Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Marika312

  Marika312 Fórumőrült

  g.bella, missuzy_53, -elzemari- és 5 más kedveli ezt.
 2. SZERENCSELOVAG

  SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

  Szép délutánt Marika:) Gratula a csibékhez,és a szemüveges meg a sapkás nagyon látványos a kinézetük.:)
   
 3. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia, nekem a support javasolta, -jobb híján-, hogy küldjem el azt a csibét akinél bizonyítottan névazonosság állt fent.. Én nem tettem felelőssé senkit sem, egyszerűen a hsz-t író csibe erre a mondatára próbáltam a játék abbahagyása helyett jobb megoldást találni: " köszönöm kedves válaszodat de azt hiszem meg szüntetem a regisztrációmat és távozom .További szép napot jó játékot neked" Ennél még a mentor törlése is jobb..
   
  HéricsBáró, Gio és ördög0 kedveli ezt.
 4. **viola**

  **viola** Járnitanuló

  Szia!

  Megértelek, van ilyen csibe van olyan csibe, van ilyen mentor van olyan mentor, az a baj hogy a gép a jó csibéket nem a jó mentorokhoz sorsolja. Mentor vagyok én is, mit nem adnék egy egyszerű jó csibéért. Engem az egyszerű szorgalmas csibék elkerülnek.Pedig minden csibémmel nagyon türelmes vagyok, most is van egy csibém aki már három hónapja van nálam, már közel kb. egy hónapja nem játszik 30-as szintig jutott, párnap múlva meg válok tőle, a másik csibém 21-es szinten van mindennap elküldöm nekik a napi ajándékot meg még többet is, de még soha egy szót sem válaszolt a levelemre egyszer sem küldött egy csibe pontot sem, ma válok meg tőle. A harmadik csibehelyre pedig már hetek óta vagy olyan csibe jön aki már alig él, vagy nem jut el hozzá a levelem, vagy a 3-as szinten van és 4-5 napig tartom természetesen ajándék és levél megy de hiába. Igaz most azt tapasztaltam hogy most a rendszer azonnal ad csibét. A csibe is kitudja dobni a "mentorát" ha nincs vele meg elégedve. Mindenkinek szép napot kívánok.
   
  g.bella, _Cygnus_, Gio és 2 más kedveli ezt.
 5. edit5511

  edit5511 Fórum hercege

  Én 2 szintű mentor vagyok eddig 1 csibém repült ki 1 volt aki rendesen dolgozott dolgozik most is de mkor rá kattintottam a bónusz gomra eltünt most a szomszédom a mai napig segítem őt szépen halad bár 2 kicsi gyerek munka mellet jó lenne vissza kapni kapott már új mentort de hiába ír neki nem is válaszol hát ez van van jó csibe van jó mentor csak ritkán találkoznak.
   
  konyhaszolga, g.bella, Gio és 2 más kedveli ezt.
 6. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  Sziasztok.
  Marika,
  nem is csodálom, hogy örömmel újságolod a csibéidet, mert elég ritkaság számba megy ez.Kivánom, hogy a továbbiakban is élvezd a mentorság szép oldalát.Szivesen tenném én is.
   
  g.bella és Marika312 kedveli ezt.
 7. Marika312

  Marika312 Fórumőrült

  Szia Elzemari, szép estét !
  Köszönöm elismerő szavaid. Igyekszem hasznukra lenni, segíteni Őket, megszerettetni Velük a Játékot. Most az egyik Csibécskémnek szomszédokat keresek, (Ő a kis fekete kalapos) mert elérte hogy használhatná a Szédült szántót. Sokan jelöltek engem, mert mint mentora én kerestem Számára szomszédokat. Sok-sok levelembe került, de a mentor segít, ahol kell, ahol kérik. Mert levelet irt és kérte a segítségem. Tényleg nagy örömmel tölt el, hogy haladnak.

  Kívánom, hogy mielőbb Te is átélhesd ezt az örömöt !
   
  -elzemari-, **viola** és Rylee86 kedveli ezt.
 8. -East17-

  -East17- Fórum elő legendája

  Szia!

  A topik nem az ötletek megvitatásáról szól. Olvass vissza, hogy miről folyik a társalgás.
   
