Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. -East17-

  -East17- Fórum elő legendája

  Szia!

  A fórum belépés nélkül is olvasható, az információkat anélkül is el tudod olvasni.
   
  HéricsBáró és Fakopács61 kedveli ezt.
 2. _Cygnus_

  _Cygnus_ Fórum elő legendája

  Sziasztok!
  Ez is igaz, de ha valaki felismeri a Tp növelő tojások fontosságát, akkor előbb utóbb megszerzi őket. Bagolytojásból a hatodikat én is csak az utolsó gazdaraktár akciókor vettem meg, varjútojásból csak egy van, de várom a gazdaraktár akciót és veszek még ötöt. Most is írta valaki, hogy a bankban van egy 11 FA-as kérdőív egyeseknél, nem sok, de ilyenekkel is össze lehet szedni egy kis FA-at. Aztán mindenki maga dönti el, hogy mire szórja el ezt a keveset. Engem például sose csábított a rózsaszín ég, inkább olyanra költök, ami az előrehaladásom segíti.
  A farmot be lehet úgy állítani, hogy a térképet nyissa meg belépéskor. Onnan már bejutsz a Kerge kertbe, Kincses szigetre, ezeket arathatod is és akkor nem veszíted el a szomszédokat. A városba, fórumra, Mesterségek völgyébe is be tudsz jutni, ez utóbbi nagyon fontos, ha az automatikus aratás előtt Tp növelő termékeket akarsz fogyasztani. De ahogy East írta, a fórum kintről is olvasható, én elmentettem a könyvjelzőbe a fórum linkjét, ha nincs is időm belépni, attól a Hivatalos közleményt mindig megnézem.
   
 3. Fakopács61

  Fakopács61 Utánpótlás-írogató

  Köszönöm szépen sokat segítettetek. A napi 1 milla TP viszont még mindig nem tiszta. Cukorjuharral és mandulával tettem teli a területeket. 20 óránként adnak 100 ill. 110 TP-t. ha 170db*4 terület=680*100 ill.110= 68000TP+ kerge +kincses. Még boldog fanap duplázással is karcsú. Tojásokat kell vegyek ezek szerint. :)
   
