Visszajelzés Fejedelmi mulatság - 16. születésnapi event (2026) - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 21.1.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rebecca-1972

rebecca-1972 Fórum-zöldfülű

kihagyom ezt is pocsék

sutimami57, -dudoloteve- és melcsi67 kedveli ezt.
  2. icaanyus

icaanyus Aktív író

Ezt most kihagyom. Ez az event nem a játékról, a pénzről szól. Az elsők között voltam, akik elkezdték ezt a játékot, de ez most nem az igazi. Kár!!!!!!!!!!

Ayrin67, Kukackukac, basudin és 5 más kedveli ezt.
  3. -dudoloteve-

-dudoloteve- Fórumlakó

Sajnálom, azért boldogságos szülinapot Farmerama! Nektek ünnep, nekem (nekünk) csak bosszúság. Felejtős event! Hogy ne csak egy amatőr hisztijének gondolják: Farm 250 szint, Baha 1171 szint.

macska49, máriamargit, Ayrin67 és 12 más kedveli ezt.
  4. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Fórumprofi

Szia!

A sok hiba mellett ez eltörpül, de nem sikerült ez sem nekik újfent, ma eddig kétszer futottam bele, így frissíteni kellett!
    Választ nem várok rá (tudom mi lenne), csak megemlítettem!

5. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    gyere, kérlek egy Segítségkérő topik-ba, Farm név és Farm ID megadásával, ezek nélkül nem tudunk benézni Hozzád.
    Biztos találunk vmi megoldást a helyzetre, hogy tud folytatni az eventet.
    Sok sikert!

melcsi67 kedveli ezt.
  6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Azt hiszem én is befejezem a játékot.Sok társassal játszom az interneten, de ez az egy nem kötött le,igy most próbálkoztam, de nem megy.Minden lapot visszadob,nem értem.Talán ha ránéznél a mostani állásomnál, mi lehet a baj,
    magdi06

Kukackukac és Laxiaa kedveli ezt.
  7. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Menj valamelyik segítség kérő topicba. Ott hamarabb kapsz választ.
    Farmnév , ID adj meg

magdi06, melcsi67, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  8. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    a panaszláda nem segítségkérő topik, ahogy azt már számtalanszor megírtuk.
    Gyere, kérlek egy Segítségkérő topik-ba, Farm név és Farm ID megadásával, ezek nélkül nem tudunk benézni Hozzád.
    Biztos találunk vmi megoldást a helyzetre, hogy tud folytatni az eventet.
    Sok sikert!

melcsi67 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. chili48

chili48 Fórumlakó

Sziasztok! Na ezt az eventet biztos nem fogom csinálni! Annyira túl van bonyolitva semmi értelme!

Laxiaa, soresne, melcsi67 és 2 más kedveli ezt.
  10. grezson

grezson Járnitanuló

sziasztok!
    nem kezdtem termeszteni az eventnövényt, mert kíváncsi voltam a passziánszra előbb (a hőskorban, win95-ön külön táblázatban vezettem a napi/heti/havi eredményeim :D)
    itt viszont azon túl, hogy a korábbi eventben megszerzett kártyák által "ingyen" lehetett játszani, jött pár meglepetés

a belépő játék szépen lement, de itt már feltűnt egy alapvető furcsaság
    a passziánsz lényege nem az, hogy minél hosszabb sort variáljunk (fekete-piros alapon), hanem hogy minél előbb színenként sorba rendezve legyenek a kártyák. ehhez képest arra kap az ember jutalmat, hogy a többszínű sort rakja végig

a második már OK volt

a harmadiknál viszont nem úgy jöttek a lapok, hogy be tudjam fejezni (igen, ez a régi játékokban is előfordult)
    viszont az újraindításkor nem csak a 25 ... tűnt el (ami az újraindítás ára), hanem lenullázódott az egész. az már csak "hab a tortán", hogy nem ugyanaz a játék jött vissza, hanem egy teljesen új leosztást kaptam...

