Visszajelzés Farmkupa - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 13.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok!
    Jó reggelt és szép napot is kívánok mindenkinek! Szerény véleményem az, hogy a focizást most még hanyagolni kell, kivétel a G-körben kapott Rajongói színek elfocizása, ebből szerzett érmékből, kilehet váltani 200db növényt. A másik pedig az amit már írtam is, hogy kapunk majd ajándékba Június 28. 14órakor egy 1x1-es kitehetőt. Ez 20óránként ad majd Rajongói színeket, a másik pedig az, hogy a felhőhöz kellő Farmkupa zászlót, csak Július 5. 14órától lesz lehetséges előállítani. Sok sikert és helyes döntést kívánok mindenkinek!
    Ui: A felhő nem rossz, olyan jó átlagos, meg kell szerezni, de nem mindenáron, mert annyit nem ér. De kell egy cél amit elakarunk érni az eventen, ha már elkezdtük.

Utoljára szerkesztett: 18.6.18
    aragorn*, Imi*, emocy91 és 5 más kedveli ezt.
  2. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Hát nekem a felröpik nem nagyon jönnek..2x2 2 vetés 0 , 1x1 vetés 0...Már azt sem tudom, hogy melyiket használjam.. :( :( :(

Éva0315 kedveli ezt.
  3. stuccos12

stuccos12 Törekvő

Sziasztok! Az egyik fórumban többen panaszkodtak, hogy a csengőpengőt adó láda nem sokat ér, hát ezt most szeretném megcáfolni:
    mert ma 20 millió csp-t kaptam! Képet szerettem volna feltölteni, de nem sikerült. Ritkán csinálok ilyet, most sem ment :) Amit még szintén nem tudok (nem találtam): a ládákkal kapcsolatban van-e valamilyen topic?

4. Alize

Alize Utánpótlás-írogató

Engem is ez érdekelne. :)

Éva0315 és Ivibaba54 kedveli ezt.
  5. Bözsi1955

Bözsi1955 Haladó

Ma a második aratásom második 0 felroppenö!!

Éva0315 és Sali~*.* kedveli ezt.
  6. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szép napot kívánok Neked! Az érméket gyűjtheted az event végéig. De szerintem a vége előtt 1 nappal, már vásárold el a boltban! Nem érdemes a legutolsó napra hagyni az elköltésüket, mert bármi közbejöhet és akkor már csak beváltják.

Alize, Imi*, stellácska26 és 4 más kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A 2x2t használd. 25ös legenda felett még nem volt olyan aratásom, hogy ne adott volna legalább 1 felröpit. A legendát rendbe kell rakni, mert az a teliholdas eventeknél is fontos. Azon kívül meg figyelni kell arra, hogy mikor aktiváljuk a barkácsot növelő felhősorokat is.

Más. Tomának válaszoltam zölddel ma reggel. Törölték (összevontból lett kivéve). Ez rendben van, csak nem tudom miért? Mi volt a szabálytalanság ténye, pontosabban fogalmazva?

Maszatka47, Éva0315 és Sali~*.* kedveli ezt.
  8. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A kérdésre moderátori válasz is érkezett, de ez bizonyára elkerülte a figyelmedet.
    A csillagos érméket az event végéig kell elkölteni.
    Az érmés bolt kínálata hétről-hétre bővülni fog, a jelenlegi kínálat mellett újabb elemek kerülnek be.
    Erről az eventismertető is ad tájékoztatást, melyet érdemes átnézni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmkupa.16769/#post-880250

9. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Attól, hogy egy hozzászólás zöld betűkkel íródik, még tartalmát tekintve nem biztos, hogy vicces is.
    Kollégám a személyeskedő tartalom miatt törölte a hozzászólásod azon részét, mely más játékos számára esetleg kellemetlen, vagy sértő lehet.