 4. lukimi

  lukimi Fórum elő legendája

  Szia.
  Akkor lássuk az igazságot:
  Az újabb kergén vagy kincsesen napi 178 e tp jön. Sok kütyü van és sok RedFragle ami ebben a játékban a legjobb tp-jű akármi (és 1x1), a bankban lehetett vásárolni paypallal nem voltak drágák, nemrég már meg szüntették. A régi kergén napi 140-180 e közötti tp jön, attól függ hogy jön össze pl a 3 sok tp-t adó játékóra és a több varázsfa aratási ideje. Itt is van RedFragle is, hónapok alatt vásárolgattam össze ezeket is és sok évek alatt "nyert" kütyü valamint csere napokon beszerzett legjobb tp-jű kütyük, pl szőlő kóstolók, fel az égbék ez is jó sok van stb, stb. Azt hiszem a főfarm utáni terület a szántó? vagy a szédült? - ez ad napi 212 e tp-t, telisteli mamutokkal körbe pedig legjobb tp-jű xxl-es fákkal, pl tojás, stb. /Itt jegyzem meg, hogy minden mamut minden nap szórva zoknissal és KKtrágyával, saját maguk termelik meg maguknak és még jócskán gyarapodik is különleges alkalmakra/ Főfarm, nem olyan túl rég állítottam be mert itt termeltem meg a kellő terményeket, állatokat stb. Most tele van legjobb tp-s xxl fákkal ami ugye napi kétszer aratható (a mesés szivarfákkal) :)))) , kergéről leszoruló de ide még nagyon is jó kütyükkel, valamint legújabb 20 órás fákkal mert azért ezekből még akarok pár ezret gyűjteni mielőtt ide is lesz mamut. Nos, tehát akkor főfarm 130-140 e közötti tp-t ad naponta. Tölgyes: ide nem rakhattam full mamutokat mert kell nagyon a zselé, só stb, ezért van fenn 26 cukorfa, pár só és pár kecsketejfa, a többi mamut és körbe a gyönyörű tp-jű xxl berkenye. Azért ez is ad közel 180 e tp-t, köszönhetően annak, hogy elég jó a mamutok összetétele az az kevés sima van csak. Van még a vevőkör ahol napi átlagban 200-e tp jön sokkal több volt de befejeztem az állatok, termények pazarlását kell máshová így most ennyit ad naponta. Prémium vagyok és ha ajánl márpedig ajánl majd' naponta akár 26 ezer tp-t is egyik másik vevő akkor természetesen nem nézem, hogy termény vagy kutyafüle odaadom. Ilyen napokon mint tegnap is akár 250 e is meg van, de mikor majdnem teljesen kiszolgáltam őket akkor adtak 3-400 e tp-t is. Csakhogy akkor bekészültem mindenből a pajtámat megtömtem és hónapokig nem kellett venni.
  Várom a gőzöst, minden mamutot min. xl-esre szeretnék mert sokkal többet ad és a főfarmra is kb fél területre azokat raknák ha jön még egyáltalán. Nekem a legnagyobb nem szeretem a vevőkkel kinlódni a többit csípem, ezért javítom még fel a mamutokat, hogy a vevők nélkül is meg legyen az a napi 1,5 millió tp (tehát a vevők kiszolgálását 99 v 100 szint elérése után teljesen elhagyom). A bahán mindent termelek amire szükségem van, pl gazdaköriket csinálok, terményeket, állatokat mert ez tartja el a vevőimet és körbe xxl-es fák vannak. Itt csak napi 100-e körüli tp jön szűkösen de én sose eszek ide bónuszt ha gyártok is eladom, mert a farmos vevők feneketlen bendővel rendelkeznek. Nos, ahhoz amit leírtam ezek jöttek össze hónapok (évek?) alatt segítőnek: minden nap fogysztok 1 tavaszit, 1 húsvétit, 1 pinkit. Mivel már nem aratok csak ritkábban a bahán, csatnit abba hagytam a gyémánt rekesz általában üres ezt nagyon sajnálom, annyira örültem amikor összejött a saját csatni előállítása?! Nekem napi 2 fontos aratásom van reggel és este 12 órai különbséggel, ekkor indítom az 1db sárkányt, 6 db baglyot és 6 db varjút. Természetesen napjában többször is aratok főleg a bahán és a fő farmon, így minden ilyen aratáskor indítom a 6 baglyot.
  Azt hiszem most már minden kérdésedre választ kaptál ugye az természetes, hogy a sok segítő cucc évek alatt jön össze tojások, mesterség 5. szint, stb stb. Sőt, a kergéken lévő fontos kütyük is mert egyre másra cserélgettem lefelé a nem 12 órás idejű kütyüket és egyre javítottam csere napokon a tp-jüket is, gyengébbeket levele erősebbre cserélve igen szép dógokat adván felazégbe szőlőkóstol stb, stb cuccosokért lévén, hogy nem szeretek alkudozni és megemlíteném, hogy szomszédok barátok is segítettek csere napokon mert nem mindenkit érdekel a tp hajkurászás. Most így egy szusszra ennyi jutott eszembe és már alig találom a betűket mert amúgy regényt nem szoktam írni.:) Én a 87. szintig alig figyeltem a zöld sávot. Onnan elkezdtem egyre jobban a tp-re hajazni de igazán csak 90 fölött láttam neki látván azt, hogy másképpen évek múltán jutok a 100 közelébe márpedig szeretnék mielőbb. De a farmom fellendítése azért ezalatt a 2év9 hónap alatt végig folyamatban volt, mivel időm van 101-ig.xD Oppsz, kimaradt a paszulykaró. Régebben össze számoltam, de mostanában nem, olyan 100 ezer fölött ad az is.
   
