Visszajelzés Farmos fejlesztések, új szintek, új gazdakörök

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 29.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A játék új neve: Feneketlen kút :)azaz aki akarja pénznyelő :)de csak erős idegzetűeknek :D

Pharmer500#2, ursa11, libuskafarm és 16 más kedveli ezt.
  2. tappancs

tappancs Fórum mestere

Szia! Ezt hol lehet megnézni? Köszi!

alex0824 kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Nem tudom elírás e .....
    De a Méhmester 2x van . A 48 szinten és a 230. szinten .
    Én már voltam Méhmester.
    Ha megint az leszek majd valamikor , akkor jelezzétek a központ felé , hogy változtassák meg a nevét .
    :D:D:D

nyuszicica1, ursa11, Ribiszke és 7 más kedveli ezt.
  4. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    A farmon jobbra fent van a "?!" ikon. Onnét meg tudod nyitni :)

alex0824, -Fülemüle-70, tappancs és 2 más kedveli ezt.
  5. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Hogy lehet azon bukni, ami még el sem indult? :D
    Miért is megy a csatni, ha nem is akarsz eventezni? Ha más növény miatt megy, akkor mit is buktál?
    Van itt pár logikai bukfenc.

6. Csocsoovb

Szia!

Arra tippelnék, hogy csak annál jelentkezik az új szint a listában, aki már belépett a játékba a karbantartás után.

Pharmer500#2, alex0824, missuzy_53 és 9 más kedveli ezt.
  7. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Rylee, szerintem még dolgoznak a szintemeléseken - nemrégen néztem a Barátok listáját, most ismét, s aki előzőleg nem lépett még szintet, az utóbbi ránézésemnél már az új szinttel szerepel. Ez lehet a TOP10-eseknél is - "dolgoznak a fejlesztők".
    Az event még nem kezdődött el, nem arattam le, várom a hivatalos értesítést.

8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Elkezdődött Marikám. Ki is lett írva:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/csak-tejshake-iii-2018-május.16724/#post-876371

alex0824, -Fülemüle-70 és Marika312 kedveli ezt.
  9. Csocsoovb

Szia!

Lehet hajtani az üres gazdakörre a piros kosár alól is, de ennek két következménye azért lesz:
    - térdig érő szakáll
    - közepes méretű országok államadósságát meghaladó mértékű vagyon kell hozzá :D

Pharmer500#2, kekmaci75, ursa11 és 17 más kedveli ezt.
  10. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia:)
    Volna egy kérdésem, ami szerintem nem csak engem érdekel:)
    A véleményed már leírtad a szintemelésről. Tomának köszönhetően azt is tudjuk meddig kéne élnünk :DxD:cry:
    Terveid?
    Én valahogy nem tudom elképzelni, hogy hátradőlsz és kész. Igaz ennek az ellenkezőjét se jelenleg :)
    Szóval valami publikus infó esetleg, hogyan is tovább? :music:

alex0824, missuzy_53, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  11. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Mindenek örülök ami jön a afarmra....szintlépéses kalauz-----ugy vetettem bele magam mint lelkes gyerek vágodik be a karácsonyfa alá.
    Kerestem az új növényeket....és lelkesen nyugtáztam magamban mennyi új növényem lett hirtelen mert a 212 szinten már van pár....de nem találtam....frissitettem.....semmi.....megint ki és belépek....itt örjöngök és beszélek a macskámmal.....megbolondult a farmom.....mirre észrevettem....csak 112 szinten vagyoko_O:wuerg::wuerg:
    Szóval ennek tükrében hogy örülök e ennek az újitásnak????szivből nem tudom mondani hogy igen....mikor érem én ezt el??? A legelső husvéti eventnél kapcsolodtam be....aszem 2-3 hete indult a farmerama....szóval kispályás vagyok....de lelkes:D:D:D

Ribiszke, alex0824, Fätum és 7 más kedveli ezt.
  12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Jaj drága szomszédasszony, nagy most a dilemmám...A jövő hónap kijönne a kuponokból, meg a prém sem hiányzott eddig, ha azzal is csúsztatok egy hónapot, semmit sem vesztek, viszont ha most hamar lezavarom a tejes hülyeséget és kipakolom az összegyűjtött dekorokat és a kettő helyett vasárnap vagy hétfőn veszek egy óriás csomagot arra az egy hétre, akkor végre helyreáll a kacsakata meg szupitartalékom és átugrok az egy hét alatt néhány szintet...Bárcsak lenne időm és eszem kiszámolni, hogy ha alapban nem egészen 1 hét alatt lépek szintet, dekorokkal szerintem mondjuk 3 nap, főleg ha a baháról is átpakolom a jókat a farmra, akkor az 1500% mire lenne elég...Nem tudom... Na megyek aratni, kivételesen jól megnézem a kergét meg a kúriát, hátha tudok következtetni legalább nagy vonalakban... (A két dekoros terület 3 millió tp lett tojásokkal meg némi termékkel)

