Visszajelzés Farmkupa - eventeken átívelő focis event - 2026. június eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Kazimir, témanyitás ideje: 10.6.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 20.7.26.
  1. 1

148 szavazat
    64.1%
  2. 2

3 szavazat
    1.3%
  3. 3

4 szavazat
    1.7%
  4. 4

1 szavazat
    0.4%
  5. 5

8 szavazat
    3.5%
  6. 6

4 szavazat
    1.7%
  7. 7

3 szavazat
    1.3%
  8. 8

11 szavazat
    4.8%
  9. 9

7 szavazat
    3.0%
  10. 10

42 szavazat
    18.2%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Erbrow-

-Erbrow- Fórum ismerője

Sziasztok, mindegy hogy melyik csatárral játszom, a végén 1 szalagos érmét kapok ugye? ( a csillagos érme szám több csak mint a nyuszinál) ha kivettem az első kettőnél az alapdekort, akkor is van esély a 2. felhőre? lesz elég szalagos érme szerintetek? most nem merem fejleszteni a már kivett dekorokat, mert tartok attól, hogy nem lesz elég a felhőre, még vagy 30 vagy több hiányzik. A csillagos érmék gyűlnek. ( azért kérdezem , mert olvastam hogy többen a fehőt érmékért vették ki, egy kicsit meg is zavart, mert azok nem csill.érméért lehet)

2. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórumgróf

Sziasztok,
    Egy db halas érmém nincs... melyik csapattal kellene játszanom érte?
    Köszi a választ

3. Sylja

Sylja Fórum félistene

GA-BI-O-Farm és Zsuzsikan kedveli ezt.
  4. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Sziasztok.
    A csodacsatároknál lévő bigyókat át lehet váltani éremre? Milyen felhőhöz kell, mert a boltban én nem találok semmit. Az érmét esetleg átválthatom a másik 2 helyen? Azokért a bigyókért. Vagy mit csináljak vele?

5. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Hali, itt találod a részletes listát, hogy milyen garantált és véletlenszerű nyeremények vannak a labdaszinteknél. Mindhárom csapatnál más. A zöld a garantált, amit tuti megkapsz, a fehérből csak egy valamit.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/farmkupa-eventeken-átívelő-focis-event-2026-június.27989/#post-1512557

6. Sylja

Sylja Fórum félistene

Bigyókról nem találtam semmit. 8)
    Pontosítanád?

Az éremről ezt lehet tudni:
    [​IMG]ÉremA event felületről, a focis mini-játékból és a Rajongói boltból szerezhető jutalom.A fekete színű buborékok (felhősorok) feloldásához használhatjuk az event felületén.15X TP
    15X TTP
    20X CSP

juliannakoczkas és libuskafarm kedveli ezt.
  7. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórumgróf

Sylja kedveli ezt.
  8. gagi56

gagi56 Járnitanuló

Köszönöm a választ!
    De éppen ez a problémám.
    A táblázat szerint ha egyszer elérem a 9. labdaszintet, akkor 13 zsetont kellett volna kapnom. De nekem eddig csak a kitehetőt és egy függönyt sikerült megvennem és 1 db csetonom van még. A másik két csapatnál is hasonló a helyzet.
    Valamit elrontok?

9. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    Lehet, hogy kevered a mérkőzésszinteket és a labdaszinteket?

A garantált ajándékok a labdaszinttől függnek.
    (A táblázatokat az ajándékokról itt találod: https://board-hu.farmerama.com/threads/farmkupa-eventeken-átívelő-focis-event-2026-június.27989/#post-1512557)

A MÉRKŐZÉSEK szintje maximum 7 lehet. Hétféle pálya van minden csapatnál, ezek ismétlődnek.

A LABDA szintje maximum 9 lehet.
    DE! A labdaszint csak akkor fejlődik 9. szintre, ha SOHA nem kattintasz a Kérelem gombra.
    (Kivéve, ha már csak 1 próbálkozási lehetőséged van az ötből, és félsz, hogy azzal már nem tudsz gólt lőni, de nincs labdapumpád, amivel megőrizhetnéd a labdaszintedet, és nem akarsz ajándék nélkül maradni; ekkor az addig elért labdaszint ajándékát kapod.)
    Amint a 9. szinten megszerzed a szintfejlesztő labdát, azonnal megkapod a 9. szint garantált ajándékait.

Az Ismertetőben itt olvashatsz erről: https://board-hu.farmerama.com/threads/farmkupa-eventeken-átívelő-focis-event-2026-június.27989/#post-1512555

juliannakoczkas és -Szemecske- kedveli ezt.
  10. gagi56

gagi56 Járnitanuló

Igazán köszönöm, egy ilyen válaszra írtam, hogy értem, olvastam, köszönöm, de én nem annyi labdát kaptam. Az ismertetőben nem csak a 9. labdaszinten van garantált ajándék.

11. Sylja

Sylja Fórum félistene

Minden labdáért egyszer kapunk ajándékot.
    Az ajándék attól függ, hogy a labdánk hanyadik szinten van.
    Az 1-8. szinten az ajándékot akkor kapjuk meg, ha az adott szinten a Kérelem gombra kattintunk, de akkor a labdaszint nullára áll vissza.
    A 9. szint elérésekor nem kell a Kérelem gombra kattintani, mert a 9. szint eléréskor még a játék közben automatikusan megkapod az ajándékokat.

