Visszajelzés Farmkupa - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 13.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. 19770308

19770308 Fórum ismerője

ha megvan a felhő meg a kitehetők rá akkor miért nem engedi hogy aktiváljam?

2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nem kell hozzá kosár! Én vettem,mint írtam a hsz-emben, de nem kellett volna nemesítenem.Ezért történt, de csak a közepeset.

Swordfish és drunyi kedveli ezt.
  3. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

igen, úgy a helyesebb, hogy nem kellett volna kosár hozzá, ha nem akartam volna nemesíteni!Nagyon szűkösre lett szabva, ennyire hosszú eventnél nem gondoltam, hogy csak ezt vagy csak azt lehet megcsinálni! Kihagytam a gazdakörikből is, hogy a felhőm meglegyen. Most az utolsó zászlóért robotolok, talán meg is lesz, de nem bánnám, ha az ilyen event még álmomban se jönne elő többé!!!

galambduc és magdi06 kedveli ezt.
  4. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Sziasztok!

Felhő beüzemelve, foci üzlet kifosztva, még termelgetek kék zászlóra, azt elfocizgatva kiszedek néhány parti pörgetést és részemről fáklyásmenet...

Lillapilla73, Sali~*.*, ulmo12 és 3 más kedveli ezt.
  5. .Shinari.

.Shinari. Haladó

sziasztok.most már nagyon unom ezt a focis eventet.naponta többször tudtam aratni.elkezdtem elhasználni a növényt nemesítérsre sztem kár volt.minden ki van nemesítve.ha valki kiszámolja hogy estleg be tudom e fejezni és mit rakjak a rekeszekbe meg köszönöm mert bár 8 éve játszom de ez szopacs

u.i.:be lehet e így még fejezni egyáltalám

Utoljára szerkesztett: 13.7.18
  6. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove::inlove:
    legalábbis a felhő meg van, az üzlet kitakarítva, még talán csinálom,de már elég uncsi:music:
    aki kész annak gratula,aki még focizgat annak sok sikert:inlove::inlove::inlove:
    további jó játékot mindenkinek:inlove::inlove::inlove:

Swordfish, Sali~*.*, ulmo12 és 4 más kedveli ezt.
  7. Benedek75

Benedek75 Járnitanuló

A villám ültetés sem működik
    Ritka, hogy önerőből nem végzek, de már lassan bánom, hogy ennyi időt foglalkoztam ezzel az eventel. Hihetetlen!
    Plusz nap megoldaná...

torjan56, galambduc és feldei53 kedveli ezt.
  8. Blökix

Blökix Fórum hercege

Még egy nap rá?
    Felejtsd el,elég volt ebből.

ho-hoboy, Evita-55, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  9. briguka

briguka Fórum mestere

Nyögve nyelősen de meglett az utolsó zászló igy kész a felhő, amit lehetett eddig kiszedtem a boltból is, hát többet ilyet nem szeretnék, valahogy nem igazán jött be - napi két aratással, esetleg 3, nem lehetett haladni ha semmi turbó nem alkalmazható a növényekhez...
    Kitartást annak aki még csinálja

Swordfish, drunyi, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  10. SSJ2Vegeta1

SSJ2Vegeta1 Utánpótlás-írogató

Tegnap estére meglett, még holnapig gyűjtök zászlóra az érméért, másik eventnél jól jön nekem.
    Egyedül az zavar, hogy a 4es 5ös gazdaköri nem fordítva volt, szerintem meglett volna a 4es is teljesen, de csak a felét mertem kiváltani...
    Összességében nem volt túl jó event, mert nehéz volt kiszámolni bemerje-e vállalni az ember a gazdaköriket, vagý sem, illetve 4 héten át azért igyekezni kellett, hogy a 4, de inkább 5 aratás meglegyen, oké, pár kattintás, de ehhez online kellett lenni.
    Engem nem zavar a csekély felhő jutalom ennyi időre, de azért adhattak volna kicsit több tp-t, vagy valami ládát még.

cskati01, Swordfish, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  11. Kisöjdög

Kisöjdög Fórum-zöldfülű

1 zászlóra vagyok az event végétől, nagyon izgatott vagyok, hogy sikerüljön, hiszen eddig alig volt event amit be tudtam fejezni. Ha ez most sikerül, ez lesz a harmadik eventem amit be tudtam fejezni, pedig már szinte a kezdetek óta játszom..