Utoljára szerkesztett: 30.5.18
    alex0824, Kukackukac, Fätum és 3 más kedveli ezt.
  13. zsona416

zsona416 Fórum bárója

hja, ha államadósságra megy, akkor perkálokxD...csak a kezdő magokat szerettem volna megvenni, de megakadt a kezem az egéren, mikor megláttam az árakat. Tegnap a táblázatban csak az érésidőket futottam át, azok egész barátságosak.

csio70, emocy91, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    A csatni és arató ment ugye a teliholdas miatt. Elég nehéz olyan hosszú gazt ültetni, ami ne legyen meg 16 óra előtt.
    Nincs ebben semmi logic bukfenc. Csak a 16 óra is tarthatatlan azok számára, akinek tarthatónak kellene lenni.
    De nem gond. Sikeresen learattam 17:30kor, az eventet maximálisan dobtam. Nem figyelmetlenségből, hanem elfogyott a türelmi idő. És bocsi, de közben beérett a köles, kénytelen vagyok kézzel aratni, hála a jó kis BPnek.
    Ezután az eventet, ha lesz még olyan, komforton kriptamécsessel várom.xD

kekmaci75, Fatther, alex0824 és 7 más kedveli ezt.
  15. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Én sem találom, lehet még most válogatják melyiket kapjuk .;)

Fatther, alex0824, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  16. tappancs

tappancs Fórum mestere

Rég kukkantottam be oda, ergo: elfelejtettem! Köszi, benéztem..... maradok ovis! xD

Fatther, alex0824, parrahviki12 és 3 más kedveli ezt.
  17. Vérbulcsú955

Vérbulcsú955 Járnitanuló

Sziasztok!
    Hatalmas gratula a BP pénzügyi és marketinges szakembereinek.
    Végre szegény gazdagoknak nem kell együtt kapálni az egyszerű pórnéppel, nem kell mindenféle csp-ért vásárolható dolgokon agyalni a szintlépés gyorsítása miatt. Új dimenziók nyíltak meg,irány a világűr. Persze a nagy többségnek keresnie kell a rokonságban egy szponzort.Nem vagyok irigy,8 év után 109-s szint.Más játékrész okoz kikapcsolódást. Ha minden új játék elem bevihető talán nem okozna gondot technikailag a piac ránc felvarrása sem.
    Sok sikert kívánok a Tp fanoknak!

Ribiszke, csio70, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  18. 1974szasza

1974szasza Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A szint emelésnek örülök, bárcsak 143-as vagyok.
    De a TP mennyiségek!!!!!!!!!!!!!!!

alex0824 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  19. cickafark1985

cickafark1985 Fórum-zöldfülű

Először- és utoljára írok ebben a játékban. Amióta elindult játszom, már a 80-ról 100-as szint emelés is meglepett. Az még jó volt. Amikor 200-ra emelték, már nagyon mérges lettem, és be akartam fejezni. Mint látható - még nem tettem. De most megteszem. Elköszönök az ismert és ismeretlen szorgos játékostársaktól, további kellemes, szórakoztató játékot kívánok. Azért persze néha benézek, de már csak ritkán.
    Eredményes, felüdítő gazdálkodás kívánok mindenkinek.

Fatther kedveli ezt.
  20. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Mivel lett kevesebb a játékélmény?hogy elköszönsz,a tp fannokat mág csak csak megértem,igaz őket is nehezen,de az átlag játékosoknak nem mindegy,hogy mit mutat ott a szintjelző,200 felett már sok új élményt nem ad a játék,ha meg nem hajtasz a top10-re akkor nem változott semmi,vessél arassál és zajlik az élet tovább,de van egy olyan érzésem,hogy nem a szintemelés sokaknál a baj,hanem az eddig összegyűlt sérelmek sorozata,és abból akad bőven mindenkinél.

Pharmer500#2, kekmaci75, ursa11 és 23 más kedveli ezt.