Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. dereret

dereret Fórumőrült

ne menjünk bele, de 3. szinten ugye csak a tyúkól vagy az almafa van, így oda nagy %-ban titkosak mennek a titkosból.....a többi meg már radír lenne

2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Na kíváncsi leszek rá hogy cserekor belépnek-e. Szerintem nem. Megtartom őket 5 napig mert legalább zöldek, teljesen mindegy hogy 3 pirosat pátyolgatok vagy zöldet, de figyelni fogok.;)

-gyöngy-581, B.Bea1968 és dereret kedveli ezt.
  3. B.Bea1968

B.Bea1968 Törekvő

Így már nincs is értelme tovább írni a válaszomat ...a számból vetted ki a szavakat !
    Viszont , ilyenkor szokott megtörténni , hogy ha látja a ritkán betérő gazda , hogy csibeségében mentort kapott , mint jó szamaritánus gyorsan felrántja a farmot 40-es szintig . Ennek is van előnye . Pontszerzés szempontjából végképp . :p

4. dereret

dereret Fórumőrült

tedd ezt, én meg addig léghajókázok, bár még azt se tudom, hogy mit keressek vagy mit tegyek fel.
    és még egy gonddal kevesebb: nem kell a csibéimnek erdőt-mezőt küldenem.

-gyöngy-581, kukori80 és B.Bea1968 kedveli ezt.
  5. kukori80

De te könnyen beszélsz amikor már elérted az 5. szintet. Akik meg most kezdik azoknak rémálom az egész. Egyszerűen nem akarom elhinni hogy hetek óta nincs olyan zöld csibe aki aktív. Legalább egy valahonnan előkerülhetne, az se baj ha béget csak aktív legyen xD

6. dereret

dereret Fórumőrült

Jónás már írta, hogy "hibás" újból a csibekiosztógépezet és reméljük hamarosan újra csak olyan csibék lesznek, akik épp akkor a farmjukon vannak, amikor a mentor kéri őket. Azért a régi mentoroknak se hullt az ölükbe az az 5. szint. Viszont nem is vártuk tétlenül az ismeretlen csiberendszert. Szinte minden mentor egyben csibe is lett és egyszerre tanulta mind a két "kihívást".

juliska70, morzsi55, Pharmer500#2 és 3 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Olvastam hogy hibás, de mire kijavítják addigra nyugdíjas kakas leszekxD Én meg nem fogok ezért regelni új farmot.;)

8. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia:)
    Pedig akár saját csibéd,vagy saját mentorod lehetnél.xD

B.Bea1968, morzsi55 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia dereret!
    Rég láttalak, hiányoztál:). Igazad van abban amit írtál, persze, hogy nektek sem adták ingyen az 5. szintet, szerintem nem állított ilyent senki. Én például két héttel azután, hogy jelentkeztem mentornak és nem lettem az, bánatomban csibévé váltam. Így legalább azt az oldalt kipróbáltam és.... most az lettem... Szeretnék játszani a csibékkel, kapcsolatot teremteni, segíteni nekik:) Várom, hogy kicsit javuljon a helyzet a piros csibefronton :)
    xD az nagy szám lenne, ahogy magával levelezne a két farmon;)

10. kukori80

Szia:) Ennek akkora a valószínűsége mint hogy én tojást fogok tojni xDxDxD

juliska70, B.Bea1968, morzsi55 és 2 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Szia Kukori!:)
    Ebben a játékban szerintem minden lehetséges és az ellenkezője isxD. Tehát jobb ha nem tagadod le, hogy esetleg mégis tudsz tojást tojni, esetleg melengetni a lámpa alatt.....:):):)

12. Mindirraan

Mindirraan Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Sokan csak a nem aktiv csibekrol beszelnek.... Nekem is lenne egy sztorim, de a masik oldalrol.... amikor meg en is kezdo, zoldfulu jatekos voltam, jelentkeztem csibenek. Kaptam is mentort nem is olyan sokara... Kaptam levelet a mentoromtol. Hogy pontosan idezzem, egy . (pont) allt a levelben, semmi tobb, se udvozles, se tajekoztatas, semmi... Ezt eljatszotta meg ketszer, a harmadik levelben mar .. (2 pont) szerepelt, majd elfogyott a turelmem, es lecsereltem. Kaptam is egy masik mentort. A helyzet ugyanaz volt. Ez a mentor sem volt bobeszedu... :( Zold homeroju, aktiv csibe voltam, a mai napig is aktivan jatszom.... A masodik ilyen kuka mentor utan ugy dontottem nem kerek ebbol tobbet, kileptem a rendszerbol... :(
    Orultem volna ha kozuletek kerult volna ki anno a mentorom.. mit nem adtam volna azert ha egy jo mentorom lett volna.. igen sokat tudott volna segiteni a fejlodesemben. Na de mind1, egy szonak is szaz a vege... reg volt, mar tul tettem magam rajta, most en is varolistan vagyok hogy mentor lehessek (mar masodjara, mert elsonek honapok utan kidobott a rendszer). Remelem majd egy nap en is olyan jo mentor lehetek mint itt sokan kozuletek!!! ;)

Tovabbi szep napot mindenkinek!!! :)8)
    Es bocsi hogy ekezetek nelkul irtam, de angol billentyum van...

