Visszajelzés Farmkupa - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 13.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Jánosgazda58

Jánosgazda58 Utánpótlás-írogató

Kérdezném miért 1700 növény kell csak , vagy a III. gazdaköriről szólsz? Én azokat nem csinálom, mert feleslegesnek tartottam. Lehet, hogy az egész eventet rosszul értelmeztem? Nekem most 3833 db növényem van, de a II. gk-it sem csináltam és most a III-ba sem kezdtem. Valaki világosítson fel a játék menetéről. Előre is köszönöm.

2. vukicsgabi

vukicsgabi Aktív író

Szia! Ez igaz, de én kb kettő darab zászlót kevertem még az elején. Az első gazdakörit csináltam meg, és amit kiszedtem növényeket az is bent van ebben 4458 db-ban. Csak a gazdaköriből kijött zászlókkal mini játékoztam. Tehát az event kezdete óta szedtem ezt össze. Nem tudom eldönteni, hogy merjem-e megcsinálni a gazdakörit. Nem tudom hogyha ilyen iramban kapom a felröpit a végére lesz-e annyi amennyi a felhőhöz kell? Arról nem beszélve, hogy ez a mennyiség a gazdakörihez sem elég még!!! Én jelenleg a 121-es szinten vagyok, de eventet még így nem utáltattak meg velem.

imi010, bindi5454, Bonzó1945 és 4 más kedveli ezt.
  3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Neked kell dönteni, mit is szeretnél ebből az eventből megszerezni. Melyik a legfontosabb célod.

Azt látom, hogy a felhőhöz minden rendelkezésedre fog állni. Csak ültetned kell szorgalmasan. Szinte csak az árvalány-haj-rá a hiányzó elem. (A röpi bot biztosan meglesz. :) ) A növény termeléséhez van még 13 napod, és nőni fog a termeléshez a terület is, vagyis a 6750 árvalány-haj-rá el is készülhet nyugodt tempóban...

A segítő gazdaköri feladatsor III. része még 44 óráig elérhető.
    Ha ezt is szeretnéd megoldani, akkor érdemes elgondolkodnod:
    - Összejön a 60 felröppenő, amit beáldozol ebbe, az biztos.
    - Az eventnövény megtermelése az aratási ciklusodhoz igazítva már alaposabb számítást igényel!! (Tudsz-e naponta minimum 4-szer aratni pl.???)
    => Ha a biztos felhőt szeretnéd, akkor kihagyhatod a III. gazdakört, és majd a felhős elemek megléte után a maradékot felhasználhatod a játékra, a lövöldözésre, a kapuba rúgásra. A bolt kínálata nem tűnik el, abból az event vége előtt is lehet vásárolni.

A farmos szintednek nincs igazán köze ehhez az eventhez. Itt csak a szorgalom számít, és az az idő, amit a játékban el tudsz tölteni.

imi010, brekkencs., taga1 és 7 más kedveli ezt.
  4. borcsa220

borcsa220 Törekvő

Sziasztok!Lehet hogy csak én vagyok ennyire lemaradva-1765 növény és 240 bot,szerintetek meg lesz a felhő?De nem adom fel,vetek-aratok.További kellemest és bő termést sok-sok röpivel!

5. Zotyó

Zotyó Törekvő

Jelenlegi állásom.
    A gazdakörit megcsináltam,üzletből váltottam ki dolgokat de van még mit mazsolázni bőven.

genka53, imi010, brekkencs. és 8 más kedveli ezt.
  6. Fätum

Fätum Fórumőrült

Hát bizony. Annak szerintem sokan örültünk. Meg persze annak is, hogy már nem most el minket az árvíz xD Szóval ez a mostani VB az elsőhöz képest piskótás babazsúr :D

Utoljára szerkesztett: 2.7.18
    genka53, imi010, brekkencs. és 8 más kedveli ezt.
  7. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    A Farmkupa I. gazdakörit megcsináltam, a II-esből az 1. feladatot csináltam meg a farmpengőkért. A III-t megcsináltam teljesen. A IV-re nem lesz munícióm, ha akarom a felhősort, az V-et megcsinálom. Jelenleg van 1338 növényem és 350 botom, úgy hogy nemesítettem valamennyit. Hááát, nem tudom, összejön-e a felhősorra. o_O
    Na, majdnem elvesztettük a belgákat is, de aztán szépen összeszedték magukat. ;)
    Még várok egy aratást, aztán szunya.

Sali~*.*, brekkencs., Fätum és 4 más kedveli ezt.
  8. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Hát nem egy kellemes pihentető event, ahogy terveztem ezt a focisat az elején.
    Megint mindenért meg kell szenvedni mondhatni. Nem lehet lazán ültetni időben :(

Mellék Eventek értékelése: (10pontból)
    Farmkupa I.: 100% kész! - Kap 7 pontot.
    Farmkupa II.: kb 80% kész! - Kap -5 pontot. Növény miatt, mivel azt nehéz így letermelni.
    Farmkupa III.: 0 %-ban kész! - kap -10 pontot. Mivel a előző eventben eldobáltam a növényeket és nem lesz kért mennyiség 1700/1378 van jelenleg. Ez meg ha nincs nem lehet továbblépni :(

Jó gondoltam eventek mellet ezt simán meg lehet csinálni, hát nem nagyon. Ha röviden erre se hajtasz, nem szánod ár a időt akkor nem lehet megoldani. Ez van. Kíváncsi leszek a Farmkupa 4. rész milyen lesz.

Egyenlőre így látom a helyzetet, majd a végén kiderül mi lesz még. Sose lehet tudni.

