Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. tundermami

tundermami Járnitanuló

Sziasztok segítsetek hogy a lekvárfőző műhelyben hogyan lehet magasabb szintre jutni a fözéssel nagyon lassan megy köszönöm mindenkinek 3 szinten vagyok a lekvárfözöben !!

Vazulnéne, Melan, vje0315 és 3 más kedveli ezt.
  2. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Sajnos még nem találtak fel olyan terméket , ami a Lekifőzőben a szintlépést meggyorsítaná ;)...
    De, erről Te is meggyőződhetsz, ha a Termékeknél, a piacon, a termékek fölé húzod a kurzort 8) ; ott pontosan megmutatja hogy melyik termék milyen bónuszt ad ...;) !!!
    Egyébként, kitartást kívánok Neked 8), szorgalmas munkával, igen hamar el lehet jutni az ötös szintre :).

steve223, Vazulnéne és vje0315 kedveli ezt.
  3. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

A főzésen kívül gyorsabban haladhatsz - ha minden nap elfogyasztol 5 terméket!
    pl. guavalekvár...stb...
    Netudom melyik mennyi potot ad, de ezzel tudsz gyorsabban haladni...
    A bölcstölgynél a "Legendás lekvárfőzőt" ha felviszed maxra a főzésekért több pontot kapsz...

Magdusnéne, steve223, Vazulnéne és 4 más kedveli ezt.
  4. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,

Nagyon gyorsan fejlődtél a kis farmon, gratulálok, itt lehet látni, hogy milyen gyorsan lehet haladni a szintekkel előre, viszont ahogy irtad is, a pajta még üres lesz, eventezni nem biztos hogy egyszerű, és nagyon sok felé kellene haladni.

Viszont egy részt emelnék ki, azt, hogy a haladás nem lehet gyorsabb valós költéssel. Távol álljon tőlem hogy marketingeljek a pénzköltés mellett - na jó talán némi aranyállat fejében megteszem :) - de azért ha költ az ember a farmra akkor bizony meggyorsithatja a fejlődést. Nem biztos hogy minden területen - TP, CSP, pajta - de van ahol igen.

Legjobb példa, a szupertáp vásárlás. Valószinűleg pont Neked nem kell ecsetelni, hogy 2-3 nagy csomag szupertáp, és egy szerencséebb kezű boom, bőven hozhat 30-40 milliót a konyhára. Abból meg azért el lehet kezdeni a pajtát feltölteni, ami ahhoz vezet, hogy a következő eventre már lehet hogy piacozni is lehet, ami megint plusz CSP.

Két-három sikeres boom, és megvan 100 millió CSP, az már azért sok mindenre elég lehet a pajtában is. Nem mondom, hogy 2-3 hónap alatt mindennel fel lesz töltve, de azért látszik, hogy alapdolgokat el lehet érni. De nyilván ehhez idő kell, mert csak a CSP nem elég, utána menni kell a piacra, felmérni mi az olcsó, bevásárolni, stb. Ez tény, hogy nem 1-2 hét, inkább hónapokban mérhető idő lesz.

Másik verzió pajta helyett, a CSP-t okosan célirányosan elkölteni olcsó gazdakörikre, és akkor meg jön a csillag, lehet a tölgyön is haladni tovább. Nem rövid folyamat, de pár hónap alatt azért lehet haladni szépen.

Nem a legjobb példa a farmom, mert nem hiszem, hogy mindent jól használtam ki, de tény, hogy februári farm, és beléptem a 90-s klubba a farmon, bahán 262. szint, kincses sziget fullon üzemel, felhősorok szépen hoznak, eventek nem okoznak gondot. Pajtám ugyan elég üresnek mondható, de ennek is van jó oka, mégpedig, hogy TOP-s álmokat szövögetek:D és inkább arra költöttem sok-sok millió CSP-t. Kedvenc szomszédom tudja, hogy állok, talán nem is esélytelen a dolog, pláne, ha engedik a faterméseket is bedobni8)

Ha nem erre költök, akkor a pajtában is sokkal több minden lenne már, de én a TOP-ban akartam kipróbálni magam, vannak néha őrült ötleteim.:music:

Nyilván ehhez is kellett 7 hónap, tehát nem egyik napról a másikra megy, de szerintem azért elég egyértelmű, hogy ha szán az ember a játékra, akkor gyorsabb lesz a haladás, és ez most nem a reklám helye voltxD

P.S. Ha már fejlődés, akkor ezúton is gratula Zsunak a 200-hoz:)

granit, Magdusnéne, steve223 és 5 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Én annak idején a Tölgy rúnáit vittem fel a maximumig, gyártottam a a szint termékeit és naponta 5 levendula lekvárt adtam be műhelyfej lesztésre, de jó az is amit Lackó írt a guava lekvár, és ha sok csp-d van nagyon jó még a törzsfőnök lekvárja is. Sok sikert a fejlesztéshez:)
    Szia:)
    Végig olvastam amit tudtam, de valamit lehet hogy kihagytam..:oops: mert számomra csak egy dolog maradt homályban, hogy mennyi ideig aludtak a fáid?
    Szia, gratulálok nagyon szépen felhoztad a kicsit. Én már nem csinálom:) Amire kíváncsi voltam megtudtam, lehet, hogy egy másik esetleg jobb piacon lévővel folytattam volna, de sajnos időm sem volt rá, meg energiám sem:)
    Azt hogy egy farm kicsi vagy nagy én úgy gondolom sokkal inkább a pajta állapota dönti el, mint a szintek száma, de ebben lehet, hogy tévedek. :)

6. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Szia!

Az altatás-csak 2 aratásra volt érvényben - pont a teszt miatt!
    De most is alukálnak a fák :D

Magdusnéne, steve223, Gio és 5 más kedveli ezt.
  7. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Lacko ;), a Guavalekvárnak semmi köze a lekifőzőhöz :D... Gyorsabb termelést biztosít a barkácsolt ólaknál. Bónusz 5%.
    Idő 12.00 óra xD. Szükséges szint 40 ; És ennyi :p......
    Úgyhogy haladni csak főzéssel lehet 8) !!!

steve223 és Vazulnéne kedveli ezt.
  8. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia! :)

Ez nem igaz, mert ha elfogyasztasz pl egy levendulalekvárt az 125 ponttal fejleszti a lekifőződ :)

Vyca-cica, steve223, Gio és 4 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Szia!
    Bocs, de ez tévedés.. termékek beadásával is lehet haladni.. méghozzá nem is keveset, ha a megfelelő 5 terméket ajánlod fel napi szinten a műhely fejlesztésére. A lekit nem, de a péket csak ilyen fejlesztéssel vittem fel a 4-ről az 5. szintre pinkie-vel napi 5 darabbal.
    A guava is, mint minden más lekis termék alkalmas a műhely fejlesztésére, kérlek javítsd ki a hozzászólásodat, ha nem túl nagy kérés:)
    Így már értem, köszönöm, nekem két hónapja alukálnak a területeim, várják az ébresztőt, remélem előbb utóbb aratni fogok én is:)
    Szia, így van, igazad van, köszönöm a megerősítést:)

HéricsBáró, Vyca-cica, steve223 és 5 más kedveli ezt.
  10. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,

Nálam a tojáspuncs van még jó áron lekvár szempontból, azt tudom ajánlani a levendula lekvár mellé termékbeadásra - és nem elfogyasztásra:)

Csatlakozom a többiekhez, mert ez viszont nagyon megtévesztő információ. Ahogy Gyöngy is leirta, napi 5 terméket lehet beadni fejlesztéshez. Például napi 5 levendula lekvár az 5x125 pont, napi 625 pont, és erre jöhet még rá a maximum 25% fejlesztési bónusz, ha minden tölgyes rúna ki van váltva.

steve223, Gio, Vazulnéne és 2 más kedveli ezt.
  11. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

gyöngy, most speciel a lekifőzőről van szó, úgyhogy nincs mit kijavítanom !!!
    Értek én is valamicskét a dologhoz, hiszen néhány éve ötös szintű lekifőző vagyok :D xD......

steve223 kedveli ezt.
  12. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sajnos továbbra sincs igazad, ha csak nem valahogy másképpen értelmezed a dolgokat.

A legyártott, vagy a piacról beszerzett lekváros termékeket be lehet adni az üzem fejlesztésére, napi limit 5 db.

