Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt
    Aloha Steve

Kíváncsi voltam , a Gazdakörből mennyi szupertáp nyerhető ki:p

Én kigyűjtöttem , te összeadod :D

Ha , ennél is jobban ráérek , akkor egyszer majd konkrétan kiírom a Csp , TP , Bhama TP , SzTrágya ......stb

Tételezzük fel , hogy minden mennyiség adott egy gazdának (nem nekem) és csuklóból be tud dobálni mindent . :inlove:

Írásom nem összeszedett , mert először azt írtam le , mi nincsen kész , utána meg azt ami kész van , szóval nekem sorban van , de lehet másnál nem így van , de legalább tudjuk mennyi az annyi .

Hirtelen ennyit találtam , de ebben nincsen benne az eventek nyeremény , malom által keverés , farmarany vevés ....stb

1.) Sáros város : 60 db

2.) Csínytevés mesterfokon : 30 db

3.) Baha manufaktúra : 60 db

4.) Ideglelés : 18 db

5.) Baha vadaskert : 60 db

6.) Új otthon : 25 db

7.) A manufaktúra : 60 db

8.) Vigyázz , kész , tűz : 46 db

9.) Csókvadászat : 98 db

10.) Vadaskert : 60 db

11.) Tiszta alkímia : 22 db

12.) Téli felüdülés : 60 db

13.) Tengeri kaland : 120 db

14.) Csajos este : 40 db

15.) Békés este : 40 db

16.) Detektív pocok : 56 db

17.) Rakétaegér : 210 db

18.) Segítő kezek : 60 db

19.) Hattyú horác : 55 db

20.) Mire jó egy tűzcsap : 63 db

21.) Póker est : 210 db

22.) Teliholdas metál : 18 db

23.) Világító gomba : 18 db

24.) Mis bonezis : 18 db

25.) Kutyaelképző iskola : 18 db

26.) Délutáni szúnyókálás : 36 db

27.) Vakmerő túra : 29 db

28.) A jövő építőanyaga : 61 db

29.) Szorgos hód : 210 db

30.) Kofferkaland : 75 db

31.) Aranytojások : 210 db

32.) Nyílt nap : 210 db

33.) A múmia átka : 30 db
    34.) Homokművészet : 306 db ....... 15 cirkusz pandát kér !!!!!:wuerg: .....

