Visszajelzés Farmkupa - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 13.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Óóóóó , de jól állsz . Nekem csak 40 event növényem van . +plusz 2x2 -ben elvetve . A boltból már kiszedtem a növényt :p

Gio, Sali~*.*, Szabi451 és 3 más kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Jancsika! :)
    "Nem úr aki nem pazul!" A meglévő 40-nel mi a terved? Szerintem rakjál még hozzá, és csinálj belőlük kék zászlót, majd focizd el, mert felhőd így már úgysem lesz;). Vagy te már annyira kinemesítetted, hogy szinte nullázol vele? xD
    Én is kiszedtem a boltból az event növényeket, meg az első gazdaköriből is kaptam, azok is megvannak, és őrizgetem őket, amíg nem lesz majd meg az összes piros zászlóm ;):D.
    Talán majd az utolsó gazdaköriből még szemezgetek, de addig árgus szemekkel vigyázom a zászlókra valókat. Focizáshoz addig is jönnek a kék zászlók az Őszinte szurkolótól, meg az országzászlókból. Csak tudnám, hogy melyik kap majd függönyt, mert már 2-nek is megvan a retúrjegye :oops:. Igaz, ha tudnám, akkor én lennék a Kis Jónás ;)xD.

GA-BI-O-Farm, brekkencs., Gio és 13 más kedveli ezt.
  3. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép jó reggelt kívánok mindenkinek!
    A jelenlegi növény és röpi mennyiségem a pajtában és a malomban is, mert ott szoktam ellenőrizni legtöbbször a db számokat. :D Növényből 5546db és röpiből pedig406db van, reggeli aratásból 5db röpi jött. Nem malmoztam eddig 1db-ot sem Rajongói színekből, a G-körit az eredetileg kigondolt és itt már írt időben fogom teljesíteni. A Felhősort is abban az időben aktiválom majd, ami az eredeti tervem. Utána már lefogok lassulni,:D nem akarok majd pontos időkben aratni/vetni :Dés nagyon focizni sem. Amennyi Rajongói színem lesz a feladatokból, azt elfocizgatom és utána pedig irány a SHOP elköltöm a Csillagos érméket. Fog ez sikerülni mindenkinek, csak türelem kell és odafigyelés az időpontokra is.
    A továbbiakra pedig, mindenkinek kellemes hétvégét és sok sikert kívánok mindkét eventhez!

Utoljára szerkesztett: 1.7.18
    Gio, emocy91, Imi* és 8 más kedveli ezt.
  4. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Nos ki hogy áll?

5399 árvalányhaj + 368 felröppenő

(A gazdakörikből csak az első hetit csináltam meg teljesen a többit nem mert azok csak elvették volna a növényeket)

Messze még a 6750....

Gio, emocy91, taga1 és 3 más kedveli ezt.
  5. Lejlocska

Lejlocska Törekvő

köszönöm átolvastam .Hát meglátom mire lesz elég legfeljebb az utolsóban eljátszom a növényeket ...Elég gyérecskén állok :(

-kaktuszable-, genka53, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Lejlocska

Lejlocska Törekvő

én 4000 haj és 284 repi hajjj nekem milyen messze van :)

7. edina242

edina242 Fórummogul

Sziasztok! Nekem a jelenlegi állásom: 5266 db növény és 340 felröpi. Én is csak az első gazdakörit csináltam meg. Olyanba nem adok be semmit ahova az eventes dolgokat kéri. Elsődleges célom a felhő, ami meg marad azt elmalmozom majd elfocizom.

genka53, Gio, bendi1121 és 4 más kedveli ezt.
  8. CitizenZero

CitizenZero Fórumprofi

Sziasztok!
    Az event halad igaz csak szemezgettem a gazdaköriből. A focit nem szeretem, az event hosszú és haladatlannak tűnik a feltagoltsága miatt. A nyeremény kínálatból már megvan, hogy mi lesz kiváltva és a felhőt most talán kihagyom.
    Kellemes hétvégét mindenkinek és sok türelmet az eventhez.

maszilva, -kaktuszable-, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  9. mekkelek2011

mekkelek2011 Járnitanuló

Sziasztok! Lassan gyűlnek a növények és a felröppenők is. Igaz , messze még a vége és a lehetőségekhez mérten a 4265 db gaz és 296 felröppenő elfogadható mennyiség. Megvallom, ha nem külön területen lenne ez az event, nem csinálnám,mert olyan ízetlen az egész, hogy szavakat sem találok rá. Sajnálom a fejlesztő nevelő szülőjét, anyai ágon, mert szegényt minimum 3 óra 36 percenként nem épp a leg-kellemesebb gondolataim között megemlítem. Szinte naponta 4x. De hát jó farmos szokás szerint, event van, akkor csináljuk.Csak nem értem, ha én , mint játékos veszem a fáradságot és foglalkozom azzal a termékkel amit a fejlesztő megalkotott, miért fáj neki az, ha én örömömet akarom lelni benne?Ilyen terméket az óljaim is adnak és annak még hasznát is veszem...na mindegy. Azt viszont megfigyeltem, hogy bár napközben, jelenleg, a 3 területen 1-2 néha 3 vagy 4 felröppenő is felbukkan, reggelre egy pihentető éjszaka után 6 db-ot kapok.

