Visszajelzés Fejedelmi mulatság - 16. születésnapi event (2026) - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 21.1.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 20.8.26, 21:36.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Kéééész vagyok az eventtel !:)

Tegnap este az első felhőig megmutatta a lányom, hogy mit kell itt csinálni és ma reggel belevágtam a többibe:)
    Ha tudom, hogy ilyen jó a pasziánsz, már rég játszhattam volna a neten.xD
    A sikeren felbuzdulva, ma elkezdem a kicsimen is.

Goran, nagymami2, maszilva és 17 más kedveli ezt.
  2. vampire_hunter

vampire_hunter Fórum ismerője

Ha ráklikkelsz a kék lakatra, akkor ott mutatja, hogy van-e hozzá kártyád, amire szükséged van. Ha nincs, akkor előbb a szükséges kártyából készítened kell.

Szia! Én sem tudok kátyázni, soha nem játszottam ilyet. Az esélytelenek nyugalmával elkezdtem az eventet és menet közben rájöttem, hogyan kell, szóval próbálkoztam. Ma reggelre meglett mindkét felhősorom, már csak a rávalóból hiányzik a 2 db flambírozott torta. Megnéztem az event ismertetőt, hogy hol található, ma addig szeretnék eljutni. Termelem az eventgazt, gyártom a kártyákat, szerintem simán meglesz.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.1.26
    Goran, ZitaGAZDA03, szekulagábor és 9 más kedveli ezt.
  3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ügyes vagy! :) Tudtam én, hogy így lesz, csak Te nem bíztál magadban.;)

nagymami2, genka53, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  4. chajagi

chajagi Junior szaki

Szervusztok! Jó helyre írok??? Végre megcsináltam a kezdőt,kiraktam a 4 sort. Bezártam a játékot, azt hittem mehetek tovább, de nem. Most mi a teendő???? Köszönöm a választ

melcsi67 és farmerSS kedveli ezt.
  5. Swartsch

Swartsch Fórumgróf

Szia! :)
    Gratulálok! :)
    Tudtam én, h nem fog neked problémát okozni! :)

GA-BI-O-Farm, Farm_Tadity_, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  6. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Ha tudod, fotózd ki, mert így látatlanban nehéz megmondani, hogy hol a hiba.
    Vannak itt jó páran, akik profik ebben a "kártyajátékban", de csak így tudnak segíteni vagy pedig egy segítségkérőbe kell átvinned a problémát farm név és ID megadásával.

Dolphin, szekulagábor, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  7. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

Egy másik játékosnak segítségképpen tette be a képet Othep:)

Jobb egér gombbal a kártyákra kattintva a helyükre kerülnek.

szekulagábor, genka53, SnéDóri és 5 más kedveli ezt.
  8. textilmánia

textilmánia Törekvő

Sziasztok segítséget szeretnék kérni mind a két felhőnél lejátszottam a minijátékot és nem kapom meg a felhőket mi az amit nem jól csinálok?? Köszönöm a válaszokat .

9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Vicces, vicces, de...
    Azért azt se felejtsük, hogy sokan nem tudnak passziánszozni, vagy még nagyon keveset eventeztek, nekik biztos kell a segítség.
    A Központnak is vannak bizonyos elvárásai, de ami a legfontosabb:
    Ez az ismertető végtelen mennyiségű munkával készült el. Fogalmatok sincs róla. Ráadásul új a mechanika. A kapott angol anyag 23 oldalas volt és mindennap változtattak rajta valamit...
    Emiatt aztán a Kollégák nem tudnak teljes szívből kacagni ezen a bejegyzéseden.

Ha gondolod, jó szívvel várunk közénk. Lelkes, ismertetőket író Kollégákra mindig szükség van.

Kérlek, mielőtt megnyomjátok a ''Válasz küldése'' gombot, mindig gondoljátok át, írásotok nem bántó-e valaki számára.
    Köszönjük. :)

Goran, maszilva, PZoli64 és 23 más kedveli ezt.
  10. Othep

Szia.

