Visszajelzés Farmkupa - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 13.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Nem csak a felhő miatt éri meg megcsinálni azt a gköri feladatsort.
    15 farmkupa zászlót kér (előállítása 6750 gaz és 300 bot).
    A feladatsor ad 4x15=60 rajongói színeket. (ennek az előállítása viszont 10.200 gaz és 360 bot lenne)
    Én ezért akarom majd azt a feladatsort megcsinálni (a felhő csak úgy engem se érdekelne). És mellé jönnek plusz nyeremények is.
    60x6=360 csillagos érméért pedig jó sok mindent tudok majd kiszedni a boltból :)
    Ja és játszani is többet lehet majd, mind sima malmozással:)

SzilvaG, -kaktuszable-, Sali~*.* és 10 más kedveli ezt.
  2. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Igen, így van.
    Mondjuk, ha a játék egész pályás foci lenne, jobb lenne. Azt a minijátékot nagyon szerettem, mert rajtam múlott, hogy ki tudom-e cselezni az ellenfelet. Figyelem, ügyesség kell hozzá.
    Valljuk be ez a 11-esdi vagy mi, igazából nem nagy kihívás.

ulmo12, bendi1121, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  3. .lacko1002

.lacko1002 Fórumlakó

Sziasztok!

Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de Én csak a szupertápért csinálom az eventet. xD A tenyésztős eventekre -állítólag 2 lesz- akarok koncentrálni, mert ha úgy fog kinézni, mint az előző, ahol az egérmuskétás ára felment 30 millió CSP felé, akkor meggazdagodok. :D:music: Én a mezeket már csak akkor fogom keverni, -ha tudok majd egyáltalán...- hogyha minden szupertápot begyűjtöttem. Én ezt ilyen "gyűjtögetős" eventként könyveltem el magamban, ahol nem a szinte teljesen haszontalan felhősorért és kitehetőkért vágtatok, hanem a szupertápért. Erre viszont nagyon is jó ez az 1.-re hasztalannak látszó event. :p
    Ha adhatok egy tippet, javaslom, hogy mindenki használja ki ezt a lehetőséget, mert mint tudjuk; nyáron nagyobb a forgalom a farmon, s a piacon is. ;)

-kaktuszable-, Fätum, mókás15 és 6 más kedveli ezt.
  4. gkittus

gkittus Törzsjátékos

Szia, én is kb. így csinálom, nemesítettem, és minden gazdakörit megcsinálok és remélem a felhő is meg lesz.
    Viszont 21x5 =105, azaz a 3. héten 1 aratás nettó 84 db. A 4. héten pedig nettó 114 db/aratás. Én a 8-9 aratással számolok, mert közbe jöhet valami. Pl. most nem tudok minden nemesítést kitenni még, mert a kockához is kell a felröpi miatt 0 perceznem:(
    Aki mer az nyer! (remélem:)

5. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Nekem nincs nemesítésem. Úgy számoltam, hogy 4 óránként = napi 5 aratással a 21 kockán nettó 4 db-okkal lejön 84*5=420 gaz, még 4 napon át. Utána 10 napig lesz 28 kocka. Hasonló tempóval 28*4*5= 560 gaz / nap, 10 napon át = 5600 + 4*420 = 1680, mindösszesen 7280 gaz. 6750 kell, marad 530, tehát egy kisebb aratás kimaradhat. Ha reggel kelek (általában 7-8 ó körül, vegyük a 7 órát kezdésnek) 7-11-15-19-23 órakor aratok és még aludtam is. Általában máskor is ez az ébrenléti ciklusom. Mióta kipróbáltam a puffint, képes vagyok menet közben is aratni (ha el nem felejtem), 1-2 perc, szóval nem lehet gond.
    Ja, ez csak a jövőbeni termés. Most van 1953, tehát ha beadom az 1700-at, még marad 253. Botom van 225, ebből kéne 60-at beadni, maradna 165, az több, mint a fele a 300-nak, ami kell. A fele idő még hátravan, a terület nőni fog. Csak meglesz... Azért a beadással most kivárom az utolsó napot.

csio70, bendi1121, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  6. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Jancsika, igazán nem szeretnék kötekedni, de becsúszott néhány apró hiba a számításaidba. A 2 óra 50 perces érésidővel legfeljebb 8 aratás fér bele egy napba. (Egész pontosan 8,47, azaz kétnaponta akár még bele is férhet egy plusz kör.)

