Visszajelzés Farmos fejlesztések, új szintek, új gazdakörök

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 29.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Leho
    Aaaaaz igen . Az 1400 óra . Az 58 nap és 3 óra .
    Szólj szerintem Jónásnak , hogy rendesen fényesítse ki a gömbjét , hogy időben el tudd ültetni , amikor kell.

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Sokan ott követnek el hibát, amikor nem reális célokat tűznek ki maguk elé és csalódottak lesznek amikor nem érik el. Baha 600 pipa, gazdakörben most ismét akad tennivaló, csp vonalon is megy a gyűjtögetés, farmon pedig ideiglenesen a jelenlegi helyezés megtartása a cél - a későbbiekben pedig meglátjuk, mit lépnek még odafönt, illetve a mezőny.

Pharmer500#2, kekmaci75, csio70 és 26 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Igazad van, csak ezt soha nem értettem hogy milyen sérelem ér valakit egy játékban. Aki vesz titokólat-fát - annak benne van a paklijában hogy nem fog kapni újat, ezt tudomásul kell venni, tehát mielőtt ráklikkelünk a Vétel gombra, előtte azért gondoljuk át hogy mit csinálunk. Aki úgy érzi hogy nem élhet Polip nélkül, az klikkeljen, de utána ne sírja tele a topicot hogy 20 ólból nem kapott. A party pörgetés dettó. Meg kell tanulni játszani és nem vérremenő küzdelmet folytatni egy új valamiért, amiből nagy kudarc is lehet. Arról nem is beszélve, hogy a Polip 1 hónap múlva a kutyát se fogja érdekelni, mert jön majd más.
    Szia Csocso. Örülök hogy találtál ebben a faramuci helyzetben is még célt. Szeretnénk mindig az első helyen látni. ) Sok sikert.

Utoljára szerkesztett: 30.5.18
    kekmaci75, Ribiszke, nyuszika215 és 10 más kedveli ezt.
  4. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Sokaknál az első sérelem ott kezdődött amikor az xxl fákat megnyomorították,a party pöryben hatalmas változások történtek akárcsak a boomban,ezeket sajna nem lehet megtanulni,de új célokat kitűzni azt azért még lehet.

Fatther, alex0824, parrahviki12 és 6 más kedveli ezt.
  5. kukori80

Tudom és látom hogy pl. a party pörgetés állandóan TP bónuszt ad a termény bónusz helyett. Nem érdemes pörgetni. Na de ki kíváncsi a TP-re. Azt hiszik hogy most mindenki a TP-t fogja hajkurászni? Mert akkor nagyon tévednek.

libuskafarm, Ribiszke, Fatther és 8 más kedveli ezt.
  6. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Namaste

Szankrit szó melynek a jelentése:

Üdvözlöm a benned lakozó Isten(i)t. – A Lelkedet

Nagyon vártam már a szintemelést ;), persze, arra még rémálmaimban sem gondoltam volna, hogy ilyen mértékű lesz...:p...
    Nemegyszer érte szó már a ház elejét a BP-nél hogy nagyon pénzéhes -.-, ezt, ezzel a nagyon merész szintezési rendszerrel be is bizonyította... :oops: :eek:...
    Normális keretek között ;), idáig is költöttem a játékra, és ezentúl is költök, ha tehetem :), de: szintlépő csomagokra csak azért sem fogok költeni, az biztos :D xD!!!
    Aratómunkások, tojások, turbómalom, felhősorok..., nagyjából ezek azok a dolgok amikre szívesen áldozok pénzt 8) :inlove:...
    Eléggé kivesézték már a játékostársak a szintemelés parodisztikusan értelmetlen voltát :p xD...; ehhez csak annnyit fűznék hozzá, hogy a szintlépésekért kapott jutalom -.- nevetségesen semmitmondó :eek:, az nem jutott eszükbe, hogy annyiszor szorozzák a 25 millás összeget, amilyen mértékben emelték a szint értékét :p, nagyjából akkor kapnánk reális értékű nyereményt ajándékba!!!
    Azt meg mindenki döntse el maga ;), hogy mit is csináljanak az 1, azaz egy farmarannyal, szintlépésenként :p :D xD...
    Gyanítom ;), hogy lesz részünk csengőpengő és tapasztalatpont inflációban is, hisz a tp. vadászat "természetes" velejárója ez is...
    Nemzetközi Játék lévén ;), reménykedjünk :D, hogy a szintemelés eltúlzása, más náció játékosainak sem tetszik, és ha mindenki reklamálna, talán még módosíthatnának a csillagászati értékeken, hisz semmi nincs lebetonozva :)!!!
    Summa summárum: továbbra is egy szórakoztatónak titulált játékban vagyunk :), és ezt a Játékot én továbbra is imádom, erényeivel és hibáival együtt 8) :inlove:!!!

Örömteli és szórakoztató játékot kívánok :)!!!

"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja."