 9. -East17-

  -East17- Fórum elő legendája

  Egyik sem. Nincs ilyen fórum részleg ahol egymás ötleteit beszélnék meg a gazdák. Igazából nincs rá szükség.
   
 10. -East17-

  -East17- Fórum elő legendája

  Nem kell sehol megkérdezned. Leírtad az elképzelésedet, innentől azzal több tennivaló nincs.
   
 11. -East17-

  -East17- Fórum elő legendája

  Nem javaslom, hogy privát üzeneteket küldj egyes gazdáknak a játékban az ötleteddel kapcsolatosan. De a te dolgod, csak ha jelzik a vezetésnek, hogy zaklatásnak veszik, akkor annak esetleg következményei lehetnek. Moderátorokra ugyanez vonatkozik, magánban nem leveleznek a játékosokkal.
   
 12. -erbanna-

  -erbanna- Járnitanuló

  Sziasztok! :)
  Egy hete jelentkeztem mentornak. Kb. mennyi ideig tart mire kapok csibéket? Csak azért kérdezem, mert olvastam már olyat is , hogy egy párhéten belül kapott valaki, viszont olyat is, hogy még az 50-es körüli szinten jelentkezett és még mindig nem kapott, pedig már majdnem 100-as szintű. :/
  Már nagyon várom kapjak! :music:
   
  Marika312 kedveli ezt.
 13. Rylee86

  Rylee86 Fórum admirálisa

  Szia!
  Nem akarlak elkeseríteni, de amit leírtál az bizony igaz:S Nem lehet tudni kinek mennyit kell várni.
   
  -erbanna- és Marika312 kedveli ezt.
 14. -erbanna-

  -erbanna- Járnitanuló

  Hát akkor csak türelmesen várakozok! :sleepy:
   
  Rylee86 kedveli ezt.
 15. Laboviti

  Laboviti Fórum elő legendája

  Szia!
  Kérlek az aláírásodat módosítsd az ide vonatkozó szabálynak megfelelően.
  Aláírás
  • Az aláírásoddal egyénivé teheted a hozzászólásaidat. De mindig vedd figyelembe, hogy az áttekinthetőség egy fontos szempont, ezért be kell tartani egy szabályt: az aláírásban max. 1 banner megengedett.
  • A max. méret 500 x 200 px; ezt a méretet a német VDZ (Verband Deutscher Zeitschriftenverleger – Német Lapkiadók Szövetsége) határozta meg a reklámbannerek standard méreteként. Ha a reklámszakembereknek sikerül ezt a méretet betartaniuk, akkor ez a számotokra sem lehet gond. Ha úgy érzed, kevés a hely, hagyj ki néhány képet.
  • A kép mellé max. 4 szövegsor és két üres sor csatolható. Figyelem! Egy nagyobb betűméret csökkenti a rendelkezésekre álló sorok számát!
   
 16. -erbanna-

  -erbanna- Járnitanuló

  Szia!
  Rendben, köszönöm, hogy szóltál. Már módosítottam is!
   
 17. z2856

  z2856 Fórumlakó

  Sziasztok,

  az alkimistát és a virágkötőt már felhoztam ötös szintig, de a pékségnél és a lekvárfőzőnél fél úton járok az ötös felé jóideje, tiszta szenvedés. Van valakinek valami tippje, hogyan érhetném el hamarabb az ötöst náluk? Esetleg van valami lista, hogy melyik termék beadása a fejlesztésbe ér több pontot?

  Előre is köszi a választ.

  z2856
   
 18. Laboviti

  Laboviti Fórum elő legendája

  Szia!
  Kérlek, az alábbi linkeket megnyitva tájékozódj:
   
  Gio és z2856 kedveli ezt.
 19. z2856

  z2856 Fórumlakó

 20. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia:)
  Én pontosan fordítva éreztem anno amikor még ebben a helyzetben voltak a műhelyeim. A lekit napi 5 levendulalekvárral, a péket napi 5 pinkie-vel vittem fel az 5. szintre, ajánlom neked is. Ezen kívül a Tölgy mesterségrúnáit is érdemes felvinned az 5. szintig, ha van hozzá felesleges csillagod:). Közben gyárthatod a szintednek megfelelő termékeket is azzal is szaporodik a mesterségpontod:)
   
  HéricsBáró, Gio, Agnesasszony és 2 más kedveli ezt.