Lehet hogy az a félreértés alapja, hogy elfogyasztom a lekvárt, és kapom a bónuszt versus beadom a lekvárt az üzem fejlesztésére:oops:

Vagy igy vagy úgy, az az információ, hogy a lekvárfőzőt CSAK főzéssel lehet fejleszteni az nem igaz, mert a piacról vehetek tojáspuncsot, levendulalekvárt, stb. és napi 5 termék erejéig beadhatom fejlesztési pontokért cserébe. Ekkor csak az üzemet fejlesztem, bónusz nem jár a termékből.

Utoljára szerkesztett: 21.9.16
    -vadocka70-, steve223, Gio és 4 más kedveli ezt.
  13. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Ha ez igaz, akkor a Levendulalekvárnál ez az infó miért nincs feltüntetve ??? Vagy Te tán jobban tudod, mint aki a bónuszokat szerkesztette ???... :p

steve223 kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Szia, én feladom, ha tudod győzd meg róla:) Én már nem tudom, hogy mit lehetne még írni, hogy megértse azt amit itt többen is próbálunk magyarázni és amire az eredeti kérdés is irányult:)

15. Melan

Melan Fórum admirálisa

Részlet az Enciklopédiából:

A késztermékek felhasználásának több lehetősége is van, erről már esett szó az ipari forradalom első lépései című topicban.

Amikor azt a lehetőséget választjuk, hogy a késztermékünket a gyorsabb haladás céljára használjuk fel,

akkor a következő dolgokra kell figyelnünk:
    • A termék felhasználásakor annyival növeli a szinten már megszerzett pontjainkat, mint amennyit az elkészítésekor kapunk érte. Azaz, ha megsütünk például egy rebarbaralekvárt, akkor kapunk érte 20 pontot. Ha ezt a rebarbaralekvárt felhasználjuk a szintünk növelésére, akkor azért is 20 pontot kapunk.
    • Egy nap csak 5 darab terméket használhatunk fel a szintünk növelése érdekében.
    • Az üzemünk fejlesztése érdekében felhasználni egy terméket csak a lekvárfőző műhelyben tudunk, az éléskamrában nem!
    Ennél tisztábban nem lehet mutatni:oops:

És köszönöm kérdésed, nem tudom jobban, mint aki a bónuszokat szerkesztette :pde valamit nagyon félreértelmezel most-.-

Updateltem az előző kommentet is, meg most ide is hoztam az idevágó részt, igy remélem érthető lesz tisztán a dolog:)

hóóvirág, -vadocka70-, Ribiszke és 9 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Utolsó érvként pont ezt akartam idehozni én is, csak megelőztél:D

_Cygnus_, Hajnalifény, steve223 és 2 más kedveli ezt.
  17. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Melan és gyöngy, nyugodjatok meg :p, tán lesz ennél nagyobb gondotok is amivel foglalkoznotok kell :D...
    Részemről a téma lezárva, amúgy ha jól emlékszem, nem is nektek írtam....xD....

steve223 kedveli ezt.
  18. Melan

Melan Fórum admirálisa

Én nem vagyok ideges, ennél bőven több kell, hogy felbosszantsanak:p

De talán megended nekünk hogy egy nyilvános fórumon kijavitsunk egy teljesen téves információt. Ugyanis ha az a valaki elolvassa a válaszodat, akinek tényleg irtad, és az alapján fejleszti a lekvárost, akkor kissé tovább fog tartani, mintha a piacot is igénybe venné:oops:

Egyébként meg a kis odaszúrásokból kiindulva nem nekem van rossz napom;)

19. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia Szomszédkám:)
    Nagyon szurkolok, hogy indulni tudj (fatermésekkel), és persze a bent maradásodért is:) Jobban fogok izgulni miattad, mint magam miatt:D:p
    Nagyon ügyesen készülsz rá, nem kis munkád van benne. A pajtád szerintem nem annyira üres, mint írtad:);) De fér még bele, és most már erre is tudsz koncentrálni:) Idő még van valamennyi, sok mindenre elég lehet:) Talán az eventek se lesznek fosztogatósak már annyira...

_Cygnus_, steve223, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Melan

Melan Fórum admirálisa

Köszi, igyekszem majd:)

_Cygnus_ és steve223 kedveli ezt.