Visszajelzés Farmkupa - eventeken átívelő focis event - 2026. június eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Kazimir, témanyitás ideje: 10.6.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 20.7.26.
  1. 1

148 szavazat
    64.1%
  2. 2

3 szavazat
    1.3%
  3. 3

4 szavazat
    1.7%
  4. 4

1 szavazat
    0.4%
  5. 5

8 szavazat
    3.5%
  6. 6

4 szavazat
    1.7%
  7. 7

3 szavazat
    1.3%
  8. 8

11 szavazat
    4.8%
  9. 9

7 szavazat
    3.0%
  10. 10

42 szavazat
    18.2%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia Cili!

Szuper! Gratulálok! Akkor nem csak mende monda a dolog :p :D Egyszer talán nálam is beköszön ha jó fiú leszek:p:music:
    Szia!

Gratulálok hozzá, ugyanígy állok ahogy te. Az első 2 dekor és fejlesztései bezsebelve, malackáékat majd csak a hétvégén kezdem el. Jobb szeretem úgy játszani, ha egyből a 9-es szintig mehetek, jobb érzéssel tölt el, hogy valaminek a "végére" értem :D

Szerintem a BP-k istene akar engem FELPUMPÁLNI! :D

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Pontosan ilyen az én tapasztalatom is. Nálam 7/95, nem sokkal több, mint a tiéd.. Az érmék elkerülnek, nem tudom mi lesz a vége?

3. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

De ezért ne menjen fel benned a PUMPA :)

feki13 és SnéDóri kedveli ezt.
  4. gabiszi

gabiszi Aktív író

Sziasztok!
    Nem tudom megcsinálni a felhőket. Ugyanis hiába csinálom a játékot, veszek kosarakat, a 7. szintnél nem megy tovább.
    ID: 17025919
    Köszönöm, h segítetek: gabiszi

Arrah kedveli ezt.
  5. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    A MÉRKŐZÉSEK szintje maximum 7 lehet. Hétféle pálya van minden csapatnál, ezek ismétlődnek.

A LABDA szintje maximum 9 lehet. DE! Csak akkor fejlődik 9. szintre, ha SOHA nem kattintasz a Kérelem gombra (kivéve, ha már csak 1 próbálkozási lehetőséged van az ötből, és félsz, hogy azzal már nem tudsz gólt lőni, de nincs labdapumpád, amivel megőrizhetnéd a labdaszintedet, és nem akarsz ajándék nélkül maradni; ekkor az addig elért labdaszint ajándékát kapod). Amint a 9. szinten megszerzed a szintfejlesztő labdát, azonnal megkapod a 9. szint garantált ajándékait.
    Az Ismertetőben itt olvashatsz erről: https://board-hu.farmerama.com/threads/farmkupa-eventeken-átívelő-focis-event-2026-június.27989/#post-1512555

Utoljára szerkesztett: 1.7.26
    -happy58-, vihence, Moonlight2026 és 6 más kedveli ezt.
  6. gabiszi

gabiszi Aktív író

Köszönöm szépen! :)

Sylja kedveli ezt.
  7. gagi56

gagi56 Járnitanuló

Valójában feladtam, bár biztosan az én hibám. Halvány fogalmam sincs, hogy a pálya és a labda szintje mitől függ. Eddig kerestem, próbáltam kitalálni, de kénytelen vagyok lemondani erről a tudásról.
    Mindhárom labdánál eljutottam a 9. szintre, de a pályák szintje nem azonos..

csio70 kedveli ezt.
  8. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    A MÉRKŐZÉSEK szintje maximum 7 lehet. Hétféle pálya van minden csapatnál, ezek ismétlődnek.

A LABDA szintje maximum 9 lehet.
    "Ahhoz, hogy növeljük a kiválasztott Focicsapat Focilabda szintjét, a mini-játékban egy bizonyos jutalmat kell felvennünk.

A Focilabda szintet növelő jutalom a mini-játék alatt így néz ki a pályán:
    Ha az adott mérkőzésben felvesszük és gólt rúgunk, akkor az adott Focicsapat Focilabda szintje 1-el növekszik."
    DE! Csak akkor fejlődik 9. szintre, ha SOHA nem kattintasz a Kérelem gombra (kivéve, ha már csak 1 próbálkozási lehetőséged van az ötből, és félsz, hogy azzal már nem tudsz gólt lőni, de nincs labdapumpád, amivel megőrizhetnéd a labdaszintedet, és nem akarsz ajándék nélkül maradni; ekkor az addig elért labdaszint ajándékát kapod). Amint a 9. szinten megszerzed a szintfejlesztő labdát, azonnal megkapod a 9. szint garantált ajándékait.
    Az Ismertetőben itt olvashatsz erről: https://board-hu.farmerama.com/threads/farmkupa-eventeken-átívelő-focis-event-2026-június.27989/#post-1512555

-happy58-, Luminary és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Meg van a 3 dekor... maxra fejlesztve...:inlove:
    Az érmekből is van a felhőre... 8)
    Még van pár ól ami miatt nem ártana focizni... de kedvem egyenlőre nincs... majd alakul... vagy nem...:p

