Visszajelzés Farmkupa - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 13.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gelu59

gelu59 Haladó

Event játékterepére kattintasz,földterület kihelyezése, máris tudsz vetni ,event növényt

2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Támogató gazdaköri kész könnyen ment az e.növény érik!
    Boltból megvettem a matricát és az e.gazt!
    Amíg érik a gaz addig benézetem a vidámparkba és hát elütöttem az idő!
    Valdis csevegő nem nyílik meg?
    További szép napot és jó szurkolást kívánok mindenkinek!

Swordfish, missuzy_53, Melan és 13 más kedveli ezt.
  3. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Világos!

Sajnos ez egy focis event, az esálylatolgatást nem tudod teljesen kikerülni

Politikai tartalom eltávolítása. |Tamás|

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.6.18
    -kaktuszable- kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Kérem szépen megy ez. :)
    Növény elültetve, gazdaköri kipipálva, elfociztam mindent amit kaptam, kiváltottam 5 érméért a 200 db Árvalányt.
    Ne felejtsetek el tartalékolni érmét a következő bolti kínálathoz, 10 érméért ki lehet majd váltani 450 Árvalányt.

hóóvirág, marcsi152, gabianyus és 20 más kedveli ezt.
  5. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Szia!Nagyon tudom ajánlani -BombadilToma- bejegyzését, a 6. oldalon találod.A 120-as hozzászólás.

Swordfish, Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  6. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Ne haragudj Tamás, de szerintem ez a válasz nem korrekt, csak félrevezeted a játékosokat. Ha 3 hétig kék zászlót gyárt a focizáshoz (esetleg még nemesít is), akkor tuti, hogy nem lesz meg a felhője és a rávaló kitehetők.
    Inkább ajánld:) figyelmükbe Bomba 120-as hsz-ét, amiben szépen levezeti az event menetét, figyelembe véve, ki mit szeretne.

Ribiszke, Sali~*.*, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  7. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Vissza fogtunk át is megyünk egy másik topikba.A liliom szép csak nagyon mérgező;)

bubafejgingo, Melan, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  8. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Beko kedves, a két bejegyzésed kicsit "üti" egymást szerintem. Nekem az első tetszik jobban, mert ez valóban az event csevegője, és az azzal kapcsolatos taktikát kell megbeszélni, tapasztalatot megosztani. Ugyanúgy, ahogy negatív véleményt sem akartok az eventcsevegőben látni, mert arra a panasz topic való, a focit nem szerető/követő játékosok sem az esélyek latolgatása miatt jönnek az eventes topicba.

9. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

10-szeres lájk! Már menni akartam innen a sunyiba, nehogy válaszoljak az udvarias játékosnak mert kizárnak.

bubafejgingo, missuzy_53, Melan és 7 más kedveli ezt.
  10. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Én se nagyon szeretem a focit, de pont azért jöttem ide a topicba, hogy meghallgassam azok véleményét, akik nálam jobban értenek hozzá. Nagyon nem mindegy melyik kitehetőt vesszük meg, nekem ehhez jól jönnek az itteni tanácsok. De akkor követem a fiúkat máshova. :)
    Bár azért a már leírtakon kívül itt egy hétig tuti nem sok újat lehet majd olvasni az eventről szigorúan. Max hogy kinek mennyi felröppenője van már. :)

taga1, missuzy_53, Melan és 2 más kedveli ezt.
  11. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Azért mert valaki határozott véleményt nyílvánít (mint én) nem biztos hogy ért hozzá.

Melan, steve223, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Tettél ki földet a vetéshez?

13. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :) Eventnövény elültetve, gazdaköri megcsinálva. Árvalány haj-rá boltból kiváltva :)

Én nem mertem még focizni, megyek átolvasom a leírást mégegyszer, nehogy elfocizzam azt is, ami kellhet a felhőért. A végén is tudok focizni, ha marad még arra hozzávaló meg ilyenek. Nem hajt a tatár, úgyis el leszünk itt egy hónapig :)

taga1, Beus85, zsona416 és 5 más kedveli ezt.
  14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Jajj, ne fesd az ördögöt a falre Melán :wuerg:Már az első napon megvettem a spanyol zászlót, mert nekem szimpatikusak, taktika nem igen van benne, mert nem értek a focihoz, de azért remélem Hierró-ban van annyi kurászsi, hogy éremhez vezeti őketxD

zsona416, Swordfish, missuzy_53 és 5 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szeretnék kérni egy foci szakértőt... írjon már egy baglyot hogy melyik 4 kitehetőt a legszerencsésebb megvenni;)
    Köszönöm

Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Na átolvastam mindent :) Ha jól értelmezem az ajándékba kapott kék zászlót csak focizáshoz kell használni. A felhőért a pirosak kellenek, ahhoz meg növény és felröpi. Arra következtettem ebből, hogy az ajiba kapott kék zászlókat eljátszhatom, de keverni a malomban nem fogok, hogy se a növény se a bot ne fogyjon, a végére kell tartalékolni a felhőhöz. Jól értelmeztem??? Segítsetek. Köszi

zsu34a, taga1, kollagen és 5 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Én is ezt tervezem... aztán ha túl termelem a gazt... majd keverek a maradékból kék zászlót;)

18. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Köszi, akkor egyre jár az agyunk, én is így kalkuláltam az olvasottak után :)

sutimami57 és kovacstne kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

A felhő kell, nem kockáztatom érmegyűjtéssel, hiszen hosszú idő van addig bármi közbejöhet;)

-hanny2- kedveli ezt.
  20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Húú, olyan jókat focizok!!!!!!!!! Már van 66 érmém!!!xD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.