Visszajelzés Farmkupa - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 13.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia!Hogy én mit szeretnék? Toronyórát láncostól!!!xDNem mindenki felnőtt ám itt,gyerekek is játszanának, de esélyük sincs:cry:Az uncsim 80 fölött hagyta abba,nem az ő hibája volt!

2. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Ez de édes! Két halacska találkozik, uszonyt ráznak, és megvitatják a farmolás nagy kérdéseit:) Én sem csinálom a gazdakörit, szorgalmasan ültetek és kapkodom a botocskákat.

3. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szép napot és kellemes hétvégét is kívánok neked!
    Bocsánat tévedtem, akkor megyek és javítom az írásomban. Az ismerőseimből már sokan feladták, van még egy egészen közeli, de már Őt is noszogatni kell, hogy farmozzon. Előttem kezdte, kb 2 héttel vagy kevesebbel, már nem emlékszem rá napra pontosan. Mindig kérdezem tőle, hogy voltál már a Farmodon, a válasz általában az, hogy még nem. Csak azért kezdtem a Farmozást, mert Ő elkezdte, engem akkor még nem érdekelt. Nézegettem azt, hogy mit ténykedik a Farmján, mondtam neki, hogy megy ez nekem is. Kipróbáltam és pár kattintás után, volt FA és nincs FA helyzet ált elő. :D Rögtön reggelt nekem egy Farmot, azóta is JÓ szomszédok vagyunk! A toronyórát láncostól kívánságot, kicsit csökkenteni kéne, :D;) akkor már a kevesebbnek is lehetne örülni. Én így vagyok vele, így is állok hozzá és így is marad. További szép napot és sikeres eventeket kívánok!

4. kovacstne

Jó! Akkor csak órát szeretném!xDFocizni szeretnék!!!!!!xDKirúgom a szomszéd ablakát is csak haladjunk már.xD

CitizenZero, genka53, SzilvaG és 9 más kedveli ezt.
  5. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Focizni azt lehet(ne) ha akarsz, de az üveg drága nagyon és a szomszédod lehet nem is örülne neki annyira.
    Ui: Aratás és vetés letudva jött 3db röpi, így már 157db van, növényből 2333db van.

Utoljára szerkesztett: 22.6.18
    ulmo12, Sali~*.*, Pincsyyy és 2 más kedveli ezt.
  6. kovacstne

xD

bindi5454 és Swordfish kedveli ezt.
  7. farmer1026

farmer1026 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni, mi túrót csinálok rosszul. Nemesítettem az árvalány-haj-rá növényemet és sikerült egy
    trágya érés idő csökkentés 10%-kal. Betettem a rekeszbe annak rendje s módja szerint és egy másodperccel sem csökkent az érésidő.
    Ugyanúgy 3 óra 36 perc az érésidő, mint előtte! Hogy van ez????

bindi5454 és kovacstne kedveli ezt.
  8. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

A fentieket leginkább azért írtam, hogy aki naponta két-három alkalommal tud belépni, ne kezdjen el a (felettébb kétes kimenetelű) nemesítéssel hazardírozni. Mert könnyen azt veheti észre, hogy azt a kevés növényt is elnemesítette, ami (hasonló ütemű haladás mellett) például a felhősorra elegendő lett volna.

(Elviekben egyetértek azzal, hogy mindenkinek fel kell(ene) tudni mérni a saját idejét (farmja képességeit, lehetőségeit, stb.) és eszerint tervezni a játékát. De azért lássuk be, az eventes csevegőket olvasgatva gyakran ennek az ellenkezője derül ki.)

genka53, -BombadilToma-, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  9. kovacstne

Be kell rakni a rekeszbe!!!!!!!!!!!!Vetés előtt!!