Utoljára szerkesztett: 30.9.15
    VividDarer, B.Bea1968, .olcsika. és 2 más kedveli ezt.
  13. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Jöttem megosztani Veletek az örömömet!:)
    Menesztettem ma a 2 piros csibémet és képzeljétek, mind 2 helyett zöldet kaptam, aktívakat.:inlove: Igaz még nagyon kicsik, 3 és 8-as szintűek, de legalább aktívak, legalább is egyenlőre. Remélem nem pirosodnak be;) Elláttam őket minden jóval és majd meglátjuk mi lesz. Pedig kicsit féltem mit kapok, mert ugye arról volt szó hogy ne event alatt küldjük el őket:)
    Szerintem próbáljátok meg Ti is akik küszködtök a pirosakkal.:)

Mindirraan, B.Bea1968, kukori80 és 2 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Szia:) Gratulálok! Nálam a zöld csibéknél megy le a hőmérő, egyik sem írt semmit és egyik se lépett be. Mos már beszedem tőlük a pontokat és keresek másokat.

15. iboly54

Köszönöm :)
    Én is figyelem az enyémeket ( az újakat ) és nem léptek be ma még :( lehet rövid időn belül bepirosodnak, korai volt az örömöm:music: minden esetre amíg zöldek addig hagyom őket:)
    Gondolkoztam azon, hogy küldhetnék nekik n.sárga v piros ólat ajándékba cserenapkor:music:

16. kukori80

Szerintem ne küldjél, mert lehet hogy soha többet nem lépnek be. Aki megszerette a játékot vagy érdekli valamennyire az úgyis be fog lépni, akit meg nem fogott meg az meg soha többet. Többet érne ha tudnál velük beszélni és egyengetni az útjukat hogy megszeressék a játékot.

17. iboly54

Elég kínos hogy nem válaszolnak, főleg amelyik már a 36. szinten van:( tudom, hogy nem magyar, legalábbis a nevéből gondolom, de azért valamit akkor is írhatna:)
    Tényleg jó lenne már valakit felkarolni és segíteni, megtanítani egy pár taktikázásra. Nekem anno igen jó lett volna:)

-gyöngy-581, B.Bea1968 és kukori80 kedveli ezt.
  18. kukori80

Nálam be se lépnek, nem hogy válaszoljanak, pedig mindegyik zöld. Nekem 2 db 3. szintű van meg 1 db 4. szintű. Az viszont tényleg érdekes hogy a 36. szinten se válaszol. Várjál még vele, hátha valami családi programja volt és nem ért rá.

-gyöngy-581 és B.Bea1968 kedveli ezt.
  19. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Sziasztok!
    A 36-os lehet, hogy egy nagyfarmos csibe... nekem is volt egy 34. szintű... a szép hosszú bemutatkozó levelemre annyit válaszolt,
    hogy "ok" :oops: aztán még mindig megvan a másodszorra is visszakapott kis zöldem :p de még mindig nem hajlandó kommunikálni :( de haladgat :) ezért úgy döntöttem, megtartom, ha már ennyire nekem szánta a rendszer xD
    aztán van egy új, 3. szintű, totál piros... az első bónuszt már leszedem, aztán pá, kiscsibe ;)
    egy dolgot nem értek: ha valaki annyira, de annyira nem szeretne csibe lenni, miért jelentkezik csibének??? ugyanis most már nem automatice léptet be a rendszer, hanem jelentkezni kell... ahhoz pedig bizony be kell menni a tanyaházba, csibeszobába és csak rá kell arra a gombra nyomni -.- ergo, teljesen tisztában van vele, honnan lehet a pontot küldeni :music:

Pharmer500#2, kukori80 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Sziasztok!
    Iboly én is gratulálok:).
    Nekem is hasonló gondom van, mint Kukori neked, sajnos zölden kaptam két csibét is, de a szintjük folyamatosan csökken.. szinte biztos, hogy nem léptek be a játékba azóta, hogy a fészkemben vannak. Nem tudok velük kapcsolatot találni. Egy csibém van aki szépen halad, vele levelezek is:). Ha ő nem volna, akkor eléggé elmenne a kedvem az egésztől:)
    Szia!
    Ebben biztos vagy? Nekem nem ez rémlik, de lehet, hogy én tévedek.:oops:
    Megnéztem az enciben, tényleg jelentkezni kell nekik, akkor viszont sok mindent nem értek:music:

HéricsBáró, iboly54 és kukori80 kedveli ezt.