Visszajelzés Fejedelmi mulatság - 16. születésnapi event (2026) - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 21.1.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 20.8.26, 21:36.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Jól érted. :)

2. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Köszönöm

Othep kedveli ezt.
  3. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Egy kis helyzetjelentés. Első felhő megszerezve, ezzel az egyik legfontosabb cél elérve. Mivel még csak szombat van így bőven van idő a többire. Jöhet a második felhő, majd a rá való dekorok. Esetleg a végén a plusz kitehető és mellé a maradék 2 piccolo is, de ez még a jövő zenéje. Alapból jól adják a röpit a 8 órás eventnövények pannival pedig végképp, még a hétvégén pannizom őket utána viszont ráhagyom. Jelenleg is van már 1674db. Felhasznált extrák: 20db szupertágya (xD), 20db KK (xD) és 2db RACS :D

Baby72, szekulagábor, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Na szóval, nem gondoltam volna, de elfogyott a felröpim. Ezek szerint olyan könnyű, mint a galamb toll, elszáll a széllel. :D Viszont már csak a játék kedvéért csinálnám, szóval majd újra nekilátok, ha összejön annyi.
    Másik dolog..
    Nagyon szeretek malmozni is. remélem még az idén behozzák azt is a játékba. :D

PZoli64, bündihugi, vihence és 12 más kedveli ezt.
  5. anikocska1

anikocska1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Normál termeléssel meg lehet csinálni 2 hét alatt az eventet ? Nem tudok pár napig farmozni , feleslegesen nem állnék neki, mert nem igazán tetszik .

6. peter1022

peter1022 Fórum hercege

Szia,

Ez szimpla poén.;) ;)
    Tudom milyen kemény munka összeállítani egy ismertetőt. Szóval minden elismerésem a tiétek minden téren, komolyan.
    A meghívást köszönöm. Jelenleg 3 helyen dolgozom, mellette tanulok, gyereket nevelek, szóval, ha beéritek havi 1-2 alkalommal, amikor akad egy kis időm, akkor szívesen csatlakozom.;);)

vihence, szekulagábor, SnéDóri és 4 más kedveli ezt.
  7. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Csak csatnival, vízzel és trágyával napi 3x-i aratással nem.
    Kellenek az extrák a növényekhez és a felröpikhez, ha mindent szeretnél.
    Viszont ha csak a felhők és a kitehetők, akkor talán, de számolj utána, hogy a fa melyik ágáról mit szeretnél.
    Ha ez meg van, akkor jöhet a szorzás:
    farmosból 680, bahásból 725 db. felröpiből 155 db. 1-1 haladás.

Dolphin, vihence, szekulagábor és 9 más kedveli ezt.
  8. Othep

Szia.

Mivel moderátorkodni szabadidős tevékenység, valójában bármennyi jelenlét elismerésre méltó.
    Ismertető és hirdetmény meg mint a tenger.
    Úgy látom, Te már most is jelentősen le vagy terhelve, így hát ahogy érzed. :) ;)

nagymami2, Baby72, vihence és 9 más kedveli ezt.
  9. peter1022

peter1022 Fórum hercege

Alszom rá pár napot, aztán, ha úgy érzem menne, akkor jelentkezem.:p:p;);)

nagymami2, vihence, szekulagábor és 4 más kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Boldog 16. születésnapot, Farmerama!
    Tizenhat év alatt annyit nőttél, hogy már lassan külön istálló kell a hibáidnak is
    — de mi még mindig itt vagyunk, mert szeretjük a káoszodat.
    Megtanultuk, hogy:
    • ha valami működik, az csak véletlen,
    • ha valami nem működik, az event része,
    • és ha valami túl jól működik, azt másnapra kijavítják.
    De mi akkor is jövünk, kapirgálunk, gyűjtögetünk, morgunk, nevetünk,
    mert ez a farm már hozzánk nőtt, mint a gaz a szántóhoz.
    Úgyhogy legyen ez a 16. is olyan, mint a többi:
    kicsit fárasztó, kicsit őrült, néha bosszantó, de végül mégis szerethető.
    Mert nélküled unalmasabb lenne a napunk — és kevesebb lenne a röhögésünk.
    Éljen a 16 éves Farmerama!
    /
    Saját fejem után szabadon, oszthatjátok is./

