Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

épp az előbb indítottam egy baglyot :) tuti így van, mert kíváncsiságból teszteltem :) és egyelőre nem léptem be a programba, még eldöntöm, akarok-e csibés(z)kedni ;):music:

iboly54, kukori80 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Köszönöm Gyöngy:)
    Felírtam az új csibék pontszámát, ma biztosan nem léptek be mert nem mozdult a számlálójuk. Amíg nem lesznek pirosak, addg maradnak. A 3. nagyon szépen halad, viszont nem levelezik velem, el van magában:) 09.08 óta van nálam, azóta 16 szintet lépett:) szépen halad, nemsokára itt hagy:( most a 37-en van. Na akkor nézhetek, ezekkel az újakkal nem megyek semmire:music: bár még nem kiabálom el, hátha összeszedik magukat:)
    Mész a találkozóra?:)

Fätum és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Igen, jelentkezniük kell. Ezt megteszik a regisztrációkor. Az a gond most ezzel az egész mentorálással, hogy eddig legalább olyan csibe akadt a horogra, aki épp be volt lépve a farmjára. Percekig is eltartott néha, hogy bekerült egy a csibeszobába. De most nem ez van. Most olyan is bekerül akinél nincs nyitva a farm. Ergo sokkal nehezebb most aktív csibét találni. :sleepy:Nem is értem, ezt az egészet. Egy csomó ideig kellett várni mire visszakapcsolták a mentor rendszert, és rosszabb lett mint volt.

iboly54 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Az én oldalamról pedig ugyanolyan rossz, mint volt: jelentkeztem anno, kérték, hogy várjak... Jelentkeztem most is, megint köszönik, hamarosan... :cry: És ehhez a Pharmer szerinti 96-os szintnek semmi köze...:cry:>:(

5. iboly54

Sziasztok!
    Én még mindig nem értem a pontozási rendszert a mentorrendszerben, hiába olvasgatom az ismertetőt, még mindig homályos a kép:( Három aktív csibém van és naponta küldöm az ajándékokat, üzeneteket és a pontjaim nem megfelelően gyarapodnak. Tegnap este felírtam a pontok állását: 315 és 220 ( nem tudom melyik, melyik, mindkettőhöz mentor pontszám van írva a 2.-on van a csibe)
    ma ugyanúgy minden elküldve + 1 csibe szintet lépett, kiírta a bónuszt és semmi nem történt. A jelenlegi pontok állása: 321 és 226.
    Ja és ez napok óta így működik, akkor rendben van ez?:music: mert szerintem nem. Segítene valaki ezt megfejteni:D
    Köszönöm:)

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ajándék küldés és levél küldés egyaránt 5-5 pontot jelent, de ez még nem a számlálóba megy bele, hanem a csibédhez belépve az ottani zöld csíkra. Amikor ez a csík betelik, akkor megjelenik a Bónusz gomb, mint a szintlépésük esetén, csak ugye egyel lejjebb. Ezt a Bónuszt beszedve fog gyarapodni majd a vásárlási és mentorálási számlálód. Az elmondottak alapján a szintlépésért kapott 6 pont rendesen megjelent mindkét számlálódban.

HéricsBáró, Magdusnéne és iboly54 kedveli ezt.
  7. iboly54

Köszönöm szépen East:inlove: végre megértettem:)

8. Mindirraan

Mindirraan Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Jo reggelt mindenkinek!!! :D
    Segitsegre lenne szuksegem.... A mestersegek volgyeben mit erdemes fejleszteni, illetve mit eri meg legyartani? Milyen tapasztalatokkal rendelkeztek? Nem igazan tudom eldonteni hogy melyik iranyba folytassam az "epitkezest". Megvan mind az 5 mesterseg 3-4 szinten. Mi legyen a kovetkezo lepes? Erdemes mindet 5-os szintre vinni, vagy csak 1-et. Illetve melyik termeket eri meg legyartani felhasznalasra, eladasra (karacsonyi suti, csatni, stb. )? Pl. ha a peksegek felfejlesztem 5-os szintre melyik sutivel eri meg foglalkozni? Es a tobbi szakmaban?
    Erdekelne hogy kinek milyen tapasztalata van, pozitiv, negativ, minden...
    Tapasztalatokat, segitsegeket, infokat elore is koszonom!!! :):p

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, szép reggelt neked!
    Elmondom, hogy én mit és milyen sorrendben csináltam, amikor ott voltak a műhelyeim, mint a tiéd most:). Számomra az első és legfontosabb a húsvéti leki, volt, amit a csatni mellett napi szintem használtam már akkor is. Ha volt feleslegben csatnim eladtam, de inkább magamnak gyártottam. Közben napi szinten levendulalekvárt tettembe 5-5 darabot, hogy emelkedjen a mesterségpontom. Ezzel párhuzamosan fejlesztettem a természetgyógyászt is, gyártottam a bólét eladásra és vettem a forró csokit a szintem fejlesztésre. A Tölgyön közben a két műhely mesterségrúnáit kiváltottam max. szintre.
    Amikor meglett az 5. szint ennél a kettőnél, akkor jött a pék fejlesztése, majd végül a virágkötőé is.
    A péket pinkie-vel segítettem, a virágkötőt pedig fehér ártatlansággal.
    Egyedül az alkimistával vagyok jelenleg is úgy, hogy csak, ha eszembe jut akkor gyártok pár tekercset, de a mesterség rúnákat ott is viszem magasabbra, amikor a csillagaim száma megengedi.
    Piacra csak a természetgyógyászat termékeit vittem, de venni is csak a tavaszi koszorút, és a pinkie-t szoktam, a többi terméket magam állítom elő.
    Remélem tudtam valamit segíteni.:)