  Utoljára szerkesztett: 8.10.14
 5. _Cygnus_

  _Cygnus_ Fórum elő legendája

  Nem rendes fákról jön össze a napi 1 millió Tp, hanem mamutokkal vagy a tegnap említett kitehetőkkel telepakolt farmról.
  A mamutokról itt olvashatsz:

  https://board-hu.farmerama.com/showthread.php?t=65519

  Igen, muszáj tojásokat beszerezz. Nekem 2 sárkányom van (Valdemártól+mentorszoba), ez 10 óránként 40% pluszt jelent, a 6 bagolytojás fél óránként plusz 60%-ot ad s van még egy varjúm is. A két fő aratáson 105% plusz Tp-ot adnak. Például a Fel az égben kütyü (az szint szerint adja a Tp-ot, sokan azért szabadultak meg tőle alacsonyabb szinteken) az én szintemen ezekkel a bónuszokkal, 1292 Tp-ot ad minden aratáson. 10 óránként lehet aratni, az csúszásokkal is napi 2 aratás s egy 2*2-es területre számítva napi 5168 Tp. Az XXL mamutok ugyanezekkel a Tp növelőkkel napi 5600 Tp-ot adnak egy 2*2-es területen. Ezt lehet még növelni a két, egyenként 30% pluszt adó termékkel. A húsvéti lekvárra s tavaszi koszorúra gondoltam. Valahogy így. :D Csak oda kell figyelni, ha kitehetők vannak a farmon, azok nem adnak barkácsot vagy más felröppenőt (só, cukor stb.), úgyhogy nem kell túlzásba vinni a kinn tartásukat. A mamutok egyensúlyára is kell vigyázni, mert akkor lehet naponta szedni őket, ha mindegyiket megszórjuk turbótrágyával és úgy adnak sok tapasztalatpontot, ha KK-t is kapnak. Ha arra megyünk, hogy szupertrágyát gyűjtsünk az eventekhez, akkor 5-4-3 arányban kell a mamutokat kitenni, 5 szupertrágya, 4 KK és 3 turbótrágya fát. Minden fát, mindennel megszórva, ebből a felállásból 30 szupertrágyát kapunk és nem apad a KK, illetve turbótrágya készletünk.
   
 6. Fakopács61

  Fakopács61 Utánpótlás-írogató

  Akkor én elég nyugdíjasan dolgozgatok, 1 baglyom + 1 varjúm nekem is van, csak játszottam de nem gondoltam hogy így is lehet hogy ennyivel jobban is lehet. Napi 2*3 *csináltam. Most egy kicsit lelombozott ez az egész. További szép napot jó játékot nektek, és köszi
   
 7. _Cygnus_

  _Cygnus_ Fórum elő legendája

  Nem kell lelombozzon a dolog. lukimi is írta, hogy nem a Tp-ra ment az elején, én is jóval a 90. szint után kezdtem el tudatosan játszani, ha tudatos játéknak lehet nevezni azt, amit egy megrögzött eventező csinál. xDAugusztus végén kellett volna szintet lépjek a tervek szerint, de csak holnap fogok. xD
  Szóval nem késtél le semmiről, a lényeg, hogy élvezd a játékot.
  Sok sikert Neked!
   
