Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, szerintem nem kérnek mentort a rendszer automatikusan besorolja őket az első körben a csibeszobába, ha nem akarnak mentorral játszani nekik kell/lene kilépniük. Ma egy olyan csibét kaptam, aki akkor amikor felugróablakot kaptam róla, hogy ő ott van még, a 0. szintet írta ki a szintjelzője, amiből hirtelen lett 3. szint persze bónusz nélkül. Azt hiszem abban a pillanatban jött hozzám amikor regelt. Tehát a meg sem nyílhatott neki, de úgy néz ki szerencsém van vele, mert szinte rögtön tudtam vele kapcsolatot teremteni és halad is:)

HéricsBáró, emocy91, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  2. Lizikertje

Lizikertje Rutinos

Szasztok:)Decemberben lettem mentor,sajnos még csak a 3.szintnél totyogok,eddig 3 kiváló csibém volt,akik gyorsan elérték a 40,szintet és kapcsolatot is tartottak velem. A többség azonban a 3-as szinten van mikor hozzám kerül és hiába írok nekik és küldöm az ajándékokat,még a csibe szobán kívülit is, egyáltalán nem reagálnak,se levél se viszont ajándék, se köszönöm!.
    Türelmes vagyok 1 hétig, aztán repülnek! Talán elöbb kellene őket balféken:wuerg:>:( rúgni, nem gondoljátok?:D

3. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Az a megtiszteltetés ért, hogy sokan jelölnének szomszédjuknak. Amióta a mentorságnak hála prémiumtag vagyok, + helyeim vannak. Ezúton kérek elnézést Mindenkitől, aki felkérését nem fogadom el. Egyszerű az oka. Számomra nagyon kedves szomszikat törölne a rendszer a tagság megszűnése után (még 8 nap), így sajnos nem fogadhatok újakat. Ha lesz üresedés, nem zárkózok el a jelöltektől. Köszönöm a megértéseteket! :)

z2856, -erbanna-, vje0315 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia Szomszédkám:)
    A saját tapasztalatom írom le a csibe dologgal kapcsolatba. Mivel jó magam is kipróbáltam, ha már mentor nem tudok még lenni:)
    Az első kör ugye a betanítás a farmon. Amit a nyíl mutat csinálni kell:) Mire elérek a 2. szintre, ennek szerencsére vége:) Ekkor én magam jelentkeztem csibének. Nem tudom megérteni, hogy ha egy tapasztaltabb gazda csinál kis farmot, miért nem tud reagálni a levelekre. Megérthetné, hogy mekkora segítséget tud nyújtani egy másik gazdatársának. Én minden alkalommal jeleztem, hogy tudom mi a dolgom. És garantálom, hogy minden mentorom a lehető legjobban járt velem:) Igaz hamar kirepültem, de a 40 szintért csak kapott valamit:) :)

Utoljára szerkesztett: 17.5.16
  5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A csibe a regisztrálást követően a kezdő lépések (iskola) után autómatikusan a csibe-mentor rendszerbe kerül.
    Nem kell jelentkeznie, adott a farmja a támogatáshoz beleegyezése nélkül is.
    A kommunikációban a mentor is ajánlhatja, hogyha nem kéri a kezdő partner a mentort, törölheti magát a rendszerből-kiléphet a cs.szobából-, vagy csak mentort kérhet újabbat - marad a támogathatók körében.

_Cygnus_, vje0315 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Köszönöm Laboviti:) Akkor én voltam mindig túl gyors:) Én tényleg mindig magam jelentkeztem (nem csak egy farmon).

vje0315, Magdusnéne és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. Kacix

Kacix Fórumlakó

Sziasztok!
    Nincs véletlenül valakinek a kitehetőkről egy táblázata, hogy pl érésidő, foglalt hely, adott tp vagy btp
    nem a Rylee86 féle Felhők és kitehetői... re gondolok.
    köszi!

