Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórum veteránja

Át lehet.... pont úgy ahogy beírtak nekik szinte mindent..
    Tudom, tudom...az aki beírta már nincs a cégnél..
    77 magyar népmese...

genka53, GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Azért ez egy picit rosszindulatú:oops: Persze ettől még nem biztos, hogy alaptalan:wuerg:

3. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórum veteránja

Ha nem tudsz értően olvasni, majd olvasni a sorok között, majd átlátni a helyzetet akkor ne minősíts ha kérhetlek.

leírom, hátha megérted:
    A tények:
    -valaki (ugye aki már nincs) beírt némi apróságot pár illetőnek.
    -amikor ez kiderült akkor ment a törölgetés, még odaátról is átjött valaki radírozni. (ha nincs vaj... )
    -jött a magyarázat arról hogy háát ezt bizony beírta valaki, de semmi gond, már nincs a cégnél
    - a bál még mindig áll, ezért közlik hogy törölnek a tojásokból... nem mindet, csak valamennyit
    (ha tiszta lenne az illető akkor ez a verzió szóba sem kerül...de ugye tett még egy próbát)
    -a még mindig álló bál miatt törlik a plusz tojásokat

Ezt a segítséget mezei játékos meg sem kapta volna...ha mégis akkor ezek után tuti kivágják mint macskát sz***ni
    Itt nem vettek el semmit a tojásokon kívül, szerepeltek a fórumon mint 2 hős, ott vannak a listákon, stb, stb

Na most ez hogy lehet ha nincs hátszelük???
    Segítek...sehogy.

Átjöttek ide törölni... próbálták eltussolni azt amit nem lehet...
    Kérdezek: Ki jött át törölni?? Az aki beírta és már nincs a cégnél??? Vagy az akinek ugyanúgy vaj volt/van a fején?

Ha minden tiszta akkor ugye nem lett volna egyszerűbb kiadniuk egy közleményt hogy elbaltáztuk, ez van, sajnáljuk, de orvosoljuk a hibát..
    Ébredj már fel...

4. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sima megoldás lett volna ugyanúgy adminra (teszt) rakni a farmjukat mint anno csocsónak. Akkor olyan dolgaik vannak amit csak akarnak, senkit nem zavart volna, mert nem lettek volna láthatóak.Max mint anno csocsó, bizonyos topikokban, ott náluk leírhatták volna, hogy miként haladnak..
    Nekünk az volt a szerencsénk , hogy volt 2 adminunk, az akkori TL és az exexTl-ünk, akik a színfalak mögött példaértékű nyomozást csináltak. Bár sokra nem mentünk a dologgal sem mi, sem ők. De emelem előttük a kalapom emiatt. Szerintem nem mernének ilyet újra csinálni odaát. Elég egy talpraesett admin és minden kiderülne újra.

5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Törölt farmot vissza lehet csettinteni ?

6. -Holdfeny-.

Ébren vagyok....Csak nem értem miért befolyásolja ez a Te vagy az Én játékomat?
    Kb tesztfarmként működnek... így is tekintek rájuk...
    Titokban vagy nyilvánosan... mindegy...
    Cirkusz kell a népnek és kenyér... A cirkuszt megcsináljuk ... a kenyérért megdolgozunk.... a háttérben meg semmi sem változik:oops:
    Kb mindegy mit gondolunk.... változni nem fog semmi:( Max néhány vérmesebb játékos vérnyomása...:oops::sleepy: Ezzel pedig Önmagunknak ártunk:(

7. alex0824

Én nem látom a technikai akadályát. De a szabályok tiltják, hogy végleges törlés kérés után ilyen történjen.
    A GYÍK-ban a fiók törlés kérésénél, világosan le van írva, hogy a törölt farmok bármeddig képesek továbbra is leveleket fogadni, amíg a posta be nem telik a levelekkel. Magyarul ebből lehet következtetni, hogy a végleges törlés csak annyi kb, hogy Te nem tudsz bejutni már oda, mert bezárták inaktiválták a farmod, de a rendszerben ugyanúgy megtalálható továbbra is a farmod, elvileg úgy ahogy hagytad a törlés kérésénél. Nem tudok elképzelni olyan elfogadható indoklást, amiért egy kérésre töröltetett fiókot újra nyitnának a jövőben bárkinek. Bááár mindig az jön, ami még nem volt.
    :)

8. -Holdfeny-.