-kaktuszable-, genka53, Gio és 6 más kedveli ezt.
  10. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Sziasztok,
    botor fejjel az elején én kevertem néhány kék zászlót. Aztán beadtam az első gazdakörit. Aztán - társunkra hallgatva, mi szerint nem mind felhő, ami fénylik - beadtam a II. gazdaköriből, aminek a nyereménye tetszett. Így jelenleg van 1869 gaz és 219 bot. Ma tudok percre aratni, utána meglátjuk. Szívem szerint beadnám ezt a gkörit is, mert ami utána van, az jó, de ha lenullázom magam akkor úszik a felhő. És nem az égen. És nem is a paszulyon :(

-kaktuszable-, genka53, zsona416 és 6 más kedveli ezt.
  11. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok. Nekem 5400 a gaz és 460 a felröppim, igaz nem nagyon fociztam, csak ami nagyon fontos volt a számomra

genka53, brekkencs., Gio és 3 más kedveli ezt.
  12. cass0129

cass0129 Haladó

Szia!
    Én mind a 3 gkörit megcsináltam, és úgy gondolom a másik kettőt is megfogom.Jelenlegi állásom 1013/192.
    Úgy döntöttem nem vagyok hajlandó egy hónapig nézegetni ezt a pár szál gazt és aggódni meg lesz e a felhő , inkább játszom. És szerintem ez nem botorság.:)

13. .Khrone.

.Khrone. Fórumlakó

Szia!

Én is nemesítettem, de csak 3-at tudok belőle használni: beraktam az 5, 10, 15 % érésidő csökkentőt, víz és trágya : 1 órát nyertem vele. Tudok másképp pakolni, hogy még kevesebb legyen az idő? Köszi.
    Megint elmatekolom magam, a 10%-al nő a trágya hatékonysága nekem azt jelenti, ha most 10 % a trágya, az nő 10 %-al, azaz 11% lesz. Ezt másképp kéne fogalmazniuk sztem. Szóval lehet azt kéne betenni és az 20 % lesz most ?

Utoljára szerkesztett: 1.7.18
    HéricsBáró és mebajah kedveli ezt.
  14. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Jó a matek!
    Nem számoltad el magad. A trágya 11% a jó eredmény.
    A trágya alapból 10%.
    A 10%-nak a 10% csak 1%. Tehát 10+1=11%

GA-BI-O-Farm, genka53, Fätum és 4 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Én számolni nem tudom kiszámolni %-osan , kérdezd meg BombadilTomát :cry:
    Elvileg meglesz a felhő , hasraütéssen kiszámoltam . Remélem elég jól leírtam . Kb körülbelül stimmel valahogyan
    Most nekem 2 óra 50 perc :p
    Vagyis akkor elméletileg napi 10X tudom aratni (2 óra 21 perccel sokkal lazább lennék , és azon vagyok , hogy sikerüljön)
    Most 7x3 nagykocka van = 21 db
    A 21 db az 5x termés az bruttó 110 db
    Ez nettóba 89 event növény . Naponta nettó 890 -et tudok gyártani .
    15 nap van még , vagyis 13.350 lenne . (Ha lenne , mert aludni is kell , és fizikailag lehetetlen számadat)
    A felhőhöz kell 15 db Farmkupa zászló = 6.750 Árvalány-haj-rá és 300 Bot

Ha a 6.750 a 100% , akkor az 1% event növény 67.5 db .
    Naponta elvileg csak 7% event növény mennyiséget kell termelnem 7% x 67,5 az 472 db event növény kell

472 db event növény = 5 aratás naponta (vagy valami ilyesmi , mert nemsokára lesz +7 2x2 kocka megint)

genka53, brekkencs., Gio és 4 más kedveli ezt.
  16. .Khrone.

.Khrone. Fórumlakó

köszi, akkor azt rontom el, hogy a már benn levő hagyma nemesítést vegyem ki, és oda is be tudom tenni az enövényt? Most csak a 3 rekeszben van enövény, így nem tudom minden nemesítésemet berakni hozzá. szia

17. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Igen az állandó rekeszekbe is belehet tenni az eventnövény nemesítéseit.

genka53, -ágianyu33- és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia!
    Én dettoxD , játszani jóóóó!! (1121/167).

-kaktuszable-, genka53, zsona416 és 6 más kedveli ezt.
  19. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Egyet értek.
    Nekem is több gazom lesz, mint amennyi kell a mostani és a majdani gkörihez, de beadom a többit majd elfocizom.
    Balgaság szerintem 1 hónapig ennyit "kukacolni" 1 felhővel. A valamire való dolgok meg bent maradnak.

-kaktuszable-, genka53, Gio és 2 más kedveli ezt.
  20. cass0129

cass0129 Haladó

Örülök, hogy Ti is így gondoljátok:D

genka53, Sali~*.*, Gio és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.