10. farmerogirl

A már elvetett növényedre nem hat a bónusz, csak a következő vetésre.

genka53, Sali~*.*, -vadocka70- és 2 más kedveli ezt.
  11. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek valamelyik segítő topikban írd meg a problémádat. Farmnévvel és ID számmal együtt. Utánajárunk a problémádnak.

https://board-hu.farmerama.com/inde...övénynemesítéssel-kapcsolatos-kérdések.10464/

genka53, Sali~*.*, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  12. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Hmmm- hmmmm... ezekhez a focistákhoz még nem jutott el a hír, hogy már 14 kockán ültetünk.:D Ugyanannyi felrepit adnak mint eddig. Közben birizgálta a csőrömet a gazdaköri és elkezdtem számolni. Belevettem hogy hétvégén többször tudok ültetni, erre nagy merészen 1000 növényt beraktam a gazdaköribe. :D A növénnyel nem is lesz baj a felhőig, de a felrepi még mindig kérdéses, úgyhogy rácsaptam a kezemre mert csak 85 felrepim maradt. :D

genka53, maszilva, -vadocka70- és 12 más kedveli ezt.
  13. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én is kipróbáltam egy 30 növényes nemesítést.Nem sok értelme volt.Elvitte a növényem és gratulált : Kaptál botot helyette. Azt nem tudom hány darabot,biztos egyet.Nem próbálgatom tovább,mert nem lesz a felhőre.

genka53, Sali~*.*, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  14. farmer1026

Van nemesített rózsám! Tehát ilyen hibát nem követek el, tudom hogyan kell. És mint írtam, betettem a rekeszbe!
    Sőt a nemesítés tegnap történt, de a mai vetésnél sem történt semmi!

Szia!
    A nemesítés tegnap történt, de a mai vetésnél sem volt változás! Tudom, hogy rekeszbe kell tenni, tudom hogy előtte!
    Azért köszi a válaszod, megpróbálok írni a segítő topikba....

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.6.18
    Sali~*.* kedveli ezt.
  15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Ha beraktad ültetés előtt a rekeszbe és nem történt semmi, akkor írjál a Hibába, ott megnézik. Itt nem fogják.

16. farmerogirl

Igen, ez jó ötlet. Egyébként nagy csodákat ne várj: a trágya hatékonyságát 10%-kal növelő bónusz mindössze 2 perccel fogja csökkenteni az érésidőt. (Vízzel és trágyával 3:36 helyett 3:34 lesz.)

taga1, -BombadilToma-, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  17. farmer1026

Köszi a válaszod! :)

Ribiszke és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. Ancsa7070

Ancsa7070 Járnitanuló

Én még mindig nem értem az eventet. Ültetek,aratok, ültetek és nem tudom mit csináljak.Az első két napban ellövöldözgettem a zászlót.
    Míg rájöttem a gazdaköri feladatra és meg állt az eszem. Merre tovább melyik úton? :D

Sali~*.* kedveli ezt.
  19. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

130 növényes nemesítést :) 130 a legkisebb, 300 és 500 a középső és a nagy. Én kettőt nemesítettem. Mivel úgy döntöttem, hogy a 2. gazdakört kihagyom teljesen, ezért ennyi még belefért. Az elsőt teljesen elbuktam, a másodikon kaptam 5% érésidő-csökkenést. Még nem álltam neki számolgatni, de szerintem nem túl sokat jelent...talán ha negyed órát, akkor sokat mondtam...De mindegy :) vége lehetne már ennek az eventnek.

szida57, genka53, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  20. katicabogar43

katicabogar43 Aktív író

Nagyon sajnálom, hogy elkezdtem az eventet! Nem tudom mi a számításuk, azaz sejtem a kosárkák! Nem veszek! Dupla területről 1 jó esetben 2 botocska reppen. Rettenetesen unalmas, mert gkörihez ennyi felröppenő mellett hozzá kezdeni sem merek, kétségesnek tartom az event befejezését! Sok sikert a küzdőknek, remélem nálam vannak szerencsésebbek i

Bonzó1945, -kaktuszable- és emocy91 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.