35.) A láda titka : 50 db

36.) Micsoda migrén : 100 db

37.) Tarka kaméleonok : 210 db

38.) Vigyázat ragad : 51 db

39.) Levesmester : 360 db

40.) Kakukk titok : 170 db

41.) Fazekak fazeka : 56 db

42.) Szamárkodás : 210 db

43.) Rémséges üzlet : 12 db

44.) Kakukk utánpótlás : 195 db

45.) Méztolvaj : 210 db

46.) Kakukk akció : 195 db

47.) Sminkparty : 50 db

48.) Legbölcsebb panda : 210 db

49.) Kakukkfiókák : 90 db

50.) Tiszta boszorkányság : 30 db

51.) Ara turmixa : 35 db

52.) Matróztea : 30 db

53.) 1001 kaland : 56 db

54.) Teveoázis : 210 db

55.) Akcióművészet : 210 db

56.) Vizípólo : 210 db

57.) Kincses sziget 1-5.-ig : 43 db

58.) Strucc politika : 210 db

59.) Megnyitó 1 : 12 db

60.) Kiskacsa fürdik : 210 db

61.) Kertészeti kiállítás : 30 db

62.) Majomparádé : 210 db

63.) Pónik pacik paripák : 210 db

64.) Gidák és gödölyék : 210 db

65.) Varázslatos kirándulás : 51 db

66.) Drakula pókja : 23 db

67.) Malacmeló : 210 db

68.) Bocik borjak bikák : 210 db

69.) Pipi kft : 210 db

70.) Nyuszi hopp : 210 db

71.) Birkanyáj : 210 db

72.) Majomkorona : 40 db

73.) Figyelem figyelem : 35 db

74.) Fagyiköltenyények : 20 db

75.) Éljen az élet : 20 db

76.) Bajuszbravúr : 46 db

77.) Irány dél : 50 db

78.) Ki lehet az : 40 db

79.) Farkas szomszéd : 30 db

80.) A koronaékszerek : 56 db

81.) Kreatív evőpálcikák : 56 db

82.) Friss festés : 56 db

83.) Hullámfürdő : 56 db

84.) Tojáslámpás : 56 db

85.) Párnacsata : 56 db

86.) Kókuszdivat : 56 db

87.) Csillógó ékszer : 56 db

88.) Ékszer : 56 db

89.) Gyia : 56 db

90.) Kecskesajt : 56 db

91.) Szarvasbombászás : 56 db

92.) Guanó : 36 db

93.) Tejivó : 30 db

94.) Berta néni tojásai : 18 db

95.) Óvoda : 14 db

96.) Ebédidő : 17 db

97.) Műzlifaló . 21 db

98.) Pékek gyöngye : 29 db

99.) Vega konyha : 36 db

100.) Angóra : 36 db

101.) Gyapjú : 48 db

102.) Étterem : 10 db

Utoljára szerkesztett: 27.9.16
    genka53, Melan, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  2. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia!

Az tudom hogy te rá érsz de hogy még másnak is munkát adsz.... :D
    9205 db-ot számoltam ha nem tévedtem. ;)

hóóvirág, genka53, Melan és 9 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

Köszike :inlove:

És evvel már tudnál kezdeni valamit , vagy szerinted ez még kevés lenne valamihez ? :p

genka53, demkom, Magdusnéne és 2 más kedveli ezt.
  4. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Attól függ milyen napot fognák ki ha jót akkor olyan 300-500 milla is kihoztó. ;)

Kata_rzis, genka53, Melan és 4 más kedveli ezt.
  5. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Sziasztok! Gondoltam hozok megint 1 kis helyzetjelentést, időről-időre szoktam :) Most perpillanat 51 millió CSP-nél járok, de azt hiszem, hogy a 3-4 hónappal ezelőtti 3 millióhoz képest ez nem rossz. Volt ez 56 millió is amúgy, csak bevásároltam ezt, azt... :)

A buzogányfákat, anjou-körtét, vízilovat, szarvast én is a gyors és nagy pénzhez jutáshoz használtam, mert úgy voltam vele, hogy a gazdakörivel nem sietek, úgyis rengeteg van belőle, ezek a dolgok viszont csak a játékba kerülésük idején érnek nagyon sokat a piacon, tehát addig kell eladni.

Tegnap a csereboltban iszonyat durva cseréket sikerült lebonyolítanom szerintem, illetőleg a szomszédasszonyom szerint is :D Lett 2 rózsaszín paci, rózsaszín tehén, rózsaszín disznó, rózsaszín szamár, neon kacsa, rózsaszín makitomboló, rózsaszín pandakuckó és rózsa egérlyuk...

Amiket ezekért adtam: tigriskifutók, hangyászok, vöröspandák, flamingók, 2 bájitalfa (amit később visszaszereztem, mert fájt érte a lelkem), eu borzlakok...

Lehet, hogy nem ért mindenki egyet velem, de én úgy sakkoztam, hogy ezekből a bahás ólakból is maradt azért a farmomon (nem sok), de egyrészt túl hamar elértéktelenednek már, másrészt a következő titokzatos tenyészet úgyis ontani fogja magából ezeket a ,,régieket", tehát nem fognak sokáig hiányozni, viszont egy rózsaól hosszútávú befektetés...

Remélem szerintetek is jó cseréket csináltam :)

Ami viszont az én fejlődési taktikámban az egyik legnagyobb lépés, hogy most már én is elkezdtem vezetni egy farmerama-füzetet! :D Annyian mondtátok... :)

hóóvirág, szoszimo92, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Sziasztok
    Aloha Steve

És natúron fogjuk csinálni a fákat ?:music:

Értem ez alatt , hogy a bahán van az Ananászos süti , ami előny , bárhogy fogalmazok:)

Meg van a kacsa kata , a propelleres , meg a hamar érős . :p

Szóval ha már verseny , akkor mindent lehet ? :inlove:

Igaz , hogy a farmon nincsen ami a bahán , de nem zavar , csak gondoltam megkérdem.

genka53, Melan, Magdusnéne és 4 más kedveli ezt.
  7. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia!

