Visszajelzés Farmos fejlesztések, új szintek, új gazdakörök

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 29.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Othep

  Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia.

  A böngészőkben már engedélyezni kell ugyan a Flash futtatását de ez az ottani fejlesztők döntése, és csak pár kattintás.
  Tehát nem a játékot, nem a Bigpointot kell hibáztatni érte...
  Próbáljuk/próbáld a napi rutin részének tekinteni, így nem válik bosszantóvá.
   
  Fenyvesi1010, Gio és Kuzdern kedveli ezt.
 2. lodenkabat

  lodenkabat Utánpótlás-írogató

  Talán ideje lenne elfelejteni az elavult flash playert, és a játék fejlsztőinek átállni pl. a html 5-re. Nem is szívatná szét a gépeket, és a böngészők fejlesztői se tíltogatják.
   
  Fenyvesi1010 és Fatther kedveli ezt.
 3. Csocsoovb

  Csocsoovb Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Már javában dolgoznak rajta, mint ahogy azt már több hivatalos közleményben is jeleztük.

  Az alábbi linkre kattintva is olvashatsz erről a témáról:
  http://fullsync.co.uk/Bigpoint-md-highlighted-achievements-and-upcoming-games-at-gamescom
   
  Fenyvesi1010, DevilMókus, Gio és 5 más kedveli ezt.
 4. Csiziee

  Csiziee Aktív író

  Sziasztok! Nem találom sehol, mi az az új terület? valami őrlőgépre emlékeztet, minden farmos területen is ott van! Jelenleg vár az új szezonra? Erről hol tudok olvasni bővebben? Köszönöm
   
 5. Csocsoovb

  Csocsoovb Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Kis türelmet még és a hivatalos közleményeknél találsz majd információt.
   
 6. klaramagyar

  klaramagyar Fórum mestere

  Szia, most olvastam, hogy szinthez igazítják a kerék ajándékait, hát ez nem igazán sikerült a fejlesztőkek, mint a sima mint pedig a party pörgetésnél silányabbak lettek a nyeremények, kész röhej, 232-es szinten vagyok, milliárdokat kérnek tp-ben a sima keréken pl. többségében 6960 tp van, ez csak egy példa, mert az 1-es szintü tollászkodó helyett betették az 1-es szintű birkanyírot, ez bizony a fejlesztések fejlesztése, csak gratulálni tudok a fejlesztőknek mert a kerék csapni való lett.
   
  katamama58, Fenyvesi1010, Akela és 17 más kedveli ezt.
 7. Tigrislady

  Tigrislady Fórum admirálisa

  Sziasztok!

  Mostanában ritkán jövök a fórumra... de az új szerencsekerék igazi katasztrófa... tudom, nekünk semmi se jó... Még hogy szinthez igazították a nyereményeket... Nos, amióta változás volt, azóta a partypöri-n se jön sem rózsa ól, se rózsa terményes, se piros terményes... piros nyulat és tyúkot láttam már, de kipörgetni nem sikerült... az új kitehetőt (gombás) 50 partypöriből legalább hússzor láttam, egy sem sikerült...
  inkább ne nyúltak volna hozzá, mert ez borzasztó lett... oké, hogy kivették a vetőgépet... de kinek kell bár ezer tp, amikor milliádros tpmennyiség egy szint már?
  kivették a narancs pelyhest is, pedig azt szerettem, helyette sárga birkanyíró van... azzal mihez kezdjek?
  a farmom 225-ös szinten, a baha 518... komolyan elgondolkodtam, hogy még azt a kis időt, amit mostanában a farmra fordítok, azt is sajnálom... Munkásokat nem veszek, elhasználom a kuponjaimat, aztán majd meglátom mi lesz... ez nem hogy egyre jobb, hanem egyre rosszabb lesz.
  minden csak a lehúzásról szól. ha nem akarsz egy helyben tötymörögni hónapokig, akkor bizony venni kell fát és ólat is, mert cserenapon vagy nem tudsz szerezni, vagy horroráron adják, amit meg is értek... havonta jön valami új ketyere, de igazából már azok sem nagyon érdekelnek, mert már nem lehet hova tenni, így az egész egy használhatatlan kacat lesz a raktárban.