Napi 8 aratással számolva:
    - Ebből a hétből (ma 14 órától számítva) még hátra van 4 nap:
    4 (nap) x 8 (aratás) x 3 (terület) x 28 (egy terület nettó termése) = 2.688 növény
    - 4-5. hét (10 nap): 10x8x4x28= 8.960 növény
    - Utolsó nap este 10-ig még plusz 2 aratás belefér, az 224 növény. Tehát maximálisan 11.872 db növényt tudsz megtermelni.

Napi öt aratással termelhetsz 7.504 db-ot, a felhőre még ez is bőven elég lenne.

Viszont ha naponta csak ötször szeretnél aratni, akkor mi a csudáért nemesítettél? Természetesen azon kívül, hogy ez számodra (nyilván) roppant jó buli volt...

Bocsesz, de 4x28 az 112 és nem 114.

-kaktuszable-, Sali~*.*, taga1 és 5 más kedveli ezt.
  7. gkittus

gkittus Törzsjátékos

OK, elírtam, köszi a pontosítást. Szerencsére nem így számoltam. Igy is necces, hogy mindenem meg legyen, de én is csak utsó napom adom be a gazdakörike:)
    3. hétből 4 nap 84x 7= 2.352 ( 8 aratással 2.688)
    4. hét 10,5nap 112 x 7 = 8.232 (8 aratással 9.408)

(kockából két royal hiányzik csak, teliholdon meg ezt a drága zombi juhot etetem - ez mégis három event)

Gio, Varázslat6869 és -Juco- kedveli ezt.
  8. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

én lehet valamit nagyon rosszul csinálok, mert nagyon keservesen haladok!Egy nemesítést csináltam, tp-t kaptam, na ennyi volt.!Alig jön össze az 1700 db.is, nem pazarlok többet nemesítésre! ez nem lesz kedvenc event!!

9. BatkaMariska

BatkaMariska Járnitanuló

Köszönöm! Azóta csak termelem az igen szapora növényt.Meglátjuk....

Swordfish és Sali~*.* kedveli ezt.
  10. 3059 árvalány hajat sikerült eddig letermelnem, hogy lesz ebből 6750?
    Apropó a Bahán 400-as lettem.
    Jó munkát mindenkinek.

csio70, Swordfish, maszilva és 17 más kedveli ezt.
  11. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jó reggelt eventezők :) Haladok en is szep lassacskan. Nem csinaltam eddig gazdakörit csak az elsőt, amit el is fociztam. Nemesiteni meg plane nem fogok, mert nem fogom elpazarolni a nehezen megtermelt novenyeket. Addig most nem is akarok gazdakorizni, amig nem lesz meg a noveny es a bot a felhohoz. Ha lesz felesleg, majd azt fogom elfocizni. De ez az en jatekom, en strategiam, en dontesem.

Olvasgatom a hozzaszolasokat, hogy unalmas, es lassan megy. Ez igy van. Nincs mit szepiteni rajta. De a regi jatekosok akik ugyanugy 2010-ben kezdtek a jatekot, mint en, meg emlekeznek ra, hogy ennyi volt a jatek, es ennyi a lehetoseg. Egy teruleten, hozam novelok es bonuszok nelkul. Volt a viz meg a tragya. Egyetlen eszkozunk volt amivel felgyorsithattuk a termelest es az a szupertragya volt. Nem, nem volt Kacsa Kata se. Elmondhatjuk: retro eventet kaptunk. 2010-ben amikor bekapcsolodtam a jatekba (06.04) akkor is volt foci VB. Az volt az elso nagy eventem. Bar igaz ami igaz, amikor a labdak bepattogtak a feladatba, az azert eleg latvanyos volt. A nyeremeny pedig? Egy osszerakhato tobb reszbol allo focipalya, es talan a nyitott es a fedett arena volt, no meg egy leggomb. Mind a ket arena 100-100 tp-t ad 12 orankent. (A leggombot nekem akkor nem sikerult megszerezni. ) Nem emlekszem, hogy mast kaptunk volna (regen volt mar). De csinaltuk.

