Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Sajnos egy jó szomszédhoz idő kell, főleg sokhoz. De ne add fel, ez olyan mint a csibe keresése, rakd ki azokat akik nem küldenek és rakjál fel olyan hírdetést hogy olyan szomszédokat keresel akik napi szinten küldenek ajándékot. Biztos hogy fogsz találni párat.

Meellcc, Gio, Magdusnéne és 6 más kedveli ezt.
  2. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Jó reggelt!
    Pokimoki, hálásan köszönöm a piacozási ötleted, reggelre megháromszorozódott a vagyonkám! :) Persze el is költöttem egy jó részét, kellett venni új ólat, új növényt. Viszont a bahán asszem befonom a nemlétező bajszom, mire azon a pár kockán a cukornáddal egyáltalán a 2-es szintet elérem :mad::D

Kukori, egy szomszédot már kiraktam, a 2-es szinten megunta.... most nézelődök a szomszédkeresőkben.

Meellcc, HéricsBáró, Gio és 5 más kedveli ezt.
  3. OJani

OJani Kivételes tehetség

Szia!

Ne aggódj! A baha is szárnyalni fog felfelé. Hamar fog menni az ottani szintlépés is. A 3. hasznos terület kiváltása is hamar meglesz, így a termelés is gyorsabb lesz a mostaninál. ;)

4. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Már a 2. szinten vagyok :D Nagyon aranyosak vagytok, hogy segítetek!! Lehet így jobban is járok, mint csibeként... nem csak egy mentorom van :)
    Ja, és nyugodtan lőjetek le, ha sokat és unalmasakat kérdezek, nyünnyögök!! 8)

Meellcc, HéricsBáró, g.bella és 8 más kedveli ezt.
  5. -skorpio1977-

-skorpio1977- Haladó

Valami miatt nem működik a belső levelezésem. Nézz be a pajtába, és edd meg a mangósat is. Kapsz érte baha TP-t. Nem néztem utána, hogy melyik szinttől működik, de ha a répás csatnit meg tudod kajálni, akkor sztem ezt is :)

Meellcc, Gio, Pharmer500#2 és 4 más kedveli ezt.
  6. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Neked külön hála és köszönet ezért is, és a csatniért is!! :) Ott van a mangós ital a pajtában, látom 7500 pontot ad... akkor több szintet is ugrok egyszerre, gondolom. De minden szintért megkapom így is az aranybanánokat?

Meellcc, HéricsBáró, Gio és 3 más kedveli ezt.
  7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Természetesen, a Bahamaraman minden szintlépésért jár az 5 darab arany banán.

Meellcc, HéricsBáró, Gio és 4 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, a termékeket bármelyik szinttől lehet használni, csak a termékpiac van "zárva" a 40. szintig. a bahás pedig még ennél később nyílik meg.
    Természetesen annyiszor 5 AB-t kapsz, ahány szintet lépsz. Én is segítek két percen belül, ha elfogadod:)

Meellcc, HéricsBáró, Gio és 5 más kedveli ezt.
  9. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Köszönöm szépen, akkor most meg is iszom! :)

10. -gyöngy-581

Egészségedre váljék még + egy turmix is:) Remélem célba ért:) Találj legalább annyi örömöt a bahában, mint én:)

11. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Naná, köszönöm szépen neked is!! :) Meg is ittam, már a 7. szinten vagyok, van plusz terület és szőlő és maracuja!
    Mondom én, hogy sokkal jobb, ha több mentora is van a zemberlányának! :)

Meellcc, HéricsBáró, Gio és 10 más kedveli ezt.
  12. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia:) Szépen haladsz gratulálok, még majd indulsz a Top-ban is:))

Meellcc, Magdusnéne, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  13. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Pár év múlva, lehet! :D
    Még egyszer köszönöm mindenkinek a sok finom innivalót, jelentem már a 16. szinten vagyok a bahán! És a jobbnál-jobb tippeknek köszönhetően van annyi csp-m, hogy a szintlépésenkénti új ólakat, fákat, növényeket meg tudtam venni :)
    Továbbra is figyelem ezt a topikot (sőt, tervezem, hogy végigolvasom), meg persze a többit is.

Meellcc, HéricsBáró, Gio és 10 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

További sok sikert és jó haladást kívánok Neked. A tervedet pedig, hogy végig olvasod a topikot csak üdvözölni tudom, hidd el érdemes végigolvasni olvasni:)

Meellcc, HéricsBáró, Gio és 6 más kedveli ezt.
  15. morzsi55

morzsi55 Utánpótlás-írogató

Szép napot mindenkinek.

Vannak még csodák!!!!!!:D Ma Ö lett a csibém;)
    Nagyon örülök,2 hete csak olyanok vannak akit 12 óránként ki lehet dobni.
    Végre lett szuper csibém aki játszik is:)

Meellcc, Gio, GA-BI-O-Farm és 9 más kedveli ezt.
  16. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Jó reggelt! Köszönöm kedves morzsi :) Haladgatok szorgalmasan, mindjárt 23-as szinten leszek!

Meellcc, HéricsBáró, Baby72 és 6 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Gratulálok mind kettőtöknek, jó együttműködést sikeres játékot és gyors fejlődést kívánok.

18. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Nekem az elvem az hogy nem akarok szomszédot, de ha gondolod szivesen segitek neked bármibe:) Ha van helyed szivesen bejelölhetsz szomszédnak:)

19. apuci30

apuci30 Fórumőrült

fu de jó lett a felhős projekted és ha jól látom el is készült gratula hozzá :)

Meellcc, Magdusnéne, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  20. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Köszönöm szépen :)
    Igyekeztem átláthatóan elkészíteni:)
    Frissiteni nem fogom minden event után, de idöközönként igen:)