Visszajelzés Farmkupa - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 13.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Itt a hivatalos válasz a kérdésedre!

Farmkupa zászló (malomtermék)

Összetevők: 450 Árvalány-haj-rá, 20 Bot
    Keverési ciklus: 2,5 perc / db
    (150 másodperc)
    Előállíthatósága: mind a kettő malomban egyaránt.
    Event végi beváltás értékei: 1264 TP, 1685 CSP, 1264 BTP / db
    Előállíthatósága: 2018. július 5. (csütörtök) 14:00 és 2018. július 15. (vasárnap) 22:00 óra között

2. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Ugyan nem írtad, hogy most pontosan hol tartasz, de ha - ahogy írod - szorgalmasan termelsz, a felhőt biztosan el fogod érni. Még az első oldalakon, többen is számolgattunk, ezek alapján akár előre is tudsz tervezni.
    Sajna csak a jövő hét csütörtöktől.

3. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Köszi!

GA-BI-O-Farm, Swordfish és Sali~*.* kedveli ezt.
  4. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Végre kicsit lendült nálam a felröpik száma az aratásoknál :) Az 1-2 felröpit felváltotta az 5-7. Kicsit látványosabb lett a haladásom. Örülök a kütyünek, mert végre napi egyszer focizni is tudok legalább :) Persze csak ha learatom, ami nem igen jellemző rám :)xDxD
    Jelenlegi állásom 4487 gaz és 277 felröpi. A tervem összejött, a szükséges felröpik több mint fele meglett mára.
    "Sok" felrepit Mindenkinek :)
    Lassan az event feléhez érünk, végre :)
    Szia!
    És ha nem írsz, akkor én honnét fogom tudni, hogy mennyivel vagyok előtted gaz terén, és mögötted felröpik terén ?:) xDxD Nem vagyok ám gondolat olvasó, kérem szépen :)

brekkencs., _Cygnus_, Swordfish és 12 más kedveli ezt.
  5. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Köszönöm akkor átrakom a főfarmra a bagoly mellé elfelejtettem,hogy oda is lehet! Hiányozni fogsz mert sokat segítettél azzal mit miért hogyan csinálsz! Nem befolyásolhatom a döntésed de vissza várlak! Sok sikert az eventekhez szép napot!

6. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

üdv. az őszinte szurkoló elefánt örökké az enyém marad? o_O

emocy91, Swordfish, Szabi451 és 3 más kedveli ezt.
  7. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Elégedett vagyok, még mindig tudom tartani a tervet. Sikerült a 2250/200-as tartalékot összehozni a 2. hét végére, úgy, hogy még a II. gk-i nagy része is meglett. A röpik ma nem kényeztetnek, 1-2 db jött végig. De majd most a 3 területről:D...
    Én végül az eventes területen hagytam a kitehetőt, az első érésig biztos ott is marad. A farmos területekre nem mehet, mert a pannikkal együtt leszedné azt is a melós és akkor morci lennék...Talán a bahára átrakom holnap, még nem tudom...megzavart a felugró ablak utasítása:cry:
    Swordfish meg maradjon nyugodtan, akinek meg nem tetszik, ne olvassa. Igazából engem sem érdekel, hogy a plusz fix számú hozammal aratásonként mennyi az annyi, de esténként mindig megnézem, ki hol tart.;)Jó viszonyítani a hasonló számú növényhez a röpi mennyiségét.
    Ééééééééééééééééés hátha valakit érdekel, akit meg nem az ugorjon: 2400/208 az állás, 20 db 2x2-es, 1 db 2x1-es és 1 db 1x1-es kocka elvetve, kitehető érik. 5 röpi jött. 1x biztos, ha bírom akkor 2x aratok még ma-persze ez függ a tv-műsortól is;)

Maszatka47, rozo52, brekkencs. és 9 más kedveli ezt.
  8. Bolygóhollandy

Bolygóhollandy Utánpótlás-írogató

Nagyon örülök a 3 területnek,de a rendszer valahogy nem érzékeli,mert 1 db. botot kaptam.Majd este örülök,mert ettől remélem csak több jön.Azért haladok 3810/241.A másik farmomról,-Pincsyyy-,visszaolvasok,mert látom,hogy volt valami nemtetszés. Mindenkinek jó játékot.

Swordfish, brekkencs. és _Cygnus_ kedveli ezt.
  9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! Most jutott eszembe a tuti:D:D:D:D:D:D Minden aratás után tedd be az aláírásodba a pillanyatnyi állást! Erre varrjon gombot, aki elégedetlenkedik.;) Szerintem én is jobban járnék ezzel a verzióval, mert a füzetkém már olyan állapotban van, összevisszasatírozvanyilazgatvakarikázvabekeretezvekipipálvaxDxDxD, hogy alig tudok eligazodni a jegyzeteimen... Az imént 10 percig tartott megtalálni, hogy a II-be mennyit adtam be...

