Visszajelzés Farmkupa - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 13.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Szia!

Én úgy gondolom, ha az a néhány gaz kb. 1600 és a felröpi 100, (nekem ennyi van) akkor a gazdakörikből az utolsó héten válogass inkább.

Sali~*.*, Éva0315 és -kaktuszable- kedveli ezt.
  2. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok!
    Szép napot és kellemes hétvégét kívánok! Aratás és vetés megtörtént, következő aratás 12:37órakor lesz. Most 3db röpi jött, így most van 176db röpi és növényből 2557db a pajtában. Sok sikert kívánok mindenkinek!

mebajah, emocy91, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  3. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! 1939 / 124 az állás! Pedig betartom az időket, ahogy lehet! Meglátjuk, amit meglátunk! Sikert és türelmet mindenkinek!

mebajah, Ribiszke és Swordfish kedveli ezt.
  4. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szép napot és Jó hétvégét kívánok neked!
    Meglátod sikerülni fog, csak az eredeti elgondolásod alapján haladj. Attól csak kismértékben szabad eltérni, ha esetleg közben másképpen döntesz. Én az eredetei elgondolásom alapján haladok, jelenleg még ahhoz is tartom magam. De a későbbiekben azért még ez változhat, a mindenkori helyzetemnek megfelelően. Célom már írtam és ugyanaz mint az elején, el is fogom érni. Az eventismertetőben említve van az önerő, az pedig van.:D A többiről már nem tehetek semmit sem, ha véletlenül nem úgy lenne ahogy gondoltam. Bármi közbejöhet, Nett hiány és stb, plusz még dönthetek még akár rosszul is, de biztosra mondom, hogy ilyen nem lesz. :D Mert nem sietem el, van mindenre idő bőven, csak figyelni kell.
    További szép napot és sikeres eventezést kívánok neked!

Utoljára szerkesztett: 23.6.18
    Farm_Tadity_, Puszpang, Gio és 8 más kedveli ezt.
  5. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    A reggeli aratás után 2649 db növényem van úgy, hogy a földekben bent csücsül a mag, a botok száma 196 db. Az aratásnál
    7 db-ot kaptam /csak így tovább!!:)/
    Kellemes hétvégét és "rengeteg" botot kívánok mindenkinek !

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

ljanika6, Puszpang, Gio és 7 más kedveli ezt.
  6. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szép napot és jó hétvégét kívánok neked! Gratulálok jól haladsz!
    A képen látható botok funkciók szerint, az első szintlépésekhez kell a második a Fórumra való" lenne néha" és a harmadik pedig event utánra való.:D
    Sok sikert és szép napot kívánok neked!

CitizenZero, Puszpang, emocy91 és 4 más kedveli ezt.
  7. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

6 és 8 bot ma, úgy látszik a végére kiegyenlítődik.

Puszpang, Gio, emocy91 és 5 más kedveli ezt.
  8. klakli67

klakli67 Járnitanuló

Sziasztok! Érdekes de örülök neki... hogy a felröpik jönnek..
    nekem 25-ös a legendám, és a mai állásom: 1743/152,
    akkor itt a full legendával jóval többet össze lehet szedni, de ahogy olvasok itt,
    nem ezt tapasztalom-. Ez miért lehet?

bendi1121 és kovacstne kedveli ezt.
  9. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Az utolsó héten csak a 4. gazdaköriből lehet válogatni, mert addigra a többi eltűnik. Ezért ha valaki a többit is szeretné (részben vagy egészben) teljesíteni, azt korábban meg kell tennie.

franyo121, mebajah, Puszpang és 3 más kedveli ezt.
  10. katicabogar43

katicabogar43 Aktív író

Fullos legendával, napi 5 aratással, néha 6-al, 147 röpi. Nekem általában 2-nél nem ad többet, kivétel a déli aratásom, mert 3-at kaptam. Nem hittem a szememnek, mert ez ritka esemény!

mebajah, Puszpang, Gio és 3 más kedveli ezt.
  11. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Fullos legendával 14 területen egy bottttttttttttttttxDKész vagyok!!!!!!!!!!Legalább bedobnának valami gyorsítót az illetékesek.Na ez volt a bili kategória

genka53, mebajah, Puszpang és 7 más kedveli ezt.
  12. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Kellemes délutánt és jó pihentető hétvégét kívánok mindenkinek!
    Jelenlegi növény mennyiségem a pajtában 2.669db a röpi pedig 188db. A mostani aratásból 5db jött, a következő aratásom 19:51órakor lesz.
    Sok sikert és jó pihenést is kívánok mindenkinek!

Imi*, Puszpang, mebajah és 5 más kedveli ezt.
  13. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Ez a foci játék nekem nem tetszik! A régi jobb volt. Ezt túl variálták.
    Csinálom, mert minden felhőset elkészítek...

14. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Gratulálok az eredményhez. Nekem 1916 növényem és 143 felröppenőm van. Én éjszaka nem aratok, aludni is kell valamikor. Amióta 2 területen lehet vetni, azóta jobban nő a növények száma, de a felröppenő nem jön ezzel arányosan. Utólag átgondolva, ezt az eventet talán nem is kellett volna elkezdeni. Nem hajt a játék öröme, mert beláthatatlanul hosszú a vége és néha tanácstalan is vagyok, mit kezdjek a gazdaköri feladatokkal. Ha mindent megcsinálok, akkor biztosan nem lesz meg a felhősor és a kitehetők. Jelenleg várakozási állásponton vagyok, a 2. feladatba nem adtam be semmit, talán nem is fogok. Az biztos, hogy ez az event végképp kiölte belőlem a ma-radék lelkesedést is. Minden játékosnak sikeres eventet és az eddiginél több felröppenőt kívánok!

15. Bogyo69

Bogyo69 Járnitanuló

Sziasztok! Most 2338/142 az állás. Amióta +1 terület van, kevesebb a felröppenő, már legalábbis nálam. Viszont hétfőtől péntekig kórházban leszek, lehet, hogy elúszik az egész tervem!

Farm_Tadity_, _Cygnus_, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  16. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szép délutánt kívánok neked!
    Köszönöm szépen, igyekszem mindenkor időben aratni és rögtön vetni is. Vizet és trágyát mindenkor használok, még akkor is ha reggelre vetek. Éjszakázni nem szoktam, de ha úgy jön ki a növény beérési ideje, hogy kb éjjel 1óráig még beérik akkor azt megvárom. A Gazdaköri I. teljesre lett megcsinálva, a II. -ról letettem, van mindenem amit megszerezhetnék és kell a növény későbbre. A III. Gazdakörit megakarom majd csinálni az AB miatt. De majd csak a vége előtt 1nappal, mielőtt jön a IV. Gazdaköri feladat, ezt a IV.-et kifogom majd hagyni. a Ládákból van, Rajongói színek pedig még lesznek máshol is. Az V. Gazdakörit is megakarom majd csinálni legalább a 3. gyémántig, a Szemfogkefeüzem miatt, mert az nincs. Most majd megszerzem és akkor már lesz. A feladatokat egyesével nézem, az egészet nem vontam egybe, mert úgy nehezebb átlátni és úgy tényleg hosszú. A vetésekből kapott röpi számaim, 0 és 7db közöttiek, az első 7 területen kaptam sorban mindenből 7db-os is volt. A mostaniból is jött 7db-os is, de kevesebb is. A felhősor a célom, de közben a feladatokból is teljesítek, de nem mindenáron, vagyis a növényemre és a röpire vigyázok, oda figyelek arra hogy mire használom fel. Ezért hagyok ki olyan feladatokat amik nem fontosak nekem. Ha a felhősort akarod, akkor szerintem a Gazdaköri feladatok teljesítésével csak óvatosan, A II. kevésnek tűnik, de nem az, teljesen befejezve kell oda, 2220 db növény és a röpiből 78db. A III.-ba pedig kell majd 1700db növény, röpi 60db ez is sok, de inkább ezt fogom majd megcsinálni. Mindent nem kell megcsinálni, nem kötelező a haladást nem gátolja, ha kihagyod valamelyiket. A növényed és a röpid majd szaporodik addig amire a felhősori feladat jön, a Fánkos. Addig termeld a növényt és gyűjtsd a röpit, közben majd látod, hogy miből mennyid van. Nem malmoztam, nem nemesítettem és eddig csak az első Gazdakörit csináltam meg. Ha valamelyiket is kihagyom majd az direkt lesz! Ne add fel, jön még 2 terület és van még idő, igaz hogy a Gazdaköri az egyhetes, de maga az event az hosszabb, ezért megtudod majd csinálni, ha nem minden Gazdakörit csinálsz meg. Sok sikert kívánok neked és további szép napot.

CitizenZero, genka53, Bonzó1945 és 6 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Megvan az első nemesített növényem :D 10%-kal nő a trágya hatékonysága :inlove:

genka53, maszilva, -hanny2- és 4 más kedveli ezt.
  18. farmerogirl

Jancsika, gratulálok! Mennyi növényedbe került? (Már persze, ha nem titok.)

Farm_Tadity_ és HéricsBáró kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    A legnagyobb kosarat/fészket/tálat választottam : 500 db , elsőre botot kaptam , és másodikra meglett :p
    Az már más kérdés , hogy megérte e . :D

genka53, maszilva, Farm_Tadity_ és 6 más kedveli ezt.
  20. farmerogirl

Hát igen, az valóban más kérdés. Összességében elmondhatod, hogy viszonylag olcsón megúsztad. Bár szerintem jobban jártál volna, ha a gazdaköri első feladatába adod be.

Farm_Tadity_ és HéricsBáró kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.