Swordfish, SzilvaG, hamuska és 6 más kedveli ezt.
  12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szép napot mindenkinek.Event készen van, a felhő aktiválva.Végre,hogy ennek már vége van.Nehéz volt kivárni, de már nem is haragszom rá!Még ültetek, mert másra úgy sem lehet használni a területet.Még egy pár kapura lövésre gyűjtök.

Swordfish, drunyi, maszilva és 5 más kedveli ezt.
  13. Lillapilla73

Lillapilla73 Aktív író

Sziasztok, jelentem, kis pozitív hozzáállással mindenkinek sikerülhet! Csak víz-trágya (SEMMI KOSÁR!!) felhasználásával kész a felhő a kitehetőkkel, megcsináltam az összes gazdakörit is (emiatt kicsit aggódtam, h marad-e elég a piros zászlókra) sőőt, a gazdakörikből és az ingyen kitehetőkből kapott kék zászlókból most a végén majdnem 120at fociztam. Menet közben volt pár vásárlás is, és most több, mint 700 csillagos érme vár elköltésre. Szóval megy ez! Sok sikert a még küzdőknek :)

cskati01, Swordfish, Anulu73 és 5 más kedveli ezt.
  14. Zotyó

Zotyó Törekvő

Pár napja meglett a fehősor csak meló miatt nem tudtam fórumozni.
    Maga az event tetszett de baromi hosszú volt,nem fogom visszasírni.
    A kitehetőimet elvitte a cica...brazil spanyol német nézheti otthon a döntőt a tv-ben:wuerg:
    Nem baj...adnak majd tpt:wuerg:
    Focizok amikor csak lehet,a boltból kiváltottam ami kellett amikor összejön érme partypörit váltok ki már csak semmi mást.
    Annyiból jó hogy most a pecás is ide termel,ha ennek vége a maradék érmékből váltok ki kitehetőt ott...sajna nem lehet átvinni másik eventbe a csillagos érmét:(
    Kihagytam a 2-es és 4-es gazdakörit mert nem akartam rizikózni hogy elfújja a szél a felhősorom.
    Aki csinálja még annak sok sikert.

Swordfish, Gio, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  15. RRozika

RRozika Utánpótlás-írogató

Szép estét kívánok!
    Event készen van,minden gazdaköri feladatot sikerült megcsinálni.
    Kicsit hosszú volt mire a végére értem,még komótosan vetek egy-két kapura rúgásra valót termelek.

Swordfish, Gio, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  16. tess6308

tess6308 Haladó

Event kész ! Felhő aktív ! Még termelgetek , jól jön még pár kék zászló és egy- két focizás . Pár farmpengőt szeretnék még kivenni !

Swordfish, ursa11, Gio és 2 más kedveli ezt.
  17. -Mamicska-

-Mamicska- Járnitanuló

Sziasztok. Talán én nem vagyok jó focista, de énnekem nem sikerül megcsinálni. Vagy rosszul értelmeztem a leírást. Kár hogy nem lehetett használnia vízen és a trágyán kívül semmit. Kicsit csalódtam magamban ! Az eventet én is megcsináltam, de nagyon kevés lett a piros zászlóm.

Gio kedveli ezt.
  18. gumicsizma26

gumicsizma26 Aktív író

Sziasztok.Meg nem idegsitett ennyire semmi,mint ez a focievent.Figyelmetlen voltam a 4ik gazdakorinel, hamarabb elkezdtem bedobalni a novenyeket ,mintsem gondolkodtam volna,hogy a piros zaszlok mennyisege meg kell legyen a felhohoz.Ahogy szamolom,2 db piros zaszlom hianyzik,es ha nem is vagyok a vasarlas hive,de most ha belepusztulok is megveszem a nagy kosarat,mert mar egy honapja sarga viraggal almodok.napi 4x i aratassal...Soha tobbe focis event.Ez egy remalom volt.

feldei53, Zotyó és Leho69 kedveli ezt.
  19. gödimamu

gödimamu Járnitanuló

Üdv. A Farmkupában fel nem használt érmék megmaradnak a horgászós eventben, vagy mindkettő elveszik este? Tudja valaki? Köszi

20. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Megmaradnak. Nem veszik el semmi. Horgászboltban az event végéig vásárolhatsz velük.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.