 8. AnkaFD

  AnkaFD Fórumprofi

  Szia Fakopács!
  Ne lombozódj le, hisz ez egy játék, aminek az a célja, hogy szórakoztasson! Ne próbáld leutánozni másokat, hanem játszd úgy, ahogy neked a legjobb. A Fejlődési taktika topikot én sem azért olvasgatom, hogy úgy játsszak, mint Farmer, Lukimi, Noci, vagy akárki. Azért olvasom, hogy a saját céljaimat minél hamarabb meg tudjam valósítani. Az életben sem mások módszerei szerint élünk, luxusvillám se lesz soha, ott is a saját céljaim elérése vezérel. A játékban is.
  Írok egy példát: még nem játszottam, amikor a csatni receptje volt a nyeremény. Az elején szerzett aranyakból természetesen én is titokcsemetéket és titokólakat vettem, s nem haladtam a Varázslatos kirándulás nevű feladatsorral, mert nem volt pillangóm. Aztán olvasgattam a fórumot, s rájöttem, pillangót és minden egyebet megvehetek a piacon, de a csatni receptjét csak FA-ért. Innentől kezdve az lett a célom, hogy a következő gazdaraktár akcióra legyen annyi aranyam, amiért megvehetem a csatni receptjét.
  Ezután új célt tűztem ki: Legenda. Pipa. Majd az összes mesterség. Pipa. És így tovább... Most sem irigykedem a napi 1 millió TP-ért, hanem az előző bejegyzések hatására kitűztem a következő célt: Tavaszi koszorú gyártása. Közben persze van 1-2 folyamatos célocska is: az állatos kupából még hiányzik az utolsó (persze, nincs sok jelentősége, de szeretném, ha eltűnne a feladatsorok közül), a Bahán még kell a 3 új fa és a gyömbér. A teliholdas felhősor... És eventezek is mindig. A kakukk kifogott rajtam, de amíg visszatérnek a feladatok, nem is sürgős... Legjobb lenne, ha soha nem térnének vissza, akkor nem zavarna, hogy nincs kész.
  Szóval: saját célok, és játék! Szerintem oly mindegy, hogy valaki 94-es szinten van, vagy 95-ösön, nem? ;)
   
  hóóvirág, genka53, Pharmer500#2 és 2 más kedveli ezt.
 9. lukimi

  lukimi Fórum elő legendája

  Ugyanazt írtad mint mi: " Azért olvasom, hogy a saját céljaimat minél hamarabb meg tudjam valósítani."
  Amit lejjebb írtál nagyjából ugyanúgy játszottunk mint te. Nekünk is tanulni kellett mindent, senki nem csinálta meg helyettünk. Én is a varázslatos kirándulás feladatnál kezdtem meg vásárolni a cuccokat (pl özön gránát almát, medvét, stb) mert láttam, hogy másképp még 2 év múlva is azzal fogok küzdeni.
  Sőt, amikor az én napi tp-m bőven 50 ezren alul volt én sem irigyeltem senkitől a napi millát vagy többet. És én is olvastam a fórumon azokat a topikokat amelyekben előttem járóktól tanulni lehetett.:)
   
  -skorpio1977-, genka53 és tami.d kedveli ezt.
 10. Fakopács61

  Fakopács61 Utánpótlás-írogató

  Köszönöm a biztatást a segítséget, aranyosak vagytok.
   
 11. gulya69

  gulya69 Fórumlakó

  Kedves Rudolfbeer!
  Ha netán olvasod ezt a topicot, nincs kedved tippet adni, hogy hogyan lehet a bahamán jól haladni?
  Biztos Te vagy leges legelől a 318.-as szinteddel.
   
 12. Palacsintax

  Palacsintax Fórumszaki

  A rózsaszín zselé akinek még nincs 5-ös lekvárfőzője, arra is felhasználható mivel nagyon olcsó, hogy a lekvárfőző fejlesztésére 50 pontot hoz. Igaz naponta csak 5-öt lehet megenni belőle és ennél vannak sokkal több pontot hozó termékek is, de az olcsósága miatt érdemes figyelembe venni. (A tojáspuncs például már 100-at ad, még mások esetleg sokkal többet is, viszont nálunk most a piacon 6x annyiba kerül a tojáspuncs, mint a zselé.) A kiváltott tenyésztési rúnák tovább növelhetik a megszerezhető pontokat.
  Ilyenkor tenyésztős eventeknél mindig nagyon lemegy az ára. Pár száz CSP-ért megvásárolható. Feltankolva sok-sok napig fedezheti a napi 5 beadhatót.
   
  genka53 kedveli ezt.
 13. Pharmer500#2

  Pharmer500#2 Fórumgróf

  Szia!

