy húsvétit. Tudom hogy azt mondja a fáma hogy nem..... de nekem akkor többet ad.;)

ada77201, _Cygnus_, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  19. Kovács_Tamás_[Tomk_]

Kovács_Tamás_[Tomk_] Junior szaki

Igen láttam, bár csatnit főzök annyit amennyit nem sajnálok, de így már főzni se kell. :);)
    Valószínű a piacon is lemegy az ára. :(

szemike50, _Cygnus_, Baby72 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Szia! Köszi. Nem szokott gondom lenni a felszállóval, de most az a hír kering, hogy nehéz lesz összeszedni és bíztam benne, hogy hátha segít.

csio70, Baby72, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.