Ellettunk az evek soran kenyeztetve a hozam novelo es eres csokkento bonuszokkal es a ma mar 5 termoterulettel. Pedig semmivel se nehezebb most atvegodni ezen a VB eventen, mint amilyen 2010.-ben volt!

csio70, Soya1984, Ni0na és 24 más kedveli ezt.
  12. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Gratulálok a szintlépéshez!
    Az elején nekem is elérhetetlennek tűnt a felhő, de ahogy nő a terület, szaporodik a gazok száma is.

Hogy ez a léghajó milyen cuki!:inlove::inlove::inlove: Már nem emlékeztem, hogy mit csinál, csak azt tudtam, hogy nagyon fájt érte a szívem annak idején, hogy nem sikerült megszerezni, de most ott repked a kerge kert felett:D:D:D!
    (Egy darabig, aztán megy a pajtába, mert a tp értéke ma már nem versenyképes ;))

csio70, brekkencs., Swordfish és 10 más kedveli ezt.
  13. zebraful

zebraful Fórumelemző

Ilyen se volt még :12 felröppenőt kaptam.:D:D:D
    Növényem 4988. Bizakodással tekintek a jövő felé...!!!!:p
    Lesz még felhőm, ha nem lankadok. A napi 5, esetenként 6 aratást egyelőre még bírom.:sleepy: Álltomban még nem alszom el, csak ha leülök.

babócy, Swordfish, bendi1121 és 8 más kedveli ezt.
  14. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Nekem 5986 db. gazom van 500 felröppim

Puli-tanya és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

Utoljára szerkesztett: 2.7.18
    éva5111, genka53, csio70 és 13 más kedveli ezt.
  16. Nagyon Köszönöm!

17. vukicsgabi

vukicsgabi Aktív író

Sziasztok! Jó neked, nekem 4458 eventgazom és 286 felropim van. A mostani aratásbül egy db felröpit sem kaptam!! Most fontolgatom, hog yitt a vége, csinálja BP!!!

Maszatka47 és Puli-tanya kedveli ezt.
  18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Komolyon így gondolod?

Miért akarod befejezni az eventet idő előtt?

Eddig kitartóan gyűjtögettél, majdnem a célnál vagy. Most akarod a "törölközőt bedobni" ??

A farmkupás felhősorhoz kellene: 6750 árvalány-hajrá ... neked van 4458 db.

A felröppenő botból szükséges 300db, nálad már 286 db várakozik!

Az eventből a zárásig van 13 nap!

Szóval, a helyedben semmit nem fontolgatnék, ültetnék, aratnék, ahogy lehetőségem lenne rá!

Még lehet majd a megtermelt plusz növényből, érkező röpikből focizni is. Az igaz, hogy csak a büntetőrúgásos mini-játékban rúghatjuk a "bőrt", de a boltban lehet majd szemezgetni csillagos érmékért.
    (Nekem tetszik a rövidített játékpálya, mert a bolt kínálata jobban szolgálja a haladáshoz a bevásárolható dolgokat.)

genka53, GA-BI-O-Farm, brekkencs. és 11 más kedveli ezt.
  19. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

igen, a focipálya !Éppen elutaztam, de az uncsimnak sikerült megcsinálnom! Azóta a raktárban belepte a por!!!

Jó hogy hosszú az event, mert mire összejön az 1700 növény, lassan vége lesz! Igaz szedtem már ki a gazdakörik jóvoltából néhány dolgot, de szeretném a felhősort még, de ez a csiga haladás nem tudom sikert hoz-e? Ennél többször aratni nem lehet, mert éjjel, mivel rosszul alszok, szinte kettő is belefér a nappaliak mellé!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.7.18
  20. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Ha már emlékezés a múltra, ne felejtsd el azt a bosszúságot, amikor nem tudtad learatni a rövid érésű növényt és elgazosodott. Nagyon boldog voltam, amikor végre megszüntették.

drunyi, marica53, brekkencs. és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.