maszilva, PZoli64, jucus100 és 50 más kedveli ezt.
  11. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Kollégám ellenőrzése alapján el kellene kezdened a minijátékot az ÁSZ kártyákkal.
    1. [​IMG]

Hozom Számodra Bombadil Toma segítségét a passziánszról: https://board-hu.farmerama.com/thre...2026-event-csevegő.27326/page-18#post-1490559

Javaslom, hogy ne csak átolvasd, olvasgasd, hanem keresd meg a Windows passziánsz-át a gépeden (a win10-ben Solitaire & Casual Games cím alatt található), vagy keress egyet a neten, gyakorlásként.

10+ nap van még az eventből, símán meg lehet tanulni passziánszozni és lejátszani az eventet.

Mint már azt rengetegszer leírtuk, az eventcsevegők és a panaszládák nem segítségkérő topikok.
    Ha gondod támad, a farmnévvel, ID-vel bármelyik Segítségkérő topikban kérhetsz segítséget, a Fórum főoldalának közepe táján.

Tegnap este 10 óra óta már sokkal korábban is kaphattál volna segítséget, ha a megfelelő topikban kérdezel.
    Köszönjük, ha ügyelsz erre.
    Sok sikert. :)

Dolphin, vihence, szekulagábor és 7 más kedveli ezt.
  12. Éva0315

Éva0315 Fórumfelvigyázó

Bocsánat a kérdésért, van valami leírás arról, h hogy lehet eljutni leghamarabb a Flambírozott torta és Sütibűvész kitevőkhöz? Vagy csak én nem találtam. Esetleg van olyan rész, ami kihagyható? Azt hiszem, belekeveredtem itt valamibe:)

13. Othep

Éva0315, Dolphin, vihence és 7 más kedveli ezt.
  14. Éva0315

Éva0315 Fórumfelvigyázó

Othep kedveli ezt.
  15. csipetke01

csipetke01 Törekvő

Köszönöm hogy utánanéztél!

vihence és Othep kedveli ezt.
  16. stefano0606

stefano0606 Fórumprofi

Nekem tetszett ez az event :)Végig megcsináltam , az összes feladat kész van a fán vagy tölgye legyen bármi a nevexD csillagos érméért ami kellet kiszedtem azt is . Remélem a jövöben lesz még ilyen , vagy hasonló ,event ;):)

maszilva, ZitaGAZDA03, Dolphin és 12 más kedveli ezt.
  17. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Zseni apu!
    Gratula a haladásodhoz és az eltökéltségedhez, de vigyázz, hogy mit kívánsz, a végén még teljesül! :D:inlove:
    Olvastam az egyik korábbi hsz-edben, hogy feljavítottad az event értékelési pontszámot. Én is, mert menet közben egyre jobban megtetszett a játék. :D

Szia Sali~*.*!
    Színigaz amit írtál! :inlove:Nagyon tetszik a hozzászólásod, a képi köszöntéssel együtt!:D:inlove:

:inlove::inlove::inlove:

:D:inlove: Boldog szülinapot FARMERAMA! :D:inlove:

maszilva, PZoli64, jucus100 és 17 más kedveli ezt.
  18. karesz

karesz Fórummogul

Megkerestem, van 2010-es szülinapi tortám, ergo elég régóta játszom. Az eventismertető elolvasásakor azt se tudtam merre vagyok arccal, de Toma hsz-étól (hála Neki)megvilágosodott Tompika(mármint én). Felhők beüzemelve, de van még mit kiszednem. Kíváncsi vagyok az eventen kívűl mi mit kapunk a szülinapostól, de ez majd csak hétfőn derül ki.