10. Mindirraan

Eloszor is nagyon szepen koszonom a valaszod!! :inlove: A mestersegpontokra en is pont ezeket hasznalom, de sokat segitettel, hogy mit keszitsek el, koszonom. ;)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Nagyon szívesen, ha van még kérdésed tedd fel bátran, megpróbálunk segíteni:)

HéricsBáró és Mindirraan kedveli ezt.
  12. Mindirraan

Koszi. :)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  13. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy a trópusi malomban milyen tápot érdemes keverni?
    Már közel 2-3 hónap óta folyamatosan megy a malom, közben eventek, ahol használatba
    kell venni a malom (nyilván a trópusit, mert a sima malom a szupertáp miatt foglalt).
    Szóval a kérdésem az lenne, milyen tápot érdemes keverni? Már mindegyikből közel
    500 van, eladni annyira ezt a készletet nem akarom, viszont jó lenne belőle egy kis
    jövedelemhez jutni. Valami ötlet, javaslat, tapasztalat?

Pharmer500#2, Dyny és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Szia:)
    Én veszem a majomtápot és keverem a teve és a pandatápot. Ha van sok nyulad és tyúkod az anakondatáp a legdrágább a piacon, azzal tudsz a legtöbbet keresni. Ha nincs a tevetápot ajánlom eladásra, elég sok fogy belőle. Az én piacomon jól eladható.

HéricsBáró, Mindirraan és Dyny kedveli ezt.
  15. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia,
    Érdemes megnézned az aktuális piaci árak alapján, hogy melyik tápnak mennyi az összetevője a piacon, mert ráfizetéses tápot nem érdemes gyártani.
    Például nekem volt olyan hogy pandatápban az 5 bambusz ára, többe volt, mint 1 db táp ára, magyarul veszteséget termeltem volna a malomban.

Ahogy Gyöngy is irta, jelenleg nálam is a legnagyobb haszonkulcs az anakonda tápon van, de csak azért mert jelenleg nagyon magas az ára. A nyereséged ebben az esetben kockáztosabb lehet, mert véleményem szerint a nyúl és tyúk ára magasan fog maradni, abból kiindulva, hogy Varun milyen ütemben kéri be az állatokat, viszont az anakonda táp ára, mindig is a kereslet kinálat függvénye lesz.
    Most rövid távon úgy néz ki lehet vele keresni. Szerintem nézd meg a piaci tapasztalatokat, vagyis kezd el gyártani, és kipakolni a piacra, és ha viszik, és azt látod megéri, akkor nyomasd addig amig igy van, de ha esetleg esni kezd akkor befüggeszted a termelést.

A másik, esetleg a több lábon állás. Sok táphoz van olyan hozzávaló, amit megéri megvenni a piros kosárból napi 100-al (szőlő, zeller, édeskömény, de még a gyep és bambusz is akár). Azt is megteheted, hogy megveszed minden nap a 100-t, meg a piacról a többi hozzávalót, és ami ebből futja, azt mindennap letekered. Az előnye, hogy például a szőlő is 100 db sokkal olcsóbb igy, vagyis a haszonkulcsod magasabb lesz.
    Lassú folyamat, de jelenthet napi konstans bevételt.

16. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Köszi! :)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. iboly54

Sziasztok!
    Az egyik kiscsibém a mai napon kirepül, eléri a 40. szintet, örülök is meg nem is:) nem tudom majd kit kapok helyette, Ő volt az egyetlen aki dinamikusan haladt. Még mindig nem értem, miért nem kaptam meg ( ma sem kaptam meg ) a naponta küldött üzenet után a csibepontot:oops: egyedül ez után a csibe után nem kaptam meg csak az elküldött ajándék után. Ha ma megkaptam volna az 5 pontot az üzenetem után, akkor meglett volna az 50 csibepont. Miért van olyan hogy a 2 csibe után kapom a napi 10 pontot, a 3. után csak a napi 5 jön, pedig Ő volt az első csibém.

18. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!

Nekem is ugyan így van,az egyiknél csak az ajándék elküldéséért kapom a pontot,az üzenetért nem ad.

cukimont és iboly54 kedveli ezt.
  19. iboly54

Ez elég érdekes, mert így jóval lassabban tudunk haladni, o9.o8 óta van ez a csibém és ég egyszer sem kaptam az üzi után pontot, a 21. szinten jött hozzám, most pedig távozik és sok pontot veszítettem. Érdekes módon a régebbi piros csibék után rendesen kaptam minden nap.

ördög0 és cukimont kedveli ezt.
  20. cukimont

cukimont Utánpótlás-írogató

Szia.
    Nekem is volt ilyen csibém:(, igaz erősen lázas, de 2 nap mulva reptettem, mert az 5 pontért
    nem nézegetem,:cry: most az a taktikám hogy ha sülyedőbe van a hőmérője, és nem válaszol
    akkor repül. Az egyik farmomon már sikerült dolgos csibéket kapni,;) remélem itt is sikerrel járok.

-gyöngy-581 és iboly54 kedveli ezt.