Maszatka47, brekkencs., _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  10. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

11. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Szia,
    Én is a felugró ablak útmutatása szerint raktam az eventes területre, de szerencse, hogy benéztem a csevegőbe, holnap átrakom! És elolvastam az ismertetőt az elején, de annyi minden történt azóta! Még szerencse, hogy maradtak gazdák akik beszélgetnek az aktualitásokról! Köszönöm!

maszilva, Puszpang, Swordfish és 7 más kedveli ezt.
  12. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

brekkencs. kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Csak kapkodom a fejem, mert tegnap is csak a moderátori utasítást láttam, így nem tudom, hogy kinek mi baja, de a csevegő mindenkié.:D

Én meg a kúriára tettem, mert ott van szabad hely.

taga1, Pincsyyy, -W-595- és 10 más kedveli ezt.
  14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Nóci. Csak az a baj ami nálunk is volt régen. Rugalmatlanok a moderátorok és nem hagyják kibeszélni a dolgokat. Pedig nem fogunk egymás torkának esni, csak meg kellene beszélni, hogy ne maradjon senkiben tüske. ;)
    Nálam most speciel azt csinálták hogy egész napra hagyták hogy szidjanak, pedig 2 napja nem is írtam ide. Most este reagálni akartam mindenkinek és erre a felét kitörölték. Erre kitöröltem az egészet, mert a fele nem az egész és megint félreértik.

Pharmer500#2, maszilva, Pincsyyy és 5 más kedveli ezt.
  15. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia, Sziasztok! Szép jó estét kívánok mindenkinek!
    Onnan fogod majd tudni, hogy eddig megadott adatokat, felváltva fogod majd olvasgatni. :D Vagy emlékezetből is lehet:D összehasonlítani, de úgyis megfogsz előzni mindennel, röpivel és a növénnyel is. A haladásod szép a mennyiségek jók, meglesz a végére minden amit szeretnél. Fog ez menni, most már a földterület is több és még jön egy terület később hozzá. Aggodalomra semmi ok!
    Igazán nincs mit meg köszönni! Amikor olvastam az ismertetőben, hogy fogunk ajándékba kapni ilyet, a helyét azonnal tudtam. A hegyes és barlangos is ott volt kirakva, rögtön látni ha lekattintható, nem kell más területeken keresgélni.
    Aláírásomba semmit nem teszek, hogy nézne az ki, ha tele lenne adatokkal! :D Képzeld el azt, milyen lenne az, ha az 1 Mesterségem is odaírnám a röpim meg több db, mint a Mesterségem. :D A jelenlegi állásom most ide írom, növényem 4.370dbés a röpi 316db. Ma 1x aratok és már reggelre vetek el, mindennel ellátva. A háromföldes aratásom jól adta a röpit, 11db jött. Gondolom azért ezt ne szokjam meg, lesz ez néha több és kevesebb is. A Felhőhöz valóra megvan, de a III. feladat elvisz belőle majd 60db-ot. Nincs okom aggodalomra, befogom rakni a feladatba az 1700db növényt a 60db röpit és 100.000 értékben a tenyészállatokat is. Ha elérkezettnek látom rá az időt, majd pótolom a növényt a röpit szerintem nem fog kelleni. Szép jó estét kívánok mindenkinek!

-ágianyu33-, CitizenZero, taga1 és 10 más kedveli ezt.
  16. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Hát én nem tudom, mások éjjel is arattak? ... nekem átlag napi 3-4 aratással 2944 és 195 a röpi ...
    Gazda: cirmi54ID: 13455264

Pincsyyy, Swordfish és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Néha úgy tűnik, hogy nem mindig mindenkié.
    Nekem bizony eszembe sem jutott a kúria, a szigeten szorítottam helyet neki.
    Örülök, hogy itt vagy, jól döntöttél:D
    Én a II. gazdakörit megcsináltam, viszont ezt valószínűleg kihagyom.

Utoljára szerkesztett: 28.6.18
    maszilva, taga1, edina242 és 5 más kedveli ezt.
  18. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Igen én éjjel kelek, mert nappal dolgozom. Hogy jól állok-e nem tudom :oops:3591/253.... Napi 3-4 aratásra futja. 1 éjjel, 1 reggel, 1 délután és 1 este. Többre nincs lehetőségem. Nálam a 3. számú gazdaköri sem játszik. A 4. -en még gondolkodom. az 5. az szerintem rendben lesz. Tegnap a német zászlóm megsirattam. :cry:Vacilláltam a vásárlásnál, de a franciákat zártam ki én bolond:D Még 2 zászlóval várom a csodát, a 3 közé jutást.:p
    Szép estét, jó játékot kívánok nektek:inlove:

-ágianyu33-, taga1, Pincsyyy és 8 más kedveli ezt.
  19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia! Sajnos mindig baj származik belőle, ha nem engedik kibeszélni a félreértéseket. :( Úgyis olyan kevesen írnak már a csevegőbe és a hangulat sem a régi.

20. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Na, most volt elég!!!!!

Tegnap kértem, hogy fejezzétek be. Rugalmatlanok? Két napig olvashattuk a sztorit, te is megszólalhattál. Akkor úgy éreztem, hogy jogod van megszólalni a több oldalnyi siránkozás után. Azt hittem a sztorinak ott lesz vége.

Nem rugalmatlanok vagyunk, hanem engedékenyek. De ennek itt lesz vége.

Tényleg visszasírjátok az agyonradírozott régi csevegőket?

Minek kellett újra előhozni a témát?

Swordfish! Töröltelek és lassan már a büntetés is kijár. Oldalakon keresztül magyarázkodtál és búcsúzkodtál. Ha képtelen vagy elengedni a témát, akkor mehetsz pihenni.

Ritkán akadok ki, de most sikerült elérnetek. Radír és a lakat is bekészítve.

Igen Nóci, a csevegő mindenkié, ha megfelelően viselkedik. Aki nem, az törölve lesz és/vagy röpül.

maszilva, helena64c, -ágianyu33- és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.