Ami van mindent lehet használni. :)
    Felhő sorom nincs a fához szóval ott lesz némi előnyöd de nem zavar mert nekem meg ott lesz az ananászos viszont azt nem tudjuk mennyi újfát kapunk még az is döntő lesz már várom de december elött tuti nem tudom ezt meglépni. :(

genka53, Melan, Magdusnéne és 4 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika:)
    Igazat adok stevének, Te tényleg nagyon ráértél a napokban. A gyűjtésed impozáns eredményt mutat, érdekes és meglepő a végösszeg:D. Szóval kb 98%-nyit használtam el gazdaköri nyereményként? Nem gondoltam volna:)
    Irigykedve olvasom fás versenyeteket, szívesen beszállnék harmadiknak, de jelenleg a céljaim és a szívem másfele húznak:) Talán jövőre majd összejön nekem is egy ilyen. Most többet vesztenék vele, mint amit nyernék csp-ben és ezt nem akarom. A fákat imádom, gyönyörködök bennük, igaz nem a legújabbak, de a fejlődésemet régebbiek jelenleg jobban szolgálják. Kb két hét múlva majd megírom, hogy megérte-e türelmesen várni. Akkor fogom a most alvó területeimet aratni, ha minden igaz és a BP szelleme is segíteni fogja a tervem megvalósulását ami azt jelenti, hogy kapok-e annyi bónusztáblát, amennyit szeretnék, ha mégsem akkor nem aratok. :)
    Nektek viszont szurkolni fogok, hogy minél több jó csp-s fát nyissatok:)

genka53, Melan, Fätum és 5 más kedveli ezt.
  9. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia!

Azt megtennéd hogy le írod ide mennyi tp jön össze már csak kíváncsiságból is. :)
    Én nem szoktam hosszú távra lezárni csak 1-2 hónapra de így is nagyon szépen hoz valamint ne felejts el enni ananászos sütit aratás előtt. :D

10. -gyöngy-581

Szia, igen természetesen hozni fogom az adatokat. Az én fáim is kb két hónapja alszanak, nem tudom pontosan, hogy mióta, mert szégyenszemre elfelejtettem leírni a dátumot, de az utolsó nagy pöriakció utáni napon nem arattam először le a fákat több területen: a farmon 2 helyen (tölgyes és szédült), és a bahán pedig 1 területen.

11. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

A dátumot én sem szoktam írni de ha látok egy 200%-ost a keréken megpörgetem és ha összejön futok aratni. :D

Egy kicsit más téma a kis farmot mai nap törlöm farmon 72. szintig a bahán pedig 63. szintig vittem.
    Érdekes volt ez a pár hét 09.06-án csináltam majdnem 1 hónap volt.
    A kezdőknek azt tudom javasolni hogy a lehető leggyorsabban érjék el legalább 40.-50. szintet mert eddig rengeteg gazdaköri nyílik meg és kényelmesen lehet válogatni a feladatok közül.
    Sok dolgot kibeszéltünk fejebb és arra megállapításra jutottam hogy ha mást nem is legalább arató-vető érdemes venni vagy a havi munkásokat mert nagyon megkönyebiti a dolgunk igaz a gazdaköri is sokat rejt de az is véges.
    A szuper tápokból azért sikerült egy húsvéti nyúlat elő varázsolni. :D
    Remélem gyöngy el sokat tudtunk segíteni a kisebb gazdáknak.

genka53, Melan, vje0315 és 5 más kedveli ezt.
  12. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :) Hihetetlen az ön uralmotok, tenyleg. Én max 2- 3 hétre szoktam lezárni. Szerintem 3 hétnél több sose volt még:music: Mega tptől Mega tp-ig legfeljebb. És én szeretek kapálni is, pajtát töltögetni, kicsit szöszmötölni a farmon :) Ha kivégeztem Ingridet, kicsit pajtát töltögetek, aztán pakolom vissza én is a fáimat. Kiváncsian várom az eredményt gyöngytől :)