  Bár én TP-ben nem előtted járó, csak mögötted kullogó vagyok, de azért lenne egy tippem, hogy maradhatnék el még jobban Tőled...:;)

  Én a helyedben az erdei tisztást raknám telis-tele mamutfákkal, és a szédült szántón szorítanék helyet a cukor- és sófáknak, mert az erdei tisztáson ugye 5% extra TP jár a fák után. Márpedig 4 cukorfa ad össz. 200 TP-t, amire így 10 TP extrát kapsz, míg 1 mamut (ha alap is) min. 1000 TP (amire 50 a bónusz - de XXL esetén ugyanezek a számok ugye már 2000, ill. 100 TP-s értéket vesznek magukra); ugyanez XXL sófákkal összevetésben is igaz (napi 2 aratással is csak 800 TP-t egy 2x2-n, aminek csak 40 TP az 5%-a).

  No persze ezzel nem fogsz hónapokat nyerni, de ha már csúcsra járatunk, és tulajdonképpen semmibe nem kerül (sőt: a tisztáson szerintem még jobban is mutatnak;)), akkor érdemes átrendezni a terepet...

  ÜDV
   
  HéricsBáró, Meellcc, z2856 és 4 más kedveli ezt.
 14. dereret

  dereret Fórumőrült

  Így igaz. Az xxxl és xl mamutoknak a tölgyesen a helyük, a többi mehet más területre.
  Még egy hasznos tipp a tépére és kényelemre "éhezőknek": amikor nincs event és a mamutok foglalnak el 2 területet, akkor a szélekre nem fákat, hanem magas tépéjű 10-12 órás kütyüket rakatok ki az építőkkel.
  Feltételezem, aki közel a 100-hoz vagy afölötti szinten van, az állandó munkásokkal rendelkezik, így a gép mellett nem a kis kezünkkel kell a mamutokat minden aratás után megszórni KK-val és turbóval, hanem nyugodtan lehet a géppel. Viszont ha a széleken kütyük helyett fák vannak, akkor vagy azok is kapnak a szórásból /de minek/ vagy marad a kézimunka.
  A 3. területre pedig mehetnek a 12 órás xxl-esek, fűszeresek, felazégbenek..... és nálam így 6-6-2 /bagoly-varjű-sárkány/ mellett napi 2 aratás után 1,6 milla tépé kerül a csíkra. Persze ananászos-húsvéti-tavaszi-pinkie is berakva.
  Amikor a farmon fák vannak, akkor a szigeten is, így ott is napi 100 ezer tépével lehet számolni. /ma lépek 261-re/
   
 15. Rudolfbeer

  Rudolfbeer Törekvő

  Szia!
  Sajnos nem én vagyok a legmagasabb szinten a Bahamán sem. Van egy német játékos aki most a top10-ben a 3. helyen van.
  Ő amikor elérte a régi rendszerben a mombinszilvát,(27-es szint) rögtön megvett egy egész szántónyi XXL mombint és azzal haladt tovább. Ha megnézed, az majdnem 30 ezer farmarany!!! Gondolom 5x fanapon vette meg őket amikor fél áron lehet hozzájutni. De még úgy is rengeteg! Szóval nagyságrendekkel többet költött a játékra mint én. Ha jól tudom jelenleg a 340-es szint körül járhat.
  Én csak második vagyok a bahán, ha minden igaz. :)