/Albert Einstein/

Pharmer500#2, ursa11, csio70 és 19 más kedveli ezt.
  7. mementori74

Szerintem aki idáig hajkurászta az ezután is fogja,hisz senki nem csodatévő,hogy hirtelen megelőzze a másikat oly nagyon,alapjában véve csak a számok nőttek a lehetőségek egyformák,aki meg más célokat tűz ki annak meg mindegy,hogy 500-s szint van vagy 5000-res,egy kicsit felkavarta az állóvizet ez a szintesdi de lassan minden megy tovább,hol egy kis bosszankodással egy kis sikerélménnyel de megy tovább,hogy meddig azt nem tudni,de kár is ezen filozni mert az olyan lenne mint azon törpölni,hogy holnap nem e esik a fejünkre egy helikopter.

kekmaci75, csio70, Fatther és 9 más kedveli ezt.
  8. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

Ééés... itt nyer értelmet az új 1500%-os tp növelő, amit pici pénzért bárki megvehet! xD

-Fülemüle-70, Fatther, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  9. kukori80

Nem a szintekről beszélek, hanem arról, hogy ezentúl minden a TP-ről fog szólni. A keréken is azt fogsz nyerni, az eventekben is, ha tetszik, ha nem. Megemelték a szintet és ahhoz fog igazodni a játék is, még a kútból is TP fog folyni, pedig nekem kellene egy kis szupertrágya meg ilyenek....:D

kekmaci75, libuskafarm, Fatther és 10 más kedveli ezt.
  10. mementori74

xDxDxDNem mintha most nem arról szólna vagy szólt volna,lásd felhők,eventek,kerék,úgyhogy nem változott semmixDxDxD

kekmaci75, alex0824, Kukackukac és 7 más kedveli ezt.
  11. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Sziasztok! Ebben a játékban számomra sose volt fontos a száguldás. Még a 100-as szint alatt előfordult, hogy hajtottam egy-egy új növényért, állatért (amíg még volt), de csak azért, hogy szintet lépjek sose tettem semmit. Nehezemre esik a sok tapasztalatnövelő kütyü összehangolása is, ezért sokszor hagyom veszni a semmibe. Ezzel az új szintlépéssel még kevésbé érdekel, hogy mikor lépek szintet. Ennek ellenére tudom, hogy sokaknak fontos és cél a haladás és szerintem ezt a BP is jól tudja, nem véletlen igyekszik kedvükbe járni a remek kosaraival. Gondolom a fejlesztők szeme előtt is egy 17 számjegyű nyereség lebeg. Ha nem így lenne és pusztán csak hozzá nemértés miatt lettek így alakítva a szintek az se jobb. Szerintem ez nem volt szép a játékosokkal szemben!
    Nagyon sok kedvenc eventnövényem került be 200-300 szint között és azt sajnálom, hogy sose fogom ültetni őket (hacsak nem ébred fel a BP még addig, amíg csak a keze lóg a bilibe).

-Fülemüle-70, Fätum, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Jól van, nevess csak. :D Majd amikor minden ládából csak Tp-t kapsz, akkor vakarhatod a fejedet. :D

kekmaci75, Fatther, alex0824 és 6 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Mementorinak igaza van. Ami változott az csak annyi, hogy most komolyan rávetik magukat a pénztárcákra. Eddig számított 100000 TP. Eztán a 100 millió sem fog számítani.
    Jön a játék kiárusítása. Jönnek még ehhez mindenféle csavarok is. A bolhát is megpatkolják majd.
    Így lehet parkolópályára vágni a nyúlpercet és a prémiumot is. Megoldották. Eddig sem áhítottám a prémet, de eztán még 1 FAt sem adnék 1 évért.
    Azt hiszem szép lassan a kapát napernyőre cserélem és csak üdülni járok majd a farmra.

kekmaci75, csio70, libuskafarm és 12 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Nekem csak az a bajom ezzel ,hogy külön kellene választani a Top 50-es játékosokat és külön kellene választani a sima mezei játékosokat. A sima mezeinek lépcsőzetes szinteket kellene berakni, akik élvezik hogy szintet lépnek, a Top 50 felettiek meg harcászkodjanak ha akarnak.

kekmaci75, libuskafarm, Ribiszke és 8 más kedveli ezt.
  15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Na, na! Karanténba raknád őket? Megfontolandó. Lehet írni az ötletelősbe is valami ütőset.xDxDxDxDxD

kekmaci75, Fatther, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  16. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Pontosan, szívemből szóltál. Ha az őszi TOP-on újabb TP-bónuszos kütyü lesz a nyeremény, valószínűleg nem is fog lázba hozni, hogy több száz millányi pajtacuccot bedobáljak érte! Bezzeg, ha terménybónuszos kütyüt vezetnének be végre, na ott lenne tülekedés!! :D

