Visszajelzés Farmkupa - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 13.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kakasdomb

kakasdomb Junior szaki

Sziasztok !
    Csillagos érmét honnét lehet még szerezni?
    Eltünt az 1-2-es a gazdaköri és a 3-as ban nincs.
    Elbambáskodtam?
    Vissza adhatnák az eventhez tartozó gazdaköriket, a játék végéig!

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Csillagos érmét a focizással lehet szerezni.
    Az első kettő támogató gazdaköri feladat pedig a kiírásnak megfelelően tűnt el a játékból.
    Ennél az eventnél nagyon kell figyelni a dátumokra.

taga1 és almáspite48 kedveli ezt.
  3. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Sziasztok! Igen, de úgy tudtam, hogy holnapig lesz a 2-es, mivel a 2. hét is holnap jár le. Megvolt a beadandó, csak rosszul emlékeztem ezek szerint a dátumra. Most meg már sehol sincs. Egy jó részét már beadtam, ami el is veszett. Egy pár hiányzott csak. Akkor miért nem nyitják meg a 3.heti pályát is, hogy többet lehessen ültetni legalább.

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Mindennek megvan a maga ideje. Gazdaköri feladatok szerdán cserélődnek, a területek pedig csütörtökön nyílnak. Benne van minden az ismertetőben több helyen is, csak el kell olvasni.

5. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Egyelőre a terv szerint haladok...A II. gazdakörit időben kiszelektáltam és beadtam, 1/e, 2/e,a,gy, 3/e és 4/e,a,gy készült el belőle. Fél óra múlva aratok és újra 2000 felett lesz a növényem, röpi most 181, reményeim szerint a holnapi területbővítésig még 5x aratok (de 4x biztos8)), így meglesz a tervezett kb. 2250/200 tartalékom. Ha hajszállal kevesebb, az se baj, mert az utolsó 10 napra tervbe van véve pár éjszakai aratás, ha szükséges.;)
    A gk-ből kivett 8 zászlót elfociztam, elég is volt a minijátékból. ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom a focit. Egyre jobban! Minden évben van vb????Ugye nincs...-.-:oops:

Fätum, Bonzó1945, marcsi152 és 7 más kedveli ezt.
  6. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Már elindíthatták volna ma is a területet. Mi ez a sóherkedés?! Egyik megy, másik jönne, nem? :D
    Azt hiszem ez a 3. menet annyira nem kell. Megint hezitálok, pedig szerintem beleférne. Ha őszinte akarok lenni, mindig irritál a sok baha tp amit adnak. A farmos tp pedig általában alszik.:cry: Pedig én azt jobban szeretem. Biztos másként gondolkodnék, ha jobban kellene a banán, de még mindig van elég.

Sok a beadandó, pedig a zászlóért megérné. A többi egyéb igazából mind1 mi. Gyűjtögetni kellene a 4. menetre, ami ugye 2650 növény, ha jól számoltam. Majd meglátom 1 hét múlva, mert szerintem a 2re meglesz a növény mindenképpen.
    A felhőt már kirúgtam :D. 11est kaptam és berúgtam :D
    Igaz még utána lesz 10 nap, szóval majd alakul. A felesleget elfocizom. Azt bemegyek a "bótba" :D
    Lassan a focizás is már csípőből megy. Szeretem a focit, főleg a jó meccseket, kár, hogy nincs legalább 20 féle variáció.
    Picit csalódtam a naptárban, azt gondoltam ad némi botot egy nap v uram bocsá, némi gazt.
    Jó gyűjtögetést Mindenkinek.

Lehet már kérdezték, csak nem figyeltem fel rá. Szóval a boltból a 3. héttől is minden csak 1x váltható ki? Mint a 2. hét nyereményei. Kicsit csalódott lennék.

Utoljára szerkesztett: 27.6.18
    Fätum, maszilva, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  7. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Igazad van,milyen figyelmetlen vagyok.Pedig tudtam, már az egész event megzavar annyi jövő menő státusza van nehéz követni.

meszimarsi és Swordfish kedveli ezt.
  8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én sem szeretem a focit, de itt elfocizgatnék a csillagokért.60 csillagot most is szereztem.

meszimarsi, taga1 és Swordfish kedveli ezt.
  9. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Szió! Elkövettél egy hibát a nemesítésnél, de talán többször nem fogod :) Teljesen mindegy, hogy melyik nemesítés a célod, MINDIG el kell fogadni, amit ad a gép. Ennek az az oka, hogy ha elfogadod, akkor azt már nem adhatja fel még egyszer, tehát nagyobb eséllyel közeledsz az áhított célhoz. Míg ha visszautasítod (most éppen a TP-bónuszt), akkor az ismét visszakerül a kalapba és ismét megkaphatod. Ami bosszúság lesz és kidobott növény. Értem én, hogy nagy üvegház első nyitásánál rögtön bónusz volt és elpocsékolt növénynek érezted volna utána, ami még bent volt, de így is lesz elpocsékolt növény, mert újra felbukkan ugyanaz a bónusz.Tényleg add a cserkész-becsületszavadat, hogy mostantól minden nemesítéssel szerzett bónuszt elfogadsz :)

Sziasztok! A 2. gazdakört végül teljesen megcsináltam, de a 3-at nem fogom, komolyan, tényleg nem, állítsatok meeeeg! Nem akarooom. Úgysem ad semmi olyat, ami kéne, főleg csillagot nem. A 4-es ajándékai tetszenek, az 5-öshöz meg csak pajta kell, úgyhogy azokat megcsinálom, de ebben a 3-asban nem látok fantáziát. A focinál az egyik pályán képtelen vagyok 6 érmét szerezni, örülök, ha a 4-es összejön...Folyton beleérek az ellenfélbe. Összességében rühellem ezt az eventet, úgyhogy inkább csendben maradok...

10. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép jó délutánt kívánok mindenkinek!
    A pajtában található jelenlegi növény és röpi db számok, növény 4.013db, röpi282db. A II. feladat elment, nem csináltam meg, a III. feladat megérkezett, ezt megcsinálom, de csak mielőtt elmenne. Az utolsó írásom óta, így kaptam a röpit, 3db, 2db, 3db. A kockást elkezdtem, a felhő most nem célom, a 34. szalamandra odu kell, mert az még nincs. De utána is csinálom majd tovább, ameddig telik az időből. A múltkorinál 93 lejátszott játékom és 11.640 pontom volt. Sok sikert kívánok mindenkinek, mindkét eventhez!

11. kakasdomb

kakasdomb Junior szaki

Köszönöm szépen.

Swordfish kedveli ezt.
  12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Hahó:inlove:
    Én ugyanezt gondoltam eddig, de a 10 zászló pont ugyanannyiba kerül, mintha a malomban keverném le, így a 30 sztáp, a banánok, a titkosok meg még nem tudom mi van ott, mind ingyen van. Szóval én szerdán délelőtt megint gazdakörizni fogok.;) Most úgy néz ki, hogy a II-es gk-in ugyan spóroltam kicsit, de simán bele fog férni a III. és a IV. is, plusz a felhő. 2-3 naponta becsúszik 1-1 plusz aratás is, ezen az utolsó 10 napban kicsit szeretnék sűriteni. Csak a zászlókat ne kéne elfociznixD nem csak az eventet, a mini játékot is utálom. Viszont végre lehet kockázni, azt meg úgyis aratni kell időben, reggeltől már könyebb lesz az egész:), minden egyszerre érik.

Sali~*.*, ursa11, marcsi152 és 3 más kedveli ezt.
  13. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szép délutánt és jó estét is kívánok neked és mindenkinek!
    Gratulálok a 9db-os röpihez, nekem 7db volt eddig a legtöbb. Holnaptól növekszik majd a területünk, így a növény jobban szaporodhat és nagyobb lesz az esély több röpire is. Ma vacak az idő és így is érzem magam. A kockást elkezdtem, már mindenütt 1x1-es földön van vetve, területeimen a szokásos mennyiségű 1x1-es van kint, így is marad a végéig. Köszi szépen, hogy olvasod az írásom és ezt köszönöm mindenkinek! Szeretném olvasni azt, hogy előttem vagy! Sok sikert kívánok neked és mindenkinek, mindkét eventhez!

furmint111, edina242, Sali~*.* és 13 más kedveli ezt.
  14. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

A korábbi focisokhoz (hokishoz) képest most egy eléggé lebutított játékot kaptunk. Belefér a képernyőbe. Ez már önmagában pozitívum. :D Viszont két minijátékos eventet betenni egy időben, már annál kevésbé. Bár az azonos érés idő valóban nemes gesztus volt a BP részéről. 8)

ZitaGAZDA03, Sali~*.*, Rékuci1111 és 5 más kedveli ezt.
  15. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Tudom, én ezt mind számolgattam, de már nem vonz a focizás, így teljesen mindegy, hogy keverve nem jutok minijátékhoz, vagy gazdaköriből nem jutok hozzá :) Amúgy adni fog valamennyit az a holnapi dekor is (vagy ilyesmi), meg a végén a felhőért beadogatás is rengeteg minijátékra való rajongói izét ad. Jah, a 4. gazdakörből is szedek ki, meg szerintem az 5-ben is van. Úgyhogy csak a 3. gazdakörit nem csinálom, mert az nekem nem ad annyit, hogy megérje :)

16. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép jó reggelt kívánok mindenkinek!
    Az eddig leírt növény és röpi számok, ennyire változtak meg. Növényből 4.181db és röpiből 294db van jelenleg. Három aratásom volt, a röpi így jött aratásonként, 3db, 4db és a ma reggeli az 5db. A kockásba még csak vetek, még nem malmoztam semmit, az ajándék K szett sincs még eljátszva.
    Szép jó reggelt és a továbbikra Szép jó napot is kívánok mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 28.6.18
    Rylee86, Imi*, taga1 és 7 más kedveli ezt.
  17. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Így is úgyis belépünk az event miatt akkor már az a kis terület nem nagy munka helyet se foglal! A gyapotfát kiváltottam csak annyi volt a focizás mert a felhőre gyűjtök! Sok kicsi sokra megy! Ahogy látom nehéz megtippelni a VB győztest vannak meglepetések! Szép napot sok sikert ! Aki zászlót vett szurkolok nyerjen is valamit! Hajrá mindenkinek!

taga1, Szabi451, edina242 és 2 más kedveli ezt.
  18. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Szép jó reggelt! Naponta olvaslak mikor belépek tetszik a beszámolód!

19. tara100

tara100 Junior szaki

Sziasztok! Menten elájulok 9, azaz kilenc db felröpi jött el sem akarom hinni a sok 0 után. 3765/245 az állásom

brekkencs., taga1, maszilva és 5 más kedveli ezt.
  20. klari5050

klari5050 Junior szaki

Sziasztok! Nem tudom hogy csináljátok, de nekem alig van event növényem. nemesitettem, de csak egyszer, igy lemaradtam a kettes feladat teljesitéséről. Igaz. nem ülök egész nap a gép előtt. Nem siránkozom, de máskor igy is tudtam teljesiteni.most nem megy.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.