aki anno idejött a famrerama-t játszani, az építgetés és kikapcsolódás miatt jött ide, most viszont mintha már csak a verseny számítana és a FOMO miatti vásárlási kényszer

11. kissandras29

kissandras29 Junior szaki

a pasziánsznál állandóan hosszú játék visszajelzést kapok és a szerver nem bírja

soresne és melcsi67 kedveli ezt.
  12. doraemon24

doraemon24 Törzsjátékos

Hol van itt a mulatság?
    Ez a passziánsz olyan unalmas,hogy elalszom rajta. Hosszú és unalmas,nem vagyok boldog ettől az eventtől. :p

.sylvia72. és szili48 kedveli ezt.
  13. melcsi67

melcsi67 Törekvő

Szia,teljesen egyet értek,ha megpuszulok sem tudok ezzel mit kezdeni! Soha életemben nem kártyáztam ilyennel,fogalmam sincs hogyan működik,gyerekkorom kártyajátéka kimerült a Fekete Péterrel!!-.--.-Nagyon félrement,mint szülinap ez az event!!:cry::cry:! Miért nem lehetett pl. a tortakirakót megújítva betenni??? Még szülinapi is lett volna!! Egyre silányabb és pénzéhes ez az egész!!!

máriamargit, Ayrin67 és Kukackukac kedveli ezt.
  14. melcsi67

melcsi67 Törekvő

Szia,egyet értek,farm 257-es,baha 1090! Az elmúlt 15 év óta,(amióta én is játszom),emmyire használhatatlan event nem volt! Ráadásul életemben nem kártyáztam ilyennek,azt sem tudom és nem is értem miről van szó! Gratulálok aki ezt szülinapnak kiagyalta!-.-:cry::cry:

15. petya2007

petya2007 Fórum hercege

Sziasztok!

Event kész,már csak csillagosérme gyűjtés folyamatban,sok sikert mindenkinek :)

Utoljára szerkesztett: 23.1.26
    inanna11 kedveli ezt.
  16. namama

namama Járnitanuló

Sajnos én is befejeztem. Ezt a kártyajátékot nem ismerem, csak bosszúság. Nem kezdő vagyok, de ez az event FELEJTŐS! farm:243 Baha:1O78

máriamargit, Kukackukac, basudin és 2 más kedveli ezt.
  17. kroki57

kroki57 Járnitanuló

Amikor az ismertetőt kezdtem olvasni, azt hittem, hogy valami bonyolult játék lesz, nem fogom tudni megcsinálni. Aztán elkezdtem és rájöttem, hogy egyszerű, mint a faék - persze annak, aki tud pasziánszozni.

Kukackukac, inanna11, borderland57 és 2 más kedveli ezt.
  18. levi5

levi5 Fórumprofi

Ha ez szülinapi event akkor én meg a római pápa vagyok. xD Ilyen mocsadékot elénk tálalni, kész borzalom az egész.>:( Aki ilyen eventet kitalál és azt mondja, hogy ezen még szórakozni és kikapcsolódni lehet az agyilag nem komplett....xD Kitartást a kedves modiknak gondolom nekik is felforrt az agyvizük mikor kézhez kapták az event anyagát. xD

Következik 2 hét szabad foglalkozás, tele a pakoltam minden területett hosszú érésű terményessel,ott van sok lemaradásom, és belépek reggel, este aratni és elég is a farmból annyi...

máriamargit, Kukackukac és Nyunyiandi kedveli ezt.
  19. merylu55

merylu55 Fórumprofi

Készítőknek: kár volt egy percet is ezzel az event készítéssel foglalkozni, mást is csinálhattak volna. Nem tudom hány farmon passziánszoztak. Ha kártyázni szeretnék rengeteg van a keresőben.

soresne, melcsi67, levi5 és 2 más kedveli ezt.
  20. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Örülök, hogy tetszik. Igen, az nagy segítség, ha valaki ismeri ezt a kártyajátékot.
    De, meg lehet keresni a neten a kártyajátékokat és hamar bele lehet tanulni a passziánszba.:)
    Sok sikert!

GA-BI-O-Farm és Kukackukac kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.