genka53, Melan, vje0315 és 4 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Szia steve:)
    Hogy a végéről kezdjem a tenyésztői vénádat most sem tudtad megtagadni, szerencsés volt ez a kicsi farm húsvéti nyuszival.:D;)
    Pöri témája, én reménykedem benne, hogy nem egy bónusztáblával fogok aratni, ha arra kerül a sor. Most jön egy kerékakció, ami nekem arra lesz hasznos, hogy veszek pár pörgetést. Aztán megpróbálom az új madárlakot kivenni kb 50 pöriből. Ha sikerül örülni fogok, ha nem az sem gond. Várok. Feltételezhetően most az utolsó alkalommal szereplő madárijesztőt fogja nagy gyakorisággal adni, abból pedig fél raklapnyi van. Aki a bónusztáblákra hajt ne most pörgessen, mert csalódni fog. Akció alatt gyűjteni érdemes a pöri jegyeket máskorra, amikor visszaveszik a dekorok előfordulási arányát.
    Sikerült ezekben a napokban (cserékkel) az esőerdőt is lezárni, ennek nagyon örülök:) Hogy mire fogok menni az aratással az majd kiderül az aratásnál.
    Szia kedves:)
    Egy ilyen elhatározás sok nehézséget, sok örömöt és sok lemondást is ad. Főleg, ha valaki úgy csinálja, mint én, hogy a teljes farm és baha+ az esőerdő is alszik. Event az nincs...Meglátom, hogy megérte -e illetve Te pontosan fogod látni, hogy lépek-e az aratással és ha igen mennyit. Nem tudom megjósolni, ehhez Jónás gömbje kéne, illetve még lehet, hogy az is kevés hozzá:D
    Néha nagyon nehéz, ez igaz, nehezen tűröm, de akkor ránézek az érett és csodaszép fáimra, ha szerencsém van elmúlik a rosszkedvem tőle:) Pajtatöltés nálam is van, igaz csak a piacról és kicsiben, de ha aratok enyém lesz több hónap fatermése egyszerre, jó esetben terménybónuszokkal növelve... ettől azért hízik majd a pajta egy icipicit:) Szöszmötölésre ott van egy szarvasól, no meg a raktárházakat is használom, mind a 12 db-ot napi szinten aratom. Kettő farmos vadaskert már sárga fejlesztésű a egyik terményes fejlesztéshez pedig már csak 2 db fúróm hiányzik, hogy növelni tudjam.

genka53, HéricsBáró, Melan és 5 más kedveli ezt.
  14. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia!

Egy idő után már nem is zavar hogy ott nem aratok az első 1-2 nap rossz de aztán belenyugszok és csak a tojás miatt megyek oda azon én is csodálkozok hogy eddig egyszer sem arattam le véletlenül. :)
    A tervem hogy tele tegyem magas szintű XXL fával az őserdőt és legalább fél évre lezárjam.

Egy kicsit két értelműen írtam a úgy általában értettem mindig van pár pöri tartalékban és ha jó főnyereményt látok akkor pörgetek a múltkor így jött egy 200%-os és nem bírtam ellen állni aratni kellett. :D

genka53, Melan, *-ToFarmer-* és 4 más kedveli ezt.
  15. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Sziasztok!
    Annyit olvastam már itt ott hogy telerak egy gazda egy területet s lezárja a sok tp érdekében!
    Elmagyarázná ezt nekem valaki hogy mit is jelent ez? mármint a lezárás!
    Akár bagolyban is jöhet!
    Köszönöm a nálam többet tudóktól!
    :D:inlove::);)

Fätum kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Szia, kérlek lapozz vissza pár oldalt és minden kérdésedre többünktől fogsz választ találni, csak keresgélned kell egy kicsit a hozzászólások között. Nagyon sok hsz foglalkozik a témával. Többen és többször leírtuk már.
    Egyébként ez azt jelenti, hogy egy/több területet teleraksz fával, majd hetekig-hónapokig nem bántod, azt a területet (nem aratod le). Majd amikor aratni szeretnél, a prémiumtagok számára elérhető automata fa aratási funkcióval a rendszer aratja le a fákat. Ilyenkor az eltelt időre ivisszamenőleg megkapod a tp-t és a termést egyben, ezt hívjuk lezárásnak és ilyen a lezárás aratása. Ehhez legalább aranyfokozatú prémium tagnak kell lenned, hogy elérhető váljon számodra. Dióhéjban ennyi az egész.
    Ps.: Egy fontos dolgot elfelejtettem leírni: amikor aratsz, az akkor élő bónuszaid visszamenőleg hatnak az egész alvó időszakra, tehát minél több tp-t, termést növelő terméked, táblád aktív annál többet kapsz aratáskor.

