Visszajelzés Farmkupa - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 13.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia Marika !

Már én is az 1-es bolt korlátlan készletét fosztogatom.
    A felhősor megvan.
    A 2-es 3-as boltból ami kellett már kiszedtem.
    Csinálom a gazdakörit, az ott kapott zászlókat elfocizom, még bőven van idő.

Sali~*.*, ildiko44, Marika312 és 8 más kedveli ezt.
  2. katicabogar43

katicabogar43 Aktív író

Nagyon jól tippeltél! Én 3-at vettem, brazil, német és spanyol! Már mind a 3 csapat otthon pihen!

Sali~*.*, csio70, Ivibaba54 és 4 más kedveli ezt.
  3. Zotyó

Zotyó Törekvő

Ugyanezeket vettem én is:(

Sali~*.*, csio70, Ivibaba54 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. északifény

északifény Junior szaki

Sziasztok:) Már teljesen összezavarodtam :oops:Ha még hiányzik 6 zászlóm , a pajtában van 91 növény és mindjárt aratok, meglesz mêg a felhőm ?

Sali~*.*, Ivibaba54 és -Encyberama- kedveli ezt.
  5. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Szia!
    Ha legalább 4-szer tudsz aratni naponta, akkor meglesz.

Sali~*.*, északifény, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  6. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

A felhő meg van, a termelés tovább folyik. Ergo, a gazdaköriből is tudok majd valamennyit kivenni. Botom az már van jó sok( hogy aggódtam)xD, de az 5.gazdaköri lesz csak a fincsi. Jól döntöttem, hogy nem csináltam meg a 2-3. kört. Nehéz volt megállni, de kinek mi a fontos. Annyi rajongói zászlót elrugdostam, hogy ott viszont kifosztok mindent! :p Változatlanul szeretnék egy győztes zászlót a végén, kedves Moderátorok, nincs erről szó? Sok szerencsét Mindenkinek!:inlove:

Marika312, brekkencs., Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én annyira biztosa akartam menni, hogy 4 zászlót vettem...:music: de már csak 1-nél él a remény:wuerg:
    Jó lenne ha az első 3 helyezett vagy akár az összes zászló újra megvásárolható lenne,,,:p
    Még akkor is ha a tulajdonságokat figyelembe véve differenciálnák az árakat....
    Akinek szerencséje volt a zsákba macska választásnál az itt is szerezhetne mégegyet:music: úgyis kell a tp szorzó a haladáshoz:p

Sali~*.*, Flowers66, stellácska26 és 2 más kedveli ezt.
  8. durnieva

durnieva Fórummogul

jó reggelt buta kérdés de már nem lehet rajongoi zászlót veni?

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Már nem. Ha az eventórát megnézed, már nem szerepel az aktuálisok között.

Sali~*.* és Ivibaba54 kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Felhő aktív;) Most amíg lehetőség van rá töltögetem a gazdakört... a farmpengőért és a csillagokért;)

Samborg, Sali~*.*, Flowers66 és 5 más kedveli ezt.
  11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szép napot kívánok mindenkinek.itt esős idő van.Már csak 7 zászlóm hiányzik,az esti aratással még lesz egy.Úgy néz ki, hogy meg lesz a felhőm is,csak ne kiabáljam el.Így,hogy 6x aratok naponta: minden második nap 2 zászlót tudok készíteni,idő meg van rá.Első aratás fél 6-6 óra,utolsó pedig fél 12 kettő.Néha 5-10 perc eltéréssel.Papa csak néz rám, hova szaladok 3-4 óránként. Tegnap az ablak puculáskor is hirtelen leálltam,spuri a farmra!Kb Így ébredek és fekszem általában mindig, event nélkül is.Az éjszakai aratás nem menne.Szurkolok mindenkinek,hogy érje el a tervezett feladatokat.

Imi*, Samborg, kidmama és 6 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Az elején nagyon lassan jött a felreppenő... :wuerg: most meg 250 + van belőlexDxDxD

kidmama, Sali~*.* és csio70 kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Végig a gaz jött lassan. Már leírtam. Matematikaiag kimutatható volt már 2 nap után, hogy több felröpi jön, mint gaz.
    Az általad írt nézet érzéki csalódás, mint a sivatagi Paradicsom.

times84, k.a.t.i, rencsike982 és 8 más kedveli ezt.
  14. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! Kész lettem,felhő aktiválva! Felröpim is van elég,így termelek tovább és igyekszem minél több minden kiváltani a boltból! :D

Imi*, Gio, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  15. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Jöttem aláírni a jelenlétit!xDNekem mint már mondottam, nem jött be ez az event!Focizok amennyit bírok,piros zászlót nem gyártok mert nincs miből.:wuerg:Röpi van csak növény nincs, de azért nincs mert nem tudom itt lesni mikor érik be az a szerencsétlen növényke!!!!Egész napom foglalt, na meg az uncsik játszanak a gépen néha.;)

Imi*, Gio, Samborg és 5 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Professzor;)
    Itt olyan sokan írták, hogy az aratásonként érkező 0-1-2 felröppenő kevés lesz:p hogy az elején egy pillanatra elhittem:wuerg:xD
    De aztán olvastam a Professzor Urat és megnyugodtam:music: Itt pedig jelezni kívántam, hogy IGAZA volt!

Fuhur, kidmama, taga1 és 4 más kedveli ezt.
  17. északifény

északifény Junior szaki

Köszi :) Most az ébresztőre aratok :p Szinte a kezdetektől játszom de ilyen még nem volt:eek: Eleinte nem vettem komolyan , a gazdakörikből is volt amit megcsináltam, nem tudtam elképzelni hogy egy hónap alatt nem lesz meg a növény bár tudom sokan kiszámolták :sleepy: A boltból sok mindent megvettem , különösen a szarvasbogárnak örültem mert az nem volt :) Amúgy meg már nem is tudom mi volt olyan hosszú ez az event xD Spanyol zászlót vettem , ők már ugye rég hazamentek úgyhogy nem túl szerencsés nekem ez az event :cry:Én is szeretnék egy győztes zászlót :p

csio70, Swordfish, -Encyberama- és 2 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Folyamatosan az utolsó darabig bedobom a gazdakörbe a gazokat... S a rendszer megdob 5 + gazzal;) s szerencsére nem kell sokat várni a következő +5 rexD

SzilvaG, Marika312, Fuhur és 3 más kedveli ezt.
  19. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Jó neked, nekem még azt az 5-t sem adja,de a több termést sem tudom szinte semmikor kipörgetni!!!! Ez szerencsejáték, van akinek bejön!

-Encyberama- és Sali~*.* kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Ide nem hat a + termés:oops: az az 5 pedig nem tesz csodát8) - ja és mindenki ugyanúgy kapja...:p ha le van nullázva az eventnövénye abban a pillanatban amikor a rendszer osztogatja:music:

kidmama, -Encyberama- és Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.