-hanny2- és Moonlight2026 kedveli ezt.
  10. Moonlight2026

Moonlight2026 Járnitanuló

Hát, én nem haladok valami gyorsan. Eleve a napi 7 begyűjésből csak 2 vadmalac jön ki, de legalább a labda fejlesztéséhez is 3 pumpa kell.
    Nincs valami titok, amit én nem tudok? ;)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Titok nincs...
    Illetve te is ismered... de azt gondolom nem szeretnél vele élni...8) Ami teljesen jogos...
    mert idő van.. még lehet gyűjtögetni;) Szóval sietség nélkül is meg lehet a felhő és a dekorok függönyöstől... :D
    Ha mégi most támadt kedved rohanni... a kosarak várnak rád;):p

Moonlight2026 kedveli ezt.
  12. Moonlight2026

Moonlight2026 Járnitanuló

Áh, dehogy! Szeretek játszani. Szeretem, ha egy feladattal küzdeni kell. Az eventek elejétől a végéig játszok és sokszor az utolsó pillantokban végzek. Képzeld azt a hajrát! Egyszerre hajtok és szurkolok magamnak az út széléről. xDxDxD

-hanny2-, -happy58-, PaySkin és még 1 ember kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

:inlove::inlove::inlove: Ezt ki kell próbálnom:p
    Hogy őszinte legyek, néha ezt azt meg szoktam vitatni magammal... :D
    De hogy két helyen legyek... erre még nem gondoltam... de tetszik az ötlet:inlove:

Moonlight2026 és PaySkin kedveli ezt.
  14. scania7

scania7 Junior szaki

Sziasztok!Van egy jó kérdésem,ami nekem nem világos.A focilabdánál a 8. szint a max,0-val együtt,vagy a8. szint után lesz 9. szint?Tehát a kérdésem az lenne.hogy addig ne nyomjak "kérelmet" míg ki nem írja a focinál,hogy 9.szint?Remélem érthetően leírtam,hogy mit nem vágok.Előre is köszönöm a választ Üdv...
    Benedek144

15. -Holdfeny-.

Szia
    lesz 9. szint...
    Ne nyomkodd a kérelem gombot;)

16. krokusz28

krokusz28 Fórumlakó

Sylja gazdatársunk 228. hozzászólását idézem:
    "A MÉRKŐZÉSEK szintje maximum 7 lehet. Hétféle pálya van minden csapatnál, ezek ismétlődnek.

A LABDA szintje maximum 9 lehet.
    Ahhoz, hogy növeljük a kiválasztott Focicsapat Focilabda szintjét, a mini-játékban egy bizonyos jutalmat kell felvennünk.

A Focilabda szintet növelő jutalom a mini-játék alatt így néz ki a pályán:
    Ha az adott mérkőzésben felvesszük és gólt rúgunk, akkor az adott Focicsapat Focilabda szintje 1-el növekszik."
    DE! Csak akkor fejlődik 9. szintre, ha SOHA nem kattintasz a Kérelem gombra (kivéve, ha már csak 1 próbálkozási lehetőséged van az ötből, és félsz, hogy azzal már nem tudsz gólt lőni, de nincs labdapumpád, amivel megőrizhetnéd a labdaszintedet, és nem akarsz ajándék nélkül maradni; ekkor az addig elért labdaszint ajándékát kapod). Amint a 9. szinten megszerzed a szintfejlesztő labdát, azonnal megkapod a 9. szint garantált ajándékait.
    Az Ismertetőben itt olvashatsz erről: https://board-hu.farmerama.com/threads/farmkupa-eventeken-átívelő-focis-event-2026-június.27989/#post-1512555"

benedekbobe63 és Luminary kedveli ezt.
  17. scania7

scania7 Junior szaki

Szia!Köszönöm,hogy foglalkoztál az "ügyemmel",nagyon rendes vagy...Az ismertetőket elszoktam olvasni mindig.Érthetően megpróbálom feltenni a kérdésemet megint:A focilabdánál a 8. szint után lesz 9. szint is és nem 8. szintnél,hanem a9. szintnél kapok max. ajándékokat?Továbbá ne a 8. szintnél nyomjak a kérelem gombra?(a 9. szint ki is lesz írva a focilabdánál?)Köszönöm a választ...Üdv

18. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Szia. Amikor a 9. szintet elkezded és meg van a labda fejlesztés, a mérkőzés közben automatikusan jön a felugró ablak, hogy mit nyertél. Nézd meg, és enterrel eltűnik, tudod folytatni az aktuális pályát.

-ágianyu33- és Sylja kedveli ezt.
  19. scania7

scania7 Junior szaki

Szia!Köszönöm...Kezdek képben lenni.Tehát:Amikor a focilabdán 8. szint lesz kiírva,ne nyomjak kérelmet,mert jön a 9. szint, én így értelmezem.Jól értem?

-hanny2- és SnéDóri kedveli ezt.
  20. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Pontosan. Utána újraindul a labda fejlesztése.

-ágianyu33- és -Holdfeny-. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.