Utoljára szerkesztett: 1.10.16
  17. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Drága :) Szépen összefoglaltad :) Annyival egészíteném ki, hogy a prémium villában célszerű kikapcsolni az automata aratást, mert ha nem a terürelte belépéskor az automata azonnal lekapja a fákat :)

genka53, Melan, *-ToFarmer-* és 3 más kedveli ezt.
  18. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Már csak egy technikai/gyakorlati helyeslésre lenne szükségem!
    Bólogassatok hangosan ha jól mondom!
    PL: Erdei tisztás teletesz fával, beléphetek a játékba s az erdei tisztásra is minden nap gyönyörködni de ne arassak?!?
    eltelik pl egy hónap mert kibírom addig s nem nyúlok mellé!
    megeszek egy csomó tp növelőt meg termésnövelőt meg mindenfélét
    majd belépek s az egy hónap alatti aratásaimat amit kihagytam összeadja a gép?
    attól tekinti rendszer lezártnak a dolgot hogy prémium tag vagyok vagy akkor ha egyáltalán nem lépek be az adott területre?
    Most nagyon szőkének látszok ugye?!?!

Gyöngy!
    Kb egy éve lettem rendszeres olvasója a fórumnak! általában először magam járok utána a dolgoknak csak azután szoktam írni ha valamiben elakadok! Azt olvastam hogy milyen jó meg mivel érdemes telepakolni de azt sehol nem olvastam, (bár lehet elsiklottam felette) hogy valójában ezt hogy is oldom meg! tehát olyan egyszerűen, faékesen, szökkenönes leírva!
    :)

genka53, Magdusnéne, Melan és még 1 ember kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Egyszerűen: fogod a fáidat, kirakod a területre amit nem fogsz aratni egy darabig. Ha van fejlesztésed ráteszed. Majd nézed egy két hétig, hónapig az érett fákat anélkül, hogy learatnád. Amikor úgy gondolod, hogy már eleget aludtak minden felhőt, sütit, (tp növelőket és ha bahás akkor az ananászost is megeszed) Ez történhet mega tp alatt akkor van 100-200%-od is hozzá ráadásképpen. Bekapcsolod az automata aratót, belépsz a területre és gyönyörködsz a számláló által mutatott tp-ben, mert a rendszer elvégzi az aratást és jóváírja a kihagyott tp-t amit az alatt kaptál volna amikor a fákat nem arattad és a bónuszok tp-jét is. (én ezt ennél egyszerűbben és érthetőbben nem tudom leírni) Sokan sokszor leírtuk már ezt. Igen valószínűleg elsiklottál felette, mert nemzsu, én és még sokan mások leírtuk nem is egyszer, hogy hogyan csináljuk.

adri1117, Domos52, HéricsBáró és 10 más kedveli ezt.
  20. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    Gyöngy jól összefoglalta a lényeget. Nem kiegészíteni akarom, csak más szavakkal is leírni. A kettőből minden bizonnyal kiokosodsz.

Előkerestem egy régi mélt, ahol leírtam vkinek, mit is csináljon. Remélem, eléggé faékes. ;)
    Szóval:
    - pakolj tele egy területet fával,
    - vegyél prémiumot,
    - arasd le egyszer a fákat az automatával (ez fontos!!),
    - ezután azonnal kapcsold ki az automatát,
    - bármikor beléphetsz a területre, hogy leszedd a tojglikat
    - de nehogy learasd a fákat!

Amikor aratni akarod a fákat, minden (de minden) elképzelhető bónuszod aktiváld, (togjli, felhő, rekesz), menj be a prémium villába és kapcsold vissza az aratót. És lépj be a fás területre. És ámulj! ;)

Itt egy réges régi hsz-em erről.

Sali~*.*, zsani_apja, Fatther és 17 más kedveli ezt.