Pharmer500#2, kekmaci75, ursa11 és 15 más kedveli ezt.
  17. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Ezt vinni kéne az ötletek közé, olyan zseniális! Legyen terménybónuszos kütyü! Voltaképpen logikusabb is lenne a pajtatöltés és a bedobott pajta miatt :)

ursa11, Rékuci1111, Fatther és 8 más kedveli ezt.
  18. cickafark1985

cickafark1985 Fórum-zöldfülű

Bizony sok igazság van abban, amit írsz. Sajnos a játék egyre többször ad mérgelődésre okot. Sokszor szétesik, "margarétázik" (én így hívom azt, amikor csak forog valami virágszirom körbe, és nem tudok lépni) nem tudom megcsinálni az eventet pusztán azért, mert én is dolgozó vagyok, aki nem tud napközben feljutni a farmra, és azért én is szeretném megszerezni azt a jutalmat, amit az event adna. Sok mindent feladtam, vagy elmulasztottam már a játékért, de ha már nyűg a kapkodás, a rohanás, hogy minden meglegyen, akkor lassítani kell. Ezért is írtam, hogy "néha" még felnézek. Persze nekem is megvan a kis baráti köröm, akikkel "versenyeztünk" játékosan, hogy ki lép előbb a következő szintre, jó helyen is állok, de elég. És igenis felháborít, de nagyon, hogy az ingyenes játékot csak akkor lehet jól, vagy nagyon jól csinálni, ha mindenféle fittyfenét megveszünk hozzá. Az nem játék, hanem egy cucc, amit megveszek a neten. Olyan ez, mint a csak Neked, csak most akciók mindenféle árura "akciósan". Na most jól kiírtam magamból sok év mérgelődésének egy részét, de igazad van, vegyük lazán és játsszunk, ahogy jólesik, szépen, lazán.

Fatther, breki072, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  19. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia Beko és a többieket sem szeretném kihagyni, akik vélemény formáztak a mostani szintemelésről.:inlove:

Nos, nekem lenne egy nagyon jó ötletem, remélem elküldöd Beko a kedves fejlesztőknek.
    Érdekessé tenném a farmos életet, mégpedig úgy, hogy aki elérte a 200-as szintet, onnan már csak lefelé apadna a szint, 199....198....197 és így tovább, amíg el nem éri az 1. szintet.
    Na most aki elérte az alapokat, azoknak a visszafelé minuszos TP-jüket szoroznám meg 200-al és indulhatna a vesszőfutás, ugyanis pikk-pakk elérnék a 300-as szintet, ahol a Farmaranyfa mellé kapnának egy meghívót a BP-hez, és a legjobb 20 300-as szintet elért gazda átvenné a helyét a játékmestereknek, producernek(persze a takarítók maradnának, mert ők mindenhová be tudnak jutni és érdekes titkokat tudnának mesélni...apropó takarítók, ezt muszáj elmesélnem és igaz is, nem csak kitaláltam...a minap a rendelőben ahol dolgozom, az egyik szakrendelésen a részeg magyar takarító José és Juanita "bejégermájszterozott"az éjszakai műszakban és nem tudom mit hittek, de a rendelő közepén a leszakított függönyből helyre kis tábortüzet gyújtottak, elégett egy vizsgálóágy, egy mikroszkóp is megolvadt, a hűtő meg majdnem felrobbant, a linóleum is szépen füstölt. A kiérkező tűzoltók nem mertek nagysugarú vízágyúval oltani, mert a rendelőben az összes vezeték szikrázott, szóval nagy volt a káosz, míg meg nem érkezett a riasztott portás, aki lekapcsolta az áramot, így sötétben oltották a tüzet...és még csodálkoztok, hogy ennyit farmozok ezek után? itt legalább nincs tűz, régen volt mondjuk árvíz, meg farmageddon, de itt még azt is kibírom)
    Szóval ott jártunk, hogy a legjobb 20 magyar farmos átvenné a Farmerama irányítását, a mostani szintemelést kitalálót, a baby-bummot meggyalázó feljesztőt, a kacifántos többezer felröpit kérő eventek kiagyalóját meg leültetnék mezei farmozónak, és kezdhetnék az alapoktól a farmos életet, kötelező lenne eventezni, kosarat nem vehetnének(pedig mindegyikben lenne Farmaranyfa), baby-bumm alkalmával csak a következő tenyészállat jönne sorban, egyszerre 3 event futna, Teliholdas, farmos és bahás, mellette tenyésztős event és napi 4 óránál többet nem aludhatnának. Az eredeti munkájukat csak akkor kaphatnák vissza, amikor elérték a 300-as szintet a mostani feltételek mellett.
    Kíváncsi lennék, mennyire amortizálódnának le, vagy szép fehér ropogós kényszerzubbonyban, bokszolóknál használt fogvédővel kezelnék őket, napi 2x-i beöntéssel, amíg el nem felejtik, hogy valaha Farmerama közelében jártak....azért én látogatnám őket, mert emberbarát vagyok.. meg farmbarát is :p

kekmaci75, -vadocka70-, nyuszi63 és 15 más kedveli ezt.
  20. kukori80

Nem karanténba, hanem zárdába. :D Az se jobb.;)
    Nagyon sokféle lehetőség van ebben a játékban. Ha el akarják rontani, akkor el is rontják. :D
    Kiutaltam neked egy kék bilit. :D
    Cyra jól vagy? :D