Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Főleg , ha volna 100.000.000 db szupertágyád , és egy komfort 100.000.000 TP adna , akkor is a 298. szintre tudnál menni .

genka53 és alex0824 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Amit leírtál abban mindenben igazad van, de ott van még a lista élén a párja, akinek a haladása iránymutató lehet.
    Biztos vagyok benne, hogy felmérték, hogy mivel jár a haladás időben és pénzben is talán, azután döntöttek, hogy valaki kilép a listából.
    Egy családban elég egy nagy farmot vinni...

genka53, vihence, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

Ha a Nap is kialszik , akkor csak 8 perc múlva tudnánk meg , hogy nincs nap , mert addigra érne ide az összes fény .
    Na most , kialudt az egyik Nap , mikor fogjuk látni , hogy már nem süt ?

4. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Persze benne van a pakliban az is, hogy nem egy sima törlés volt , hanem esetleg már előtte átexportált a farmjáról minden olyan dolgot, ami küldhető és a haladást segíti. Végül is elég nekik egy farm ahogy írtad! Lehet így fog most jobban haladni a TOP első. Na meg azért közeledik az őszi TOP is. Tavaly nem indulhattak, de azt senki nem írta, hogy soha többé nem indulhatnak. Tehát amit tavaly nem dobhattak be, azt az idén, akár már duplázva, triplázva is bedobhatják. Nem lepődnék meg ha nem magyar zászló lengedezne az idén az élen. De reméljük lesz, aki az idén majd felügyelet alatt tartja a mezőny tisztaságát!
    :)

ladislaw11, genka53, vihence és 5 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Örülök a visszatérésednek;) :inlove::inlove::inlove:
    Szia!

Elcseszték?:oops: Lehet... :music:Megváltozott az biztos... ;)
    Nem ő az első aki lekerül a Top éléről... :eek:o_O s szerintem nem is az utolsó... :wuerg:
    Azért nem életcélról beszélünk még akkor sem egy életünk szerves részét képező játékról van szó...:music:
    A 300. szint... ha ilyen tempóban jönnek a gyors haladást segítő játék elemek... akkor azért a 258. szintig biztosan állítom, hogy el lehet jutni hókusz-pókusz nélkül is..:D Hogy utána mennyi idő lesz egy egy szint napi rendszeres játékkal? még nem látom pontosan... 8)
    Valaki feladja... az ő döntése...;)
    Ami esetleg botrányos lehetne a jövőben, az a TOP játék megzavarása:( - Bár itt már nem lepődünk meg ha valaki 20-30 farmmal játszik:oops: De ha többen vetemednek ilyenre az azért már sokaknál kiverhetné a biztosítékot:oops: jogosan:(
    Jöttem mert hívtál;)

zsani_apja kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Lehet elolvasta , és ezért dobbantott . xD

-gyöngy-581, alex0824 és zsani_apja kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Az az igazság, hogy széllel szemben nem lehet a vese által kiválasztott folyadékot eltávolítani. :D ;)

genka53, vihence, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Szerencsére még látom Sagit a piacon;)

9. HéricsBáró

Nem ő , hanem a német . :D
    De , amikor az első helyen volt , az volt a baj . Most , hogy nincs ott , az a baj . :D

-gyöngy-581 és alex0824 kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Utóbbi nem baj...:music: Csupán meglepődtem az eltűnésén...8)
    Nézhetjük úgy is tisztul a játék...:inlove: vagy nem:wuerg: De ez majd később derül csak ki8)

11. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórum veteránja

Sziasztok.

Hááát...részemről ne várjanak sok könnyet mert töröltette a farmját...
    Nem most kellett volna, hanem akkor amikor kiderült hogy mekkora hátszél is van ebben az eredményben.
    Neki és a tisztességes párjának kellett volna kérni a törlést akkor...és nem fényezni ezt a hatalmas teljesítményt...de hát ehhez ugye gerinc is kellene..

A Top10-ben sem értem hogy mit keresett, és miért is van ott még a másik...
    Mert ugye lett volna más is aki sokáig az első lehetett volna, de Nála ugye az volt az ok a tudomásom szerint hogy tisztességtelen előnyt szerez a moderátor státusza által...
    Na a 2 gerinctelen ugye tisztességes előnyt szerzett....
    Ha a Bp-nél kiszámolná valaki hogy mennyibe is fájt a cégnek az amit ezek kaptak akkor az bizony elég tisztességes összeg lenne...
    Az őszi TOP versenyben meg pont ugyanezen okok miatt nem lenne tisztességes a maradvány indulása sem..
    Na majd most kiderül hogy mennyire gondolja ezt így más is.

A 10-20-30 farmos egyénekkel szerintem semmi gond nincs, akkor ha nem kap hasonló hátszelet...
    Bárki csinálhatja, a lehetőség adott akárkinek..
    Max nem ideje majd percenként írkálni a fórumra. :)

Az is benne van hogy áttoltak mindent egy másik farmra....értsd szó szerint mindent... (hátszéllel a szupertágya, táp, stb is átröppenhet) , és majd fél-1 éven belül szép csendben ott figyel újra az elején csak más néven...

farmer_puma28, ladislaw11, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

xDxDxD
    Innentől kezdve még a hátszelét sem tartom bosszantónak;) Mindenki úgy játszik ahogy akar...8)
    Hiába bármilyen hátszél ha nincs hozzá elegendő játékra fordítható idő8)
    Jöjjön a Top... s derüljön ki minden aminek ki kell derülni....8)

13. alex0824

Remélem, hogy azért csak számítanak arra, hogy ahogy eddig is, úgy most is kiderül ha lesz valami csalafintaság! Bár sokra nem mentünk vele, de azért a csalások így vagy úgy mindig kiderültek ha voltak. Mert azért mindent áttolni nem lehet szabályszerűen, csak csalással.
    :)

genka53, vihence, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Arra azért kíváncsi lennék , hogy szupertágyát hogy lehet átlapátolni egy másik farmra .

vihence és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. alex0824

Minek?
    Anno ha emlékszel volt róla szó, hogy a mamutok nullázásával mennyit szedhettek össze. Szerintem nincs ott szükség az apróra!Hónapokon keresztül annyit és annyiszor nullázhattak a mamutokkal, amennyi csak belefért. Szerintem a mennyiséget a pajtában már a rendszer sem bírta kiírni(erre anno volt modi célzás, csak ezek ugye törölve lettek).

genka53, vihence, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

De lesz legalább miről írni;)

17. HéricsBáró

Akkor jó sok aksikat gyárthattak a földönkívülieknek .
    És amikor még jó volt a farmpengő bolt , sok dolgot kiszedhettek .

genka53 kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Növényként közös piacon bárkinek menne:music:

19. HéricsBáró

Ja , haát úgy . :inlove:

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Ha volt rá idejük...:music: Én nem sajnálom tőlük;)
    Bár aztán egyéb módszer is lehet...:music: tudod én kispályán játszom...;) nem értek a kifinomult módszerekhez:p