Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Te ne törődj semmivel, csak toljad, mind asztalos a deszkát. ;)
    Szia!
    Javasolhatom a Farmaranyfát! :D Legalább egy alkalomra. ;)

genka53, -gyöngy-581, PalMa és még 1 ember kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Csak , sajnos , a második helyig tudok kapaszkodni . :D

genka53, -gyöngy-581 és zsani_apja kedveli ezt.
  3. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

Szia!

Nyugodtan mehettek feljebb, míg van kedvem játszani ismét, addig nem nagyon tud majd eladni sok dolgot, mindenhol fogom,ahol észreveszem őt a piacon.
    Könnyen vagyok, nekem nem fontos az ár, nem érdekel egyik lista sem, mindkettő meg volt már (sőt, őt is én tettem fel a listára, magától arra sem lett volna képes), neki meg nem engedem, hogy felemelje az árakat.
    Naphal, hiéna, pelikán és a többi, számomra újdonság is teljesen jó áron, 13-18000-ért megy, annyi körül adom, szitakötő is 3-4000, szóval hajrá, előzzétek!

Utoljára szerkesztett: 25.9.23
    genka53, -Holdfeny-., ladislaw11 és 3 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

Mondtam már hogy szeretlek , és bírom a magabiztosságodat ? :D:inlove:

5. Sagittarius69

Igen, mondtad és akkor is kellemetlenül éreztem magam tőle.
    Egyébként meg mi volt ebben a magabiztosság?
    Éppen az a lényeg, hogy minél olcsóbb legyen nálunk a cucc, akkor ha el is ad valamit, nagy pénze nem lesz belőle.
    Egy hete még 800000 volt a naphal is, be is állt az eladásával, 416000/ darab áron.
    Ezt nem hagyhattam, dőlt volna hozzá a csengőpengő.
    Jól levittük minden újdonság árát; ő nekem dolgozik.
    Száguldjatok!

genka53, ladislaw11, Markitooo és 2 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Hogy azt hiszed , te irányítasz . :D
    Elhitetem veled , hogy te irányítasz mindent , miközben ráveszlek arra , hogy hagyjuk magunkat , és elbízd magad . xD
    Hopp , elárultam magam . :wuerg: Van ez így .:p

Jó , oké , nem viccelődök , csak nem tudok belépni a farmocskámra , és próbálok nem gondolni arra , hogy vajon hanyadik helyen állhatok , harmadik , vagy második ? xD

7. Sagittarius69

Én sem tudok, de azt hiszem, még bőven a 3.
    Pedig már jó lenne, ha ez változna, húzzatok bele!
    Ki tudja, meddig lesz most kedvem szórakozni vele...
    Az biztos, hogy a topig most próbálok maradni, aztán később meglátom.
    Egyelőre az most jó, ahogy látom, hogy egyre közelebb kerültök hozzá.
    Feltettem a listára, mindjárt a 2. helyre, mert pénze sem volt, hát most újra minimum a 2. lesz.
    Nem élt a lehetőséggel, hát el is veszem tőle.
    Nálunk minden olcsó lesz, nektek meg hajrá!!!

genka53 kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Ez izgalmasan hangzik . Tegyél helyre mindenkit . :inlove:

9. Sagittarius69

Ilyesmit én nem írtam.
    Játék meg most amúgy sincs ismét és ez nagyon el tudja venni szerintem mindenki kedvét.
    Amikor ez van, mindig arra gondolok, hogy kár volt ismét elkezdeni.

HéricsBáró kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

11. Sagittarius69

HéricsBáró kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Vanni van , de önmagában nem vinné semmire . :cry: Kéne még valami hozzá , ami nekem nincs . :cry:

Sagittarius69 kedveli ezt.
  13. Sagittarius69

Ott a malom, eddig is kevergethettél volna.

HéricsBáró kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Most máshol kevergek , és keveredek . :p

------

Amúgy , ezen héten visszavonulót fújok .
    A párom szerint túl sokat foglalkozok a farmmal , és egyre kevesebbet vele .

Szóval holnap nem lépek szintet . És egy picit kifújom magam , és lehet fórum közelbe se leszek .

15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Olvasgattam a párbeszéded Sagival.
    Ne legyél ilyen kicsinyes, nem jó neked az első hely?
    Pestről három és fél óra volt nyáron, amire haza értünk. Azt hittem annál nincs rosszabb. Ide tovább tartott belépnem. Ez ám a fejlődési taktika... :D ;)

genka53, Fätum, bündihugi és 3 más kedveli ezt.
  16. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Fórum mestere

Hálás szívvel köszönöm, hogy megosztottad ezt velünk! Nálam működik és nagyon örülök ennek. További szép napot kívánok. :)

17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Ezen a híren kicsit megdöbbentem, mert nem számítottam rá, hogy egy top-játékos, volt moderátor törölteti a farmját.
    Most néztem meg a listát és már nem is szerepel benne.
    Sok érdekes és felháborító dolog volt körülöttük ez a topik is tanúja volt pár felháborodásnak.
    Gondolom vannak akik örülnek ennek a hírnek, és vannak akik nem annyira.
    Nekem eléggé vegyes érzéseim vanna ezzel kapcsolatban, a saját érzéseimet kivetítve a játékra és a hírre.

Utoljára szerkesztett: 20.10.23
    genka53 és HéricsBáró kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

De , így legalább , aki magasra akar törni , csak egy 29-sel kell átverekednie magát . xD

Kíváncsi vagyok , mi lett a sok jóval , ami nála volt . :inlove::cry:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én nem, nem vagyok rá kíváncsi...
    PS: Végig olvastam a topikban az összes hozzászólást amit azóta írtak, hogy bejelentette a hírt.

PS: Lepergett előttem az a sok szó amit a botrány időszakában láttam/olvastam itt . Eszembe jutott az, hogy hány értékes játékost veszített el a magyar gárda miatta, akik máig is hiányoznak, mert volt közöttük barátom is..:cry::cry:

Utoljára szerkesztett: 20.10.23
  20. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Én nem örülök ennek a hírnek! Semmi jót nem jelent és nem jelez előre!
    Ha egy olyan játékos , akit tudjuk,(már) hogy keményen megtámogattak minden földi jóval folyamatosan ingyen. Akiről sejtjük ( tudjuk), hogy mi mindent halmozhatott fel a támogatásból szerzett előnyével más mezei játékosokkal szemben. Na ha egy ilyen játékos ezek ellenére "már" a
    267. szinten leírása alapján már csak idegesítőnek találja a játékot és ezért feladja, akkor mi lesz azokkal akiket nem támogattak, akiknek töredéke se a farmfelszereltségük mint neki?
    Most ő a legjobb bizonyíték arra, hogy ez a 300-as szintrendszer a lehető legnagyobb baromság amit valaha kitalált valaki a Bp-nél! Ha ez a játékos feladja, ha ő nem, akkor ki és mikor fogja elérni a 300. szintet? Ráadásul már a gyopárt ettől még drasztikusabb haladási sebességgel tervezték mint ezt a 300-as szintet. A gyopár már most baromi lassú haladású és még nincs egy éves dolog! Ha ő így feladja, akkor hányan fogják még sokkal hamarabb feladni a farmot a gyopárt és itt hagyni a játékot?
    Ha becsületesen játszott, ha nem, ez akkor is arra bizonyíték, hogy elcseszték a játékot!

genka53, GA-BI-O-Farm, hali911 és 2 más kedveli ezt.