vje0315 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Szia Laboviti.) Pedig jó lenne ha valahogy szűrnék a csibéket mert sajnos nekem nagyon rosszak a tapasztalataim. A kezdeti nagy fellángolás után (ami kb. 2 napig tart) eltűnnek hetekig a csibék. Két megoldás marad: vagy kidobom vagy várok. Volt már nem egy csibém aki az üdvözlő levelemre 2 hónap múlva válaszolt hogy legyek a mentora.xD A mostani csibém rögtön megkérdezte : hogy lehet más farmjára bemenni mert régen játszott és akkor lehetett. Ilyen csibéink vannak. Szerintem ez úgy ahogy van nem jó. Már régen nem érdekelnek a csibék és a haladásuk és nagyon-nagyon nagy tisztelet azoknak akik jó csibét kapnak és jó a kapcsolatuk vele. Nekem még nem volt szerencsém ilyen csibéhez, pedig már jó sokat elfogyasztottam :cry:

Magdusnéne, Tüsike56, vje0315 és 4 más kedveli ezt.
  10. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Kukori:) Hányadik szinten mentorkodsz éppen?:music:

emocy91, vje0315 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. Hechingen

Hechingen Rutinos

Sziasztok.Olvasgattam a topikot és látom mindenki szépen bövölködik csibékben,söt ha nem tetszik el is küldheti öket és kap másik csibét.Nos én már 2 hónapja ha nem több regisztráltam mentornak azóta is várok...Nem tudom mi a probléma és már elég türelmetlenül várom hogy nekem is lehetöségem legyen haladni a mentorlétrán felfelé.Kezdem feladni ..A következö van kiírva a mentorrendszer hamarosan aktíválja a jelentkezésedet..Kérlek légy még egy kis türelemmel.Hát én azt hiszem türelemben nem szenvedek hiányt..De ez már nekem elég sok türelmet kíván:-D

12. czeri03

czeri03 Utánpótlás-írogató

Nem akarlak elszomorítani, de ha jól emlékszem én több mint egy évet vártam, hogy csibét kapjak! Úgyhogy várj még türelemmel!

13. -gyöngy-581

Szia, nem akarlak elkeseríteni, de én több, mint két évig vagy több is (?), néztem ezt a feliratot:D A játékba kerülésének napján jelentkeztem és 2015. augusztusának végén lettem mentor:)
    Remélem neked nem kell ennyi ideig várnod, de a türelmedet próbára teheti az idő:)
    Szia Kukori:)
    Sajnálom, hogy rossz tapasztalataid vannak és nincs szerencséd. Én pont az ellenkezőjét tapasztalom. Ma is kirepült egy csibém és még kettő van akik gyorsan haladnak a 40. szint felé:) Hogy milyeneket kapok helyettük az nagy kérdés, de élvezem, hogy segíthetem őket a játékban:)
    Igaz a ma kirepült csibém nagyon ragaszkodó volt, mert csak a 41. szinten hagyta el a fészket, de végül ő is kirepült:)

14. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Szia!
    Én is csatlakoznék a kitartást és türelmet kívánók táborához, ugyanis én is a mentorrendszer játékba kerülésének napján jelentkeztem és tavaly októberben lettem mentor. Most értem el a 4. szintet, küzdök a sárkányért. Sajnos a kapott csibékkel nekem sincs sok jó tapasztalatom, tisztelet a kivételnek.
    További jó játékot.

15. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

Mentorságra sokat kell várni, mert én is több mint egy évet vártam, már el is felejtettem, de utána még többet kell várni a jó, szorgalmas csibére, ja és sokat kell várni, ha elküldesz egy csibét, hogy utána a rendszer ujat adjon, az lehet egy hétnél is több idő, tehát a Mentorság = türelem, várakozás ;)

16. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Ahogy olvaslak Benneteket, látom senkinek nem könnyű a csibékkel.
    Én a 4,.-ik szinten járok, de most valahogy én is vagy sokat várok a csibére, ha elküldök
    egyet, vagy ahogy Kukori80 is írja megáll a 3.-ik vagy 4.-ik szinten és napokig nem jön,
    vagy csinál 2-300 TP-t, és megint nem látom 1-2 napig.
    Ilyen nehezen még nem haladtam, mint most.