Ivibaba54, rozo52 és mebajah kedveli ezt.
  10. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia!
    Teljesen igazad van. Annyian annyiszor leírták már a kész 1 hónapos tervet...Ha valaki stratégiai játékot játszik, egyszerűen muszáj gondolkozni is...vagy legalább befogadni mások gondolatait;) Én még tegnap is elég bizonytalan voltam a mennyiségekkel kapcsolatban, egész egyszerűen azért, mert a csevegő egy része az állandó figyelmeztetéssel van tele, hogy mit nem szabad és a semmi gazdakör, semmi malmozás intések között lassan elvész a lényeg...Ezért tegnap az előzetes számításaim alapján tovább számoltam, most már figyelembe vettem a gk-ből és a bolt első kínálatából kiszedhető cuccokat is és a kitehető meg az utolsó gazdaköri 15x4 jutalom zászlóját is és megvilágosodtam...rájöttem, hogy az egész nem olyan bonyolult és kétesélyes, mint eddig gondoltam.
    Ehhez mondjuk ki kellett számolnom még azt is, hogy a gazdakörikből mennyivel olcsóbb vagy drágább kivenni a zászlókat, mint a végén letermelni...és szépen levezettem magamnak, hogy melyik gk-it éri meg megcsinálni, abból melyiket akarom is és melyik lesz az, amit kihagyom, mert pár egyéb cuccot veszítek ugyan, de jobb a biztonságra törekedni.

A többit később, mennem kell.

Utoljára szerkesztett: 18.6.18
    Imi*, magdi06, éva5111 és 10 más kedveli ezt.
  11. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    A botocskák lassan gyűlnek az event növénnyel egyetemben, de biztosan lesz majd jobb is a helyzet. reménykedem benne:))
    Hajcsatom viszont annyi van, hogy legalább 500 kontyot feltűzhetnék vele .>:(
    Sok sikert és szép napot !

emocy91, Swordfish, Éva0315 és 2 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ma elérem a 1000 db-os lélektani határt az eventgazból....
    már 2 zászló leng a farmon.. még egy 3.-at tervezek vásárolni, de melyiket????
    Bár az első kettőt is a gyerekeim választották8) mert ők jobban értenek hozzá:p de azért a 3-ból egy lehetne döntős ország zászlaja:music:

Beus85, Ivibaba54, Swordfish és 4 más kedveli ezt.
  13. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Sziasztok!

Engem is érdekelne néhány tanács, melyik ország jut legalább a nyolcaddöntőbe?

Maszatka47, Ivibaba54 és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Valamit nagyon elszámoltál, mert a teljes Farmkupa 2-be nem 1680, hanem 2220 növény kell. Ez még 10-zel több is, mintha a malomban kevernéd ki a 13 zászlót. Csak akkor érdemes beadni a feladatba, ha az egyéb jutalmakat is szeretnéd megszerezni.

Egyébként az én tegnapi táblázatomban is rosszul szerepel, mert az excelbe véletlenül 2200-at írtam és ezzel számoltam tovább. (Később majd kiavítom.)

Sali~*.*, nyuszika215, Ivibaba54 és 2 más kedveli ezt.
  15. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Hát én sem nagyon tudom, lesz-e ebből felhő! Vagy bármi más:) Nekem az 1/1 nem jött be, ott nem ad felröpit, így felhagytam vele. Jelenleg 544/52-nél vagyok, bár kissé később tudtam hozzákezdeni!
    Szép napot mindenkinek!

Sali~*.* és Ivibaba54 kedveli ezt.
  16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Köszi! Ez egy fair válasz volt.

Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Nekem a reggeli aratásnál 0 felröppim volt, most fogok aratni kíváncsi leszek jön-e fel.

Sali~*.* és Ivibaba54 kedveli ezt.
  18. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szép napot kívánok Neked!
    A vetéseket elejétől a végéig 2x2-es földben csinálom, víz és trágya megy rá állandóan. Aratni és vetni is jobb, a növény úgyis egyforma mennyiségű lesz. Sok sikert kívánok az eventhez!

Imi*, Ivibaba54 és Éva0315 kedveli ezt.
  19. Caccus

Caccus Fórum veteránja

sajnos most sem jött felröppi

20. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszi! Nyilván kényelmesebb a 2x2 méret, én csak a felröpi miatt próbáltam meg az 1x1 méretűt, hátha:) De nem jött be, így gyorsan vissza is tértem!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.