Üdv: DRAGON86

Sali~*.*, imi010, Swordfish és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép jó napot kívánok mindenkinek!
    A III. G-köri feladatot az előbb teljesen befejeztem. Maradék növényem 4938db, röpi pedig 428db. Az I.-es G-köri feladat teljesen kész, II. az kimaradt és III. most lett kész. A IV. G-köri feladatot kihagyom, az V. G-köri feladatot pedig megfogom csinálni teljesen készre. A felhősori feladatot a bekerülésének napján, Július 5. délután elkezdem teljesíteni. Most van 15db Rajongói színek zászlóm, ezt még ma elfocizom. Már el is fociztam, mind 6 Csillagos érmés lett. Kockás, 102 játék, 13.430 pont és az írótollkészítő műhelynél tartok.
    Sok sikert és szép jó napot kívánok mindenkinek!
    Ui: A bogyós event ismertetőt is olvastam és megértettem. Meg is csinálom teljesen készre!

Utoljára szerkesztett: 3.7.18
    Sali~*.*, Rylee86, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  10. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Sziasztok! Szép napot!

Egy kérdésem lenne!

Sikerülhet a felhősor megszerzése, ha jelenleg 2.338db növényem van? (röpi az meglesz)
    Hétköznaponként 3x tudok aratni! nincs nemesítve az e.növényem! Hétvégén már 5x tudok aratni!

Ha nem sikerülne így megszerezni a felhősort, akkor dobom a III.GK-ba a növényt!

A választ előre is köszönöm!

genka53, Sali~*.*, Swordfish és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, én számoltam, igen-igen neccesen, szorosan tartva a beérési időre történő aratásokat - le lehetne termelni 5.348 növényt.
    A jelenlegi készleted ha nem dobod be hozzáadódik még 2.338 db ? (papíron naponként levezettem... ha gondolod irj levelet megírom)

genka53, GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    15.-éig tart az event . Az még 298 óra . (Legyen 300 óra , azt könnyebb számolni)
    Ha 6750 event növény az 100% .
    1 % növény = 67,5 növény

Neked 2.338 db növényed van , ami 35 % . Tehát 65 % növény kell még 300 óra alatt .
    Egy nap 24 óra , vagyis 12,5 napod van letermelni a maradék 4412 db event növényt

Naponta 353 növényt kell termelned , ami bruttó 110 termés . Ebből lejön a mag ami 21 , tehát marad 98 mag .
    Vagyis , kb 3,6x kell aratnod egy nap , de nemsoká jön újabb 7x 2x2 föld .

Remélem jól számoltam .

13. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Szia Marika!

Eddig mindegyik farmkupa GK-t megcsináltam fullra! jelenlegi növényem 2338db
    Ma lesz még egy aratásom pontosan 2órakkor, utána nem leszek este 10ig, tehát ma 4x tudok aratni, de ez csak ma van így koránkelés miatt (aludni is szeretnék :D )
    Köszönöm szépen hogy levezetted nekem papiron!

Szervusz Jancsika!

Köszönöm szépen neked is, hogy levezetted nekem!
    Válaszaitokból azt szedtem ki, hogy sikerülhet letermelnem a szükséges növényt a felhőhöz, viszont akkor a GK-t ki kell hagynom!

Köszönöm szépen a választ mindkettőtöknek! :)

genka53, -kaktuszable-, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  14. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    Én most engedtem el ezt az eventet, minden esélyem elszállt, a III. gazdakörit nem csináltam meg, mert tartalékoltam a növényeimet, lesz kihagyásom nyaralás miatt, a lánykám a nyaralásukról felhívott, hogy az unokával kórházban vannak, valószínűleg vakbélgyulladás, közben még a kockáshoz be akartam indítani a malomterméket, hogy időben el tudjam pókerezni még, farmarannyal gyorsítottam a keverést, megyek kockázni, nincs sehol, akkor jöttem rá, hogy az Árvalány-haj-rámat kevertem be szerencsésen, így 227 db növényem maradt. Mivel felhőgyűjtő vagyok, igen rosszul érint a dolog, de ez van. Bocsi, de ez kikívánkozott belőlem, valakinek el kellett mondanom a bánatom.
    Sok szerencsét mindenkinek, aki eventezik, ne járjatok úgy mint én.
    Zsuzsa

csio70, -kaktuszable-, ginger. és 4 más kedveli ezt.
  15. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Susie, néha sajnos a közbejövő váratlan események jócskán bekavarnak a farmos életünkbe. Sajnálom, hogy így jártál. (megmondom őszintén, én is bosszankodnék, hogy elszalasztottam a felhőt - de ... talán egyszer visszarakják megvásárolhatónak, s már csak a kitehetőket kell rátenned.)
    Unokának mielőbbi teljes gyógyulást - megértem idegességed, kapkodásod - az Unokáért aggódik a nagyszülő.

16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

:( Sajnálom...
    Átérzem a helyzeted:(

Sali~*.*, -kidmama- és Susie0509 kedveli ezt.
  17. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Na 6500nál vagyok. Ahogy számolom a mostani 3. gazdakörit még be lehet adni mert az az 1700 a végéig visszajön...kell a szupitáp mese nincs.

Sali~*.* kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok!
    Én még csak... 3787db gaznál tartok... :wuerg: de reménykedek, hogy összejön a felhő:inlove:

19. Györgyi6464

Györgyi6464 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Boci a zavarásért, de nem tudok árvalány hajat ültetni,. Tudna valaki segíteni. Köszi szépen: Címem györgyi6464 id:25779760

20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Honnan veszed , hogy lehet ültetni ezt a növényt ? Hol olvastál róla ?

dagi18 és Rékuci1111 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.