  Szerintem jelenleg nagy értékű XXL fákkal lehet a legjobban haladni a bahamán. Elő kell fizetni egy arany premium csomagra
  (kb. 3750Ft fél évre) és akkor a premium villában be tudod kapcsolni az automata fa szüretelőt. Így nem veszítesz időt akkor sem, ha épp nem volt időd leszedni a fákat amikor éppen beértek.
  Van ugyan egy kergés kütyü a bahára ami több tp-t ad kevesebb idő alatt mint bármelyik xxl fa, de elég körülményes beszerezni belőle egy szántóra valót. Ez a Kávéfőző. Alapból 500tp-t ad 10 óra alatt 2x1-es helyen. Cserenapon megpróbálhatsz sokat beszerezni belőle, de nem lesz egyszerű! Sokan keresik, viszont kevesen hajlandók megszabadulni tőle. (Nem javaslom)
  Inkább cserenapon szerezz be minél több XXL fát, abból több 100-at is tudsz szerezni, ha van mit adnod értük. :)
  Az sem árt, ha megveszed az összes területre a bagoly és varjú tojásokat (ha még nincsenek meg) hogy minél több bónuszt tudj aktiválni aratás előtt.
  Ha még nincs kiváltva, akkor próbáld megszerezni a kincses szigetet. Maja majmok szentélyében a 8. kamrában kell a kikötő szobrot aktiválni aztán már csak ""néhány"" gazdaköri feladatot kell teljesíteni és telerakhatod az új területet kergés kütyükkel. Nézd meg, hogy milyen kergés tárgyak adnak bahama tp-t és azokat tegyél rá, ha lehet.
  Van még 3 termék is amiket elfogyasztva baha tp-t kapunk. Lángos, csokis palacsinta és mangós-narancsos turmix. Ha tudod gyártani őket akkor hajrá!!
  Ha nem, akkor pedig a piacon megveheted őket, ha van elegendő csp tartalékod illetve napi ajándék formájában tudsz hozzájutni.
  A mangós-narancsos turmixot viszont csak 70-es szint felett tudod megvenni a piacon.

  Jelenleg ezekkel a módszerekkel lehet a leggyorsabban haladni a Bahamán.
  Mint látható, kell rá költeni valós pénzt is (premium, tojások, esetleg xxl fák, kacsa kata, stb.stb) de aki átlagon felül szeretne haladni annak muszáj áldoznia némi pénzt a haladás érdekében, hacsak nem mestere az ingyen FA szerzésnek!
  Aki nem akar vagy nem tud ezekre költeni, de szintén a TP-re hajt, azoknak is ez a módszer a legjobb, csak lassabban fog haladni mint aki áldoz rá némi pénzt is.

  Az a baj, hogy régebben sokkal több lehetőség volt a gyorsabb haladásra, amiket most nem ecsetelnék, mivel azok a lehetőségek már nem állnak rendelkezére a játékban, illetve a bónusz rendszer átalakítása miatt már nem biztosít olyan szintű haladást ami miatt érdemes lenne foglalkozni vele. Természetesen ezek a lehetőségek is pénzbe kerültek, ezért nem sokan éltek ezekkel.
  Csak egy példa: Emlékszik még valaki, hogy a kacsa kata szupertrágya az első időkben 3 szoros szorzóval számolt???
  Mert én még igen. Ki is használtam rendesen! :D

  Sokszor halljuk, hogy ez egy ingyenes játék, ami így is van! Egy fillér nélkül is nagyon szép eredményeket lehet elérni megfelelő taktikával és szorgalommal. De aki nem költ rá annak azt is tudomásul kell vennie, hogy nem lesz meg mindene ami a játékban szerepel és lassabban fog haladni mint a fizetős játékosok.
  Sokan vannak akiknek nincs elég idejük a gép előtt ülni vagy nincs pénzük a különböző játékelemekre, pedig majdnem mindenki szeretne minden titokfából és ólból beszerezni legalább egyet. Ők legfeljebb cserenapon tudnak hozzájutni ezekhez.
  Sokan vagyunk türelmetlenek és szeretnénk gyorsabban haladni( velem az élen) de ennek - tetszik, nem tetszik - ára van!
   