  Kár ezért a játékért... szinte a kezdetektől játszom, de egyre inkább elmegy a kedvem tőle. És sajnos nem csak nekem... szomorúan látom, amikor a hasonlóan nagyobb szintű játékosok először pirosba váltanak, aztán eltűnnek... a kicsik meg van, hogy el sem jutnak százig... :S

  sajnálom, ha megbántottam ezzel valakit..
  Szép hétvégét mindenkinek!

  R
   
  -bobita, fabatka, katamama58 és 32 más kedveli ezt.
 8. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Szia
  2 nap múlva lesz pont egy éve , hogy a 97. szinten voltam 414.649.507 TP -vel . Leírtam itt

  Most a 229. szinten van 32.068.182.478 TP

  Ez azt jelenti , hogy naponta kaptam átlagban körülbelül 86.700.000 TP -t . :D

  Vagy nagyon tudok valamit , vagy a játék gyorsult fel . De tippem szerint az utóbbi . :inlove:

  Ha a mostani tempóval egy év múlva újra 31 milliárdot kapok , eljutok a 233. szintre

  2 év múlva a 235. szint fele után .

  Tíz év alatt a 300 milliárddal a 242. szinten lennék , ami arra lenne elég , hogy a TOP 10 első helyén lennék
  De ennek az a feltétele , hogy akik ott vannak , álljanak 10 évig .

  Szóval , kíváncsi vagyok , mit tartogat a jövő újítások terén , hogy egy év ilyenkor hol leszek . :D
   
  Ribiszke, bonita333, Fatther és 9 más kedveli ezt.
 9. turzok52

  turzok52 Utánpótlás-írogató

  .
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.10.19
 10. Othep

  Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia!

  A trágárság akkor is trágárság marad, ha kipontozod...
   
  Fenyvesi1010, Leho69, lukimi és még 1 ember kedveli ezt.
 11. NagyG1950

  NagyG1950 Haladó

  Sziasztok!
  Valóban így van:220 szint fölött kinek kell még a kerékről só, zselécukor, virágdrót, gyógyelixír, mandragóra? Gondolom nem csak nekem van mindegyikből több százezres mennyiségben. Korábban is sok volt belőle egy körön, de mióta hozzáigazították a szintekhez, azóta hemzseg ezektől a kerék (4-5 egy-egy alkalommal). Vagy a 220-as szinthez igazítva ez a kipörgetett jutalom?
  Szép napot, jó munkát! Eventre fel!
   
  -bobita, jneicus, papirocska és 16 más kedveli ezt.
 12. RayKrebbsEwing

  RayKrebbsEwing Fórum-zöldfülű

  Szép napot minden gazdának!
  Elég gyakorlatlan vagyok a fórumozásban, de azt hiszem már nem is fogok nagyon beletanulni. A helyzet az, hogy kicsit (nagyon-nagyon) elment a kedvem a játéktól. Biztos van, aki fél kézzel teljesít minden feladatot, de nekem hála az égnek van egy másik életem is és a játéktól szórakozást vártam, nem azt, hogy stresszeljen és főleg nem azt, hogy minden áron pénzt kelljen bele fektetnem. Mondhatja mindenki, hogy nyafogok - azt is vállalom - de ez már csak kis százalékban kellemes kikapcsolódás, nagyrészt zsebbenyúlás.
  Lehet rám dobni a követ kedves játékostársak.
  Azért mindenkinek kívánok jó szórakozást.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.11.19
 13. bajusz1