Adruka98, vje0315 és emocy91 kedveli ezt.
  17. zorcso

zorcso Aktív író

Sziasztok!:)
    Nem tudom, hogy járt-e valaki úgí mint én, hogy a 3.-ik szinten álldogálok,
    és három csibém hiányzik. Sajnos már kb. 5-6 napja várok csibére és nem ad a rendszer.:sleepy:

-erbanna-, vje0315, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Csibét a farmodra én nem tudok prezentálni.
    Csak tanácsolni tudom, hogy legyél türelmes.

19. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

szia, sajnos én is ugyan így vagyok, egyszerűen nem jönnek a csibék, nekem is hiányoznak, elküldeni meg nem merek, mert utána nem tudom mikor ad a rendszer, van aki meg azonnal kap, nem értem én ezt

vje0315, Magdusnéne és _Cygnus_ kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Volt már rá példa, hogy a gangra is kiírták a csibe nevét, aki megírta a mentornak, hogy nem igazán fog száguldozni a farmmal.
    A legtöbb aktív játékos ránéz a gangra vagy szomszédja, ismerőse figyelemmel követi, így a hír futótűzként bejárta a farmos világotxD és ezek után nem várható el senkitől, hogy jelezze, ha nem csinálja a farmot. 1-2 hét után úgyis rájövünk.:D:D

A másik problémát a névazonos csibék jelentik. Tömegesen engedi a rendszer, hogy már létező névvel új farmot regisztráljanak. Ritka az az eset, hogy az 5 csibém közül az egyik ne névazonos legyen. Az ilyenekkel sajnos nem tudunk kommunikálni.:cry:Pedig javasolnám nekik, hogy gyorsan regisztráljanak egy másik farmot és a névazonosat felejtsék el, mert a Farmeramát nem lehet magányosan játszani, mindentől/mindenkitől elszigetelve csak értelmetlen klikkelés az egész játék.:(

Nem vagy Te nagyon fiatal játékos a mentorkodáshoz? Bocs, ha rosszul emlékszem.:( Nem tudom, miért gondolom, hogy nem régóta játszol.

A legtöbb mentor pár év játék után kapott csibét. Az eredeti elgondolás nagyon jó volt és az elején szépen is indult a dolog. Az akkori csevegőben látszott, hogy az osztást a legmagasabb szintű, aktív játékosoknál kezdték és jöttek visszafelé. Azt hiszem a harmadik osztásba kerültem bele, de akkorára már kipróbáltam azt is, hogy milyen csibének lenni. Még német és román oldalon is regisztráltam kicsi farmot, hogy lássam, mit tanítanak a külföldi mentorok. Az elején mindenki jól akarta csinálni, aztán hirtelen elfogytak a csibék...
    Az az igazság, hogy ma már egy hét alatt fel lehet húzni a farmot a 80-as szintre is, de egy hét alatt még egy teljesen kezdő is kirepül, ha event alatt regisztrálja a farmot.
    Az elején nem volt annyi nagy farmos, egy év alatt nem is érte el senki a 80-as szintet... ma egy-két party pörgetéses akció, egy-két Mega Tp nap és a kezdő játékos azon a szinten van, mint egy 4-5 éve játszó.
    Persze hogy nem jut mindenkinek csibe. Ma már ott tartunk, hogy akár 1-2 hetet is kell várni egy új, pirosan világító csibére.:D

A kezdeti lelkesedésem teljesen elmúlt, ha véletlenül valamelyik csibe igényli a segítséget, akkor a legjobb tudásom szerint segítek neki, de ha nem reagál az első levelemre, akkor hónapokig is elvagyunk szótlanul egymás mellett.:D
    A mentorkodásra is úgy tekintek mint Rackóra, 5 év játék után néha ad valamit a rendszer.:music:

mimi, HéricsBáró, Matold és 10 más kedveli ezt.