  Utoljára szerkesztett: 29.9.14
  Sali~*.*, zsani_apja, nemzsu és 15 más kedveli ezt.
 16. Laboviti

  Laboviti Fórum elő legendája

  Szia!

  Pontosítok, a Maja szentélyben a 8. kamrában van a Kikötő szobra, ami feloldja az új területet.
  A 8. kamra megnyitása 40 arany banán, a Kikötő szobra további 30 arany banán.

  [​IMG]
   
  HéricsBáró kedveli ezt.
 17. Rudolfbeer

  Rudolfbeer Törekvő

  Szia!
  Igen, igazad van elszámoltam magam a kamrákkal kapcsolatban, sorry. :)
  9-et írtam 8 helyett. Javítottam. :p
   
  Utoljára szerkesztett: 29.9.14
 18. lukimi

  lukimi Fórum elő legendája

  Köszönöm, általam nagyon tisztelt számok mestere!xD
  Ha olyan hamar jönne a fagőzös amennyire én várom akkor már kár lenne piszkálnom a területeimet elég rendesen elégedett vagyok a napi 1,5 mil. fölötti Tp-vel és bármikor belenyúlúnk a dógokba kb 2 nap mire vissza áll a rendes kerékvágásba (ilyenkor tp veszteség is van) éppen ezért én már csak nagy ritkán és nyomós érvek miatt piszkálok (de azért megyek és meg vizslatom a lehetőséget).xD De ha megjön a gőzös és feljavítom a mamut állományom szem előtt fogom tartani amit írtatok.
   
  Pharmer500#2 kedveli ezt.
 19. -vadocka70-

  -vadocka70- Fórumfelvigyázó

  Én 1 évvel ezelőtt kettő farmot indítottam ,az egyiket minden földi jóval ellátom , vip tagság , aratógép Fa , a másikra nem költök semmit.

  Nagyon sokat olvastam ezt a fórumot , kértem segítséget itteni játékosoktól , a számba rágták , szerintük hogyan jó .

  Mit kell termelnem , vagy ennem , hogy sok TP-m legyen .

  A különbség a két farm között óriási :)

  De bevallom a semmit nem költök farmomon élvezetesebb a játék , igaz negyed annyi mindenem van , de szépen komótosan haladok , aratok kézzel (nem eventezem ), gyönyörködöm az ólaimban ,pár értékesebb dolgomat elcseréltem egyszerű ólra , mert számomra gyönyörű a grafikája , próbálok okoskodni cserenapon és örülök minden pici apróságnak.

  Az egyik farm a kisgyermekem , óvom féltem , a másik meg a felnőtt versenyszellemem :)

  Mindenkinek el kell dönteni mit is szeretne , gyorsan haladni , mindent azonnal , és ennek tényleg ára van , mint ahogyan előttem már sokan megírták . Vagy semmit- keveset költeni és lassabban haladni .


  Bár melyiket is választjuk mi játékosok , mindig az kell lenni a lényeg , hogy élvezzük a játékot , mert ez lenne a lényeg :)


  Nem ide tartozik , de azért még megírom . Szívesen olvasnék egy olyan topikot , ahol " csak csupa jó dolog " van .Nincs fujjogás és örülnek egymás sikerének , mert nagyon sok játékos már nem meri leírni az örömét ,ha valami nagyon klassz lett neki , mert azonnal fujj , meg nekem miért nem ? meg biztos rengeteget költött rá .
   
  Utoljára szerkesztett: 21.10.14
  Sali~*.*, GoodX, OJani és 10 más kedveli ezt.
 20. gulya69

  gulya69 Fórumlakó

  Kedves Rudolfbeer!
  Köszönöm szépen a részletes leírást/javaslatot egy gyors haladási módra.
  Körülbelül sejtettem, hogy ha nem áldozunk rá sok-sok farmaranyat, akkor nem sok esélyünk marad a cserenapon kívül.
  És sajnos a tömeges ingyen FA szerzésnek is befellegzett, jelenleg.