Még az elhagyott gyereket is visszakaphatja az Anyja 6 hétig....:music:
    Ez meg egy őrült farm... kb bármi megtörténhet....:oops:

9. alex0824

Anno számolgatva miként tudtak volna haladni egy havi 1trilliós tp haladással, még nekik is kb 1000 év lett volna elérni a 300. szintet. Na most mi baromi messze vagyunk még a havi 1 trilliós aratásoktól még akkor is ha nagyon optimistán látjuk azt, hogy sok sok haladást segítő dolgot kapunk innen onnan, ami inkább vicc kategória. Ezekkel az a baj, hogy kb annyit érnek ennél a 300-as szintrendszernél mint halottnak a csók.
    Amire egy napi 7-10 milliárdos aratást feltudunk húzni 33 milliárdra, hogy már csak 600-800 év legyen a hátralévő idő a 300-ig, addig nem adnék fizetést a 300. szint kitalálójának. Ez talán ösztönzőleg hatna arra, hogy sokkal jobb nyereményeket produkáljanak azoknak, akik a haladást keresik a játékban.

10. -Holdfeny-.

Gondolj bele... Már régi dekor a virágosdallamok... ha jön új ami leváltja... Vajon mekkorát lép felfele? Duplázza talán?
    Akkor már csak 3-400 év s mindig jön új.... hogy legyen mire költeni:music:

Utoljára szerkesztett: 24.10.23
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

xD:cry:xD
    Szia!

Kívánom, hogy legyen olyan játékos aki ezt megéri és legyen annyi pénze, hogy ezt finanszírozni is tudja.
    Jaj a legfontosabb kimaradt a játék! Legyen játék még ebben a távlatban is, hogy legyen hol megvalósítani az álmokat!

PS: A 300. szint tervezőjének pedig kívánom, hogy addig játszon amíg el nem éri az általa kitalált végső szintet, de megszakítás nélkül...!:D:cry::D

PS/2: Rászoktál az ólnullázásra? Mert én az 5 festésemet arra használom.

Utoljára szerkesztett: 24.10.23
  12. HéricsBáró

Múlt héten vettem a jancsika farmra prémet , mert januárban akarom szalamandrázni . :inlove:
    Erre , bejön ez az akció :cry:

Ez jó ez az akció , vagy kihagyható ? :p

Új prémium előfizetés ajánlat - 2023. október

Alpesi termelékenység: átalakító és előállító hely dupla mennyiségű tárgyat állít elő egy hónapon át (az újrahasznosítást kivéve).

Dupla annyi idő alatt telik be a raktár ?

13. -gyöngy-581

Szia!
    Jancsika lépjél át a gyopi topikba ott vesézzük ki ezt a témát. Kálmán odahozta ott kaptam mod választ a kérdésemre és sokan írtunk már a témában.

14. HéricsBáró

Azt már egy jó ideje nem olvasom . :D De benézhetek oda pár pillanatra . xD:inlove:

genka53 és alex0824 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Jellemző, hogy nem olvasol csak írszxD:cry:xD Tegnap is ott voltál :D

16. HéricsBáró

Volni voltam , de nem olvastam . :D De majd egyszer bepótolom , és abból lesz a szakdogám . xD

genka53, alex0824 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

OK és mikor fogsz diplomázni a Farmjátékból?
    Szépen emelkedett ma reggelre a csp-d, jó a piacod, hogy bírja :)

genka53, alex0824 és HéricsBáró kedveli ezt.
  18. alex0824

Holdfény biztos a virágos dallamokra gondolt. De a matek akkor is bukó, vagy csak nem olvasott értően, mert a 6-800 évet napi 30 milliárdos aratáshoz írtam. Tehát csak akkor lehet 2-400 év, ahogy Ő írta, ha Ő már most naponta annyit arat (30 milliárd) és ezt tudná megduplázni egy új dekor ahhoz, hogy napi 60 milliárdot arasson, akkor valóban lecsökkenhetne 2-400 évre.
    De szerintem ez a veszély nem fenyeget bennünket. Persze nem bánnám ha valóra vállna az álma és jönne egy dupla értékű dekor, de még ez sem segítene rajtunk.

genka53, rozo52, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Csak azért emelkedett olyan szépen , mert valaki szólt , hogy 1 hete nem emelkedett , és észbe kaptam , hogy le vagyok maradva .
    :D

alex0824, GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Hát nem bizony. Viszont a megszerzése hozna valami izgalmat a játékba.. mert amúgy eléggé unalmas már. Naponta egyszer aratni a dekorokat semmilyen játékélményt nem nyújt /legalább is nekem/.

genka53, alex0824, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.