ZitaGAZDA03, Gio, vihence és 10 más kedveli ezt.
  19. chajagi

chajagi Junior szaki

farmerSS-nek és Baby72-nek köszönöm a segítségeteket. valóban a jobb egérgombbal tudtam menni tovább, mind a kettő felhő már megvan, mosttermelnek kell a gazokat és gyűjteni a felröpiket, hogy haladhassak tovább. :)

ZitaGAZDA03, Baby72, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  20. Rizstej

Rizstej Fórum nagymestere

Igen, vannak hibái ennek az eventnek (is) leírták már sokan, nem ismétlem. Mivel még az elején vagyunk, leírom én hogy csináltam, hátha valakinek segít, van még idő. Tényleg ne adjátok fel az első pillanatban, sok dolog nekem sem tetszik, de inkább várjatok kicsit, olvasgassátok a hsz-ket, a leírást, és később kezdjetek esetleg neki, bár a növényszaporítást érdemes beindítani amint lehet, hiszen az biztos mindig kell.
    Tehát, én is ezt tettem, beindítottam a növényket (hozzáteszem hétközben én is dolgozok, és a hétvégém sem mindig szabad, és van életem is), olvasgattam, tájékozódtam. Szívesen vettem volna gyakorló pályát, mert az indításnál nekem is kicsit gondolkozni kellett, a pasziánsz nem volt idegen előttem, de régen játszottam és ez nem is teljesen ugyanolyan.
    Amikor volt már valamennyi növényem, és eleget olvastam, akkor kezdtem felmászni a fára... Az egyszerű és közepes játék ment, a nehezet pedig úgy segítettem, hogy csináltam egy kis táblát, és felsoroltam négy oszlopban az összes lapot, és ahogy emelgettem a talonból mindig bejelöltem, hogy mi van alul. Az első körben nem raktam ki, hiszen ezt akárhányszor újra pakolhatod. Így megfigyeltem, hogy mivel tudok gazdálkodni. Második fontos dolog, hogy igyekeztem először az alul lévő lapokat felforgatni, mert ott nem tudok ugye "alánézegetni" (legalábbis nem ingyen) és visszarakni sem (azaz szintén nem ingyen). Illetve arra figyeltem még, hogy ha lehet ne rakjak ki nagy sort, hogy ne szálljonak el az alkimisták, így is sok ment a levesbe, de nem nagy katasztrófa, mert a figyelős taktikával szinte nem is kellett, inkább akkor kértem kártyát, ha már lusta voltam gondolkozni.
    Pénzért és FA-ért nem vettem semmit.
    Még van 5 ki le nem szedett faágam, plusz az érmések, ezekkel már nem sietek, de ezek is meglesznek.
    Királyosat még csak kettőt mentem, csak ha szükséges ahhoz akkor nyúlok (az elsőt csak kíváncsiságból csináltam).
    Ja a növényt eddig lassacskán, ma nagyobb gőzzel csináltam, zölddel, bónuszokkal (a kerék ma kegyetlen volt 100+ból mindössze egy 6 órás +1 növényt adott...), nem sok, csak 21 jön egy kockáról, illetve 2-3 kört nulláztam, mert türelmetlen voltam.
    Szerintem a fennmaradó időben azért még ki lehet hozni ezt-azt, annak is aki nem sok bónusszal rendelkezik, de azért időt kell rá szánni. Fentiekkel nem dícsérem az eventet, csak azt akarom mondani, hogy azért ki lehet belőle hozni valamit. Az érméseken még gondolkozom, mert nem biztos, hogy számomra megéri dolgozni az így kivehető ajándékokért.
    Ne adjátok fel, csináljátok azzal a gondolatta, hogy valmire jó lesz ez is.

ZitaGAZDA03, Dolphin, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.