Visszajelzés Farmkupa - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 13.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Én úgy értelmeztem, hogy aki a focis felhősort akarja megszerezni annak 6750 növényt kell megtermelni és X mennyiségű / talán 500 db) zászló rudat , de azt nem tudom pontosan a játék utolsó hetére és abból kell majd piros zászlókat csinálni. Aki nem a felhőre hajt az el lövöldözheti menet közben is , a felkínált ajándékokkal megelégszik és azokat a kapott csillagokból kiváltja. Biztos lesz olyan játékos aki pontos információval szolgál és segítségedre lehet. Én most "muszályból"l játszom 2 hónapja, nem úgy mint korábban magam sem tudom eldönteni folytassam avagy abba hagyjam. Nem játékok színvonala stb sem a BP-hez nem köthető ehhez . A tragédia ami ért annak kapcsán állok negatívan a játékhoz. Bízom abban, hogy majd idővel feldolgozom és vissza tér a játék kedvem. Elnézést kérek, hogy a hozzászólásom második része nem kapcsolódik a témához, jó és sikeres játékot kívánok kedves gazda társak.

2. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

:D:D:D Úgy tudtam, hogy nem tudod megállni!;)
    Én be se mentem még a nemesítőbe, így is túl gyakran kell aratni:oops:
    Viszont az előző aratásnál 7, előtte 6 bot jött:D2165/141-nél tartok, még nem mondtam le teljesen a gazdaköri egy részéről. De kivárok keddig...

genka53 és HéricsBáró kedveli ezt.
  3. Ancsa7070

Ancsa7070 Járnitanuló

Köszönöm a tanácsaidat.A tragédiádhoz mielőbbi gyógyulást kívánok.Az idő majd segíteni fog. Jó ha kibeszéled magadból a fájdalmat.Segíteni nem lehet mert Te vagy a gyógyír.Legyen boldog és szép napod.

pisti243, Bonzó1945, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nálam is 1-2 db felreppenő jön, és akkor mi van? A pozitívumot is írjuk le, bár nem sok van,de azért van.
    Pár mondatban összefoglalom:
    -Ezen a területen senki nem csinál semmit, tehát aki belép napi 2x, akkor is kap valamit. A felhőt nem, de akkor is tud focizni és ki tud venni pl. kupont, vagy patryt, vagy pengőt. Sokan írják hogy unalmas: nekem nem unalmas, mert kitűztem egy célt és meg szeretném csinálni. Nekem ez egy kihívás, hogy nem kapom meg azonnal, hanem agyalni kell rajta hogy ne rontsam el a végén.:)

Puszpang, -kaktuszable-, Éva0315 és 13 más kedveli ezt.
  5. 19770308

19770308 Fórum ismerője

Sziasztok ti milyen földbe vetitek a magot?, 2-2 vagy 1-1??

nyific kedveli ezt.
  6. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! én az elejétől 2x2-t használok. Nem tudom, ez jó vagy rossz, ki is akartam próbálni mást, de mindig elfelejtem lecserélni.:oops: Most arattam. 6 röpi jött a 14 kockáról, ezzel kiegyeznék hosszú távra.

Puszpang, genka53, taga1 és 11 más kedveli ezt.
  7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia.
    Én teszteltem az összes földet és nem láttam csak 1-3 különbséget. Hosszú távon lehet hogy ez kis is fog egyenlítődni, így aztán nem cserélem le a 2x2-t.

Puszpang, genka53, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  8. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Én is most arattam 2x2 14 kockára kaptam 1 db felröpit...xD
    Remélem azért a végére meglesz minden.... megoldjuk.

genka53, -kaktuszable-, Éva0315 és 6 más kedveli ezt.
  9. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Köszönöm kedves szavaidat.

10. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szép jó estét kívánok neked!
    Én a kezdés óta 2x2-es földbe vetek és a végéig így fogom vetni. Nemsokára aratok és már reggelre vetek, nem várakozom a beérésére. Most a másik event növénynek van kb 40perce azt még megvárom és pihenő lesz.
    Jó éjszakát kívánok neked és mindenkinek!
    Aratásom megvolt 6db röpi jött, így a pajtában jelenleg növényből 2445db és a röpiből 169db van.

Utoljára szerkesztett: 22.6.18
    19770308, Puszpang, taga1 és 3 más kedveli ezt.
  11. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy aki nem vásárolt zászlót /országok zászlaját/ az nem is tudja befejezni az eventet?
    Köszönöm, ha válaszol valaki. Sajnos én elfelejtettem venni zászlót.

12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Nem szükséges zászlót venni a befejezéshez. A zászló csupán 20 óránként ad 1 db Rajongói színeket.
    Azzal indíthatod a focis minijátékot.
    Ha nincs zászlód, legfeljebb kevesebb ajándékot válthatsz ki a focis boltból.
    Tessék egy kis infó:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmkupa.16769/#post-880250

ljanika6, Puszpang, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  13. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Köszönöm. Már csak azt szeretném kérdezni, hogy a farmkupa zászlót hogy tudom megszerezni?

Swordfish és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Most arattam éppen 6 bot reppent fel!
    Összesen van 2.277 gazom és 147 botom!
    Már elég arattam amikor csak tudtam!8)
    További szép estét!

ljanika6, emocy91, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Nézd csak! Így tudod megszerezni.:)
    Farmkupa zászló (malomtermék)

A mai záró állásom: 1715 eventnövény és 132 bot!
    Mindenkinek jó focit, elegendő hozzávalókat kívánok!
    Jó éjszakát!:)

ljanika6, emocy91, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  16. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép jó reggelt és kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
    Aratás és vetés megtörtént 4db röpi jött, növényből 2501db röpiből pedig 173db van jelenleg. A II. G-köri nincs elkezdve, mert a III. jobban érdekel! Arra és a felhőre használom fel majd a növényt és a röpit. Nem malmoztam még eddig 1db Rajongói színeket és egy darabig nem is tervezek ilyet. A nemesítésről már leírtam a véleményem és azt is, hogy NEM nemesítek. A labirintus event felhősorát már aktiváltam! Ennek az evetnek a felhősorát is aktiválom majd, csak egy kicsit később. Sok sikert kívánok mindenkinek!

emocy91, Imi*, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  17. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Én meg elfelejtettem hogy van ez az event :D szóval ujra nekiállok. Amugy hogy leszenek meg a kitehetőink? Igy kora reggel nem fogtam fel az eventismereteőt. Van 60 érmém meg néhány gazom felröpi is akad.
    Érdemes a gazdakörit csinálni?

Ribiszke kedveli ezt.
  18. sasskata100

sasskata100 Fórum-zöldfülű

Csak az a baj, hogy hiába igazítom, nem lesz zöld. Huzogathatom ide-oda, akkor is piros marad.

19. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :) Azt hiszem hozzátok képest nem állok valami jól se növénnyel, se röpivel. Növény 1857 db, röpi 119 db. Tehát a felhőhöz kell még 4893 db növény és 181 db felröpi. Július közepéig csak összejön, mert azért egyre növekszik majd a terület, ergo reméljük a röpi is így nő arányosan. A legtöbb nekem most 6 db volt a 14 2x2-es kockáról.

-kaktuszable- és Swordfish kedveli ezt.
  20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kitehetők és a felhősor majd az utolsó 10 napos etapban a sárga fánkos kocsiból lesz meg, mikor a stadiont díszítjük.
    Gazdaköri feladat: hmm, attól függ melyiket és mik a céljaid.

genka53, -kaktuszable-, mebajah és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.