  bajusz1 Aktív író

  TE döntesz hogy miként éled meg a farmod gondozását.Miért stresszelsz?Játssz úgy ahogy neked tetszik,és amennyi időd van rá.Nem kerget a tatár hogy minél több tp-t szerezz.A magad öröméért játssz.Nem kötelező az eventeket csinálni és nem kötelező vásárolni sem.Én az elmúlt 2-3 évben talán ha tíz eventet csináltam meg.A saját örömömre ültetgettem és termeltem,nem érdekelt hogy "elvileg" mit volt "kötelező" ültetni.ÉN a saját döntésemet követtem,nem haladtam ugyan olyan nagyon mint a többiek a tp szerzésben de ez kit érdekel?Miért kéne minden feladatot megcsinálni?Ez nem kötelező,az csak lehetőség.Ha nincs kedved erőd időd hozzá akkor ne csináld őket,vagy válassz ki havonta 1vagy 2 eventet és csak azt csináld,a többit engedd el.Ez a játék arra van,hogy kikapcsolódj és szórakozz.De hogy ez így lesz e az csak rajtad múlik.
   
 14. Kuzdern

  Kuzdern Fórumőrült

  Szia én most 1 kicsit belefásultam az eventekbe dekorokat raktam ki a farmomra...
  20 napig tudom aratni őket most nem eventezek még se hagyom el a játékot...
  Gyűjtögetek 1 kicsit, piacolok azt is nagyon szeretem készülök a decemberi eventekre...
  Pihenj rá, ez csak 1 játék...
   
  fabatka, Fenyvesi1010, DevilMókus és 7 más kedveli ezt.
 15. Leho69

  Leho69 Fórum elő legendája

  Szia!

  Erről jut eszembe: a kerék akkor is kerék marad, ha kihagyod, akkor is, ha pörgeted, és akkor is, ha fejlesztik.xD Ezért nem találtam rá jobb nevet immár több, mint 6 éve, mint a kerge kerék.xD
   
 16. bonita333

  bonita333 Kivételes tehetség

  Sziasztok!
  Korábban gyakran írtam a fórumokra, de mostanában időhiányában sajnos ritkán vagyok itt. A kerek kerék engem is felidegesít, szinte minden reggel! Volt időszak, amikor vásároltam parti pörgetést, de kiábrándultam! Sóval, virágdróttal, mandragórával Dunát tudnék rekeszteni, nem beszélve a pehelytollgyűjtő állomásról és egyéb - felesleges - holmikról! 224. szinten vagyok, de nagyon ritkán hónapok is eltelnek, ha sikerül kipörgetnem egy 100 %-os terménybónuszt.... vagy bármi hasonlót! Bájitalom van rendesen... és még sorolhatnám! Szóval ez a fejlesztés nekem nem igazán jött be! Az eventekből gyűjtögetem a parti pörgetéseket, és amikor nagy szükségem lenne pl. az eventnövények termesztésénél egy löketre - 100% vagy 200 %, de még a +1 is jól jönne - 30 pörgetésből sem jön egyik sem!
  Szóval! Eszem ágában sincs vásárolni, azért, hogy növeljem a pajtámban a felesleges holmikat!
  Szép napot, jó játékot kívánok mindenkinek :)
   
 17. nagyjuli

  nagyjuli Fórum ismerője

  Amióta ez az új szintrendszer működik, és a következő szint szinte elérhetetlennek tűnik (221 szinten vagyok), nem vásárolok mega TP napon FA-t, mert teljesen leálltam a TP-vonal figyelésével. Ezt érték el a játék döntéshozói. Azelőtt, ha 2 napos volt a mega-TP nap, mindkét napon vásároltam, hogy jobban haladjak. Már hajlok afelé is, hogy party-pörgetést sem vásárolok, mert elég a bájital, a sárga pehelytollgyűjtő állomás (394 db), most legújabban a sárga birkanyíró állomás - már 106 db van belőle, és van olyan kerék, amikor 3 db van egymás mellett! Kicsit jobban figyelhetnének a játékkészítők ezekre a dolgokra is!!!!
  Ebben a percben 14.17 környékén 8 partiból 3 db birkanyíró állomás, tehát hurrá!!!! 109 db van már!!!!!
   