Azt nem értem én sem, hogy az 1. labdaszintnél miért a 3. szint jutalmait írja ki nálad.

Segítségkérő topikba írtál már? Ott kérhetsz moderátori ellenőrzést farmnév és ID-szám megadásával.
    Pl. itt:
    Hibák, problémák jelentése

Utoljára szerkesztett: 9.7.26
    juliannakoczkas, .barbi1. és gagi56 kedveli ezt.
  12. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Köszi.
    Már rájöttem. Az érmékért cserébe a buborékban váltható be a felhő. 95 érméért. Csak gondoltam az a fejecskék beváltása nélkül is meglesz. Legalábbis remélem 20onpár kell még .
    bigyó= fejecskék a nyuszi, medve.....
    Arra gondoltam hogy a nyuszifejet beváltom érmére, mert sok van, majd az érmét visszaváltom a másik 2nél, de nem lehet :D csak jó lett volna :D

Sylja kedveli ezt.
  13. Sylja

Sylja Fórum félistene

Igen, azzal lehetne gyorsítani a felhők megszerzését.
    A focizással viszont még rengeteg Érem szerezhető.
    Akkor ezek a "bigyók" és "fejecskék"? :D A "zseton" elnevezés se rossz 8)
    [​IMG]CsatárzsetonA Csodacsatárok (Nyúl karakter) ellen játszott 3. focilabda szinttől járó jutalom.A Rajongói boltban a "Csodacsatárok" fül alatt költhető el.15X TP
    15X TTP
    20X CSP
    [​IMG]MedvezsetonA Medvék SE (Medve karakter) ellen játszott 3. focilabda szinttől járó jutalom.A Rajongói boltban a "Medvék SE" fül alatt költhető el.15X TP
    15X TTP
    20X CSP
    [​IMG]Röfi-zsetonA Vadmalac SC (Disznó karakter) ellen játszott 3. focilabda szinttől járó jutalom.A Rajongói boltban a "Röfi vadmalacai" fül alatt költhető el.15X TP
    15X TTP
    20X CSP

libuskafarm és inanna11 kedveli ezt.
  14. gagi56

gagi56 Járnitanuló

Köszönöm, egy lépést már haladtam előre. 1-8 labdaszinten NEM kapok automatikusan jutalmat, így a garantáltat sem. Ezeken a szinteken csak a kérem gomb lenyomásával lehet jutalmakat kapni, de az meg nem jó, ha használom.
    A kérdésedre most nem tudok válaszolni, mert már nem az látszik, de figyelek.

Sylja kedveli ezt.
  15. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Köszönöm, igen ezekre gondoltam.
    Tudod valahogy nekem ezek az elnevezések nem maradnak meg, vagy csak ha rákukkantok. Mindig más, hol ez hol az, a franc sem tudja, meg igazából olyan mindegy, nagyon nem is érdekel.
    Csak persze ha leirom a bigyót, senki nem tudja mire gondolok. :)
    Nekem minden bigyó :D ha nem jut gyorsan eszembe a hivatalos neve :)

nyuszi63, farmeres53 és Sylja kedveli ezt.
  16. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Sziasztok!

Az event teljesítve ,kupa megnyerve, felhő elindítva. Mostantól kezdve jöhet az öröm foci egészen az utolsó napig. Számításaim szerint a rajongói bolt előbb ki lesz fosztva:) Sok sikert mindenkinek.

17. Seherezádé1962

Seherezádé1962 Járnitanuló

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy mindegy, hogy a nyúllal, vagy a röfivel játszunk? Vagy melyikkel érdemesebb, hogy összegyűljenek azok az érmék, amivel a felhőt lehet kiváltani? Jelenleg 5 darabom van, és még 90 darabot kell szereznem, hogy meglegyen a felhőm. Köszönöm, ha valaki tud segíteni benne.

18. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    Hasonlítsd össze a nyereményeket, és dönts aszerint, hogy neked melyik éri meg legjobban.
    A legtöbb érmét Röfi adja, de nála 3 db szurkolói csomag kell 1 mérkőzés indításához.

A táblázatokat itt találod: https://board-hu.farmerama.com/threads/farmkupa-eventeken-átívelő-focis-event-2026-június.27989/#post-1512557

Seherezádé1962 kedveli ezt.
  19. Seherezádé1962

Seherezádé1962 Járnitanuló

Köszönöm szépen! Megnéztem, de nekem nem ad 3. szinttől csodacsatár zsetont. Nálam az nem garantált nyeremény, sajnos.

Utoljára szerkesztett: 11.7.26
  20. Sylja

Sylja Fórum félistene

Csak akkor adná, ha a 3. labdaszintnél rákattintanál a Kérelem gombra. De nem érdemes, mert akkor a labdaszint lenullázódik.
    1 labdáért csak egyszer kapunk ajándékot. Annak a szintnek az ajándékát, amelyik labdaszinten a Kérelem gombra kattintottunk. A 9. szint eléréskor kattintani se kell, automatikusan megkapjuk, ami azon a szinten jár.
    Magasabb szinteken jobb ajándékok vannak.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.