Az eventcsevegők és panaszládák nem segítségnyújtásra lettek kitalálva.
    Farmnévvel, ID-vel gyere át bármelyik Segítségkérő topikba, a Fórum főoldalának közepe táján.
    Ezek nélkül nem tudunk segíteni.
    upload_2026-1-24_12-29-4.png

genka53, -ágianyu33-, SnéDóri és 3 más kedveli ezt.
  11. jucus100

jucus100 Fórum hercege

Sziasztok !
    Tudnátok segíteni, hogy mennyi növényt kell letermelni, mert két féle számítást találtam, de nagyon nem egyforma a végeredmény .

Előre is köszönöm a segítséget.

12. Othep

Szia.

Tomáét hozom Neked:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/fejedelmi-mulatság-16-születésnapi-event-2026-event-csevegő.27326/page-4#post-1489970
    Az összes pedig, szintén Tőle:
    Az összes zöld és piros számos mező 40 db van, így az összes szükséglet
    penna 39x155=6045
    kardendula 39x680=26520
    festékesüvegvirág 39x725=28275.

szekulagábor, -Böcsi-, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  13. textilmánia

textilmánia Törekvő

Köszönöm

Othep kedveli ezt.
  14. jucus100

jucus100 Fórum hercege

genka53, elefáncsifáncsi és Othep kedveli ezt.
  15. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! A 485-ös hozzászólásban segítséget kértem. Nem felhánytorgatásként kérdezem, de nem jó helyre írtam? Ha máshova kellett volna, akkor elnézést, ha nem, akkor megköszönném a segítséget.

16. Othep

Szia.

Igen, rossz helyre írtál.
    Mint már azt rengetegszer leírtuk, az eventcsevegők és a panaszládák nem segítségkérő topikok.
    Farmnévvel, ID-vel gyere át bármelyik Segítségkérő topikba, a Fórum főoldalának közepe táján.
    Ezek nélkül nem tudunk segíteni.

Dolphin, genka53, SnéDóri és 5 más kedveli ezt.
  17. Othep

Szia.

Jó még arra is, hogy megkeressünk vele egy lapot.
    Az ismertetőben itt találod: https://board-hu.farmerama.com/thre...6-születésnapi-event-2026.27328/#post-1489828

Érdemes lehet lap kérésével a kezdeni a minijátékot, hogy ne veszítsünk belőle, hisz sorok alkotásával úgyis kapunk.

Dolphin, vihence, szekulagábor és 3 más kedveli ezt.
  18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Event megkapta a 39. 10 pontot értékelés gyanánt, szóval csak bátran. :) Kár, hogy nincs 11. :D :p

maszilva, PZoli64, ZitaGAZDA03 és 13 más kedveli ezt.
  19. Othep

Szia.

Ilyenkor hozz farmnevet és ID-t bármelyik segítségkérő topikba, hátha menthető még a játék, illetve létezik a "Királynői születésnap csomag" 10 FA-ért, amelyben van 200 Alkimista főzet, és annak segítségével haladnék tovább: megkerestetnék lapot, visszavonnék lépést, vagy kezdenék újra a minijátékba.
    De ilyenkor figyelj arra, hogy használj is belőle, mert amíg max-on van a limited, addig a sorokra nem kapod meg a 14 db-ot.

Hozom Számodra Bombadil Toma segítségét a passziánszról: https://board-hu.farmerama.com/thre...2026-event-csevegő.27326/page-18#post-1490559

Javaslom, hogy ne csak átolvasd, olvasgasd, hanem keresd meg a Windows passziánsz-át a gépeden (a win10-ben Solitaire & Casual Games cím alatt található), vagy keress egyet a neten, gyakorlásként.

10+ nap van még az eventből, símán meg lehet tanulni passziánszozni és lejátszani az eventet.
    Sok sikert. :)

20. Othep

Szia.

Hozom Számodra Bombadil Toma segítségét a passziánszról: https://board-hu.farmerama.com/thre...2026-event-csevegő.27326/page-18#post-1490559

Javaslom, hogy ne csak átolvasd, olvasgasd, hanem keresd meg a Windows passziánsz-át a gépeden (a win10-ben Solitaire & Casual Games cím alatt található), vagy keress egyet a neten, gyakorlásként.

10+ nap van még az eventből, símán meg lehet tanulni passziánszozni és lejátszani az eventet.
    Sok sikert. :)

Dolphin, szekulagábor, Gio és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.