  Utoljára szerkesztett: 3.11.19
  fabatka, Fenyvesi1010, DevilMókus és 8 más kedveli ezt.
 18. BackOffice

  BackOffice Team Leader Team Farmerama HU

  Sziasztok!

  Igaz, hogy régen nyitott ez a topik, egészen pontosan 2018. 05. 29-én és érthető, hogy a nyitó hsz-t nem olvassátok el, de a topik címe egészen konkrét:
  Farmos fejlesztések, új szintek, új gazdakörök


  Idézek a nyitó hsz-ből:


  "Kedves Játékostársak!

  A farmos területekre is érkeznek időnként újítások.
  Kimondottan az új gazdakörökre és jelen esetben az új szintek bevezetésére gondolunk.

  Ebben a csevegőben elmondhatjátok véleményeteket az ilyen jellegű változásokkal, újításokkal kapcsolatban."


  Tehát:

  Ad1
  A "Visszajelzés a játékról" nevű fórumegység NEM KEVERENDŐ ÖSSZE a Panaszkönyvvel!


  A Panaszkönyvet >>ITT<< találjátok! Kattintsatok a zöld szóra!

  Ad2.
  A kerek kerék elemzése semmiféle módon nem tartozik ennek a topiknak a témájába. A topik címe távolról sem utal a kerékre.

  Kérem, hogy megfelelő helyen beszélgessetek róla! >>ITT<<


  Köszönöm együttműködéseteket!
   
 19. DevilMókus

  DevilMókus Fórum császára

  Sziasztok! Azt gondolom hogy a kutya ott van elhantolva hogy a termékek alapvetően értéktelené váltak. :music:Ez alól a néhány gyémánt és ezüst rekeszes( Racs és érésidő segítők) kivétel a többi szinte mindegyik az.:oops:Pedig addig jól van felépítve hogy a termékekhez termény kell stb a logika adott csak a szerepük veszett el.o_O
  Be kellene vonni valamilyen eventbe, gazdakörbe vagy az új szezon-rendszerbe összefoglalva csak valami szerepük legyen. :music:Mert valóban most jobb lenne ha a keréken pld nyer és nem nyert felírat lenne .o_ONem feltétlenül kell hogy tp-et vagy tp-hez vezetőt adjanak( csak nálam is sok milliárdos a pajta- értékük meg se merem számolni mennyi konkrétan:sleepy:) ,de akármire fel lehessen használni ami érdekes: lehet különlegesség ,ritka dekor fa valamilyen egyedi ól, vagy akár csp Fp mindegy. Bármi amitől nem azt érezzük hogy ez megint egy semmire se jó bosszantó dolog.:)A fejlesztett ólakat meg lehessen például összerakni:music: Az 5 sárgából narancs, 5 narancsból piros o_Ostb csak 1 példa az arányok lehetnek egész mások.:eek::music: Akkor nem kellene új terület( így is sok idő a jelenlegi)viszont jók lehetnének valamire: A pink és neon ólak mindenkinek csábítók , de esetleg itt is lehetne tovább lépni valami szuper ól ilyesmire gondolok:music:
  Ui: Remélem jó helyre írtam.o_OAra gondolok hogy lehetne 1 szezonrendszer ami kifejezetten ezen a területen lenne felhasználható.
   
  Utoljára szerkesztett: 26.11.19
 20. achmed1122

  achmed1122 Fórum parancsnoka

  Sziasztok:)

  Mióta jött a fejlesztés a megrendelőkre:) valóban jobbak lettek a régiek sokkal barátibbak:)

  Sir Mók.. ő tényleg kemény.. ( de a régiek amik voltak sokkal barátibbak:)

  CSak így tovább:)