Visszajelzés Farmkupa - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 13.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia Kukori,

Az elso het erre jo, lehet csinalni egy korulbelul szamitast, hogy 1 teruletrul mennyi felropi jon le, es utana mennyi jon a tobbirol. Csak egy gyors becsles, 1 aratas szerintem atlag 1-2 felropi 1 teruletrol, napi 4 aratassal 1 teruletrol 4-6 ropi, ez egy het alatt 42 db, ket teruleten 84, 3 terulet 126, 4 terulet 168, es most kaptunk meg 36 db-t a gazdakorbol. Osszesen 456 db felropi, de ez egy eros becsles csupan. 1 het utan jobban fog latszani.

Pharmer500#2, Cyra65, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  2. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Gyere Bekohoz. ;):inlove:
    Lehet tippelni a meccsekre. :music:

Pharmer500#2, Cyra65, Maszatka47 és 7 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Biztos hogy fog ez alakulni ahogy egyre nagyobb területünk lesz, csak most még nem látom, hogy lesz meg a II. gazdaköri. :)

Cyra65, bendi1121, Maszatka47 és 5 más kedveli ezt.
  4. Melan

Melan Fórum admirálisa

Bent vagyok:)
    3 gazdakoribe is kellene, az szerintem is nagyon necces. Napi 4 aratassal azert szerintem a masodik gazdakori es felho ki kellene hogy jojjon, de majd okosabbak leszunk ahogy telik az ido. A veszelyes az amit Tomaval leirtatok, ha valaki bedobal mindent a gazdakorokbe, akkor hoppon maradhat a vegen

Rékuci1111, bendi1121, -W-595- és 10 más kedveli ezt.
  5. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét!
    Most arattam 7 db 2x2-es földet 5 felröpit kaptam!:)
    Ez eleje még unalmas de majd lesz itt izgalom nem félek!
    Jó szurkolást kívánok és további szép estét!

Cyra65, kovacstne, bendi1121 és 17 más kedveli ezt.
  6. buffon9107

buffon9107 Utánpótlás-írogató

2. aratásom hozama 1 darab bot és 1 darab só. Nem mintha már a pajtám nem lenne tele a sóval meg a többi "nyalánksággal".

bendi1121, Maszatka47, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

2 hét van a II. gazdaköri lezárásáig. Lehet hogy a felreppenő meglesz, de a felhőre a 6750 növény nem lesz meg, tehát a gazdaköri beadásával vigyázni kell, mert lehet hogy a felhőre valót dobálja be.
    Most arattam 2x2-t és 2 db felrepit adott. Beraktam 2x1-be.

Cyra65, Maszatka47, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  8. (Erzsébet)

(Erzsébet) Fórumprofi

Szia!
    Nekem is 1 db röpi jött:)Háát nem is tudom mit mondjak....

kanzlerviki, Maszatka47, Pincsyyy és 3 más kedveli ezt.
  9. ginger.

ginger. Fórumprofi

Megtörtént a második aratásom. Felröppenő száma : O

Pincsyyy, Swordfish, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  10. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

nekem is egy!!!

11. Melan

Melan Fórum admirálisa

Nem festem en, csak azt mondom, nem szerencses egy ilyen lepes. Nyilvan profi jatekosok, az alapok ott vannak, ha Hierro nem nyul bele a taktikaba, akkor az mar jo. De a foci mentalis jatek is, fejben ott kell lenni, az segit, hogy Hierro jatekos volt elotte sok mindenen atment o is

Cyra65, Maszatka47, -Fülemüle-70 és 7 más kedveli ezt.
  12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Második aratás is megvolt 1x1-en : 4 db jött.Ha ilyen arányban megy minden aratásba felfelé, akkor nem is lesz olyan rossz! Persze ez egy kicsit vicces,de jó lenne.

bendi1121, Maszatka47, lukimi és 7 más kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Első aratásomra 3 felröpit kaptam,:p legendám 30-as. 2x2-be ültettem, nem változtattam taktikát, most is a legnagyobb földterület maradt. Ébresztő bekapcsolva, aratás hajnali 1 körül.
    Jó taktikázást, sok felröpit kívánok mindenkinek.;)

Cyra65, Rékuci1111, -W-595- és 11 más kedveli ezt.
  14. Amice54

Amice54 Járnitanuló

Nem látom az "árvalány-haj-rá"-t, mint event-növényt. A pajtában van 35 db, de mint elvetendőt nem látom az elvetendő növények között. A 35 db-ról fogalmam sincs, hogy került oda...

15. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok!
    Szép jó estét és sikeres eventezést kívánok mindenkinek! A Támogató G-köri befejezve, a növény 2x2-es földben érik! Víz és trágya lesz a végéig alkalmazva. Megpróbálok mindenkor időben aratni, ez csak az éjszakai és a hajnali aratásra nem lesz igaz. Mert éjszakázni nem fogok, a kiesett időt majd nappal pótolom. A focihoz nem értek, bár azt mondják, hogy ahhoz mindenkiért!:D;) Nálunk itthon nincs vita, hogy ki mit akar nézni a TV-én, focit senki nem néz! Csak véletlenül, ha kapcsolgatásközben elénk ugrik az adás és esetleg a hírekben, ott ájuldoznak és mindenki mondja a tutit. :D Zászlót sem veszek, van 1 MAGYAR zászlóm a Zuhatagoson az nekem elég! Első aratásra 2db röpi lett.
    Sok sikert kívánok az eventhez még egyszer és Jó éjszakát is! Ui: A másodikra 3db röpi jött.

Utoljára szerkesztett: 14.6.18
  16. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Gratulálok, nagy szerencséd van. Nekem az első aratásnál mindkét farmon 2, a másodiknál 1-1 db a siralmas eredmény. Tudom, hogy nagyon hosszú az event ideje, korai még siránkozni. Remélem, hogy lassan összejön mindenkinek a szükséges mennyiségű felröppenő.

17. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Biztos csináltál Gazdakörit,onnan van a növény.Rokkó régi helyén van a stadion,lépjél be és balra fönt van üres terület a földeknek.

Maszatka47 és Swordfish kedveli ezt.
  18. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Javaslom, hogy olvasd el az eventismertetőt. Az alapinformációkat ott találod.
    Például azt, hogy hol zajlik az event. Sehol máshol nem tudod ültetni az eventnövényt, csak az eventes területen. Ennek most egy stadion a képe a térképen.
    Megcsináltad, vagy elkezdted az új gazdakört, ugye? Nem nézted, hogy milyen ajándékot kapsz onnan?
    Abból kaptál még eventnövényt.

Tényleg csak az eventismertető elolvasása segít.

>>KATT IDE<<

Cyra65, bendi1121, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  19. Amice54

Amice54 Járnitanuló

igen, megvan. köszönöm a segítséget.

20. tunde517

tunde517 Járnitanuló

Nekem is: majdnem fullos legendával nulla felröppenő. Konkrétan utána kellett nézzek, mert azt hittem, hogy a játékban nem is lesz felröppenő :D

steve223 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.